سلام دوستان این فامیل ما داره بالاخره از us میاد میشه یه سایتی بدید که hippo vb داشته باشه برای فروش همه سایت ها تموم کردن ظاهرا ممنون
Printable View
سلام دوستان این فامیل ما داره بالاخره از us میاد میشه یه سایتی بدید که hippo vb داشته باشه برای فروش همه سایت ها تموم کردن ظاهرا ممنون
خوب منم بعد از خوندن کلی پیج از تاپیک (عینک لازم شدم ) رفتم امروز یه akg k77 خریدم با یه sony 12pl
حالا 2 نکته آقا عجیب گرون شده 3 ماه پیش جمهوری قیمت داشتم 59 تازه تخفیفم می دادن ولی الان 80
درصد می گن 75 تومن 20 درصد بقیم 69-70 تا آخر سر یه جایی پیدا کردم یه دونه داشت 60 میگفت 59 خریدم
همونجا تست کردم با عکس هایی که از تو اینترنت داشتم چک کردم امیدوارم اصل باشه راستی وقتی
می گفتم گارانتی آواسان دارید همه طوری نیگا می کردن که انگار دارم از مریخیا حرف می زنم:31: سونی رو
یکی از بچه ها گفته بود 12.5 خریده که خدا بیامرزه همه جا یا نداشتن یا 20 18 بود که آخر سر از سونی بزرگه
پایین چهار راه ولی عصر 16 خریدم .:13:
خوب حالا سوال اصلی من الان برای این burn in (اگه درست متوجه شده باشم ) باید چی کار کنم ؟ تا من هم
کم کمک بتونم به وادی موسیقی با کیفیت وارد شم :8:
ممنون
با سپاس فراوان از پاسخ شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با توجه به گفته های شما برق بدنه کیس در همون مقطع زمانی میتونه کیفیت صدا رو پایین بیاره ولی نمیتونه به درایور هدفون آسیب برسونه ؟
خواهش می کنم این 100 صفحه که هیچ هزاران صفحه تجربه هم نمی تونه ما رو به جایی برسونه (:نقل قول:
سوالهایی هست که می بایست درباره اونها توضیح می دادید که ظاهرآ فراموش کردید!
1. خرید از خارج برای شما امکانپذیر هست و اگه هست از کدوم کشور
2. نوع استایل هدفون مرود نظرتون چی هست مثلآ تو گوشی یا فول سایز و یا . . .
3. پلیرتون و چی هست
4. سبک های مورد علاقه ای که قرار با این نازنین تون گوش کنید چیا هستند
5. این 300 الی 500 تومن بودجه ، اگر خرید هدفون از خارج هست با احتساب هزینه پست هست؟
6. اگه هدفون حرفه ای دارید بگید تا با جنس صدای مورد پسندتون آشنا بشیم
شما هم موفق باشید.
بگردید حتمآ باید پیدا بشه چون ست IVM4 یکی از ستهای حرفه ای وایرلس هست ولی تا جایی که اطلاع دارم حتی اگه خرید از خارج باشه توی این مدت کم به سختی موجود بشه که اون هم با قیمت 150 تومن ولی جای شما باشم سفارش نمی دم چون احتمال زیاد از همین جا می خاد بگیره و بده به شما حالا با سودکی کمنقل قول:
IE40 رو هستم میشه خواهش کنم اگه جای معتبری هست آدرسش رو برای من بفرستید.
شما هم موفق باشید.
بسیار مبارکتون باشه بهترین انتخاب توی رنج قیمت رو انجام دادیدنقل قول:
بازار اینجا قابل پیش بینی نیست مهم اینه که اون چیزی که ما خرید میکنیم:
1. اصل باشه
2. به نسبت قیمت با کیفیت باشه
3. نخواستیم گارانتی داشته باشه
4. نخواستیم ارزون باشه
5. نخواستیم 1000 مدل مختلف داشته باشند
6. نخواستیم . . .
نگران نباشید این دو مدلی که شما انتخاب کردید چند باری هم گفتم حتی تقلبی اینها با ارزش هست و با ارزش تر از اون 75 تومنی که من امروز برای شما آتیش زدم که بتونم مطمئن اینجا بگم فلیپس بدترین هدفون های توی ایران رو داره هر کی می گه نه بیاد و ثابت کنه البته غیر از هدفونهایی که قبلآ از فلیپس داشتم که حالا اون یک درصد شک و تردیدی که درباره فلیپس داشتم به یقین تبدیل شد و محاله دیگه از فلیپس هدفونی بگیرم بخ خصوص این مدلهای تقلبی که توی بازار ریخته و به جای بقیه پول شاید بهتون بگن آقا لطفا یه هدفون به انتخاب خودتون بردارید (تا 75000 بار نگم دلم خنک نمی شه ، عجیب)
البته هر کی هر چی دوست داره بخره ولی انصافآ اصلش هم هدفون خوبی نیست (قابل توجه اونایی که می گن ممکن خوب باشه)
معمولآ فروشنده ها فقط اون مدل یا مدلهایی که دارند رو می شناسند که چه هدفونهای تاپ و طلایی و خوش صدا و اصل و کار کن و محکم و . . . و اگه همون مدلی که داشتند تموم کردند دیگه شما رو هم شاید به جا نیارند که ازشون همون هدفون رو همین هفته پیش خریدید
البته این رفتارشون طبیعی هست چون هیچی از تجارت نمی دونن
Burn-in یک مرحله طبیعی برای این هست که پرده بلندگو (دیافراگم + اسپایدرها و یا کلآ suspension درایور) به اون حالت نرمی و انعطاف پذیری یا به عبارت درست تر به حالت ارتجاعی خودش برسه و شما نباید کار خاصی انجام بدید یعنی به سادگی با هدفون جدیدتون همون تراکهایی که قرار بعدآ گوش بدید رو گوش می کنید اما در این مرحله:
1. نه می تونید کیفیت صدای واقعی هدفونتون رو بشنوید که چقدر هست
2. نه می تونید به کسی درباره کیفیت صدای هدفونتون نظر درستی بدید
3. دیگه هیچی موردی نداره فقط همون دو مورد بالا هستند
این مرحله برای هدفونهای ارزون معمولآ کمتر از یک ساعت تا کمتر 1 روز هست و مهم نیست صدا خیلی بلند باشه اما به نظر من کم سواد اگه متوسط باشه چون سیستم تعلیق درایور بیشتر در میانه مورد استفاده و تحریک دائمی هست و کمتر در ولوم پایین مورد فشار قرار میگیره بهتره این مرحله کذایی با ولوم متوسط بدون هیچ تنظیم خاصی سپری بشه و ترجیحآ توی این مدت از هدفونتون استفاده نکنید به خصوص اگه تو گوشی باشه (بعدآ میگم که چرا)
شما هم موفق باشید.
بله IVM 4 رو دیدم تو کاتالوگهای بعضی مغازه ها بود. ولی نداشتن یا اگه داشتن وقتی میگفتم IP2 دارید میگفتن خیر. شاید جدا نمیدن؟ :13:نقل قول:
راستش خودم هم مشتاق نیستم بدم اینا بیارن چون یک طوری هم گفت 150! اول گفت میتونم سفارش بدم برات بیارن یکمی از قیمت جهانیش گرونتر میشه... گفتم مثلا 150؟ گفت نه بابا خیلی بیشتر از این حرفاس قیمتش، بعد رفت نگاه کرد اول گفت آره راس میگی ارونتر شده! 140 شده! بعد گفت من 150 میتونم بیارم برات... خلاصه اینکه یک طوری بود با اینکه می ارزه آدم احساس میکنه یک جوریه قضیه رغبت خرید کم میشه :13:
ولی خب فروشگاه درست حسابی ای به نظر می اومد... آدرس تلفنش رو پخ میکنم براتون :11:
بعد این maudio چطوره؟ یعنی به کار من هم میاد؟!:31:
اگه کمی اون چیزایی که توی جیبتون بود بیرون زده بوده و اون فروشنده از اونایی بود که یک دندون طلا داشت حل بود (:نقل قول:
اینطوری که شما گفتید برام تابلو بود که کلاهبرداریه چون از بس با این فروشند ها سروکله زدم با جمله اول متوجه میشم داره یا نداره یا اصلآ می تونه جور کنه یا فقط در حد یک حرفه
مرسی بابت شماره تماس و آدرس
IE40 در حقیقت لیبل به نام M-Audio هست و در واقع این مدل همون مدل استوره بزرگ Ultimate Ears و در حقیقت همون مدل UE Triple Fi 10 Pro هست باور کنید هر چند اینا همش زیر سر Logitech هست
فکر نمی کردم کسی موجود داشته باشه حتی دبی نبود و مالزی که ماشالا پول خون باباشون رو میگیرند
شما اینو از نزدیک دیدید که موجود داشته باشند هر چند قیمتش کمی بالاست اما دله دیگه
برای همین گفتم IE40 رو هستم
شما هم موفق باشید.
:دینقل قول:
داشتم شک میکردم به خودم کم کم! :دی گفتم نکنه طوری شده شانس به من رو کرده! :27: نگو در اشتباه بودم همچنان ... :31:
مغازه اش درست حسابی به نظر می اومد البته.. ولی خب این m audio رو رسما قیمت داد و گفت موجوده و اینا... میشه زنگ زد پرسید البته. فردا میزنگم میپرسم ببینم چی میگه!
بعد الآن دقت کردم دیدم راست میگید این UE Triple Fi 10 Pro با IE40 چقدرم شبیهن :31::31:
من مطمئنم شما بلاخره صاحب یه هدفون عالی می شید (:نقل قول:
یعنی IE40 توی ایران موجوده و قیمتش بدون چون 400 تومنه بازم باورم نمی شه فردا تماس می گیرم
ولی نگفتید که بقیه رو چی مثلآ IE30 که دو درایوری هست یا برای اونایی که نمی خان زیاد هزینه کنن IE20 رو موجود دارند؟
به به چطور نمی دونستید که این همون مدله و من زود پریدم وسط و هی می گم می خام می خام
شما هم موفق باشید.
همچین مواقع فقط eBayنقل قول:
متاسفانه زیاد نگشتم اما آشنای شما اگه مالزی بود الان می تونست 10 تاش رو بگیره و بیاره چون آدرس فروشگاه برای مالزی دارم
شما هم موفق باشید.
دیروز 10-12 ساعت گزاشتم برای برنینگ امروز هم همینطور , 24 ساعت کافی هست برای Burn-in ؟.شاید تو بقیه اهنگ ها هم این مشکل باشه اما من متوجه نمیشم یا شاید شک کنم که مال خود اهنگ هست به خاطر همین اون قسمت اون ترک برای مثال گفتمنقل قول:
اون هدفن m-audio قبلا دیدم اینجا داشت
کد:http://m-audio.ir/Headphons-Earphones.html
خیر امکان خرید خارج از کشور نیستنقل قول:
فول سایز .گوش رو کاملا پوشش بده:31:
در حال حاضر ایپاد تاچ و سامسونگ yv-120
موزیک باز نیستم.این مورد رو باز بزارید!رپ راک متال پرنس...
بنده تهران هستم فروشگاه معتبری میشناسید که امکان تست محصول داشته باشه؟
قصد خرید بیتس استادیو داشتم که در تاپیک دیگر فرمودید بیتس جنبه تبلیغاتی داره..حالا دنبال برند حرفه ایی تری هستم البته بین همون رنج قیمت که گفتم
ممنون
نظرتون راجب هدفون sony xd-100 چيه ؟ كيفيتش چطوره ؟
يه هدفون در حد اين مدل سوني كه ميكروفون هم داشته باشه معرفي ميكنيد؟:19::19::19:
بله کافی هست و این مورد بعضی اوقات پیش میاد و دلیل مشخصی هم نداره مثلآ ممکنه یک کمی اون حالت راحتی و نرمی که ممبران باید داشته باشه به دلیل اینکه مدت زیادی از تولیدش گذشته کمی سفت شده و این صداها که ناشی از ضربه یا برگشت نیمه رفته ممبران به شمت جلو هست واین باعث صدای تق هست اما اگر به مرور برطرف نشد هیچ چاره ای جزء تعویض نیست چون تقریبآ می شه گفت سیستم تعلیق ممبران از بالانس هر چند نیمه دقیق برای هدفونهای ارزون قیمت خارج شده و اگر انحراف افقی پیش اومده باشه باعث از بین رفتن درایور خواهد شد که بعدآ به صورت پاره گی یا انحراف ممبران مشخص میشهنقل قول:
به هر حال نتیجه ای درست از توضیحات شما نگرفتم که اشکال کار کجاست اما اگر هر نوع انحراف چه افقی چه عمودی پیش اومده باشه با صدای بیس تنها قابل شنیدن هست و حتی یک آماتور هم متوجه ضربه می شه و در غیر اینصورت فکر شما به دنبال چیزی هست که دیگه نیست
معمولآ اشکلات مکانیکی درایور توی بیس به خوبی مشخص می شوند و این مورد رو میشه به فروشنده ثابت کرد اما بقیه موارد . . .
مرسی از لینکی که معرفی کردید و شما جدیدآ تماس با اونها گرفته بودید که ایا این مدلهای تو گوشی نه فول سایزها رو موجود داشته باشند؟
شما هم موفق باشید.
خیلی سخت شدنقل قول:
فول سایزها هیچکدام بدون آمپ برای پرتابل مناسب نیستند حتی اگر هم باشند بعید میدونم شما حاضر باشید با اونها توی اتاقتون راه برید و به نظرم بهتره که یک مدل توگوشی انتخاب کنید مثل ie8 ,iE7 هر چند باید خیلی خیلی احتیاط کنید اما اگر عجله ندارید صبر کنید تا به نتیجه ای از هدفونهای M-Audio برسیم که اونها هم هدفونهای بسیار با ارزشی هستند.
متاسفانه برای هیچ محصولی فروشگاه معتبری برای معرفی ندارم چون فروشندگان ما جزی کار می کنند و ممکنه هر پارت جدیدشون = %100 تقلبی باشه (:
اما بهترین مراکز خرید نمایندگی های اصلی و یا وارد کنندگان کلی هستند
شما هم موفق باشید.
انتظار داشتم الان کلی هدفون معرفی میکردی:31:نقل قول:
اصلا با تو گوشی کنار نمیام.اشکال نداره چند مدل فول سایز معرفی کنید دوستان از دوبی برام تهیه کنن.امپلی تو چه رنج قیمته?تو دوبی پیدا میشه؟
یه نگاه به این سایت انداختم.بین این همه هدفون فقط برند BeyerDynamic مدل DT 880 Pro چشمو گرفت.تخصصی چیزی ازش نمیدونم ولی فکر میکنم نمیارزه:13:
کد:http://tehranmelody.com/headphone/beyerdynamic-headphone.html
با سلام
دوستان یه نگاهی به اینم بندازین
خود نمایندگی نداشت !!!کد:http://www.hardafzar.com/index.php?route=product/product&path=45_96&product_id=78
خودمم گیج شدم , فعلا فکر کنم بیخیالش بشم بهترهنقل قول:
نه من چند هفته پیش دنبال نمایندگی ام - ائودیو بودم برای کارت صدا , دیدم این هدفن ها هم داره, تماسی نگرفتم باهاشون
هدفون خوبی هست اما نه به خوبی XD200 هر چند اگه اصلش گیر بیاد البته اینی که توی نمایندگی سونی دیدم به نظرم اصل نبود هر چند نمی تونم %100 تایید هم کنمنقل قول:
هدست خوب زیاد هست اما اگر به دنبال صدای خوب و با کیفیت هستید به دنبال هدفون تنها باشید تا فقط بابت صدا هزینه کرده باشید نه میکروفون و . . .
شما هم موفق باشید.
بله من هم همچین تصوری از شما داشتم که قانع نباشید (:نقل قول:
شما جای من کدوم برند ، کدوم مدل ، کدوم سبک ، کدوم کاربرد ، کدوم بودجه ، کدوم پلیر ، کدوم کاربر ، کدوم و کدوم ، تمام اینها جوابهایی می خاد که از عهده هر کسی بر نمیاد و امیدوارم تصور نکنید که علم غیب بلدم و میدونم شما دقیقآ چی دوست دارید و جادو هم بلد هستم تا همه مدلهای خوب رو هم موجود کنم و هم با بودجه شما و . . . همخوانی داشته باشه ، آیا می شه؟ (:
آمپ خوب توی دبی نیست چون خریدار اونجا نداره و اگه باشه یه جور اسباب بازی هستند هر چند که من نوعی مدل خوب اونجا سراغ ندارم اما برای هدفون هم همچین وضعیت خوبی نداره و اغلب باید به نمایندگی های برندها سر بزنید که قیمت اونها اینقدر عالی هست که از این همه وقتی که برای خرید گذاشتید پشیمون می شید چون خیلی گرون تموم میشه البته نه همیشه و برای هر مدلی (این تجربه من بود)
آمپ باید مناسب هدفون باشه و آمپ همه کار سراغ ندارم شما اول باید هدفون انتخاب کنید که قبل از اون باید پلیر خوب و مناسب همون هدفون رو داشته باشید و قبل از پلیر هم باید تراک و با کیفیت مناسب پلیرتون رو داشته باشید خلاصه همه چیز زنجیر وار به هم متصل هستند نمیشه یکی از این حلقه های زنجیر بزرگ و یکی کوچیک باشه
به هر حال اگر از دبی قصد خرید دارید آخرین قیمتی که دارم به نظرم این هدفونها مناسب هستند البته اونایی که الان توی ذهن فراموش کارم هست:
1. HD650
2. HD595
3. SRH940
4. DT880 Premium 600
5. مدل که زیاده اما هرکدوم ممکنه یه خصوصیتی داشته باشند که با خواسته های شما هماهنگ نباشه و یا باید یه فکر اساسی برای بودجه بکنید که بعدآ پشیمون نشید هر چند با 500 تومنی میشه یکی از همین چند مورد رو گرفت و چند سالی از استفاده اون لذت برد
اگه یه فکر خوب و اساسی برای بودجه کردید یهک پیشنهاد جدید و داغ می شه پیش خرید Audeze LCD-3 که به نظرم فوق العاده میاد البته قیمتش 2.5 میشه که فقط 5 برابر بودجه شماست همین
در آخر DT880 Pro یکی از بهترینهای BeyerDynamic هست که هدفون فوق العاده ای هست و از خریدش حتی توی ایران پشیمون نمی شید و اینکه اصل هم هست و با بودجه شما کاملآ هماهنگ هست اما خبری از یک سال گارانتی شرکت مادر نیست! اما برای درایو کردنش آمپ %100 نیازه چون یک کمی سرسخته و کیفیت خوب بهتون نمی ده اگر پلیر پرقدرتی نداشته باشید منظورم با اسباب بازیهای پرتابلی مثل آیپاد و آیفون و Cowon و Sony و Creative و Sandisk و . . . که داریم نیست اگه چیزی جا افتاده فکر نکنید که اون خوبه چون یادم نبود نگفتم (:
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
هدفون بسیار خوبی هست اما اینجا با قیمت کذایی موجود شما خواستید تا آدرس بدم که %100 اصل باشه مشکل اینجاست که کی حاضره برای یک هدفون نهایتآ $350 800 تومن هزینه کنه؟ واقعآ این قیمت دیگه ارزش نداره حتی 600 هم گرونه ولی باز قابل درک تر برای اون جیب کوچولوی ما که غیر پول خورد چیزی توش جاش نمی شه (:
این هدفون + مدل 701 هر دوشون موجوده اما مهمترین ایرادشون %100 نیازمند به آمپ بودنشون هست یعنی آمپی می خان که بتونه این دو هدفون بد قلق رو به صدا دربیاره نه صداشون کنه
شما هم موفق باشید.
آقا ممنون جامع وکامل :10:نقل قول:
در درجه اول ققط یه هدفون خوب تا 500 تومان میخوام.که توسط لپ تاپ و ایپاد ازش استفاده کنم.بعدا پلیر رو ارتقا میدم.امپ هم گیرم اومد چه بهتر.این مدل هایی که معرفی کردین باتری میخورند؟نقل قول:
HD 650 یکم بزرگه. HD 598 و HD 558 چطور هستن؟
اگه میشه یکم راجع به DT880 Pro توضیح بدین و با بیتس استادیو قیاس کنید.میدونم به برند بیتس حساسیت داری ولی من فقط اونو تست زدم:31:
دوست عزیز شما قبلآ خواسته هاتون رو اعلام کرده بودید که:نقل قول:
1. بودجه 300 الی 500
2. فول سایز
3. برای پلیر آیفون و سامسونگ
4. رپ و راک و متال و ترنس و . . . !
5. حرفه ای!
6. خرید از اینجا
خوب با یک نگاه به این درخواست میشه اینا رو متوجه شد:
1. بودجه در حد یک نیمه حرفه ای
2. پلیر بسیار ضعیف
3. سبک نا مشخص که می شه نتیجه گرفت که کاربر احتیاجی به هدفون نیمه حرفه ای ممکنه نداشته باشه!
4. مدلهای بسیار محدود موجود در بازار اینجا
اما بهترین پیشنهادی که برای خواسته های شما معرفی شد:
1. IE8
2. IE7
که از هر لحاظ از پس کاربردتون بر میومدند غیر از اینکه فول سایز نبودند و آن هم به خاطر اینکه شما سوروس مناسب برای درایو کردن فول سایز رو ندارید و امکان تهیه اون هم برای شما نیست
به هر حال با اسرار شما چند مدل فول سایز معرفی شد که مناسب سلیقه نه کاربرد شما باشه اما مدلهای مورد نظر شما که HD558 و HD598 از HD595 که معرفی شد کیفیت پایینتری دارند و اگه خیلی اسرار به خرید دارید تا جزییات اختلافشون رو بگم (خصوصیات برتر HD595):
1. THD کمتر
2. سریعتر
3. Soundstage باز تر
4. مید بهتر
5. های بهتر
شما از کجا می دونید که HD650 یک کمی بزرگه؟
اتفاقآ هم اندازه همون 595 هست شما اگه از نزدیک ببینید متوجه میشید که تفاوتی ندارند و به نظرم 650 خوش گوش تره (اصطلاحی عامیانه که منظور ، به ظاهری هست که هدفون به چهره میده) هر چند کلاس کاری 650 با بقیه متفاوته اما به نظرم شمایی که قصد خرید از خارج رو داشتید (این رو بعدآ عنوان کردید) بهتره که 650 بگیرید و برای همین اولین گزینه پیشنهادی لیست بود
در آخر من نوعی به هیچ برندی نه علاقه آنچنانی دارم که حتی نزدیک به تعصب باشه و نه حساس هستم اما به مدلهایی علاقه دارم که شخصی نیست و می تونم به راحتی دلیل حرفه ای و منطقی برای اثبات عنوان کنم و از مدلهایی بسیار اجتناب می کنم و سعی می کنم تا جایی که ممکنه با دلیل دوستان رو هم قانع کنم که با دقت بیشتری به این مدلها به عنوان گزینه انتخابی نگاه کنند
اینقدرا هم آماتور نیستم دیگه که احساسی تصمیم بگیرم (:
به هر حال بیتس ممکنه همین الان که این پست داده بشه یک مدل بسیار خوب تولید کنه و مطمئن باشید بدون هیچ برداشت احساسی میام و میگم که یک هدفون خوب و . . . از طرف بیتس معرفی شده و شک نکنید چون این دید و عمل حرفه ای هست نه تحریم و بی فکری و احساسی نقد و مقایسه کردن ، دوست من
برای خرید DT880 Pro شک نکنید که انتخاب عالی خواهد بود چون:
1. بیس خیلی خوبی داره و با جزییات بسیار و غنی
2. مید اون خیلی گرم و پر جزییات هست
3. های اون صاف و دلنشین
4. مناسب اعلب سبکهای موسیقی مثل الکترونیک که بیس خوب می خاد و متال که مید خوب می خاد و . . .
5. هدفون پرسرعتی هست یعنی جزییات جزییات جزییات
6. Soundstage خوبی داره ولی نه به اندازه رقیب بزرگترش که HD650 باشه
7. THD کم در نتیجه صدای شفاف
8. ارزش خرید بسیار بالا
9. بسیار راحت
10. دیگه از یک هدفون این رنج قیمتی چی می خواهید که این نداره؟
و حالا مقایسه ای که شما خواسته بودید چون خیلی اختلاف کلاس کیفی هست فرض می کنیم که DT880 نهایت کیفیت هست و مواردی که عنوان میشه به درصد کیفیت بیتس Studio نسبت به Dt880 هست:
1. بیس %300 قوی تر وبدون جزییات
2. مید %20 بدون چزییات
3. های %10 بدون جزییات و کاملآ محو
4. راحتی %50
6. قیمت متاسفانه ارزش خرید بیتس Studio با توجه به خصوصیات صوتی و فیزیکی خود هدفون نه برند سازنده ، کمتر از 50 هزار تومن هست
7. THD که نشون دهنده شفافیت هست %0.001 هست یعنی شفافیتی کمتر از 1/10 Dt880
8. چیز مهم دیگه ای نداره
در آخر آخر شما تصمیم گیرنده نهایی هستید و از هر مدل یا برندی که خوشتون میاد خرید کنید و از موسیقی تون لذت ببرید قرار نیست همه توی هر چیزی حرفه ای باشند هدف این تاپیک صرفآ تبادل نظر هست نه بیشتر نه کمتر
شما هم موفق باشید.
ممنون رضا جاننقل قول:
اولویت رو گذاشتم رو HD650 .گزینه دوم سوم هم DT880 وSRH940
فکر نمیکنم 650 اینجا گیرم بیاد.نهایت نتونستم بگیرم میرم سمت 880 که بیشتر یافت میشه.فقط نگفتین,هیچ کدام از این هدفون ها باتری خور نیستن؟
بازم ممنون از اطلاعاتت
با سلام
آقا رضا IE8 دقیقا ساخت کجاست ؟
کارشناس فروشگاه چاره می گه روش زده ساخت چین تحت لیسانس آلمان و در یک جعبه کارتونی قرار داره ؟
خودش که می گه اصله ؟ یعنی راست می گه ؟
نقل قول:کد:http://www.head-fi.org/t/544189/where-are-the-sennehsier-ie8-made-in
این مدل انتخاب خیلی پر خطری هست همین امروز من یه مدل 180 تومنیش رو تست کردم. هزار تومن هم نمی ارزید.
خواهش میکنمنقل قول:
650 انتخاب عالی هست و 880 هم انتخاب خیلی خوب
به هر حال هر دو از بهترینهای دنیای صدای شخصی - هدفون هستند و خوشبختانه بازار ما از این نظر بسیار اکتیو هست مثلآ شما با یک تماس کوچولو می تونید هدفونتون چه 650 و چه 880 را آن هم اصلش رو درب منزل در کمتر از چند ساعت تحویل بگیرید که جای بسی خوشحالی داره فقط کمی قیمت 650 بالاست و حدود 750 تومن و 880 هم 430 تومن یا کمی کم و بیش
دوست عزیز درباره باطری نظری ندادم که شما متوجه اشتباهتون بشید که اگه دقت بیشتری میکردید هیچ هدفون حرفه ای باطری ندارند و برای آشنایی بیشتر بقیه کاربرهای آماتور تمام هدفونهای حرفه ای:
1. باطری ندارند
2. بیسیم نیستند
3. میکروفون ندارند
4. فیش کوچیک استریو که به پلیر بخورند ندارند
5. تو جیب جا نمی شن
6. با پلیری مثل MP4 پلیر و Mp3 پلیر قابل استفاده نیستند
7. سنگین هستند
8. کیفیت صداشون خیلی صاف و یکدسته و بی روحه یه بیس مسخره دارند
9. پرقدرت نیستند
10. کلی پولشون هست
11. ارزش نداره بگیریم وصل کنیم به Mp3 پلیرمون چون همون هدفون پلیرمون خیلی قوی تر از اوناست
12. 3 متر کابلشونه و خیلی سنگین و ضخیم
13. به درد مسافرت نمی خورند
14. خیلی زشتن مثلآ نمونه جدیدشون LCD-3
15. بسته بندیشون خیلی بده نه طرحی نه آرمی و خیلی ساده
16. 1میلیون پول میدی نهایتآ از هدفون Mp3 پلیرمون کیفیت صداش 3 برابره
17. زود خراب میشن البته اگه همونطوری که با بقیه هدفونها رفتار میشه با اونها هم همینطور
18. به هرکی نشون میدی میگی اینو خریدی بهت می گه دیونه تو اینقدر پول مفت جا این دادی که چی
19. واقعآ به درد چی میخورن من نمی دونم مگه صداشون چقدر فرق داره با بقیه هدفون های مثلآ فلیپس یا بیتس که آخر هدفونن و همه شو ها براشون تبلیغ می کنند
20. باید کلی دردسر بکشی تا یکی به زور پیدا کنی تازه اگه اصل باشه
21. فعلآ اینا رو داشته باشید!
