سلام امین جان :)نقل قول:
دقت نکردی من نوشتم پاسداران! اونجا کد 06 هست :) هم ارگان هستیم :دی ولی همرزم نیستیم :دی
مخلصیم برادر :11:
Printable View
سلام امین جان :)نقل قول:
دقت نکردی من نوشتم پاسداران! اونجا کد 06 هست :) هم ارگان هستیم :دی ولی همرزم نیستیم :دی
مخلصیم برادر :11:
یکی به ما هم جواب بده ممنونش میشیم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6379185&postcount=4252
سلام خدمت دوست عزیز.نقل قول:
لیسانس برق دارم و معاف از رزم هستم وتاریخ اعزامم 90/6/1 است.
افتادم نیروی هوایی ارتش پدافند مشهد.
حالا می خواستم چند تا سوال بپرسم:
1.اوضاع کلی پادگان و شرایط رو برای بنده که معاف از رزم هستم چگونه ارزیابی می کنید؟
2.با توجه به تداخل ماه رمضان و هفته اول اموزشی احتمال داره ما رو برگردونن خونه؟(چون از اهواز اعزام میشم)
3.ایا ما دوره کد می خوریم؟(کجا؟)
4.ایا در کل احتمال داره من یگان پدافند اهواز بیفتم؟
موبایل تو دوران آموزشی اشتباهه محضه آوردنش .. به ریکش نمی ارزه .نقل قول:
در مورد سوال اولت اطلاعی ندارم
بچه ها چه نوع قفلی باید ببرم؟ توی یکی از سایت ها نوشته 808 اصل اما این مدل قفل کمدیه از این آویزی ها نیست . یادمه یکی از دوستان برای اعزامی های تیر عکس قفل را گذاشته بود می گفت از این مدل بگیرید بقیش زود خراب میشه ولی هر چی می گردم پیداش نمی کنم.
یه سوال دیگه طوریه به جای ساک، کوله ببرم؟ اخه کولم از این کوه نوردیاست بقیه مسخره نمی کنن؟
آره.سه شنبه 7 صبح باید نظام وظیفه باشیم.معلوم نیست چه آشی برامون پختن:31:.راستی این ماه رمضونی روزه رو چیکار کنیم ؟ احتمالا روز اول رو نمیشه روزه گرفت.چون بعید میدونم ظهر خواسته باشیم راه بیفتیم.نقل قول:
ولش کن مهم اینه که هم ارگان هستیم برادر.:31:نقل قول:
چاکرم
این سوال منم هست!نقل قول:
آموزشی تموم شد
سپاه - هتل ( سلاخ خانه ) باغرود - دوره 178
پدرمون رو در آوردن . روز آخر یه مشت روانی تحویل اجتماع دادن !!!
ولی خوبیش این بود که بچه ها همه یک دل بودیم ، همه چی رو دسته جمعی پیچوندیم ! تنبیهات رو هم دسته جمعی تحمل کردیم !
در ادامه صحبت دوستمون ، شما یکبار میتونی تو طول خدمت ویزای زیارتی و یکبار هم برای مسابقه علمی با هماهنگی وزارت علوم بری .نقل قول:
[QUOTE=imanpod;6382116]درجه ها توی نیروی انتظامی
اگه بگید متولد چه سالی هستید براتون تخمین می زنمنقل قول:
هر چند که به عوامل متعددی نیاز داره
با سلام مجددنقل قول:
بنده متولد 10 تیر ماه 1363 هستم.
با تسکر فراوان
سوال نیست درخواسته من نزدیک به سه ماهه دارم این تاپیک را دنبال می کنم زمانی که دوستان اعزامی تیر می خواستند برند یکی از دوستان گفت که قفل ها توی بازار به راحتی باز می شند الا یک مدل که عکس را هم گذاشته بود من درخواست کردم اگر امکان داره دوباره عکس را بگذارند.نقل قول:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود البته من خودم عینکیم کلا ولی ممنون ازتوننقل قول:
با سلام نحوه گرفتن تمدید دو ماه چطوریه شنیدم سخت شده دیگه تمدید نمی کنند. درسته؟
سلام. من 18شهریور اعزامم. امروز صبح یکی زنگ زد گفت بیا بع آدرس (خ مطهری خ میرعماد نبش کوچه یکم) با کارت ملی. گفتم واسه چیه گفت امریه. میخواستم بپرسم این امریه چیه. من که هیچ اقدامی نکردم واسه امریه. برگ سفیدمم هنوز نیومده! مرسی
تاریخ اعزامتون کی هست اول شهریور؟نقل قول:
اگه اول شهریور هستید که دیگه خیلی دیر شده مگر اینکه یه پارتی کلهن گنده داشته باشید یا یه نامه پزشکی محکم بگیرید تا بتونید تمدید کنید
با سلام . من دکتری تخصصی خودم را تیرماه از دانشگاه دولتی دریافت کردم. بعد از کلی دوندگی اعلام نیاز سرباز هئیت علمی رو گرفتم بردم وازت بهداشت آخه رشته من علوم پزشکی بود. اونا بهم گفتم باید دفترچه رو پست کن برگ سبز رو بدم به اونا. اما بهم گوشزد کردند که تاریخ اعزام دی ماه باشه. به نظر شما اگه من 30 مرداد ماه نود پست کنم از تهران تاریخ اعزامم بطور متوسط کی میشه ؟ من متولد ده تیر 1363 هستم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید. تشکر
دستت درد نکنه ولی سپاه نیستم . من نیرو انتظامیم . در مورد نیرو انتظامی بگو . سپاه که هتل پارتی داراس ، جای نگرانی نداره .نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط imanpod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟
2 تا سوال دیگه هم دارم :
1-من یکشنبه هفته ی دیگه (6 شهریور) که پایان دورم تموم میشه باید کجا مراجعه کنم ؟ باید برم ساری ؟ آدرسشو کسی نمیدونه ؟
2-شهرهای شمالی مرز آبی حساب میشن ؟ آخه من شنیدم یکی چالوس افتاده بود ، 2 ماه از خدمتش به خاطر مرز آبی کسر شد .
1. اگر سپاه هستی که سپاه کربلای ساری - در کل روی حکم درجت یا برگ سبزت که بهت میدن آدرس رو نوشته
2. خیر - نوشهر و چالوس تا خود گیلان از این خبرها نیست . دوست شما احتمالا بسیج داشت روش نمیشده بگه .
شما میری نظام وظیفه مرکز استان درخواست تمدید میدی . اما اگه کلا تو مود این نیستی که بری و فقط میخوای دو ماه دیگه بری ، یعنی همه چیزت مشخص بشه ولی جای شهریور مثلا آبان بری ، همون روز اول آموزشی برو آموزش بگو واست تجدید دوره رد کنن و تصفیه کنن . کل این دو ماه با همین تهدید تجدید دوره داشتن پدر مارو در می آوردن ، آب میخوردیم میگفتن برین آموزش تجدید دوره کنین ، ما هم میدونستیم کشکه به ریششون میخندیدیم :31:نقل قول:
[QUOTE=kamalz1478;6383883][SIZE=2][COLOR=Red][B]سلام. من 18شهریور اعزامم. ا
نقل قول:
درجه ی ستوان 2 از ستوان 3 بیشتره.
در ضمن جایی که من خدمت میکردم کسی که لیسانس داشت ستوان 2 فوق ستوان 1.نیروی زمینی ارتش.رسته پیاده
خیلی حال میکردن تو خدمت 7 صبح میومدن و 13:30 ظهر میرفتن. درست مثل کادری های ارتش.
بهش میگن امریه درون سازمانی . . . .نقل قول:
کلا تو ارتش حکم تقسیم یگانی رو با اسم امریه میشناسن
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
الان همه لیسانسه ها تو ارتش ستوان 3 میشن که از نظر وضعیت خیلی فرقی با ستوان 2 نداره .نقل قول:
تازه یه مدت به ما میگفتن قراره گروهبان بشید ! کلی عذاب روحی ! داشتیم . . . .:18:
تا جایی که من میدونم بعدظهر به سمت تهران حرکت می کنیم ! تازه اکه نگن شنبه !نقل قول:
اونجا هم بریم بین 3روز تا 10روز امکان داره مرخصی بدند ! یعنی حداقل 3روز و حداکثر هم 10روز! به بهانه لباس!
من که وستم اونجان زیاد بهشون خوش میگذره-مو هاتم نمیخواد فعلا دست بزنی بعد عید فطر که خواستی بری اون وقت...
دیگه همین کلا چند از هرکی پرسیدم میگن هتله !
میگن موبایل هم بیارید :))
متن پیامک دوستم از اونجا:
آره بابا اینجا هتل من گوشیم رو هم آوردم ,هرچی می خواین بیارید.
خوب تو سال 90 اینجوری شده من 89/12/21 خدمتم تموم شد و تا اون موقع ستوان 2 میومدن فوق هم ستوان 1. گروهبان که خیلی افتضاحه نسبت به سرباز صفر چند درصد بهتره.ولی همون چیزی که از سرباز صفر می خوان از گروهبان هم می خوان.نقل قول:
با سلام .
من دکتری تخصصی خودم را تیرماه از دانشگاه دولتی دریافت کردم. بعد از کلی دوندگی اعلام نیاز سرباز هئیت علمی رو گرفتم بردم وازت بهداشت آخه رشته من علوم پزشکی بود. اونا بهم گفتم باید دفترچه رو پست کن برگ سبز رو بدم به اونا. اما بهم گوشزد کردند که تاریخ اعزام دی ماه باشه. به نظر شما اگه من 30 مرداد ماه نود پست کنم از تهران تاریخ اعزامم بطور متوسط کی میشه ؟ من متولد ده تیر 1363 هستم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
شما اگه این موقع بفرستی احتمالا آبان ماه اعزامی !
البته .اگه هنوز فرصت داری(غیبت نخورید) بذار اواخر شهریور بفرست!!!!
اگه نه بفرست تهش اینه که میفتی آبان ماه بعد میری تمدید میکنی.
نمیدونم شمارو با بقیه لیسانس و فوق لیسانس هاحساب مبکنن یا نه.اگه با اونا حساب کنن دی به بعد خواهد بود تاریخ اعزامتون.نقل قول:
ولی من نمیدونم شاید شما که هیئت علمی هستید جدا از بقیه هستید یا نه؟
فضولی نباشه شما تو چه رشته ای فارغ التحصیل شدید؟؟:20:
سلام اولین باره میشنوم یک نفر از سپاه باغرود بد میگه. اخه خودم دارم میرم اونجا. هرجا جستجو کردم همه تعریف میکردن. شما با چه مدرگی رفتی. از چه لحاظ اذیت میکردن.نقل قول:
به مشهدی های متاهل مرخصی اخر هفته میدن؟؟؟
سلام
من امسال در کنکور فراگیر کارشناسی پیام نور شرکت کردم والان در شهر خودم قبول شدم ولی چون دانشجوی ترم 6 رشته کارشناسی دانشگاه سراسری هستم می خوام از رشته اولم انصراف بدم و در رشته جدیدم ادامه تحصیل بدم.
ایا میتوانم تقاضای معافیت تحصیلی بدم؟چه مدارکی نیاز است؟چطوری باید اقدام کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آموزشی تموم شد
سپاه - هتل ( سلاخ خانه ) باغرود - دوره 178
پدرمون رو در آوردن . روز آخر یه مشت روانی تحویل اجتماع دادن !!!
ولی خوبیش این بود که بچه ها همه یک دل بودیم ، همه چی رو دسته جمعی پیچوندیم ! تنبیهات رو هم دسته جمعی تحمل کردیم !
وای خدایا " سلاخ خانه "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برادر من خدمتم داره اونجا میگذره 8 ماه اونجام
دوره ی شما بهتون حال دادن بازم ناراحت بودین خدایی ؟
فرمانده گفت با پوتین نیاین نماز خانه,بعد کلاس هاتون با پیژامه و زیرپوش چرخ میزدین ماه رمضون رو خوردین خوابیدین
5 روز زودتر از 30 روز کامل ترخیص شدین
بعضی هاتون با لباس راحتی اونم سر ظهر که هنوز کادریش نرفته خونه من دیدم حتی میومدین نماز خونه
بازم ناراضی بودین ؟
هفته اول مرخصی
هفته دوم میان دوره
یک هفته دیگه آب نبود مرخصی
هفته های آخر هم که میزدین می رقصدین ( لااقل گردان امام حسن و حسین رو من با چشم خودم میدیم)
ناراضی از چی هستین ؟
اگه دوره ی من بودین که توی برف و بارون میدون تیر میرفتیم و کلاس تاکتیک گِلی میشدیم و توی اردو سگ لرز سرما میزدیم و توی بارون نگهبانی دادیم چی میگفتین ؟
برادر آموزشی سخت هست واقعا هم سخت هست
مشهدی هستی ؟نقل قول:
به مشهدی های متاهل مرخصی اخر هفته میدن؟؟؟
مرخصی که میدن به همه یکدست میدن
متاهل غیر متاهل نیومده
این دوره ای که شما داری میای و از 3 شنبه خدمتون هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش که ماه رمضون هست راحتین
بعد رژه 31 شهریور هست که پدرتون در میاد + پر ما حتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد کلاس هاتون فشرده میشه و در کل دوره ی سختی رو براتون پیش بینی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی همونطور که گفتم آموزشی همین هست !
من خودم با 3 جفت جوراب و پوتین و 3 تا شلوار و 5 تا بلوز و اوور کت و کلاه و دستکش ! و زیر پتو خوابیدن باز هم توی اردو زمان آموزشی میلرزیدم و 2 شبش توی بارون پست دادم و بعدم که اون مانوور وحشتناک بود ....
اما گذشت 8 ماه گذشت از اون زمان....
با سلام مرسی از جوابتوننقل قول:
مشکل فرصت نیست چون من هنوز 4 ماه فرصت دارم مشکل اینه که من باید برگ سبز رو به اونا تحویل بدم . پس همونطور که فرمودید پست می کنم اگر زدند آبان ماه می رم تمدید می کنم. البته اگه بهونه نیارند و ما رو اذیت نکنند. بازم اینجا یه سوال مطرح میشه که تمدید کردن باید با فاصله 45 روز تا اعزام باشه یا نه. اگه برای من ابان زده بشه یعنی یکم ابان پس من اصلا وقت ندارم برای تمدید چون تا 20 شهریور برگ سبز میاد بعد اون هم دیگه فرصت نیست . کلا یکم مضطربم امیدوارم بشه تمدید کرد. بازم تشکر از لطفتون
با سلام دوست عزیز بنده رشته آموزش سلامت است. فقط ازتون یه سوال داشتم شما بر چه اساسی گفتید دی ماه به بعد تاریخ اعزام هستش؟ من تو این مرحله با بقیه دوستان تفاوتی ندارم تنها مدرک بالاتر دارم. ممکنه منو رو ابان ماه اعزام کنند؟ تمدید کردن شنیده بودم سخت شده اما انگار یکی از دوستان گفته بود متاهل ها رو راحت تر تمدید می کنند اما بازم خدا می دونه. مرسی از راهنماییتوننقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
من میخوام اول شهریور اعزام بشم . به دلایلی برگه سفید برام نیومده . مهم نیست برام که کجا میفتم . فقط میخواستم بدونم واسه اول شهریور باید چه چیزهایی با خودم ببرم . یعنی تو اون برگه چی ها نوشته؟ بعدش هم واسه اول شهریور باید موها رو کوتاه کرد یا نمیخواد ؟
ممنون میشم جواب بدین.
سلام من نیری انتظامی هستمنقل قول:
اموزشی مشکلی نداری ولی یگان که بری سخت ترین نوع خدمت رو داری
هر روز اماده باش هست هرروز دردسر و.....
خلاصه اینکه بایدخودتو برای یه دوران سخت اماده کنی
ببینید الان واسه یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس آبان خیلی وقته پر شده.شاید از خرداد واسه آبان پر شده.به نظر من دی ماه هم پر شده.اگه شمارو مثل یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس در نظر بگیرن مطمئنا در بهترین حالت اعزامتون میفته اسفند.ولی اینکه میگید هیئت علمی اینا منو به شک میندازه که نکنه اینا آموزشیون جداگانه باشه.اگر آموزشی هیئت علمی ها جدا باشه که اطلاعی ندارم ولی اگر با بقیه باشید که تا اسفند نوبتت نمیرسه.:10:نقل قول:
تو اين سايت موضوعي نوشتن كه اگر دوستان اطلاعاتي دارن ممنون ميشم بيان كنن كه آيا حقيقت داره يا نه
اينكه اعزامي هاي شهريور سپاه رو امكان داره براي عمليات به كردستان ببرن گفته كه تير ماهي ها رو هم فرستادن
کد:http://www.sarbazi.us/?page_id=951#comment-41312
اعزام های مربوط به هیئت علمی مرداد ماه هر سال انجام میشه و کلاً دوره اشون جدا است.نقل قول:
اما این که آیا ایشون باید تا مرداد ماه صبر کنند یا اینکه خدمتشون شروع میشه بعد که مرداد شد میرن دوره آموزشی یا نه رو دقیق اطلاع ندارم.
بازم سلامنقل قول:
بسیار ممنونم از لطفتون و پاسخی که دادید. بله ممکنه ظرفیت ها پر شده باشه اما این را هم باید در نظر گرفت که بنده جزء پزشکی حساب میشم. ممکنه آبان ماه برای غیرپزشکی ها پر شده باشه و برای پزشکی ها جا باشه.
به شما درست می فرمایید اما در صورتی که فرد برگه سبزش رو به جای که هئیت علمی شده تحویل بده و اونا خودشون با نظام وظیفه مکاتبه کنند. بنابراین فرد خوش نمیتونه دست نگه داره مگر اینکه سازمان مربوطه بانظام وظیفه مکاتبه کنه.نقل قول:
دوستان شیرازی آدرس دقیق سپاه فجر رو میخواستم؟
نه بابا ، آموزشیم مالک اشتر اراک بودم . بیشتر بچه های تهران توی خود تهران و استان تهران تقسیم شدن ولی یه تعدادی از اونایی که مستثنیات نداشتن مثل من رو مازندران تقسیم کردن . فکر کنم 30 نفر هم بیشتر بودیم . احتمالا به خاطر مسافرت های شهریوره .نقل قول:
پس بگو چرا واسه ما جهنم بود ، آخه ما نه بسیج داشتیم و نه پارتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی ، روز آخر به یکی که ازش تو آموزشی گوشی گرفته بودن ستوان سومی دادن و به یه بدبخت که کارنامش خیلی خوب بود و منظبط بود استواری دادن . سپاه که میفتی باید خودتو سر این مسائل به بیخیالی بزنی ...
آموزشیت مرزن آباد بوده ؟ یا تو مازندران تقسیم شدی ؟
شما برو پلیس + 10 بهت میگند کجا افتادی ..نقل قول:
در مورد برگه سفیدنیرویی که توش باید دروه آموزشیت رو بگذرونی اعلام شده و همینطور محل آموزشت و اینکه ساعت فلان در فلان جا باید حضور داشته باشید وگرنه غیبت میخورید :46: یه سری تذکرات از جمله نیاوردن موبایل و همینطور زدن موی سر با نمره 4 و ....
اینکه اول شهریور میخوای کوتاه کنی یا نه بسته به خودته .. اما دوستان میگند داخل پادگان از لحاظ بهداشتی زیاد جالب نیست مورو کوتاه کنید . پس بهتره خودمون کوتاه کنیم
سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی سپاه گذروندم لیسانس هم هستم
منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر