گزارش روز- بزرگان دنیای فوتبال گواردیولا راچطور می بینند:بیه لسا: نمی دانم کدام شاگردیم و کدام استاد
فلورنتینو پرس در مورد مربی بارسا گفته:شاید پپ گواردیولا نمی توانست در رئال مادرید موفق باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Getty Images
سایت گل- روز جمعه بود که پپ گواردیولا ، مربی جوان بارسلونا اعلام کرد که امسال آخرین فصل حضور او روی نیمکت مربیگری بارسلوناست. این ماجرا بازتاب فراوانی در دنیای فوتبال داشت و روزنامه مارکا در یک اقدام جالب، نظرات بزرگان دنیای فوتبال، از مربیان سابق حاضر در دنیای فوتبال گرفته تا مربیان کنونی و بازیکنان سابق و کنونی و شاگردان گواردیولا را که در طول این 4 سال نسبت به او بر زبان آورده بودند، در یک گزارش بازتاب داد. شاید برایتان جالب باشد که این صحبتهار ا مطالعه کنید:
لوئیس فیگو( ستاره سابق باشگاه رئال و بارسلونا) : پپ گواردیولا برای من مثل یک برادر می ماند
مارچلو لیپی (سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا): گوواردیولا بهترین تیم تمام دوران تاریخ را در دست داشت
فرناندو تورس (بازیکن اسپانیایی باشگاه چلسی): نمی دانم گواردیولا چه می کند که همه را راضی نگاه می دارد.
ساموئل اتوئو (بازیکن سابق بارسلونا): می گوئید که گواردیولا احساس ندارد؟ خب من که پنلوپه کروز نیستم
گابی میلیتو (بازیکن سابق بارسلونا): راز موفقیت این بارسلونا، گواردیولاست
زلاتان ایبراهیموویچ (بازیکن سابق بارسلونا): پپ یک فیلسوف است. مشکل من در بارسلونا، خود او بود
دل بوسکه (سرمربی تیم ملی اسپانیا): من از هر کاری که گواردیولا انجام می دهد،خوشم می آید
خورخه بالدانو (مدیر فنی سابق رئال): اقتدار روانی پپ، به مراتب بیشتر از مسی و روسل است
برند شوستر (سرمربی سابق رئال مادرید): گواردیولا ، تمام اعضای باشگاه بارسا را در مقابل خودش، زانو زده می بیند
یورگن کلوپ (مربی بوروسیا دورتموند): گواردیولا بزرگترین مربی دنیاست
لییو (مربی سابق چندین تیم اسپانیایی): گواردیولا مثل پسر من است
مارسلو بیه لسا (سرمربی اتلتیک بیلبائو): نمی دانم کداممان استادیم و کدام یک شاگرد
مورینیو (مربی پرتغالی رئال مادرید): برایم فرقی نمی کند که پپ بماند یا برود، مهمترین نکته این است که او خوشحال و خوشبخت باشد
کاسیاس (دروازه بان رئال مادرید): گواردیولا برای همه ما الگوی بزرگی است
رائول گونسالس (بازیکن سابق رئال مادرید و بازیکن کنونی شالکه) : دنیای فوتبال به پپ نیاز دارد
فلورنتینو پرس (رئیس باشگاه رئال مادرید): شاید پپ گواردیولا نمی توانست در رئال مادرید موفق باشد
یوهان کرویف (مربی سابق بارسلونا): گواردیولا در شرایطی بارسا را ترک نمی کند که سران این باشگاه زمانی برای واکنش نشان دادن نداشته باشند. او تا زمانی که خوشبختی در باشگاه باشد، می ماند
سوبی سارتا( دروازه بان سابق بارسلونا): گواردیولا ارزشهای باشگاه بارسلونا را به مراتب افزایش داده
پدرو رودریگس (بازیکن جوان بارسلونا): من جایزه بهترین مربی دنیا را به پپ می دهم
دانی آلوس (بازیکن بارسلونا): حضور رئال مادرید، جدایی گواردیولا از بارسلونا ره به تاخیر می اندازد
ویکتور والدس (بازیکن بارسلونا):بارسلونا را بدون گواردیولا درک نمی کنم.
پیکه (بازیکن بارسلونا): حاضرم برای تمدید قرارداد پپ، دستم را روی آتش بگذارم
سسک فابرگاس (بازیکن بارسلونا):: گواردیولا بهترین مربی دنیاست
ژاوی ارناندس(بازیکن بارسلونا): ما آماده جدایی گواردیولا نیستیم
مسی (بازیکن بارسلونا): بارسلونا، بدون گواردیولا، این بارسلونا نخواهد بود. پیدا کردن یک مربی که عملکردی مثل پپ داشته باشد، خیلی سخت خواهد بود.
ماسچرانو (بازیکن بارسلونا):: چه تیمی حاضر به جدایی موفق ترین مربی تاریخش می شود؟
پویول (بازیکن بارسلونا): نمی توانم بارسلونا را بدون گواردیولا تصور کنم.
طنز روز : انگشت جادوئی ایی که تیتو را مربی بارسا نمود
فستیوال لاس فایاس در شهر والنسیا نیزمجسمه این حرکت را در خود دید و حالا این مجسمه میتواند با ارزش ترین آنتیکی باشد که مربی فصل بعد بارسا می تواند در خانه اش نگه دارد.
Tito Vilanova - FC Barcelona
سایت گل - بعد از آنکه پپ گواردیولا نتوانست به موفقیت هایش با تیم کاتالان ادامه دهد برای فصل بعد خود را از نیمکت آبی اناری ها کنار کشید و البته دوست صمیمی و دستیار چند ساله اش یعنی ویلانوا به عنوان جانشین او معرفی شد.
دلایل زیادی برای این اتفاق در یکی از پرطرفدراترین باشگاههای جهان از سوی کارشناسان ذکر شده ولی به نظر می رسد دلیل اصلی آن از دید همه آنها پنهان مانده است . آیا یکی از دلایل مهم انتقال سرمربی گری از پپ به تیتو را می خواهید بدانید؟!
انگشت مورینیو ! بله! این انگشت جادویی آقای خاص بود که باعث رو کردن اقبال به این مربی نه چندان معروف شد . پس از آن حادثه نام ویلانوا روی زبانها افتاد و اسمش برای هر فوتبال دوستی آشنا شد ! مربی که تنها در بارسلونای (ب) دستیار پپ بود و اسمی از وی شنیده نشده بود قرار است مربی تیمی باشد که پرافتخارترین تیم چند سال اخیر اروپا و جهان است.
قطعا اگر تیتو می دانست انگشت ژوزه این چنین نتیجه می دهد زودتر چشممش را به انگشت وی می کوبید ! و مشتاقانه به استقبال مورینیو و انگشتش می رفت .
فستیوال لاس فایاس در شهر والنسیا نیزمجسمه این حرکت را در خود دید و حالا این مجسمه میتواند با ارزش ترین آنتیکی باشد که مربی فصل بعد بارسا می تواند در خانه اش نگه دارد.
تیتو ویلانوا تنها گزینه ای که به فکر کسی برای جانشینی پپ خطور نمی کرد . باید دید در صورت مانده آقای خاص در برنابئو رفتار این دو مربی در ال کلاسیکو چگونه خواهد بود شاید انگشتی دیگر و این بار جانشینی دل بوسکه ؟!
جوردی آلبا، اولین خرید ویلانووا برای بارسا
مربی 42 ساله ای که جانشین گواردیولا می شود، بازیکن جدیدی را برای تیمش برگزیده
Goal.com / Shinichiro Ema
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، جوردی آلبا، مدافع باشگاه والنسیا اولین خرید تابستانی بارسلونای تیتو ویلانووا خواهد بود.
این بازیکن ملی پوش اسپانیایی که یکی از برترین بازیکنان این فصل والنسیا بوده، قبل از آنکه در سال 2005 به والنسیا بپیوندد، برای هفت سال در تیم پایه ای بارسلونا توپ می زد.
بعداز فروش و انتقال ماسکول در ماه ژانویه و ابهامات موجود درمورد آینده اریک آبیدال بعد از پیوند کبدی که انجام داد، بارسلونا در حال حاضر یک مدافع چپ ندارد. اکنون به نظر می رسد که جوردی آلبا گزینه مد نظر سران بارساست و این انتخاب به دلیل اشنایی او با این باشگاه است.
طبق گزارشهای منتشره او با این انتقال موافت کرده و تنها جزئیات کوچکی برای توافق باقی مانده. شنیده می شود که سران بارسلونا به دنبال آن هستند تا او را در بازار تابستانی به خدمت بگیرند.
قرارداد کنونی آلبا با والنسیا در سال 2013 به اتمام می رسد. از سوی دیگر سران بارسلونا برای جذب این بازیکن کارسختی دارند، چرا که باید با تیمهایی مثل منچستریونایتد، میلان و ناپولی به رقابت بپردازند.