ببخشید یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
Printable View
ببخشید یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
دوستان نقل انتقالات تابستون امسال رو کسی نداره؟
مثلا فابرگاسو کوستا رفته باشن چلسی
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
کسی نسیت جواب منو بده
یعنی هیچ راهی وجود نداره که بتونم بطور آفلاین یه لیگ معمولی بازی کنم.تو فیفا 10 که می شد؟
کسی نسیت جواب منو بده
سلام دوستان پس گفتین که میتونین آنلاین در بازی فیفا ورلد کاپ 2014 بازی کنین ولی هر کاری که میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم. ومینویسه sign in to the origin. راهنماییم کنین.
تو کریر یه بازیکن بیفته رو دنده لج و هیج جوره با افزایش دستمزد و ... قرارداد تمدید نکنه چه کار باید کرد؟ خوب بعد تموم شدن قرار داد میشه بازیکن ازاد و به درد باشگاه نمی خوره که .
فیکس هست
بازم ناز می کنن:n02:
سلام دوستان پس گفتین که میتونین آنلاین در بازی فیفا ورلد کاپ 2014 بازی کنین ولی هر کاری که میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم. ومینویسه sign in to the origin. راهنماییم کنین.
هرچی گشتم گیر نیوردم منم.کسی داره؟نقل قول:
عزیزم فیفا ورلد نه فیفا ورلد کاپ؛؛نقل قول:
فرق می کنن با هم دیگه
داداش همون رو گرفتم ولی نمیشه آنلاین بازی کرد. مگه منظورت FIFA.World.Cup.Brazil.2014-Repack-by-R-G-Vitrus-www.game2dl.com. این نیست حتی آدرس سایتش هم هست میتونی بری ببینینقل قول:
تو مودینگ وی هست ولی هنگام شروع کریر از بازی بیرون میپره....مودینگ وی ولی تازیگیا یه پچ میده بیرون تمام نقل و انتقالات هستش و کریر مود هم از 2014 شروع میشهنقل قول:
دوستان من چطور میتونم اتو سیو رو غیرفعال کنم و دستی سیو کنم؟
سلام ببخشید یک مشکلی پیش اومده من آخرین پچ مودینگ وی رو ریختم اما مشکلی بوجود اومده که همه ی اسامی تیم ها رفته لطفا کمک کنید
دکمه برگشت رو که میزنی save and quit رو انتخاب کن و به هر اسمی که میخوای سیو کننقل قول:
دوستان من چطور میتونم اتو سیو رو غیرفعال کنم و دستی سیو کنم؟
نچچچ اسمش اینه FIFA WORLD حجمش هم حدود دو گیگ و صدو و خورده ای مگ هست،اصلا جداست با فبفا اولتیمت تیم آنلاینه مث کریر فیفا،گیم پلی ش هم مثه فیفا 12 هست ؛ولی خب آنلاین که هست می چسبهنقل قول:
ایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ش
باید هم حقوقشو زیاد کنی هم roleشو بهتر کنی که قبول کنهنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم...
fifa 15 کی رلیز میشه واسه pc ؟
یه سوال دیگه هم دارم!سیو گیم برای آخرین نقل و انتقالات رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام واقعا ممنون داداش .بخصوص برای فرستادن لینکش. چطوری میتونم در ORIGIN ثبت نام کنم هرکاری میکنم نمیشه ثبت نام کرد میشه راهنمایی کامل بکنی. یه جا نوشته بودکه وی پی ان رو تغییر بدم چطوری انجامش بدم . ممنوننقل قول:
1- تو کریر چطوری میشه برای تیم لباس های جدید طراحی کرد؟ با چه نرم افزاری ؟
2به چه شکل باید این تغیرات رو اعمال کرد؟
با تشکر:n16:
نقل قول:1-لینک برنامه ها پاک شده اگه امکان داره دوباره قرار بدیدنقل قول:
2- این قسمت
"حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین ."
یه بار دیگه مرحله به مرحله توضیح می دید ؟
چون از اونجا که اسم یه برنامه ی دیگه اومد به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا متوجه نشدم که باید چی کار کرد
با تشکر:n16:
سلام ببخشین من فیفا ورلد رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم اتوران و یا همون ستاپ فایلش باز نمیشه و پس از کلیک روش هیچ اتفاقی نمی افته. راهنماییم کنین. ممنون
یعنی با وی پی ان برو چون ایران رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش یادت باشه توی پسوردت حروف کوچیک و حروف بزرگ و عدد باشه
آقا این شوت کاد دار در زدن ضربات آزاد،به خصوص کرنر،من هر جا گشتم،گفته بودن با نگه داشتن شاک سمت چپ،در جهات چپ و راست،بعد از ضربه...
اما من،1000 بار امتحان،کردم،نشد که نشد،مشکل چیه.(در ps4)
ابن مراحل رو انجام میدم.
1) انتخاب بازیکن چپ پا برای زدن ضربه کرنر از سمت راست دروازه،با قدرت crvبالای 80
2) سانت
3) گرفتن شاک سمت چپ( که باهاش میشه بازیکنان رو در زمین حرکت داد)، به سمت مثلا راست برای کاد توپ به سمت راست.
