قیمت 50vt30 اصفهان 3570000 تومان دیگه کارت هدیه هم نمیدن
Printable View
قیمت 50vt30 اصفهان 3570000 تومان دیگه کارت هدیه هم نمیدن
تمام این حرفایی که شما میگی درسته اقتصاد ایران مثل یه آدم سرطانی میمونه که دیگه هیچ امیدی بهش نیست مگر کنترل نقدینگی و نظارت درست همین سال پیش 300 هزار میلیارد تومن پول وارد بازار شده که به جای صنعت جذب دلار خریدن و سکه خریدن و خرید ملک و آپارتمان به طمع گرون شدن در آینده شده این یعنی اینکه عملا پولی که باید بره تو چرخه صنعت وارد دلال بازی میشه دلیلش نداشتن نظارت و دادن پولای بی حساب و کتاب به عنوان وام به یه عده قلیل از مردم ثروتمند برای پول دار شدن و فشار بیشتر به قشر متوسطه و گرنه تحریم نفتی و تحریم بانک مرکزی و این جور چیزا نباید به این زودی اقتصادو به این فلاکت بندازه عامل بد بختی اقتصاد ایران نقدینگی سرگردانه که تو هرچیزی وارد میشه حباب ایجاد میکنه چون صنعت جذابیت کافی نداره وگرنه پول دنبال دلار و طلا و زمین و سکه نمیرفت یکی از بزرگتری عوامل بدبختی اقتصادی ایران نبودن قوانین سخت گیرانه مالیاتی برای کسایی هست که دلالی زمین و آپارتمان میکنن من خومدم الان کسیو تو تهران میشناسم که بالای 200 تا آپارتمان داره باورتون میشه 200 تا آپارتمان؟؟؟!!!! بدون اینکه یک قرون مالیات بده !!! در حالیکه تو کشورهای پیشرفته داشتن خونه دوم توی یه شهر اینقدر مالیات سنگین داره که عملا بعد از 4-5 سال باید کل خونه رو بده مالیات مگر اینکه طرف شغلش اجاره داری باشه! که در اونصورت تحت نظارت و کنترل دولت کار میکنه... تازه این نظام سرمایه داریه! نظام اقتصادیه ما سوپر سرمایه داریه!!!!!نقل قول:
حالا همین بنده خدایی که 200 تا آپارتمان داره 3-4 تا آپارتمانشو فروخته زده تو کار سکه و دلار این آدمو که بدون زحمت داره پول پارو میکنه دولت تنبیه که نمیکنه هیچی داره روی ملکاش بهش وام میده!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خود نیست میگن ایران بهشت پول داراس چون بدون اینکه کسی ازت حساب کتاب بکشه پول رو پولت میزاری دولتم برات اسکناس چاپ میکنه واقعا داره این اقتصاد البته بیشتر گریه داره
فامیل ما تو کانادا برای یه شرکت ایرانی کار تحقیقاتی انجام میداد ماهی 2000 هزار دلار پول براش حواله میکردن همین اضافه در آمد باعث شد هنوز 3 ماه نشده مامور مالیات بیاد در خونشون برای مالیات این 2000 دلار اضافه و اینکه ببینن از کجا داره میاد و برای چی داره میاد!!! حالا شما برو تو بانکای ایران امروز یه حساب باز کن ماهی 100 میلیون بریز توش ببین یکی بهت میگه حالت چطوره؟ از کجا آوردی؟ شغلت چی بوده؟
سلام به همه
توی سایت پاناسونیک تو بخش اسمارت این جمله رو نوشته :
Iran & Pakistan: No Smart function, Different line-up & Digital Tuner
که معنیش اینه تو سری های ایران و پاکستان از ویژگی اسمارت خبری نیست !!!
حالا سوال من از دوستانی که st30 و vt30 خریدن اینه که دقیقا کدوم قسمت ها غیر فعال هست و نمیشه ازش استفاده کرد؟
قسمت شبکه و DLNA و پخش از USB و اینا کار میکنه ؟ اپلیکیشن هایی که نیاز به اینترنت دارن چطور؟
اصلا این دو مدل وب براوزر دارن و میشه باهاشون سایت باز کرد یا ایمیل چک کرد ؟
و اینکه اکثر مدل های بدون گارانتی سری M هستن و با توجه به اینکه این سری قابلیت هوشمند داره ولی گیرنده دیجیتال نداره به صرفه هست که این سری رو بگیرم یا سری R ؟
پیشاپیش ممنون از دوستانی که راهنماییم می کنن:40:
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از این حرفها خیلی عمیق تره و اگر اینطور بود که هر مشکلی رو خود مردم حل کنند دیگه نه دولتی وجود داشت نه سیستمی .داشتن اقتصاد سالم مستلزم پارامترهای بسیاری هست که ما هیچ کدومشو نداریم ومتاسفانه ایران با داشتن ثروتهای هنگفت نفنت,گاز,پتروشیمی,انواع معادن طبیعی,نیروهای متخصص وباهوش وگردشگری و..............که به نظر من ایران ثروتمندترین کشور با داشتن 7% کل منابع طبیعی دنیاست.ولی متاسفانه متاسفانه برای داشتن ارز باید چشممون به دنبال فروش همین بشکهای نفت و گاز باشه.حالا حساب کنین اگر ما همین نفت و گاز رو نداشتیم و میخواستیم روزانه چند صد میلیارد تومن سوخت برای نیروگاهها وصنایع وماشینها و گازهای خانگی و ..................وارد کنیم واقعا اونموقع چکار میکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرض کنید دولت کسری بودجه میاره
خوب چی واسه عرضه داره؟
دلار و سکه
باهاش میشه چیکار کرد؟ قیمتش رو برد بالا تا کسری بودجه جبران شه
و بعدش؟ هیچی آب ها که اسیاب افتاد کم کم قیمت هارو بر میگردونه سر جای اولش
و نتیجه؟ کسری بودجه جبران میشه(تا حدی) و این وسط قدرتمندا بخاطر گل آلود بودن آب حسابی ماهی گرفتن و بدبخت بیچاره ها زیر دست و پا له شدن.
با سلام. برای یکی از دوستان قراره یک تلویزیون بگیرم. حالا بین دو مدل sharp le830 و vt30 گیر کردم. از طرفی contrast vt30 تقریبا 10 تا 12 درصد بهتره ولی brightness vt30 خیلی کمتره. سطح مشکی vt30 هم که بالاتره. چون تا حالا با پلاسمای پانا کار نکردم و از نزدیک ندیدم و نمی تونم ببینم جاموندگی تصویر و نور کم اون منو دودل کرده. لطفا یک کمکی کنید
آرش جان دولت واقعا ارز نداره وهیچ موقع هم از این راه نمیتونه کسری بودجه رو جبران کنه.چونکه با این کار تورم بالا میره و این به نفع دولت نیست.من پیش بینی میکنم تا چند روز آینده دوباره قیمت ارز بالا میره :46:و هیچ راهی هم برای کنترلش نداره.چونکه بانک مرکزی تحریم شده.البته هنوز کامل اجرا نشده ولی تاثیرشو میذاره.نقل قول:
کنتراست vt30 که خیلی خیلی از شارپ بالاتره مخصوصا روی حالت داینامیک مشکیشم خیلی عمقترو طبیعی تره برعکس مشکی شارپ که خیلی به رنگ آبی میزنه ولی برایتنس vt30 کمتره البته نمیدونم چقدر ولی فکر نکنم خیلی باشه مخصوصا روی داینامیک برایتنس اگه جایی که میخوای تی وی نگا کنی خیلی پر نور باشه مهمه ولی تو جای کم نور کنتراست و اشباع رنگ مهمهتره که تو جفتش vt30 خیلی سرتره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابتو تو تاپیک راهنمایی دادم.
ممنون از جوابتون.
contrast و brightness و black level این دو تلویزیون با توجه به سایت flatpanelshd بعد از کالیبره کردن بدین صورت است:
sharp
Black level
0.04 cd/m2
Brightness
120 cd/m2
Contrast ratio
4000:1
pana
Black level
0.02 cd/m2
Brightness
89 cd/m2
Contrast ratio
4450:1
مقاله این سایت در مورد sharp رو خوندم و خوب از این مدل تعریف کرده بود.
این عکسی که شما گذاشتید با این اطلاعات همخونی نداره. اگر این سایت معتبر نیست یک سایت مرجع خوب معرفی کنید. با تشکر
دلار می خواد گرون بشه می خواد ارزون بشه فرقی نداره (تاثیر داره اما فرقی نداره) چون توی ایران فروشنده ها فقط دنبال یه بهونه هستند برا گرون کردن جنساشون.
اما در هرصورت ، به نظرم قیمت پلاسماهای پانا پایین می کشه . چون همینجوریشم با جو حاکم روی تلویزیون ها ، بازار پلاسما توی ایران خراب هست . چه برسه اینکه قیمتش اینجور هم گرون بشه .
مگه چند نفر توی ایران هستند که مباحث تکنیکی و فنی تی وی براشون مهم هست. اکثرا فقط می خوان یه تی وی داشته باشن که ارزون باشه و به اشتباه هم فکر می کنند هرچی رنگ و لعاب تصاویر بیشتر باشه با کیفیت تر هست .
شاید تو کل ایران فقط بچه های همین تاپیک مسایل فنی مثل کنتراست و ... خیلی براشون مهم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بخاطر همین مسایل هست که طرفدار پلاسمای پاناسونیک هست هستند چون نیازاشون رو می تونه برطرف کنه ( و خب اگه یه تی وی قویتر تولید بشه قطعا طرف دار اون می شن) بقیه ی مردم عام ، پلاسما رو بخاطر قیمت ارزونترش می خرند .
حالا اگه قرار باشه گرون بشه همون مردم عام هم نمی خرند. به نظر من که اگه فعلا زیر بار خرید vt30 با این قیمت نریم ، مجبورن که قیمت ها رو برگردون ( البته شایدم نظرم اشتباه باشه)
این سایت کنتراستو بعد از کالیبره کردن گفته سایت معتبر هست ولی با روشی که اونا پنلو کالیبره کردن فقط برای دیدن فیلم تو اتاق کاملا تاریک کاربرد دارهنقل قول:
تنها سایتیم هستن که با این پنل حال کرده مثلا این امتیازی هست که cnet به این تی وی داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید ببینید دیدگاه و نظر خودتون در مورد کیفیت چیه و چه چیز رو کیفیت می دونی . اما اگه منظورت تعریف دقیق و تکنیکی مجموعه پارامترهایی هست که همگی را در قالب "کیفیت" بیان کنی ، اینجا همه می گن VT30 بهتر هست.نقل قول:
اما اگه براق بودن رنگ ها خیلی خیلی برات مهم هست حتما این یه مورد رو بین مدل های led و پلاسمایی که گفتید مقایسه کنید.
(توی تصاویر sd کلا پلاسماها بخاطر نوع فناوریشون تصاویر باکیفیت تری دارند .)
[QUOTE=die my darling;6802311]این سایت کنتراستو بعد از کالیبره کردن گفته سایت معتبر هست ولی با روشی که اونا پنلو کالیبره کردن فقط برای دیدن فیلم تو اتاق کاملا تاریک کاربرد داره
ممنون از جوابتون
آیا این نور تلویزیون برای خونه 40 متری با 2 لامپ کم مصرف و 3 مهتابی خوب است یا نه
فقط یک نکته دیگر اینکه آیا مدل st30 تفاوت زیادی با vt30 داره. چون مهم کیفیت تصویر است. و 3 بعدی زیاد به کارش نمی یاد.
[QUOTE=amirfakhrian;6802347]نمیدونم بهتره از mr.rayan یا poonel بپرسی چون اونا این پنلو تویه اتاقای کوچیک با نور زیاد استفاده میکنن.نقل قول:
ولی بین st30 و vt30 به نظر من اگه دکور برات مهم نیست st30 بخر هم قیمتش کمتره هم تصویرش زیر نور زیاد اگه نخوای کالیبره حرفه ای بکنی زیاد فرقی با vt30 نداره تازه بعضیا از جمله خود من نظر دارن تصویر st30 بهتر از vt30 زیر نور زیاده چون به نظر من اون طراحی one sheet که صفحه یه دست رو vt30 کشیده زیر نور زیاد یکمی به سبز میزنه ولی st30 اینطوری نیست.
[QUOTE=die my darling;6802364]از ابتدا مدل مد نظر خودم pana بود. به خاطر جوابتون واقعا ممنوننقل قول:
شما توی این پستی که زدین یه جوری صحبت کردی که انگار قیمت همه چیز ثابت مونده فقط پلاسماهای پاناسونیک داره گرون میشه !!!!نقل قول:
همه چی داره گرون میشه.
سلام به همه
آقا چرا من پست میدم میگه باید مدیر تایید کنه تا نمایش داده بشه بعد تایید هم نمیشه ؟:31: مطلب خلاف قوانین هم که تو پستم نبود !
به هر حال ...
از دوستانی که مدل st30 و vt30 دارن چند تا سوال دارم و چون احتمالا تا 2 3 روز میخوام st30 رو بخرم ممنون میشم جوابمو بدین
توی سایت پاناسونیک زده که محصولات مربوط به ایران فاقد کارکرد هوشمند هستن حالا سوال من از دوستانی که این مدل ها رو خریدن اینه که دقیقا کدوم قسمت ها غیر فعال هستن؟
شبکه LAN و DLNA کار میکنه؟
پخش از طریق USB و کارت حافظه چی؟ فعاله؟
امکانات اینترنتی تی وی چطور هستن یعنی اپلیکشن ها و وب براوزر کار می کنن و با اتصال تی وی به اینترنت میشه ازشون استفاده کرد؟ ( اصلا امکان باز کردن سایت و مثلا چک کردن ایمیل داره ؟ )
و در آخر هم با توجه به این که اکثر مدل های بدون گارانتی سری M هستن که امکان آپدیت دارن و بخش اسمارتشون هم فعاله ولی گیرنده دیجیتال ندارن به صرفه هست که سری R رو بگیرم که گیرنده و گارانتی داره یا سری M که اسمارتش فعال هست ؟
البته این رو هم اضافه کنم که اگه این امکانات هم فعال نباشه باز هم همین مدل رو می خرم چون قبل از همه این ها کیفیت تصویر واسم مهم هست و الان فقط بین سری M و R شک دارم !!!
ممنون :40:
من 50 Vt30 دارم فکر نکنم کسی به اندازه من خونه رو نورانی کنه اونقدر که فامیلا میگن اینجا خونست یا میوه فروشی.به نظر من تصویر تو نور زیاد هیچ فرقی نمیکنه اینو واقعا میگم فقط باید بلد باشی تی وی رو درست تنظیم کنیم من از موقعی که گرفتم همش تو تنظیماتم تا بهترین کیفیت تصویر رو ببینم یکی از بچه ها گفت اگه میخوای تصویر براق ببینی برو ال ای دی بگیر ولی به نظرم با همین vt30 میتونی تصویرای براقتر ببینی با کنتراست بالا و کیفیت خیلی طبیعی.تنظیماتی که من تا الان کردم و خیلی راضیم اینه:
مد:داینامیک
کنتراست:90
رنگ:45
وضوح:80
توجه توازن رنگ:عادی
نور:0
pnr:حداکثر
گاما:2.2
بقیه تنظیمات رو دست نزنید.بعد رو حالت عادی یا پیشرفته هم یه تنظیمی که خودتون دوست دارید انجام بدبد مقایسه کنید فرقشو تو تصویرای مختلف ببینید
برخلاف نظر شما ، من گمان نمی کنم قیمت این محصول (حداقل به این زودی ها ) پایین بیاد ، نمونش هم VT20 که با وجود یه مدل بالاتر توی بازار ، هنوز حدود 100 تا 150 هزار تومان (50اینچ) گرون تره ؛ افت قیمت ، بیشتر در محصولاتی محسوسه که روز به روز از کیفیتش هم کاسته می شه( مثل سونی یا ال جی ) ؛ من یه مایکروویو پانا حدود 3سال پیش خریدم 580هزار تومان در حالی که قیمت همون مدل قبل از نوسانات ازر ( یک ماه ونیم پیش) در نماینگی 625 هزار تومان بود و این تنها کالایی بوده که تا الان خریدم ارزون نشده که هیچ ، گرونتر هم شده !!!:31:نقل قول:
1.کارکرد هوشمندش باید اینترنت TV باشه.نقل قول:
2. LAN و DLNA داره اما انتخابشون می کنم Eror میده. فکر کنم به Wireless Lan Adaptor نیاز باشه که انگاری تو ایران گیر نمیاد.
3. پخش USBش بدک نیست.
واسه من که اهل فیلم نیستم و عکس و بیشتر موسیقی استفاده می کنم خوبه اما واسه آدم عشق فیلم خوب نیست.
4. Web Browser نداره. پس نمیشه باهاش ایمیل چک کرد.شما که کامپیوتر داری، اینترنت TV میخوای چکار؟
به قول معروف هر کسی را بهر کاری ساختند
5.خرید بی گارانتی رو اصلاً توصیه نمی کنم. اگه میخوی خیالت راحت باشه فقط گارانتی دار
منم اولا خیلی با تنظیمهاش ور می رفتم و به این نتیجه رسیدم همون default کارخونش بهتره.نقل قول:
همیشه رو مد نرمال هست فقط کنتراستش رو 60 هست و شارپنس روی 100.
فکر نمی کنم کسی با این تنظیم حال کنه اما من نور کم خوشم میاد.
وقتی مهمون میاد خونه میزارم رو دینامیک بدون هیچ تغییری تو منوهاش.
درود دوستان...
تو اهواز هم کارت هدیه پاناسونیک برداشته شده و 50vt30 به قیمت 3400 معامله میشه......
تنظیماتی که تو منو تصویر قسمت تنظیمات پیشرفته برای جلوگیری از بجامادگی تصویر باید واسه vt30 فعال باشه:
گرداننده پیکسل ها: روشن
پانل کناری : زیاد
بالا و پایین بردن تصویر: به مدت زیاد(در مواقعی که اثر لوگو و یا... روی صفحه باقی مانده)
1چیز دیگه باسپاس از دوستانی که واسه خرید گیرنده خارجی راهنماییم کردن xcruiser گیرم نیومد starmax 5000 full HD گرفتم 100تومن ارزونتر و در همون حد از نظر کیفیت و کارایی........:11:
قابل توجه دوستان
سکه شد 650 :18:
کد:http://farsnews.com/newstext.php?nn=13901107000284
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=540154&page=16
پونل جان امروز که بازار تعطیله تا آخرین ساعتای دیروز قیمت حدود 800 بود این سایت فارس نیوز اخبار نوید بخش زیاد میگه البته...نقل قول:
ولی نگران نباش سکه ارزون بشه بنزین گرون میشه گاز گرون میشه برق گرون میشه آب گرون میشه خلاصه مردم الان شدن مثل کیسه بوکس افتادن گوشه رینگ هر دقیقه یه ضربه جدید میخورن الان فاز دوم هدفمند کردن اجرا بشه دوباره قیمتا میترکه من نمیدونم کی این ملت قراره روی آسایش اقتصادی ببینه.
راستی یه چیز دیگه اینکه دولت خودش اومده دلارو کرده 1226 تومن این یعنی رسمی کردن بالا بردن 8-9 درصدی قیمتا
یعنی یه تی ویه دو میلیونی به همین راحتی 150 هزارتومن گرونتر از قبل !!!!!!! تازه ملت به به چه چهم میکنن یاد یه مثله قدیمی افتادم که میگن:
به مرگ بگیر که به تب راضی بشه
+++++++++++++++++++++++نقل قول:
دولت هیچ گزینه ای برای کنترل قیمت ارز نداره و در چند روز آینده دوباره قیمتها به روند صعودی گذشته برمیگردند ولی ایندفعه با شتاب بیشتر.
Panasonic VT30
Picture preset: Professional1
Contrast 36
Brightness +2
Colour: 30
Sharpness: 3
Color Remaster: Off
Eco Off
P-NR Off
Gamma 2.2
Intelligen Frame Creation On/Off
Resolution Enhancer Off
16:9 Overscan Off
R-Gain -4
G-Gain -4
B-Gain +4
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
منم به شدت موافقم تو اينهمه برند فقط بانيانو فروشنده هاي پاناسونيك اين بساط رو راه انداختن بقيه برندها گرون نكردن!نقل قول:
من واقعا ميخواستم st30 بگيرم ولي با اين داستاني كه فروشنده هاي پاناسونيك درست كردن (بقيه ماركها اصلا گرون نكردن) دلمو زد اين برند!نقل قول:
تو tv فقط پانا گرون كردهنقل قول:
سامسونگ فروشی در خونه ما که همرو 100 تا 200 گرون کرده.نقل قول:
دلار امروز شده 1730 تومن 30 تومن گرونتر شده نسبت به 5 شنبه!
امیدی نیست بیاد پائین :41:
دوستان لطفا بحث قیمت دلار و سکه رو ادامه ندین چون بی ارتباط به موضوع تاپیکه.
سینما بلو ری چی خوبه دوستان؟؟؟
پایونیر تو اهواز گیر نمیاد...........
من از دوبی یه تی وی 50st30 به قیمت 2100 خریدم. به نظر شما ضرر که نکردم؟
البته دو تا عینک و یه پایه دیواری و 2 تا فیلم با یه کابل HDMI همراهش هستش
آخه بعضی ها میگن باید 42vt30 میگرفتی بهتر بود
من رو یکم زده کردن نمیدونم چیکار کنم
بسیار کار خوبی کردی 50گرفتی با این پول نمیشه 42vt30 هم خرید............نقل قول:
بهت تبریک میگم[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
برادر خيلي زحمت كشيدي ملت راهنمايي كردي:13:نقل قول:
كاليبراسيون يعني يك نمايشگر هرچه بيشتر به انچه از سورس دريافت مي كنه نزديك كني! نه اين كه هرچي خودت دوست داري همون درسته!
نمايشگر كاليبره مي كنند تا تصوير يك فيلم نزديك به واقعيت اون فيلم نمايش بده:41:
شما ظاهره مطالب كاليبراسيون آقاي برزين نخواندي؟