امیدوارم که حالا جوابتون رو شما هم گرفته باشید.
در آخر پیشنهاد دوستانه به شما که قبل از خرید کمی بیشتر درباره هدفون و اشکالات و مزایای اونها تحقیق کنید
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
چین
درست گفته ایشون اما به شما یه چیزی رو نگفته که این هدفون هم تقلبی معمولی داره و هم تقلبی High Copy که تشخیص این دومی یه تخصص می خاد!
کدوم فروشنده میگه جنس من تقلبی نخر شما؟!
این هدفون حتمآ باید از نزدیک دیده بشه و تست بشه در غیر اینصورت به هیچ عنوان سمتش هم نرید که بعدآ پشیمون نشید مگر اینکه بدونید از کی و چه می خرید.
اگه خیلی دوست دارید این مدل رو بخرید خواستید براتون اصل و تقلبی رو مقایسه کنم ولی برای مدل High Copy کاری از دستم بر نمیاد مگر اینکه از نزدیک ببینم اونهم باید حتمآ تست صدا بگیرم (:
شما هم موفق باشید.
جناب (rezaomido) عزیز ممنون از اطلاع رسانی دقیق و ارزشمندتون در حد یک اودیو فیل واقعی.
من هم مدتی که از dt880 pro و ath-m50 استفاده میکنم و اونها رو با کارت صدای asus xonar essence stx آمپ میکنم.این کارت سه تا گین داره:
1) 64~0
2)300~64
3)600~300 OHMS
برای DT880 از سومی استفاده میکنم.حال با توجه به آمپدنس 250 اهم این هدفون این گین مشکلی ایجاد نمیکنه؟ البته این کارت OP-AMP داره که فکر نمیکنم که قدرت ولتاژش در حد TUBE AMP باشه که بتونه آسیب برسونه.
و آخرین سوال که در پست قبل فرمودید اختلاف پتانسیل بدنه کیس میتونه روی کیفیت هدفون تاثیر بذاره. حال میخوام بدونم که میتونه آسیب جدی به درایور هدفون وارد کنه یا خیر؟
پیشاپیش از ملاحضه شما بسیار ممنونم.
چند روزی نیستم (:
شما هم موفق باشید.
دوستان دیروز به فروشگاه سنهایزر پاساژ موبایل ایران سر زدم به نظرم میرسه که هدفونهاش تقلبی نیست. قیمت مدلهاش رو هم برداشتم تو تاپیک قیمت مدلهای هدفونی که نوت برداری کردم رو به ا شتراک میزارم.
نمایشگاه JVC هم مدلهای زیادی داشت قیمتهای اونها رو هم تو تاپیک قیمت قرار میدم. ولی چند مدل هم میشه تو پایتخت دید که نمایشگاه بازار موبایل موجود نداشت.
زیر پل حافظ هم یه فروشگاه دیدم که ته فروشگاه یه استند داشت و روش هر هدفونی وجود داره برای تست بود مثل:
AKG 518 LE
AKG 77
Sony XB500
Sony Xb700
همه مدلهای Beats Monster
بعضی از مدلهای Skull candy
Sennheiser IE8 و جند مدل دیگه این برند
مدلهایی از JVC و Pioneer ...
Audio-Technica ATH M50 و مدل 500 و 700 و.....
همه رو با حوصله تست کردم حس خیلی بدی دارم اگه خواستید بگم کجاست برید ببینید و هدفونهاش رو تست کنید به من میگفت نمیهخواد اون Beats pro رو تست کنی حرفه ایی هست به دردت نمیخوره .
فقط اون AKG 518 LE رو تو دستتون بگیرید خداوکیلی اینها از خودشون خجالت نمیکشند این چیزها رو به مردم با این قیمت ها قالب میکنند میگم اصلش رو موجود نداری تو چشم ذلذل نگا میکنه و راحت دروغ میگه.
همین الان اگه یه مبلغ زیادی هم داشته باشم و ندونم باهاش چی کار کنم مطمئنن هدفون نمیخرم برید تست کنید و ببینید تا منظورم رو متوجه میشید یه حس غریبی بهتون دست میده نمیدونم گوش من مشکل داشت یا همه هدفونهای طرف به خودم شک کردم قدر هدفونهای بدرد نخورتون رو مثل EP630 و این ها رو بدودنید الکی بدون تحقیق تحت هیچ شرایطی پولتون رو دور نریزید !
از اصل بودن جنس مورد نظرتون اطمینان حاصل کنید.
سلام دوستان
دوست عزیزمون emud7 یک سایت معرفی کردند که محصولات m audio رو داشت.. زنگ زدم قیمت گرفتن هدفونهاش رو به توصیه آقای rezaomido اینجا هم پست کنم شاید به درد کسی بخوره.
این سایتش هست:
IE40 = 380کد:http://m-audio.ir/contact.php
IE20 XB = 290
Q40 = 220
IE30 هم موجود نداشت
برای کسایی که (مثل تا چند روز پیش من) این نکته رو نمیدونن عرض کنم که IE40 همون Ultimate Ears Triple.fi 10 هست! IE30 همون Ultimate Ears super.fi 5 Pro و IE20 XB هم همون Ultimate Ears Super.fi 5 EB هستند.
ضمنا قیمتاش نسبت به قیمت جهانیش خیلی زیادی خوب و رویایی به نظر میاد! :19:
من خودمم رفتم تو فکر اینا ولی مسئله درایو کردنش میمونه که نمیدونم حتما آمپ میخواد یا نه
زیر پل حافظ یک دونه IE40 یه فروشگاه داره ( اگه مدلش رو اشتباه نگفته باشم.) 200 و خورده ایی میده قوطیش له له هست حداقل 1 سالل هست تو ویترین داره کسی نخریده فکر کنم استفاده شده هست بری بگردی از نزدیک ببینی خوبه ضرر نداره شاید بتونی راضیش کنی بازش کنه.چندین بار ازش قیمت گرفتم و یه بار هم یادمه روی قوطیش زو میخوندم این از اون چیزهایی هست که تو بازار مدتی هست که موجوده.
مرسی :40:نقل قول:
یعنی فیک نیست؟ چون خب اگه فیک نباشه خیلی خوبه قیمتش... خیلی بیشتر از خیلی خوب :دی
نمیدونم ولی برند حرفه ایی مثل M-audio چون تجاری نیست خیلی نباید منطقی باشه که با این کیفیت ساخت تقلبی براش ساخته بشه.
اگه وقت داری سمت شمالی جمهوری جایی که تجهیزات صوتی هست ما بین پل حافظ و 30 تیر برو یکی از فروشگاه ها داره. اون شرکت هم اگه رفتی لطفا نتیجه موضوع رو به اشتراک بزار .
هر چی گشتم چیزی از این برند تقلبی تو نت نتونستم پیدا کنم.
البته در نظر داشته باش چون این چند آرماتوره هست درایوش کمی مسئله ساز هست و این که نوع صداش جذاب نیست به درد هر کسی نمیخوره فکر نکنم بالای 5 درصد مردم ما همچین صدایی رو خوب ببینند.
چشم همین شنبه میرم سر میزنم... دست شما درد نکنه :40::40:نقل قول:
بعد میگم ipod 2G فکر نکنم بتونه درایو کندش؟ :دی آیفون 4اس چطور؟ :11:
سلام بچهها ...
چند روز پیش بحث خرید هدفون خوب بود با یکی از دوستان، پیشنهاد اصلیش یه مدل بود که حدود 18 تومن قیمت داشت و میگفت یکی از بهترین هدفونهای بازاره ... میگفت با همین کیفیت و مشخصات همه هدفونا بالای 40 تومن قیمت دارن، این یکی استثناست ...
نمیدونم مدلش چی بود ... اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگید ...
جدای از این، کلاً بهترین هدفونی که تو این رنجهای قیمتی میشه پیشنهاد کرد، چیه ؟!
بیشتر برای موزیک ...
سلام به شما :40:نقل قول:
احتمالا Creative ep630 رو نفرموده بودند اون دوستتون؟
بهرحال اگر بفرمایید کاربردتون از هدفونی که میخواید بخرید چیه و چه نوع موسیقی میخواید باهاش گوش کنید اساتید بهتر میتونن راهنماییتون کنن :11: