آقا یه سوال
من با گوشی با اپلیکیشن speed test سرعت رو تست میکنم چجوری میتونم عکسشا اینجا بزارم
نمیشه شیرش کرد
?
Sent from my HTC One
Printable View
آقا یه سوال
من با گوشی با اپلیکیشن speed test سرعت رو تست میکنم چجوری میتونم عکسشا اینجا بزارم
نمیشه شیرش کرد
?
Sent from my HTC One
داداش مشکل پیدا کردم . مثل اینکه نزدیک ما یه انتن که بهمون نزدیک و یه انتن که دور . وقتی تو اون اتاق تست میکنم و روی انتنم سرعت تا 7 8 مگ ولی کانکشن قطع میکنم میام تو این اتاق روی انتن دورم و توی این تستم سرعت گوشی مودم انچنان فرقی نداره .نقل قول:
توی results برید هر کدوم از نتیجه رو که بخواید بزنید share رو کلیک کنید با استفاده از جمیل رو بزنیدنقل قول:
وقتی رفت توی جیمیل یه لینک میده اون لینک تست سرعت هست :n20:
از صفحه گوشی اسکرین شات بگیرید... راه دوم شیر کن برای مثلا نرم افزار وایبر بهت لینک میده...نقل قول:
مطئنی از همون دکلی که میگی سیگنال میگیره؟نقل قول:
چون من یه نقطه تو خمینی شهر دیدم که سیگنال 3g بود که با نرم افزار چک کردم از یه دکل تو بزرگاه اقارب پرست سیگنال میگرفت.
برام خیلی عجیب بود چون تقریبا 30 کیلومتر فاصله داره.
اها پس از آنتن دهی بودهنقل قول:
ولی ماله من سرعت با مودم پایین تر از گوشیه ...البته قبلا روی یه میز بلند تر میذاشتم لپ تاپمو و سرعت 20-28 میگرفتم ولی الان همونجا میذارم سرعت تغییری نمیکنه
دوستان حدود 2 گیگ از اعتبارم بستم مونده
اگه بسته یه ماهه 5 تومنی بخرم
اعتبار فعلی 2 گیگ منتقل میشه ماه بعد ؟
آره عزیز :n12:نقل قول:
من به بسته یه روزه گرفتم علامت H میاره سرعته دانلود هم حدود 600 کیلوبود همینم خوبه ازهیچی بهتره.نقل قول:
دوستان مشهدی عزیز من اینترنت تبلنم را راه انداختم الان هم با همون هستم ولی عاامت h یا اچ پلاس میاد مگه هفت تیر این دکل تری جی نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا سرعت آپلودش کمه.ولی باید یکم بسته ها ارزون تر بشه و حجم هم بالاتر بره.با این وضع نمیشه ازش استفاده کرد.بسته 150مگی با چند تا تست سرعت تموم میشه
کرمان بلوار صدوقی
این دیگه چیهنقل قول:
از نسل دو هم سرعتش کمتره
[emoji63]
4g ــه ولی خستست ، میفهمی خسته :n08:
میدونمنقل قول:
دلیلش اینه که اون دوستمون مشکل سیگنال داره واسه همین گفتم تست کنه ببینه کجا آنتن پر میشه و ...
ضمنا شما هم اگه بتونید سیگنال قوی بگیرید و شبکه رو +H لانچ بشه مطمئنا بالای 1مگ برثانیه سرعت دانلود می گیرید
اصفهانم 2 تا آنتن داره سرعتش رو همینه زیر 30نقل قول:
h یا h+ میاد یا نمیاد؟نقل قول:
7 تیر من هفته پیش تست کردم ، پوشش کامل داشت
پینگش تا 300 هم نشون داد دانلودشم خیلی متغیره یه بار 0/4 شد آپلودش تو صدم میچرخه آنتنم 3 چهارم هست 97 dbm قدرت سیگنالمه تو مشهد غرب مشهدکلا هر دفعه یه جواب میده تست سرعت صفحه خیلی دیر باز میکنه:n27:
مشهد فرامرز عباسی 23 تازه اونم با علامت h:n02:h+اگه می شد فک کنم تا 10 مگ اینا هم میرفت:n02:
دوستاني كه از شرق تهران هستند و 3g وصل شدند.
خواهشا تست سرعت بگيرند و بزارن اينجا.
سپاس
با نرم افزار چک نکردم ولی باید از خودش باشه نزدیک دکل که هستیم سیگنال داره دکل را هم اولای امسال زدندنقل قول:
سلام.
ایرانسل مثه رایتل سیم کارت دیتا داره؟
مودم سیم کارت خور ثیمتشون چنده؟
بله داره - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! :n02:نقل قول:
قیمتهای مودم سیمکارت خور از 70 شروع میشه میره تا الی ماشالله!
ولی شما اگه میخوای از 3g استفاده کنی با خود گوشی سعی کن وصل بشی چون کلا مودمهای 3g آنتن دهیشون ضعیف ِ و عملا چندان بدرد نمیخورن مگه اینکه جایی باشی که قدرت سیگنال در حد 90-80 درصد باشه
سلام.
این هم تستی که دوستمون خواسته بود :
محل من هم منطقه تهران نو هست و نزدیک وحیدیه .
مودم هم دانگل 3g هست .
ضمنا این هم سرعت 128 از صبا نت هست (همون ساعت) :
سلام الان من مشهدم ام و گلشهر.. 3g ایرانسل صفحات اینترنتی رو باز نمی کنه اگه ام باز کنه نصفه باز می کنه ولی سرعت دانلودش از سرور ایرانی با نرم افزارadm یک مگ است خیلی بالایه!!!!!!!
یک دکل ۳ج ایرانسل نزدیک خ شکوفه تهران
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
یه دکل نزدیک خونمون هست دقیقا همین شکلیه ولی 3gایرانسل زیر دکل هم خوب آنتن نمیده و ضعیفه.شما مطمئنید این مال 3gهست؟نقل قول:
فک کنم این دکل واسه همراه اول باشه ها! چون ایرانسل واسه دکل هاش 9تا ماژول 3G نصب میکنه ولی رو این دکل 3 تا نصب ــه :n13:نقل قول:
تعداد ماژول ها روی هر دکل بستگی به پراکندگی جمعیت تو اون منطقه و تعداد دکل های هر اپراتور تو اون منطقه بستگی داره و ربطی به ایرانسل یا همراه اول بودن ندارهنقل قول:
چون همراه اول تعداد دکل هاش تو سطح شهر بیشتره برای همین روی دکل هاش معمولا سه یا شش ماژول نصب میکنه و ایرانسل به علت کمبود دکل هاش نه ماژول میزاره
Sent from my HTC One
نقل قول:آنتن بالاش برای همراه اوله اما پایینی ایرانسله، کنار دکل تست کردم همراه اول اصلا پوشش ۳ج نداشت، رایتل بسیار ضعیف اما ایرانسل - 60 بود و سرعتش هم حدود 8مگ بود.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان کسی اینجا بسته 3 ماهه داره یه سوالی ازش بپرسم؟
دوست عزیز شما اطلاعات دقیقی از دکل ها دارید یا بر اساس تجربه صحبت می کنید؟نقل قول:
اگر اطلاعاتتون علمی هستید اعلام کنید
چون من چند تا سوال در مورد دکل های مخابراتی داشتم
+
دوستان به نظر من بهترین راه برای فهمیدن دکل این هست که شما با سیگنال متوجه بشید
دوست عزیز اطلاعات من بر اساس مشاهداتم هستنقل قول:
شما هم خودتون توی یه منطقه میتونید تعداد دکل های ایرانسل و همراه اولا مقایسه کنید بعد خودتون به همین نتیجه میرسید
من چیزی که تقریبا نتیجه گرفتم اینه که تعداد دکل های همراه اول نسبت به ایرانسل تو چند تا منطقه تقریبا دو برابر هست
البته شاید من اشتباه کرده باشم اما من تو اصفهان تقریبا اکثر مناطقش دیدم و تو جاهای شلوغ دیدم که همرا اول دو تا ماژول گذاشته
تا وقتی به شهر ها و روستاها نرسیده نمیشه گفت ایرانسل روی همه دکل هاش 9تا ماژول میزاره
Sent from my HTC One
واقعا تاسف
بندرعباس اینترنت پر سرعت نسل سوم سرعت=0
اقاجان نمیدن اینورا سرعت نمیدن امکانات نمیدن
الان یه ماهه وصله ولی سرعت 0
حالا هی بگید پهنای باند پهنای شبکه نیس پهنای فلان چیز نیس..ول کنید بابا
من هم یه بار با آنتن پر تو اصفهان تست کردم دقیقن همین طور بود یعنی آپلود داشت ولی دانلود صفرنقل قول:
شما امتحان کن با openvpn سرعت دانلود به همون 100کیلو میرسه احتمالا
با وی پی ان سرعت بزور به 20 میرسه که بازم قابل قبول نیس[emoji24]نقل قول:
سیمتو بنداز تو گوشی بسترو فعال کن بعدش بزار تو دانگل خودتو راحت کننقل قول:
رفقا به 3g وصل بشم باید علامت G بیاد یا +H ؟
بستگی به موقعیتت هم ۳g میاد هم g هم h هم +hنقل قول:
عکسی از تست سرویس LTE ایرانسل در نمایشگاه تلکام که در اینستاگرام ایرانسل منتشر شده !!!