اما هیچ اتفاقی نمیفته. :(
سلام داداش ازت ممنونم. دانلودکردم فیفا ورلد رو ولی چرا روی ستاپش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
داداش بعد اینکه شوتو زدی باید شوکو نگه داری ! قبلش نه ! :n11:
وقتی دانلودش کردی و توی اورجین هم ثبت نام کردی پوشه ی fifa world رو انتقال بده به Origin Games این پوشه توی محلی هست که اورجین نصیه..وی پی انت رو فعال کننقل قول:
حالا اورجین رو باز می کنی می ری قسمت free games و فیفا ورلد رو انتخاب می کنی؛فیفا می ره توی قسمت my games اونجا بازی رو انتخاب می کنی و
دانلود رو می زنی حدود 140مگ دانلود داره تا 90 درصد سریع می ره
چون قبلا دانلود کردی فیفا رو ولی باقیش رو از نت می گیره یادت باشه درصد دانلود که واست اومد وی پی ان رو حتما ببند؛چون دیگه نیازی بهش نداری دانلود که تموم شد
play رو بزن و از بازی لذت ببر
خب اگر قبل شوت شوک رو نگه دارم که اصلا تصویر حرکت میکنه که....نقل قول:
تکرار حذف شد.
نقل قول:نقل قول:کسی نیست به ما یاری برساند ؟ :n03:نقل قول:
آقا اگه بخوایم تو کریر نتیجه ی چند بازی آخر (مثلا سه تای آخر) رو برگردونیم چه کار باید بکنیم؟
چون خودش به صورت خودکار سیو انجام میده
لطفا این سوال منو جواب بدید ، یعنی کسی اینجا نیست که در مورد کریر در این حد اطلاعات داشته باشه؟!! جواب سوال قبلیمو که نگرفتم :n21:
سیو جدا با یه اسم دیگه داشته باش همیشه !
فک نکنم بشه الان برگردوند اگه سیو نداشته باشی !
اگه سیو نداری حداکثر جای که میتونی برگردی فکر کنم بازی قبلی باشه
لود رو که میزنی اون سیوی که آخرش نوشته 3 رو بزن
سلام داداش من فیفا ورلد رو نصب کردم ولی کامل ازش سر در نمیارم میشه یکم توضیح بدین. چون پیچیده هستش و اینکه اگه ویندوزم رو عوض کنم آیا بازی هم حذف میشه یا نه چون پس از دانلود خود به خود نصب شد و نمیدونم کدوم قسمت نصب شده. بی زحمت نام کاربریت رو هم بده باهم بازی کنیم.
سلام داداش واقعا ازت ممنونم . ولی خیلی پیچیده هستش سایتی داری برای راهنمایی .چطوری میشه دسته رو تنظیم کرد و یا دوربینش رو تغییر داد. و اینکه آیا میشه فیفا 14 رو آنلاین بازی کرد(بدون هزینه)
دسته رو که داخل سیتنگ بالای صفحه ؛شکل چرخ دنده ست؛ می تونی تنظیم کنی altarnate بذار مثل پلی استیشن می شه؛گرافیک بازی رو هم همونجا می تونی بیشتر کنی ؛تغییر دوربین جایی ندیدم فکر نکنم هم بشهنقل قول:
توی قسمت اولتیمت تیمش با بقیه بازی می کنی بهت پول می ده می تونی بری قسمت ترانسفر متناسب با پولت بازیکن بخری البته یه جوری مثل مزایده ست یه قیمت پایه داره هر کی بیشتر داد بازیکن رو می بره،بعد می ری قسمت shop بازیکن رو می یاری توی ترکیبت؛علاوه بر اون با پول هات می تونی پک بخری که گلد داره و سیلور توی هر پک چیزای متفاوتی هست مثل مربی بدنساز،قرارداد و بازیکن ،توپ ،پیراهن ،ورزشگاه که دیگه بستگی به شانست داره گاهی بازیکن خوب گیرت می یاد گاهی بد؛ترکیبت هم که می بینی بازیکن ها با یخط به هم متصلن اون خط های ارتباطی اگه زرد و یا سبز بشه چیمستری تیمت می ره بالاتر و بهتر بازی می کنن ؛حالا چجوری زرد یا سبز می شه اگه بازیکن های که می خری توی یک لیگ باشن اون خط زرد می شه ولی اگه توی یک تیم باشن یا هموطن باشن اون خط سبز می شه و همچنین باز نسبت به ترکیبت بازیکن ها رو توی پست خودشون بذار چیمستری تیمت بالاتر می ره؛می تونی توی توزنمنت ها هم شرکت کنی که اگه اول بشی پول و یا پک بهت می ده؛بازی کنی دستت می یاد،من توی درایو ویندوز نصبش نکردم تا حالا هم ویندوز عوض نکردم ببینم می پره یا نه،سیوش رو هم فک نکنم پاک شه چون تو سرورش ذخیره ست البته حدس می زنم؛فیفا 14 رو هم خیر بدون خرید کد نمی تونی رایگان بازی کنی؛ در ضمن بازی توی اورجین قسمت Origin Games ذخیره شده یه بک آپ ازش بگیر ضرر نداره
آی دی من هم اینه mehsan66
ممنون داداش . دسته اش خرابه چون من قبلا ها پس (پی اس) بازی میکردم بعدش اومدم فیفا الان سبک بازی پی اس میخوام تنظیمات دسته باشه با کلاسیک و آلتنتر نمیتونم بازی کنم.
اگه فیفا نصبه رو سیستمتون
برید قسمت داکیومنت و پوشه fifa14 بعد یه فایل متنی هست فکر کنم توی اسمش button داشت،اونو کپی کنید و برگردید داکیومنت و فایلی که کپی کردید بریزید توی پوشه ی fifaworld
اینطوری تنظیماتتون میشه مثل fifa14
انجام دادام نشدنقل قول:
نقل قول:
اساتید،کسی نیست که بدونه؟
فک نکنم بشه ولی شاید اینطوری کنی بشه:(ابتدا شوت رو بزن بعدش دکمه کات رو نگه دار)نقل قول: