نقل قول:
کسی نیست ؟؟؟؟
نقل قول:
کسی نیست ؟؟؟؟
کسی این مشکل رو نداشت ؟نقل قول:
ببخشید ولی من بعید میدونم بشه چنین کاری کرد مگه اینکه لیست کلیه اینجور سایتهارو در یک فایل داشته باشید و به کمودو بدبد تا بلاک کنه. که البته در اینصورت هم در صورت استفاده از ------ سایتها باز میشه . در واقع در صورت استفاده از ------ یا تغییر دی ان اس قوانین وب فیلتر کمودو عمل نمیکنه. پس بهتره از افزونهای استفاده کنید که قابلیت قفل شدن داشته باشه و جلوی اینگونه سایتها رو در مرورگر بگیره مثل anti ---- pro یا برنامه های مخصوص رایگان برای این منظورنقل قول:
سلام خدمت اساتید ...مستقیم میریم سر اصل مطلب .........چطوری میشه دسترسی به سایتهای پ.و.ر.ن و س...ک...س رو با وب سایت فیلترینگ کومودو مسدود کرد با تشکر
توی تنظیمات در قسمت آنتی ویروس و سپس اسکن بی درنگ، تیک گزینه از حالت فشرده خارج کردن فایلهای exe , jar را بردارید ببینید درست میشه یانه. توی سیستمهای ضعیفتر فعال بودن این گزینه باعث اتلاف انر›ی و استفاده زیاد از سی پی یو میشه و ممکنه به همین علت سیستمتون هنگ میکنه. در حالی که نیازی هم به فعال بودن این گزینه نیست چون بالاخره در موقع اجرا اگه مخربی داخل فایل باشه کمودو میفهمه و جلوشو میگیره و نیازی نیست قبل از اجرا از وجود مخربی که تاثیری نداره باخبر شد.نقل قول:
من الان دو روزه که یه دفعه مشکلی با کومودو پیدا کردم.
وقتی فلش رو به لب تاب میزنم لب تاب هنگ میگنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده .مجبورم که که از برق بکشمش.(ولی وقتی هارد اکسترنال میزنم مشکلی ندارم.ولی با 3 تا فلش مختلف امتحان کردم همین مشکل رو داشتم)
ولی وقتی کومودو اینترنت سکیورتی رو رو کاملا می بندم و خارج میشم و بعدش فلش رو میزنم به لب تاب مشکلی ندارم .
لطفا بگید چیکار کنم و مشکل کجاست
اگه با برداشتن تیک این گزینه هم مشکل درست نشد اخرین ور›ن کمودو رو یه بار دیگه نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
بسیار ممنونم ولی تو اون لیست نبود برنامه مورد نظر ولی موقع اجر نمیزاره اجرا بشهنقل قول:
حالت Exclusions کجاست و چجوری باید ادرس بهش داد تا از مثلا فلان پوشه کاری نداشته باشه
به نظرم جای دیگه نیست چون میگید ویروس هم نشناخته. در هر حال برید به مسیر تنظیمات، آنتی ویروس و سپس استثنائات و برنامه یا پوشه مورد نظر را وارد این بخش کنید. استثنائات همان exclusion است. اگر هم زبان برنامتون انگلیسی هست setting > antivirus> exclusionنقل قول:
حالت Exclusions کجاست و چجوری باید ادرس بهش داد تا از مثلا فلان پوشه کاری نداشته باشه
با سلام ،
اینطور که به نظر میرسه ورژن جدید خیلی پایدار نیست و مشکلات و باگهای فراوانی داره
که ورژن قبلی نداشته من که برگشته ام به ورژن قبلی ،
موفق باشید.
سلام دوستان؛
من از Chromodo استفاده میکنم جدیدا موقعی که بازش میکنم حدودا 10-15 ثانیه فریز میشه و بعد شروع به کار میکنه ... ممکنه مشکل از حجیم شدن کش باشه ؟ یا مشکل جای دیگس ؟
سلام دوستان :n16:
من تازگی فایروال comodo رو درکنار آنتی ویروس kaspersky نصب کردم و موقع اجرای گوگل کروم با این اخطار مواجه میشم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت این اخطار چی هست و بهتر هست کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟ :n13:
سایتی که کروم قراره لود کنه مشکل امنیتی داره، اگر از صحت سایت مطمئن هستید گزینه I Choose... رو انتخاب کنید در غیر این صورت اولین گزینه رو انتخاب کنیدنقل قول:
اگر هم هنگام باز کردن کروم این اتفاق میفته احتمال زیاد وب سایتی که برای home تنظیم شده مشکل داره که با ریست تنظیمات کروم مشکل حل میشه
دوستان آخرین ورژن فایروال comodo دیگه offline installer نداره؟ :n03:
سلامنقل قول:
بله موقع اجرای کروم این ارور رو میده...
home page هم تعریف نکردم رو روی گزینه open the new tab page هست
نکته اینجاست که اگر گزینه protect رو انتخاب کنم با خود google.com مشکل پیدا میکنه و ssl اون رو امن تشخیص نمیده!
اگر بزنم continue دیگه همه سایت ها بدون مشکل باز میشن :n13:
نه نداره من هم دنبالش بودم ولی آخرش مجبور شدم آنلاین نصب کنم...نقل قول:
لعنتی واسه فایروال هم کل CIS رو دانلود میکنه و حجمش فرقی نمیکنه :n03:
البته Internet security هنوز نسخه آفلاین داره..
تاریخ سیستم تنظیمه؟؟نقل قول:
معمولا وقتی تاریخ تنظیم نیست با ssl به مشکل میخوره
بله تاریخ و ساعت دقیق هست...نقل قول:
نگرانی من این هست که نکنه با گواهی های فیک برای ssl مواجه هستم و کمودو راست میگه :n24:
یک سری بود این مسئله به طور همه گیر در همه جای ایران اتفاق افتاد؛ حالا شاید به طور موردی دارن این کارها رو میکنن :n33:
زمان رو جلو عقب ببرنقل قول:
اگر درست شد
مشکل ssl هست
الکیه
بزن همیشه باز کنه
سلام
من چطور میتونم روی فایلی کلیک کنم و با استفاده از فایروال کومودو دسترسی اون فایل رو به اینترنت مسدود کنم.؟
میخام فایل اجرا بشه ولی به اینترنت اصلا دسترسی نداشته باشه.
ایا شرت ماتی برای این کار هست؟
اگر نه چطور باید این کار رو بکنم ؟
برید تو کارها سپس firewall tasks سپس مسدود کردن یک برنامهنقل قول:
سلام
من چطور میتونم روی فایلی کلیک کنم و با استفاده از فایروال کومودو دسترسی اون فایل رو به اینترنت مسدود کنم.؟
میخام فایل اجرا بشه ولی به اینترنت اصلا دسترسی نداشته باشه.
ایا شرت ماتی برای این کار هست؟
اگر نه چطور باید این کار رو بکنم ؟
علاوه بر شرت کات بالا میتونید در بخش تنظیمات فایروال ، فایروال را به حالت کاربر تغییر بدید و تیک هیچ پیغامی نشان داده نشه را بردارید. که در این صورت هیچ برنامه ای بدون اجازه شما به اینترنت متصل نمیشه.
سلام
چطور میشه کومودو اینترنت سکیورتی رو کامل از کار انداخت.
میخام اتو کد نصب کنم و به کرکش گیر میده.
حالا وقتی روی ایکن برنامه کلیک میکنم و اگزیت میزنم بازم اجازره اجرای کرک نمیده و پاکش میکنه.حتی وقتی که همه اپشت ها رو دونه دونه غیر فعال میکنم بازم به کرک اجازه اجرا نمیده.
باید چیکار کنم ؟
همه رو همونطور که گفتی دونه به دونه غیر فعال کن. بعد اینکه غیر فعال کنی سمت راست ویندوزت یه پنجره باز میشهو میپرسه که برای چند دقیقه غیر فعال بشه زمانو میزنی و غیر فعال میشه. همه رو باید غیر فعال کنی حتی سند باکس و ویرسکوپ. البته اگه غیر فعالم کنی وقتی فعال بشه باز میشناستش و قرنطینش میکنه پس باید اعتماد سازی بکنینقل قول:
سلام
چطور میشه کومودو اینترنت سکیورتی رو کامل از کار انداخت.
میخام اتو کد نصب کنم و به کرکش گیر میده.
حالا وقتی روی ایکن برنامه کلیک میکنم و اگزیت میزنم بازم اجازره اجرای کرک نمیده و پاکش میکنه.حتی وقتی که همه اپشت ها رو دونه دونه غیر فعال میکنم بازم به کرک اجازه اجرا نمیده.
باید چیکار کنم ؟
یعنی پس از اینکه یکبار بردش در قرنطینه وارد بخش قرنطینه بشی و از قرنطینه بیرونش بیاری و بگی به لیست استثنائات اضافه کندش. برای رسیدن به قرنطینه میتونی بری بخش کارها و سپس advanced task
البته پیشنهادم اینه که به چنین کرکی اعتماد نکنی و سعی کنی دنبال کرکی باشی که کمودو بهش گیر نده ولی اگه چاره ای نداری و تنها کرک همین کرکه راهش همون اعتماد سازیه که گفتم.
دوستان با برنامه comodo backup کار کردید برای بکاپ گرفتن برنامه خوبی هستش
فقط میخوام طبق برنامه مثلا روزی 1 بار از یک یا 2 تا فولدر بکاپ بگیره به صورت خودکار
با سلام خدمت دوستان گرامی
فایروال کومودو نصب کردم( ویندوز 10 )
چه تنظیماتی انجام بدم تا ویندوز اپدیت نشه
با تشکر
سوال بسیار خوبیه.نقل قول:
ضمن اینکه نمیدونم کدومودو چه مشکلی با ویندوز ده داره.تا میای یه خورده تنظیمات پیش فرض کومودو رو عوض کنی میبینی یه جایی ویندوز کامل هنگ میکنه.طوری که مجبوری از برق بکشی.ولی وقتی کومودو رو غیر فعال میکنی دیگه اون مشکل وجود نداره
یه سری راههارو امتحان کردم و جواب نداد و تا اونجا که من میدونم امکانش نیست مگه اینکه به فایلهای سیستمی ویندوز اجازه دسترسی به اینترنت داده نشه که اینطوری کلا در اینترنت اختلال به وجود میاد. باید از طریق راهای دیگه و تغییرات رجیستری و برنامه هایی که مخصوص جلوگیری از آپدیت خودکار هستند اقدام کنید.نقل قول:
فایروال کومودو نصب کردم( ویندوز 10 )
چه تنظیماتی انجام بدم تا ویندوز اپدیت نشه
با تشکر
ویندوزتون و کمودوتون آخرین نسخه و آپدیته؟ منم دارم از ویندوز ۱۰ استفاده میکنم و چنین مشکلی با کمودو ندارم.نقل قول:
ضمن اینکه نمیدونم کدومودو چه مشکلی با ویندوز ده داره.تا میای یه خورده تنظیمات پیش فرض کومودو رو عوض کنی میبینی یه جایی ویندوز کامل هنگ میکنه
ب خاطر اینکه فایروال کومودو(rule based firewall) قوی و پیچیدس نیاز به دانش شبکه داره و واسه کاربر مبتدی و متوسط خوب نیس کسی میتونه دست کاری کنه تنظیماتش رو ک سر در بیاره چی به کجاس اگه اشتباه تنظیماتشو دستکاری کردی ممکنه اصن سیستمت بوت نشه ولی خب اگه درست تنظیماتش کانفیگ کنی خیلیی قویه و امنهنقل قول:
میتونی فایروال زون الارم نصب کنی (application-based firewall) محیط کاربریشم دوستانس یا glasswire ک دیگه راحت تر از جفتشه
کلا اگه کار خاصی نمیکنی یا ی کاربر متوسطی, همون فایروال ویندوزت واست کافیه نیاز به فایروال اضافه ای نداری
کمودو دو روز میشه که انگار آپدیت جدیدی ارایه نداده چون هر بار که برای آپدیت میزنم پیام دیتابیس آنتی ویروس شما اپدیت است میاد. برای بقیه هم همینطوره یا آنتی ویروس روی سیستم من مشکل پیدا کرده؟ نسخه دیتابسم:۲۶۸۰۷
پیوندهارو چجوری فیلتر کنم؟ یه اموزش بود تو این تایپیک ولی گمش کردم کلا چطور یک سایت رو بلاک کنیم؟
و مخصوصن پیوندها که فکر میکنم باید دو تا لینک ازش رو بدیم به کمودو
برید توی تنظیمات بعد فایروال بعد حوزه های شبکه بعد حوزه های مسدود شده سپس افزودن را بزنید و سپس روی افزودن ادرس جدید برای مسدود کردن کلیک کنید.type را host name انتخاب کنید و ادرس سایت مورد نظر را بدون http وارد کنید و ok کنید.نقل قول:
پیوندهارو چجوری فیلتر کنم؟ یه اموزش بود تو این تایپیک ولی گمش کردم کلا چطور یک سایت رو بلاک کنیم؟
و مخصوصن پیوندها که فکر میکنم باید دو تا لینک ازش رو بدیم به کمودو
ضمنا اگه دی ان اس شبکتونو به دی ان اس امن نورتون به شماره ۱۹۹.۸۵.۱۲۶.۲۰ و ۱۹۹.۸۵.۱۲۷.۲۰ تغییر بدین نیاز به این کارها نیست و پیوندها اتوماتیک فیلتر میشه.
کمودو درست شد ولی دی ان اس فیلتر نکردنقل قول:
دوستان من امروز Comodo رو آپدیت کردم ولی دیگه اجرا نمیشه ...
Internet Security Premium 10
سلامنقل قول:
سیستم را بعد از آپدیت مجددا ریستارت کنید....یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید....پیغام خاصی میده؟ معمولا در این مواقع ابزار عیب یابی کومودو، جهت شناسایی و رفع مشکل اتوماتیک اجرا میشه.
اجرا شد گفت مشکل پیدا شد ولی نتونست مشکل رو حل کنهنقل قول:
دوباره که ریست کردم زدم برای عیب یابی میگه هیچ ایرادی پیدا نشد
اگه مشکلت حل نشد من پیشنهادم اینه:نقل قول:
کومودو رو کلا پاک کنی(انتی ویروسش ضعیفه) avast,bitdefender,qihoo 360 یکدوم از این هارو رو نسخه رایگانشو نصب کنی و در کنارش فایروال کومودورو نصب کنی دیگه هم مشکل نداری(فک کنم با بیتدیفندر مشکل داشته باشه کومودو ولی با اون دوتا هیچ مشکلی نداره)
اضافه کردم:اگرم میخوای با کومودو بمونی پاکش کن یه بار من خیلی ساله کومودو ندارم نمیتونم راهنماییت کنم
آنیستالرش رو پیدا کن یا از تو کنترل پنل پاکش کن بعد با یه نرم افزار مث ccleaner ی اسکنی بکن ویندوزت رو ریستارتش کن و دوباره نصبش کن
نسخه جدید 10.0.1.6209 منشر شده. یه سری مشکلاتی که در ویندوز ۱۰ با این برنامه داشتم در این ورژن جدید حل شده و منوی تنظیمات هم تغییر کرده. ترجمه فارسی کاملتر شده ولی هنوز با توجه به تغییر بخش تنظیمات ناقصه.
به عنوان یک پیشنهاد به نظرم بخش وب فیلتر باید به بخش محافظ وب تغییر کنه و دارای سه زیر مجموعه وب فیلتر، محافظ دی ان اس، محافظ مروگر بشه.
در بخش محافظ دی ان اس این امکان باشه که دی ان اس به دی ان اس امن کمودو یا نورتون تغییر کنه و در صورت تغییر دی ان اس توسط برنامه ها هشدار داده بشه.
محافظ مرورگر هم نیازه که بعضی اکتسنشنهای ضروری در مرورگرها که مخصوص وب فیلتر باشه را به طور اتوماتیک نصب کنه چون با تغییر دی ان اس توسط برنامه ها و با تغییر دی ان اس توسط بعضی افزونه ها در مرورگر دیگه وب فیلتر کار نمیکنه و نیازه افزونه هایی در هر مرورگر مثل افزونه اواست یا بیت دفندر در مرورگر نصب باشه.و همجنین اگه مثل اواست این امکان باشه که اکستنشنهای مضر و غیر قابل اعتماد هم شناسایی بشن و از نصبشون در مرورگر جلوگیری بشه خیلی خوبه.
سلامنقل قول:
پیشنهادات خوبی بود.
در رابطه با DNS ؛ حین نصب پیشنهاد میشه که از DNS کومودو استفاده بشه و در مورد تغییر و دستکاری DNS توسط هر برنامه و ابزار دیگری ، کومودو مثل تغییر و دستکاری در سایر تنظیمات سیستم توسط برنامه ها عمل میکنه. یعنی اینکه هیچ برنامه ناامن یا ناشناخته ای اجازه تغییر و دستکاری و ویرایش تنظیمات سیستم را ندارد. اگر برخی آنتی های دیگر در مورد مثلا تغییر DNS توسط هر ابزار امن هم هشدار میدهند به این دلیل است که نظارت کلی روی همه تنظیمات سیستم را ندارند و اصلا قابلیت تفکیک گداری بین ایزار امن و ناشناخته و ناامن را ندارند به بیان ساده تر بخش application control قدرتمندی ندارند و برای جبران این ضعف چند بخش مهمتر سیستم را نظارت میکنند و هر برنامه ای که قصد دستکاری در اون قسمتها را داشته باشد هشدار میدهند...... ولی کومودو صرفا کل فرآیند یک فایل ناشناخته و یا مخرب را کنترل میکند و از هر نوع تغییر در هر کجای سیستم هشدار میدهد!!
در مورد وب فیلتر؛ کومودو گفته در حال کار روی بهبود وب فیلتر هست و در آپدیت های بعدی باید ببینیم چه بهبودهایی پیدا میکنه.
من این ورژن جدیدو که نصب کردم، شرتکاتش از صفحه دسکتاپم حذف نمیشه و هر چی پاکش میکنم دوباره میاد. چه کار باید بکنم که این شرتکات نباشه؟ حتی hide هم کردم که فایده نداشت و بعد یه مدت اتوماتیک به حالت قبل برگشت.
سلامنقل قول:
یک ایراد هست که فکر کنم تو نسخه بعدی حل بشه..... بزارید شورتکاتش باشه. مشکلی که ایجاد نمیکنه.
من هم همین مشکل برام اتفاق افتادنقل قول:
کامل پاک کردم مجدد نصب کردم درست شد
سلام امروز یه مشکل با کمودو پیدا کردم که اتو سندباکس کار نمیکرد. در ظاهر درست بود ولی برنامه هایی که قبلا سند باکس میکرد دیگه نمیکرد. عیب یابی رو زدم عیب پیدا کرد ولی گفت نمیتونه حل کنه. مجبور شدم انیستال کنم و ور›ن جدیدو دوباره نصب کنم. لینک گزارش عیب یابی:
جدید: همین الان فهمیدم که ذلیل سندباکس نشدن برنامه هایی که قبلا سندباکس میشد تغییراتی هست که تو تنظیمات اتوسندباکس رخ داده و قبلا هر فایل نا شناخته ای رو سندباکس میکرد و تو ور›ن جدید یه سری خصوصیات بیشتری برای سندباکس گذاشته.
حالا سوالی که پیش میاد اینه که این ایرادی که کمودو نمیتونه حل کنه و الان هم پس از نصب مجدد حل نشده چی هست؟
+<CisDiagReport OS="10.0.14393 SP 0.0 64 bit" Version="10.0.1.6209" Error="0x000000b7" Status="Failed">
'گزارش کامل عیب یابی مجدد: