آره بابا غمت نباشه میتونینقل قول:
من خودم متولد 69 هستم و سال دومی بود که کنکور دادم
Printable View
آره بابا غمت نباشه میتونینقل قول:
من خودم متولد 69 هستم و سال دومی بود که کنکور دادم
میخوای 19 سال پشت کنکور بمونی؟:31:نقل قول:
از شوخی گذشته اگه یک بار کنکور داده باشی میتونی(البته فکر کنم قانون جدید دادن میتونی 2 سال پشت کنکور بمونی)
دوستان من 3 4 تا از درسهای پیش دانشگاهیم مونده..اینارو حتما باید شهریور قبول بشم ( برای ثبت نام دانشگاه )؟ یا برای دیماه هم وقت دارم؟
مرسی، داداش من باید جایی چیزی برم؟ سازمان نظام وظیفه؟ یا موقع ثبت نام فقط باید ثبت نام کنم؟نقل قول:
آره یادش بخیر!نقل قول:
رتبه ی کشوریم 3200 شده. آره نرم افزار بخوام برم، بهشتی قبولم. برق هم بخوام برم در بدترین حالت عباسپور قبولم. خداروشکر.
والا اگه تهرانی، بد نیس یه سر بری ساختمون سازمان سنجش. پل کریمخانه. البته اگه 100 دردص مطمئنی که اشتباه شده. چون اون دوستم که گفتم ، 100 درصد کارنامش اشتباه شده.نقل قول:
اگه تهران نیستی، نامه با پست پیشتاز بفرست ، از اینترنت هم درخواست پیگیری بده
بدون مدرک پیش دانشگاهی امکان ثبت نام در دانشگاه وجود ندارهنقل قول:
یه تشکر ویژه و دُرُس حسابی از خدای مهربون میکنم
:11:
خب گفتم که اگه رتبم اون چیزی که میخوام بشه بیشتر میحرفم
به نسبت قبل عید که روزی 2-3 ساعت به Game آنلاین و 1 ساعت چت و اس مشغول بودم از چیزی که شدم راضیم :)
عرفان و محمد پیغام خصوصی رتبتون رو بگید :|
ای بابا ...! شما ها که خوب شدین باید بگین رتبتونو دیگه! این چه وضیه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رتبتون رو بگین دیگه بابا!مثلا برای چی نمیگین؟
با 246 منطقه3 با غیر بومی تهران میشه سخت افزار شریف قبول شد؟هم قلمچی وهم گزینه2 میگن قبولی, درسته؟اقاvahid م شیمی شریف میتونم قبول شم؟
دوستان من با رتبه 14837 منطقه3 ریاضی انتخاب رشته کنم ترجیحا اذربایجان و همجوار رشته خوب پیدا میشه اگه قبول بشم نرم میتونم 92 شرکت کنم ممنون
نه واسه من فرقی نمیکنهنقل قول:
68 منطقه 2
مکانیک شریف میارم ؟
راستی همین جا از سجاد ( Samba) هم تشکر می نمایم :40::31:
ای بابا تو دیگه چرا، اون از عرفان اینم از تو :|نقل قول:
یه تک هم ندادیم از p30
احتمال زیاد بیاری، نیاوردی هم بیا قول میدم بتونی بری مکانیک :دی(یه رشته پایین تر انتخاب کن!)
با يازده هزار مهندسی کامپيوتر شبانه کاشان قبول ميشم يا نه؟
عرفان کجاس ؟ غیب شد یهو :(نقل قول:
سجاد من از اولشم هدفم رتبه نبود :|
با اون وضه درس خوندن این یه شاهکاره :31:
تو یادگار ماندگار میانه رتبه منطقه 2 واسه مکانیک شریفو حدود 50 نوشته ...
رشته پائینتر یعنی چی ؟
داداش گلم چه دانشگاهی؟منم پارسال همین مشکل رو داشتم.برای دانشگاه سراسری که نمیتونی و حتما باید تا شهریور مدرک رو تحویل بدی.برای دانشگاه آزاد 1سال وقت داری که تحویل بدی.برای پیام نور مشخص نیست.الان 2ساله که حدودا مهر یا آبان ماه میگن که کسانی که واسه پیام نور درومدن و نتونستن تا شهریور مدرکشونو بدن بیارن دی ماه بدن و برن سر کلاس و ثبت نام کنن.به حتم غیرانتفاعی هم همینطوره ولی سراسری این امکان وجود نداره و حتما باید تا آخر شهریور مدرکو بدینقل قول:
موفق باشی تو پاس کردن درس های پیش.من که پارسال سر این قضیه پدرم درومد و از دانشگامم موندم و دوباره امسال کنکور دادم
پاسخنامه ها رو کی میذارن رو سایت سنجش؟
یا بهتره بپرسم که اصلا میذارن پاسخنامه ها رو؟؟!!
بعضی از رشته ها که تعداد قبولی زن و مرد رو ذکر نکرده یعنی فرقی نداره؟
نه نمیذارننقل قول:
گاج فک کنم چاپ کرده بودنقل قول:
دوستان یه سال پشت کنکور موندن 100 درصده دیگه؟؟ یعنی سربازی که نمیخواد؟؟ مرسی
[QUOTE=bina22;7134907]گاج فک کنم چاپ کرده بود
دوستان یه سال پشت کنکور موندن 100 درصده دیگه؟؟ یعنی سربازی که نمیخواد؟؟
بله ولی باید دفترچه ی اعزام به خدمت رو بفرستی
احتمال زیاد قبولی ولی قبول نشدی بیا پیش خودمون , عمران :)نقل قول:
نه! عمران نری :دینقل قول:
مرتضی میخواد اغفالت کنه، بیا برق پیش خودمون:دی
یکی از دوستام از دو سه تا مشاور سوال کرده بود و گفته بودن که توی انتخاب رشته "نمره کل نهایی" تاثیر داره و رتبه تاثیری نداره.درسته؟
چه فرقی داره خب؟ , رتبه هم بر حسب نمرست دیگه ...نقل قول:
سجاد ؟!؟! :دینقل قول:
به نظرتون رتبه در زیر گروه یک که شده 33هزار با نمره کل نهایی در همون زیر گروه که شده 4 هزار یکیه؟!نقل قول:
چه فرقی داره , همونه ...
سلام من يه سوال دارم راجع به نتايج كنكور من نمي تونم كارنامه مو مشاهده كنم؟ همه ي اطلاعات هم دقيق هست
بله :دی :-"نقل قول:
منظورم این بود که رتبه هم برحسب نمره ای که داوطلب بدست میاره حساب میشه ... نمره بالاتر , رتبه بهتر !!!نقل قول:
بازم مشاورها بهتر بدونن شاید ... :12:
بعدا میبینمت دیگه...دارم واست :31:نقل قول:
احتمالا اطلاعاتت غلطه!نقل قول:
حتما باید درست جواب بده
اگه نشد به سازمان بزنگ
شاید مشکل این باشه که صفر های شماره شناسنامه رو میزنی. یعنی نباید بزنی!نقل قول:
پس شما که اول گفتی میذارن ....نقل قول:
نه نمیذارن
من احساس میکنم یه اشتباهی رخ داده توی پاسخنامم ، هرکی میدونه بگه که چیکار کنم !!!
اگه شماره شناسنامت اولش صفر داره اونارو نزن. چندتا از دوستام همین مشکلو داشتن.نقل قول:
سلام من يه سوال دارم راجع به نتايج كنكور من نمي تونم كارنامه مو مشاهده كنم؟ همه ي اطلاعات هم دقيق هست
می خواستم بدونم با 860 منطقه 2 ریاضی ، تهرون میشه یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب قبول شد؟؟؟
یه پیشنهاد کلی (شخصی) برای رتبه های بالا( زیر 1000) ,,,
تو انتخاب رشتتون بیشتر دانشگاه رو ملاک در نظر بگیرید (ترجیحا شریف و تهران) و زیاد به رشته گیر ندید , بعدا به رشتتون علاقه مند میشید(مگر اینکه واقعا علاقه باشه)... :12:
چراییش رو نمیگم , حالا میاید بعدا خودتون میفهمید چرا ؟!؟ :31:
بله ,,, چرا که نه ؟نقل قول:
بومی هستید یا خیر ؟ شهرتون کجاست ؟
به نظرتون درصدا با رتبه مطابقت داره؟
40000 منطقه 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر بومی ..... رفسنجاننقل قول:
دوستان شاید یکم بی ربط باشه ولی من دفترچه راهنمای انتخاب رشته رو نمیتونم باز کنم..با چه نرم افزاری باید بازش کرد؟
اگه تو فایل zip هست اول با win rar بعدش با pdf reader یا adobe readerنقل قول: