دوستان یه سوال: بعد اینکه مهلت سرویسم تموم شد چند روز وقت دارم که تمدیدش کنم؟
Printable View
دوستان یه سوال: بعد اینکه مهلت سرویسم تموم شد چند روز وقت دارم که تمدیدش کنم؟
کلاه برداری به شیوه ی مدرن.عجب مولی هستن این مازندرانی ها.البته منظورم مخابراته.دست و پای مارو کاملا بستن.این تصمیمات , کارها و تغییراتی رو که انجام میدن همه از رو بیکاریه.از بس فحش و نفرین خوردن خسته نشدن ؟
تحریم , افزایش ارزش دلار , طلا , مرغ , گوشت , نزدیک عید هم هست ; پسته , آجیل , شیرنی , شکلات , حتما ماهی قرمز هم هست دونه ای 15-10 تومن و مخابرات هم قوز بالا قوز بود حالا .......... . ولش کن.واقعا این مردم چی میکشن.
15 روز مهلت داریدنقل قول:
در ضمن یادم رفت بگم ; مثه من یه اینترنت آفلاین بگیرین خیالتونو از دانلود کردن راحت کنید.
سلام
کسی میتونه بهترین سایت برای دانلود رایگان معرفی کنه >>> من خودم از این سایت ها استفاده میکنم >>>
newmusic58.com
serialbaran16.org
نقل قول:
آقا این اینترنت آفلاین چیه؟
همه دارن ازش صحبت می کنن؟
اگه اینترنت پس چرا آفلاینه؟
اگه آفلاینه پس چرا اسم اینترنت روشه؟
من چجور می تونم اینترنت آفلاین داشته باشم؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز، منظورشون به کارت رسيور يا دي وي بي (---) است
(در ضمن به نظرم؛ اسمش غلطه، چون وقتي به وُرلد وايد وِب (world wide web) دسترسي داري، يعني که ميخواي آنلاين باشي!!! ازون دسته اصطلاحات من در آورده است که سالهاست تو ايران مصطلح شده)
آفلاینه چون شما نمیتونید چیزی ارسال کنید و فقط میتونید دریافت داشته باشیدنقل قول:
فرض کنید شخصی بصورت ماهواره ای آنلاین از طریق یه فرکانسی داره از اینترنت استفاده میکنه شما هم با قرار گرفتن در اون فرکانس محتویات دریافتی اون شخص رو هم میتونی دریافت کنی حالا این فایل هرچیزی ممکنه باشه
یه سری گروه های آفلاین وجود دارن که با عضویت در این گروه ها میتونید محتوای مشخصی که این گروهها قرار میدن مثل فیلم یا بازی رو دانلود کنید.
برای داشتن اینترنت آفلاین هم نیاز به --- و دیش و lnb دارید.
سلام کیوان جان اینترنت افلاین با نوع انلاینش فرق داره در حالت افلاین شما فقط دانلود دارید و نمی تونین چیزایی که دوست دارین دانلود کنن بلکه کله بشقاب رو می کنین یه جهت و هرچی که دیگران جاهای دیگه دنیا دارند با ماهواره دانود می کنند رو دنلود می کنید ولی در حالت انلان شما Send رو از طریق یه اینترنت معمولی مثل همین adsl انجام می دین و ریسیو رو از طریق ماهواره که در این حالت به اینترنت دسترسی دارید در صورتی که درحالت افلاین به اینترنت دسترسی نداشتیننقل قول:
سلام دوست عزيز:n16:نقل قول:
نوع آنلاينشم داريم که تو ايران استفاده از اون ممنوعه درسته؟ اينترنت ماهواره اي و چمداني بهش ميگن درسته؟
یکی جواب منو بدههه ! این pope هنوز فعال نشده ؟
تاپیک منحرف شدنقل قول:
همه هم کارشناس
....
هنوز دوستان به سرویس جدید کوچ نکردن تا با این مشکل مواجه شن
ولی من ندید احتمال میدم مشکل از شما باشه
دوست عزیزنقل قول:
احتمالا مشکل از مودمت هست:n10:
مودمت رو عوض کن ببین درست میشه !!!!!!:n09:
دقیقا :n05:نقل قول:
توی این تاپیک گاهی اوقات از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو بحث میکنید:n02: و بحت اصلی که ADSL مخابرات مازندران هست رو ول میکنید:n15:
اگر کسی غیر از موضوع این تاپیک حرف داره توی پیغا خصوصی بگه:n09:
دوستان شما هم این مشکل رو داری؟ اینکه هر جند دقیقه یک بار انگار یه قطع و وصل کوچکی رخ می ده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آقا اینترنت آفلاین نرم افزار هست که توسط کارت ----- کار میکنه در ی مثال ساده مثلا ی شبکه مثله شاتل که کاریرانش با خرید اکانت با کارت ----- دانلود آنلاین میکنن رو ی فرکانس مثلا 10770 W3 و دانلود آفلاین اینه که شما با ی کارت ----- بر روی همین فرکانس با ی نرم افزار بنام اسکایNET همون فایلهایی که داره به صورت آنلاین دانلود میشه رو بگیرین البته نیاز نیست که آنلاین باشید و نیازی به اینترنت نداره میشه گفت دزدی فایلهای دیگران بهش اسم داد که الانم وضعیتش خرابه و فایل زیاد دانلود نمیشه و پدر هارد رو هم در میاره شما که دوست ندارین که تو این گرونی هاردتون مورد پیدا کنهنقل قول:
اونی که ممنوعه فقط زمانی هست که send رو با ماهواره انجام بدی اون ایترنت چمدانی هم فکر کنم قضیش یه چیز دیگستنقل قول:
نقل قول:دوستان از جوابتون متشکر ! تا قبل مخابرات شاتل داشتم که خوب بود و مودم وصل می شد !نقل قول:
بعدش که مخابرات گرفتم خودم تنظیم کردم بازم خوب بود !
از موقعی که سیستم مخابرات ارتقا پیدا کرد اون زمانPPPoEقطع بودو من از طریق bridge وصل می شدم !
الان هنوزم که هنوزه نمی تونمPPPoEرو فعال کنم و از طریق bridge وصل میشم !
چه طوری خوبش کنم ؟ مودمم D-Link
مدل 2730U هست !
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک ؟
یه سوراخ پشت مودمت هست یه سیخ بکن توش چند ثانه نگه دار تا مودم ریست بشه بعد دوباره از اول کانفیگش کن به احتمال زیاد خوب میشهنقل قول:
مودمت رو Reset کن و دوباره کانفیگ کننقل قول:
شاید یکی از تنظیماتش رو سیخ دادی!:n02:
من هم مودم D-Link دارم اما با PPPoE هم وصل میشم:n09:
به احتمال زیاد نویز داری. یه چک کن.نقل قول:
خوب دوستان امروز 128 نا محدود گرفتم سرغت از 50 تا 60 متغیره
پس سرعت ها فرق می کنه. پس احتمالا 512 سرعتش دور و بر 150-160 باشه.نقل قول:
اره تقریبا باید همینطور باشهنقل قول:
متشکر ! مثل اینکه ندبار ریستورش کرده بودم قاطی کرد !نقل قول:
ازش فایل back up داشتم ریستور کردم درست شد !
متشکرررررر :n16:
امروز 512 نامحدود گرفتم 1800 مگ با سرعت 180 -- 200 دانلود داشتم به بعد حدود 2 ساعت از 100 بالاتر نمیرفت . فعلا که اومد روی180 -- 200
تا فردا ببینیم چی میشه
خوب دوستن بعد 60 مگ دانلود سرعتم واقعی شده و از 16 بالاتر نمیره باید دوباره کانکت بشم تا سرعت درست بشهنقل قول:
این چه مسخره بازی ایه؟ آخه این که دیگه نامحدود نیست. تا یک چیز بشه هی سرعت کم می کنن! پوف:sq_22:نقل قول:
خوب دیگه سرعت سرویس ها مشخص شد 128 سرعتش 50-60 و هر 60 مگ دانلود سرعت رو کم می کنه و256 سرعت بین 90-100 هست و هر 300 مگ سرعت واقعی میشه و 512 سرعت بین 180-200 و هر 1800 مگ سرعت واقعی میشه
در تمام سرویس های بالا بعد واقعی شدن سرعت با یک بار دیسکانکت و کانکت کردن سرعت به حالت اول بر می گرده
با این اوصاف بهترین سرویس نا محدود همون 512 هست همسرعتش خوبه و هم محدودیت ترافیکش بیشتره
دوستان نامحدود داون استریمش چند هست.
ممنون بابت اطلاع رسانی
سلامنقل قول:
دوست عزيز لود کردن وبش چطوره؟
کم شدن سرعت، در لود کردن پيجها زياد تاثير نداره؟ يعني پينگش عين سرويسهاي فعلي ماست؟
برا من با اینکه سرعت کم شده بازم مثل قبل پیج باز می کنه پینگش هم که هنوز 42 هست دان استریمم هم هنوز رو 3296 هست و نرم افزاری سرعت رو کاهش دادننقل قول:
عجب چیز بی خودیه!!نقل قول:
یاد دان استریم 21000بخیر!
چه دوران طلایی بود!نه؟
شبی 20 گیگ میشد دانلود کرد!
ایکاش زمان دکمه برگشت داشت:n15:
اونهایی که نامحدود دارن یه تست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارن ببینیم چه خبره!!! :n09:نقل قول:
این چه مسخره بازی این که اصلا به درد دانلود نمیخوره
یه ادم بیکار میخاد هی کانکت/دیسکانکت کنه
این طور باشه همون محدود بهتره
کسی خبر محدودها رو نداره سرعت رو چنده
256 ؟
512 ؟
1 مگ؟
سرعت اکانت های محدود فرقی ندارهنقل قول:
همه روی 3294 هست و سرعت دانلود هم 350Kb/s هست چه 128 و چه 2مگ!
احتمالا دیگه فرق میکنهنقل قول:
به خاطر اختلاف قیمت بین 4گیگ 256 و 4گیگ 512و 128
همون طور که دیدم تو نامحدودا فرق میکنه
واه این دیگه چیه !نقل قول:
من هنوز همون 512 دارم محدودش ! سرعت دانلود الانم دقیق 470 هست !نقل قول:
شبانشو که یه هفته دانلود نکردم !
ولی یه روز از هفته قبل که دانلود می کردم 10 گیگ دانلود شد !
امشب واسه دانلود می زارم و بهتون می گم :n01:
مصوبه جدید و کاهش قیمت اینترنت