البته من احتمال می دهم باید تنظیماتش رو درست کرد برای همین اینجا پرسیدم که دوستانی که واردتر هستند جواب بدهند
البته من احتمال می دهم باید تنظیماتش رو درست کرد برای همین اینجا پرسیدم که دوستانی که واردتر هستند جواب بدهند
1-بهترین فیلم برداری میکرو و ماکرو توی دو هسته ای ها داره ... چطور خوب نیست؟نقل قول:
احتمالا لنز کثیفه یا گوشی رو بد میگیرید
2- حدود 4 گیگ رو خود گوشی میگیره! بقیش برای شماست
سیستم عامل هم باید یک جا نصب شه دیگه
اخه من همین الان که از مغازه اومدم تست کردم،نه اشکال از گرفتن گوشی نیست؛امکان داره به خاطر نسخه آندرویدش باشه؟
احتمالا
... نرم افزار برای توپ شدن صداش همم هست
گوشیو ندارم بچه ها میدن لینکشو
چند صفحه قبلم بود
الان گوشی رو که میخری رام چی نصبه روش ؟
رام رو باید حتما عوض کرد؟
اصلا چی هست ؟ به چه درد میخوره ؟ :31:
اکی ممنون،دوستان دیگر هم اگر اطلاعاتی داشتند و راهنمایی کنند ممنون می شوم.
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
مال من رم نداره،فقط همون 16 گیگ حافظه داخلی داره که اونم هم 11 گیگ اش قابل استفاده است و علتش رو هم که دوست عزیزمون لطف کردند و گفتند
2.3.4 باید باشه!...نقل قول:
بله بهتره عوض کنید برای داغ نکردن و کارایی بهتر
ورژن آندروید رو میگن! والا به درد خوردن هم که سیستم عامله
1- بله .. نگران نباشید مشکلی نیست و حتما حل میشه :)نقل قول:
2-البته منظور شما رم هست که مموری گوشیه!.. میتونید یک 32 کلاس 10 یا 4 هم کنارش بندازید اگه کفاف نمیده
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻢ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ~ﯾﺸﻔﺮﺽ ﺭﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﯾﻦ ﺗﻮ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺭﻭ ﺭﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﻭ ﮐﻮﺍﻟﯿﺘﯽ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﺳﻮ~ﺭ ﻓﺎﯾﻦ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻓﯿﻠﻤﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺭﺯﻟﺸﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﻮﻝ ﺍﭺ ﺩﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﮐﻮﺍﻟﯿﺘﯽ ﺳﻮ~ﺭﻓﺎﯾﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﻣﺎﻝ ﺍﺱ ﺩﻭ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﮐﻤﺮﺍﻓﻮﻧﺰ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻧﺠﻤﻨﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﻋﮑﺴﺎﯼ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺷﻮ ﺑﺒﯿﻨﯿﻦ
سلام.
تقریبا دو سه هفته است، که Opera mini و facebook من کار نمیکنه.
اینترنت من هم ایرانسل هست.
دلیلش چیه؟
یعنی نمیتونن کانکت بشن.
فک کنم سروراش رو قطع کرده باشن واسه منم همینجوره
اما گوشی قبلی خودم رو (ویواز ) دادم به رفیقم . اوپرا مینی اش کار میکنه!!
خیلی حال گیری شد.
آره این اپرا مینی خیلی خوبه... ولی نمیدونم چرا جدیدا اصلا سایتای دیگه حتی گوگل رو هم باز نمی کنه..
اصلا کانکت نمی شه.. آخرین ورژنشو هم گرفتم درست نشد.. ولی جالب اینجاس اپرا موبایل کار می کنه
بخاطر همین که اوپرا موبایل کار میکنه، احتمالا بحث همون سرورهاست که در مورد اوپرا مینی از شیلتر رد میشه.نقل قول:
اما تعجبم اینجاست که این ویوازه چطور داره کانکت میشه؟
باید از اپرا مینی های انگولک شده مخصوص اندروید استفاده کنید.
سرچ کنید تو فروم های همسایه هست.
میشه بیشتر توضیح بدین؟
دقیقا چی سرچ کنیم؟ دانلود اپرای انگولک شده!؟ :31:
این حل مشکل دوربین
اپرا مینی هم رئوف یک سر توی موبایلستان بگردکد:http://---------.ir/Forum/thread11653.html
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=166725
ولی به نظر من اگه بدنه اش پلاستیکی نبود بهتر می شد مگه نه؟
سنگین و کلفت میشد ...نقل قول:
نیازی هم نبود! چون به اندازه کافی همین پلاستیکش قویه و چون چفت میشه به داخل انتقال نمیده ضربه رو
صفحه جلوشم که ماشالله ضد تانکه...
خیلی آدم بخواد نگران باشه یک کاور پوست کرگدنی براش میگیره
یک دونه نقره ای دیدم گلکسی رو جیگر میکنه
قیافش محشره
رئوف برو تو کارش:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯽ ﺍﮔﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻮﺩ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺷﺪﻩ :ﺩﯼ
ﻧﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭﯼ ﺧﻮﺑﻪ ﭼﻮﻥ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﺳﺒﮑﻪ ﻭ ﻣﻘﺎﻭﻣﻪ
ﺁﺩﺭﺱ ﺑﺪﻩ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﮕﯿﺮ
ﮐﺠﺎ ﮔﯿﺮ ﻣﯿﺎﺩ ؟
all digital
وای کفم برید اینو دیدم
این عکسم از All Digital گرفتم
گرفتی با گوشی بفرست بیاد
واقعا الان دهنم بازه!:دی
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
Hard Cover هست!!!!کد:http://www.alldigitall.ir/specs.aspx?pid=2833
ﺍﯾﻦ ﮐﯿﺲ ﻫﺎﯼ ﺳﯿﻠﯿﮑﻮﻧﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻦ ﺳﺎﻓﺖ ﮐﯿﺲ ﺍﯾﻨﺎ ﮐﻪ ﺟﻨﺴﺸﻮﻥ ﺧﺸﮑﻪ ﯾﺎ ﻓﻠﺰﯾﻦ ﻭ ﯾﺎ ﺍﺯ ~ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﻫﺎﺭﺩ ﮐﯿﺲ
چرندیات آل دیجیتال رو زدمنقل قول:
خداییش خیلی نازه:دی
سلام به persiandroid خودم.دلم برای تو و همه بچه های فورم تنگ شده بود.چه خبرا چیکارا میکنی.:31:نقل قول:
من یه مدتی نبودم رفته بودم ویرجینیا پیش مادربزرگم.
در مورد اون کابل میشه سر اون کابلو که یه طرفش مادگی هست رو جدا کرد و وصلش کرد به یه طرف کابل میکرو usb .البته نوع وصل شدن سیمها فرق میکنه.و به شکل معمول کابلهای usb به هم وصل نمیشن.
من یه دونه برای خودم درست کردم.کل هزینش شد 2000 تومان.:21:
موفق باشید.:11:
دوستان واسه من وقتی usb رو میزنم به pc نمیشناسه
باید Driver شو بریزم؟
ﺍﯼ ﺟﻮﻧﻢ kiss you ﮐﺠﺎ ﺑﻮﺩﯼ....
ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﺎﺩﺗﻮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻣﯿﻮﻣﺪﻡ ﺗﻮ ~ﺭﻭﻓﺎﯾﺖ....
ﺍﯾﺸﺎﻟﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﻨﻬﺎﻣﻮﻥ ﻧﺬﺍﺭﯼ
ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺯﯾﺎﺩ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺍﺫﯾﺖ ﮐﻨﯽ ﯾﻪ ﮐﺎﺑﻞ ﺍﻥ ﻫﺸﺖ ﺑﮕﯿﺮ ﺳﻮﻫﺎﻥ ﺑﺰﻥ :ﺩﯼ
دوستان این گوشی تم هم داره؟ میشه توضیح بدین چه جوریه؟ بعدشم من بخوام رینگتون sms رو وض کنم چه جوری میتونم؟ ممنون میشم راهنماییئ کنی
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻻﻧﭽﺮ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﻻﻧﭽﺮ ﺗﻢ ﺑﮕﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﺯﻧﮓ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻫﻢ ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺗﻮﯼ ﺳﻮﻧﺪ ﯾﻌﺪ ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ ﻧﻮﺗﯿﻔﯿﮑﺸﻦ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﻦ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﮔﻪ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﻦ ﻓﻘﻂ ﺁﻫﻨﮓ ﻫﺎﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻣﯿﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺎﻧﺒﯽ ﻣﻮﺯﯾﮏ ﻧﺼﺐ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﻭ ﺍﻭﻧﻮ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﯿﻦ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻫﺎﺗﻮﻧﻢ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩ ﯾﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﻢ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺯﻧﮓ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﻻﻥ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻮﻥ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺭﻭ ﻭﯾﺒﺮﺱ
دوستان يكي بگه چرا لعد 10 دقيقه بازي اچ دي اين گوشي داغ ميكنه دليلش چيه ؟ و ايا برا گوشي ضرر داره ؟ يعني وقتي داغ ميكنه از بازي بيام بيرون يا اشكالي نداره ادامه بدم ؟
چطوري داغ كردنشو بر طرف كنم ؟
میدونم جاش اینجا نیست اما
شما منشی تلفنی برای این گوشی یا کلا اندرویید سراغ دارین؟
من Sanity ریختم اما اولا که اصلا منشی نیست. فقط تلفن رو بر میداره و همین.
بعد هم پر از باگه لا مصب! نشد 2 دقیقه فعال باشه هنگ نکنه!
توی همه ی گوشی ها بازی های HD باعث داغی میشن... مخصوصا اینکه این قدر نازکه و سخت افزار قوی ای داره... مشکلی نیست... خیالتون راحت...
آپدیت کن دیگه کلا داغ نمی کنه
یه سوال دیگه : چطوری میشه یه فایل را از sdcard به حافظه خو گوشی کپی کرد من که با فایل منیجر خود گوشی نتونستم؟
چرا دیگه چن لحظه انگشتتو رو اون فایل نگه دار آپشن هاش میاد بعد جایی که میخوای کپی کن
چجوری میشه روی این گوشی تم نصب کرد؟ برنامه خاصی لازمه؟
من گوشیم رو تازه گرفتم
اندرویدش 2.3.4
می گفت خودش روت شده. منم هرچی برنامه ریختم نصب شد
این کار رو میکنم ولی وقتی که مسیر انتقال یا کپی فایل رو میخای انتخاب کنی فقط میتونی از داخل همون sdcard انتخاب کنی و نمیشه به حافظه گوشی رفت و اونجا انتقال دادنقل قول:
یه سوال دیگه این گوشی برنامه gps مثل smartcom که سمبین داشت داره ؟
وقتی گزینه کپی رو می زنی اتوماتیک میره به مسیر مموری داخلی چطور می گید نمیشه؟نقل قول:
برنامه NDrive رو از سامسونگ اپ می تونی دانلود کنی .. مجانی هم هست
برای خرید این گوشی تو صحبت دوستان به 3 تا مشکل خوردم؟
1-داغ کردن زیاد
2-زرد شدن پایین صفحه
3-مصرف زیاد باتری
دوستان لطفا بگن راه حلی برای این مشکلات هست یا نه؟ لطفا زودتر جواب بدین
غزیزم شما که همه گوشیهای سامسونگ رو داری ماشالا! :)نقل قول:
بگو روی GS2ت چه رامی نصبه؟ همونی که اونور گفتی؟
من میخوام سیانوژن نصب کنم. به نظرت کدوم بهتره اونی که شما گفتی یا سیانوژن؟
سلام آقا این بلوتوث ها ی دریافتی کجا میره؟