دوستان میخام hoawi p6 بگیرم که حدودا 800 تومنه
به نظرتون توی این قیمت گوشیه بهتری هست ؟
Printable View
دوستان میخام hoawi p6 بگیرم که حدودا 800 تومنه
به نظرتون توی این قیمت گوشیه بهتری هست ؟
سلامنقل قول:
بنظرم سامسونگ گلکسی s3 نئو
اچ تی سی دیزایر 610
و موتورولا موتو g
در این محدوده انتخاب های بهتری هستند
چون:
اچ تی سی و موتورولایی که اشاره کردم 4g هم دارند که p6 نداره علاوه براین هرسه موردی که نام بردم از لحاظ باطری از هواوی برتر هستند! منتهی رم نئو از دو مورد دیگه بالاتره
بچه ها زد 3 و زد 3 کامپکت کی فروشش تو ایران شروع میشه و فکر میکنید تو متد زمان 6 ماه خیلی افت قیمت خواهد داشت یا خیر :n16:
کدوم شرکت گوشی هاش بعد فروش مشکل کمی اعم از سخت افزاری و نرم افزاری داره و اینکه با دلایل مزخرف گارانتی رو نمیپیچونه؟
الان که خیلی وقته در ایران فروشش شرع شده. نسخه کامپکت 1.800، و دیگری حدود 2.000، تومان. احتمالا تاچند ماه دیگه، مخصوصاً وقتی که Z4 عرضه بشه،نقل قول:
افت قیمت زیادی خواهد داشت.
نمیشه مطمئن بود. ولی خودم این موارد رو در برند هوآوی زیاد دیدم!نقل قول:
سلام
دوستان توی رنج تا 800 هزار تومن چه گوشی پیشنهاد میدین؟
این جی ال ایکس اسپدایر 1 خیلی بده ؟ :n06:
ممنون
درود به شما ـ Lg L90 خوبه تواین رنچ ولی یه 200 هزار روش بذارید میتونید Htc Desire 816 بگیرید که عالیهنقل قول:
جی ال ایکس و.... اصلا حرفشو نزن...نقل قول:
به نظرم htc desire 816 با یکم قیمت بیش تر عالیه.
درود به همه عزیزان. برای عموم میخوام یه گوشی بگیرم که کارای سادشو انجام بده و قیمتش هم حداکثر 1تومن باشه. Htc Desire 816 dual-sim چطوره؟
نیازی نیست این همه هزینه کنید !!!نقل قول:
ال جی L70 با قیمتی در حدود 430 برای ایشون کافی خواهد بود .
این نکته رو ازیادبردم که ذکرکنم , ایشون به دوربین اهمیت میدند و صفحه نمایش 5 اینچ ب پایین رو انتخاب نمیکنند.نقل قول:
سامسونگ ، گالکسی گرند 2نقل قول:
ال جی L90
موتورولا moto g moto x moto x 2014 توی ایران هستن ؟
قیمت دارین دوسوتان ؟
نظرتون رو این برند چی هست ؟
موتورولا moto g moto x moto x 2014 توی ایران هستن ؟
قیمت دارین دوسوتان ؟
نظرتون رو این برند چی هست ؟
سلام برندش که حرف نداره واقعا عالی هستنقل قول:
من اگر به گذشته برگردم قطعا موتو رو به برندهای دیگه ترجیح میدم
قیمتهای حدودی:
موتو جی ====870
موتو جی 2014===1150
موتو ایکس===1650
((قیمت ها از گوشی شاپ))
عالیه.:n01:نقل قول:
میگن برنامه هارو نمیشه به کارت حافظه انتقال داد درسته این حرف؟نقل قول:
یه گوشی اندروید میخوام که با کلاس باشه . زود خراب نشه . قیمتشم زیر 400 باشه . نظر خودم Sony Xperia E1 Dual D2105 هست . نظر شما چیه ؟
اگر روت کنی میشه این کارو انجام داد.:n31:نقل قول:
داداش شما چه مدلی رو دراختیار دارید؟ اگه لطف کنید ایمیلتون رو بگید ممنون میشمنقل قول:
من ام 7 دارم.نقل قول:
چشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود به شما آقای عباسی گرامی. میتونم بدونم گوشی Desire 816 فایل منیجر دارد یا خیر؟ اگر وجود دارد کجاست؟
خواهش می کنم دوست خوبم.نقل قول:
بله داره.
توی ام 7 که منو رو باز کنی همونجا ها فایل منیجر رو هم پیدا می کنی با آپدیت جدیدش میشه کار های معمولی رو باهاش انجام داد.
ولی انتظار es file explore رو نباید ازش داشته باشید.:n01:
نبود ؟نقل قول:
htc desire 310 هم با این قیمت عالیه.
سلام
یکی از دوستانم میخواد گوشی بگیره تو رنج 800 تا 850
من نگاه کردم به این دوتا رسیدم :
Huawei Ascend P6
که به نظرم گوشیه خوبیه
و
LG G3 Beat
اینم خووبه ولی رمش 1 هست که یکم تو ذوق میزنه
میخواستم ببینم به نظرات اساتید ( کسایی که با این گوشی ها کار کردن ) در موردشون چی هست و کدوم بهتره ؟؟؟
اگه تو این رنج گوشی خوب دیگه ای هست معرفی کنید
+
این گوشی هم خوووبه ولی ه گرونتره و هم ایراداتش که تو نت خوندم زیاده :
HTC Desire 816
بدنه خوبی هم نداره
ممنون
هوآوی که بخاطر رابط کاربریش و پشتیبانیش توصیه نمی شه.نقل قول:
جی 3 بیت هم بد نیست ولی خیلی ضعیفه سخت افزارش.
دیزایر 816 هم عالیه.
مشکل خاصی نداره.
عجیبه شما می گین مشکل زیاد داره.:n04::n32:
اچ تی سی به بدنه با کیفیتش معروفه.
یه کاور بنداز رو گوشی حله.:n02:
پیشنهادم:
دیزایر 816
بدنش تمام پلاستیک براقه که اثر انگشت روش میمونه ، اچ تی سی بخاطر اینه که معروووفه ؟؟؟ اون m8 هست کیفیت بدنه خوبی دارهنقل قول:
اصلا کاور ، کیف خوشش نمیاد رفیقم
الجی سخت افزارش خیلی ضعیفه؟؟؟
cpu نسبت به اچ تی سی که تو فرکانس یه کم تفاوت دارن ( 1.2 در مقابل 1.5 )
رم هم الجی 1 هست که اون 1.5 هست
زیاد تفادت آنچنانی ندارن باهم
+
مشکلاتی که من در موردش خوندم :
باتری ضعیف
تاچ ضعبف
عدم انتقال اطلاعات از گوشی به مموری کارت
+
گوشی دیگه تو این رنج چی خووبه ؟؟
دوستان ساده بگم :n02:
s4 سامسونگ بهتره یا ال جی جی پرو e988 ؟ همچین موتو جی 2014؟
و اینکه این s4 انگار چند تا مدل داره.ممنون میشم فرق هاشونو بگین تا دقیق تر انتخاب کنم.
مرسی:n16:
تمامش پلاستیک براق نیست.نقل قول:
جلوش که تو دید هست مات هست پشتش هم براق هست کع البته جنس بدی هم نداره من دست زدم خوب بود نمی شه بهش گفت بد.
رنگ سفیدش اثر انگشت نمی مونه.
آره.
تفاوت که به مگاهرتز نیست عزیزم.
خودت شاید بهتر بدونی خیلی چیز های دیگه ای هستن که کاملا اچ تی سی رو با اسنتپدراگون 400ش بهتر می کنن.
والا یکی از دوستام خریده بود.
اتفاقا از باتریش خیلی راضی بود.
راست می گم تو لینک زیر می تونی ببینی:
تاچش ضعیف نیست.
اگر تحقیق بکنی ام 8 بهترین تاچ جهان رو داره روی گوشی.
دیزایر 816 هم تاچش باید خوب باشه.
اینم که زیاد مشکل خاصی نیست یه روت کنی با یکی دو تا نرم افزار حله.
اس 4 اصلا حرفشو هم نزنید گوشی خوبی از آب در نیومد.نقل قول:
مدل 4 هسته ای داره و 8 هسته ای.
4 هسته ایش بهتره ال تی ای داره و کمتر داغ می کنه و مصرفش کمتره و رام براش بیش تره و..
می مونه جی پرو و موتو جی 2014
من جی پرو رو بهتون پیشنهاد می دم.
به اچ تی سی وان ام 7 و دیزایر 820 و ای 8 هم می تونید فکر کنید مخصوصا 820 که مدل خیلی خوبیه.
با تشکر
ممنون. اس 4 چه مشکلی داره ؟:n03:
دیزایر 816 کار کردم...همه چیش خوبه جز کیفیت صفحه نمایشش.
ام 7 رو هم که میگن مشکل بنفشی دوربین و اینا داره...
بیشتر نظرم روی اس 4 بود...
اس 4 مشکلاتش بسیار زیاده.نقل قول:
به عنوان مثال:
داغ کردن
اغراق در رنگ ها
کیفیت ساخت نامناسب
رابط کاربری کارتونی
رابط کاربری پر از لگ و هنگ
بیرون زدن لنز از بدنه گوشی که مستعد خط و خش هست
حافظه داخلی کم (از 16 گیگ فقط 9 گیگ جا داره در صورتی که تو ام 7 از 32 گیگ 27 گیگ جا داره )
باد کردن باطری
نرم افزار های بی کاربرد
و...
ای 8 اچ تی سی یا حداقل دیزایر 820 اچ تی سی گزینه های کاملا بهتری هستند البته ای 8 رو در اصل باید با اس5 مقایسش کرد.
صفحه نمایشش اونقدر ها هم بد نیس.نقل قول:
آره ام 7 من این مشکلو داره البته توی سری های جدید رفع شده خوشبختانه.
ام 7 هم یه گوشی کامل هست تقریبا.
ولی بالا بیای پایین بیای تو این قیمت: htc one e8 :n31:
دوستان، قیمت بین 700 تا 800 یکم بالا یا پایین، پیشنهاد میدین
در رابطه با مشخصات هم، جز سیمکارت بقیه مهم هستن مثل رم سی پی یو 4g network و ...
نظرتون درباره بلک بری ها چیه. مثلا z10 z30
ممنون
بلک بری نه....نقل قول:
پیشنهادام:
htc desire 610
htc one xl
htc desire 816
sony xperia t2 ultra
بین اینا 816 رو با قیمت 900 پیشنهاد می دم.:n01:
دو نسخه ای بودن اس4 به دلیل منطقه هست و اتفاقا مصرف انرژی هشت هسته ایش پایین تر و بهینه تر از 4 هسته ای هست داغ کردن هم یک امر طبیعی تو اسمارت فون ها هستنقل قول:
دوست عزیز اغراق در رنگ هارو بیشتر توضیح بدین!؟نقل قول:
رنگ بندی و کیفیت نمایشگر های سامسونگ در حال حاضر از بهترین ها هست و خیلی دلنشین تر از خیلی از نمایشگر هاست
البته این امر سلیقه ای هست و باید این دوستی که میخوان گوشیرو تهیه کنن تو بازار این مورد رو چک کنن خودشونم ذکر کردن کیفیت صفحه دلنشین نیست
کد:دیزایر 816 کار کردم...همه چیش خوبه جز کیفیت صفحه نمایشش.
در مورد ایراد هایی که شما از یک مدل گوشی بیان میکنین از اغراقی که میگین سامسونگ تو رنگ ها انجام داده بیشتر
گوشی های موجود بازار 90% با بدنه پلاستیکی هستن و رایج بازار هست ایراد نمیتونه باشه (سلیقه خریدار)
رابط کار بری TouchWiz UI هم اگه به نظر شما ایراد هست با تعویض لانچر رفع میشه (سلیقه خریدار)
حافظه داخلی با مموری کارد جبران میشه و اون اشغال فضا هم که میگین به برنامه های فابریک سامسونگ برمیگرده
اینا ایراد اصلی نیستن دوست عزیز و با کمی کار کردن میشه تمام این هارو رفع کرد
در مورد باتری هم باید گفت بله باتری های اس 4 اوایل با میکرد که باتری های جدید جایگزین کردن و در حال حاضر هم سری های جدید همچین مشکلی ندارن البته به مرور زمان تمام باتری ها مشکل دارن و باید عوض بشن این خاصیت باتری های شارژی هست
دوست عزیزنقل قول:
ال جی جی پرو گوشی خوبی هست از نظر مشخصات ولی میتونین تو خانواده فبلت ها جاش بدین به دلیل سایز بالاش و با اس 4 مقایسه نکنین با نوت 3 مقایسه کنین
ولی مشخصاتش خوبه
Moto G 2014 هم که بذارین کنار
اگه مدل دیگه ای مد نظر ندارین اس 4 تو این بین خوبه
بله 4 نسخه دارهنقل قول:
و اینکه این s4 انگار چند تا مدل داره.ممنون میشم فرق هاشونو بگین تا دقیق تر انتخاب کنم.
Samsung I9500 Galaxy S4
Samsung I9502 Galaxy S4:
این مدل فرق اصلیش دوسیم بودنش هست ولی با همون مشخصات Samsung I9500 Galaxy S4
Samsung I9505 Galaxy S4:
این مدل فرقش با مدل Samsung I9500 Galaxy S4 در داشتن 4G , تفاوت چیپ ست و سی پی یوی 4هسته ای هست
Samsung I9506 Galaxy S4:
این مدل هم 4هسته ای هست ولی مشخصات قوی تری نسبت به 4 هسته ای Samsung I9505 Galaxy S4 داره
در کل تو ایران I9500 و I9505 زیاد پیدا میشه فکر میکنم
در مورد اس 4 و گوشی های خانواده گلکسی و نوت سامسونگ به قابلیت های بسیار جذابشون میشه اشاره کرد و سنسور های فراوون
خب طبق این تست ها که ظاهرا مصرف باتری نسخه 4 هسته ایش بهتر بوده.:n01::نقل قول:
----------------------------------
در مورد داغ کردن : داغ کردن یه امر طبیعی نیست. گرم کردن یه عمر طبیعی هست . به طور مثال وان ام 7 با نسخه اسنپ 600 خیلی کم تر از اس 4 اسنپ 600 داغ می کنه خب این امر طبیعی نیست و حتما یه چیزی هست که اس 4 داغ تره.
حتما چرا که نه:n31:
گل ها رو ببینید:
صفحه نمایش اس 4 رنگ ها رو اشباع شده و غیرواقعی نشون می ده:
البته صفحه نمایش اس 4 نمی تونه خوب رنگ سفید رو به نمایش بزاره و یه رنگ دیگه رو نشون می ده روشناییش هم کمه:
-------------------------------------------
گوشی های رده بالای بازار اکثرا یا از پلاستیک مات و جنس خوب ساخته شده اند یا از پلی کربنات (پلاستیک داریم تا پلاستیک:n02:) مثلا شما جنس بدنه وان ایکس ال رو که حدود 700 هزار تومان قیمت داده رو با جنس بدنه اس 5 مقایسه کنید که 1.6 قیمت داره. (کاملا ناامید می شید ازش)
در رده خودش سامسونگ باید از مواد نسبتا خوبی استفاده می کرد.
از نظر من ایراد نیست.
اکثر کسانی که با تاچ ویز کار کردن اذعان داشتن به اینکه پر از هنگ و لگ هست و ظاهر کارتونی داره.
مصرف خوبی هم از منابع بخصوص رم نمی کنه.
درسته جبران میشه ولی برای یه سری از بازی ها و یا .... دیتا دار حتما توی حافظه داخلی ریخت که اگر بخوایم تو حافظه بیرونی بریزیم باید گوشی رو روت کنیم و مشکلات خودش.....
یه سری ایراد دیگه هم هست مثل:
اسپیکر های بد
ترک خوردن اطراف گوشی
خرابی زیاد نسبت به گوشی های موجود به بازار (اگر از تعمیرکارا هم بپرسید همین رو می گن )
و...
اینی که شما میگین من نمیدونم از کجا خوندین ولی بیشترین بحثی که به اس 4 بوده برا داغ کردن رو نسخه هشت هسته ای بوده!!!!!نقل قول:
در مورد داغ کردن : داغ کردن یه امر طبیعی نیست. گرم کردن یه عمر طبیعی هست . به طور مثال وان ام 7 با نسخه اسنپ 600 خیلی کم تر از اس 4 اسنپ 600 داغ می کنه خب این امر طبیعی نیست و حتما یه چیزی هست که اس 4 داغ تره.
در مورد گرم کردن و داغ کردن بنده چیزی که تجربه کردم رو بتون میگم من خودم به شخصه با اپل کار کردم اپلی که سی پی وی دو هسته ای داره و با کیفیت خیلی بالایی ساخته میشه از نظر مردم چنان داغ کرده بود که در برابر داغ کردن اس 4 هیچ بود
گرم کردن و داغ کردن من تو اکثر گوشی ها بر خوردم باشون
اس 4 مصرف بهینه تری داره تو حالت 8هسته ای به دلیل دو سی پی یوی مجزا که به طور عادی اون سی پی یوی ضعیف فعال هست و به مراتب سی پی یوی به طور مثال 1.2 گیگا هرتزی از یه سی پی یوی 1.9 گیگاهرتزی مصرف پایین تری داره
در مورد صفحه نمایش اصلا قابل مقایسه نیستن حالا عکسایی که گذاشتین باز نشده ولی Super AMOLED تنها عیبش خوب نشون ندادن رنگ سفید هست
ولی مصرف کمتر ، کیفیت بالاتری رو داره از نظر اشباع رنگ ها هم باید بگم امر سلیقه ای هست که باید خریدار ببینه با رنگای گوشی به مشکل میخوره یا به شخصه ایرادی نمیگیرم بش
در مورد LCD هم که اکثر HTC ها ازش بهره مندن باید گفت عمق رنگ مشکی رو به خوبی نشون نمیدن و به سفیدی میزنه
همینطور مصرف بالاتر و زاویه دید کمتری رو دارن!!!
این موضوع ارتباط مستقیمش با سیستم عامل هست یعنی اندروید این ایراد به همه دستگاه های اندرویدی وارده و اصلی ترین تفاوت اندروید و IOS سر همین موضوع هستنقل قول:
مصرف خوبی هم از منابع بخصوص رم نمی کنه.
این موضوع رو یه جوری بیان میکنین انگار سامسونگ با این مشخصات از عمد این کارو میکنه
چه مشکلاتی؟اندروید یه سیستم عامل باز هست و به راحتی میشه تغییرات دلخواه درش ایجاد کرد اصلا اگه شما بخواین از تمام قدرت گوشی اندرویدینقل قول:
درسته جبران میشه ولی برای یه سری از بازی ها و یا .... دیتا دار حتما توی حافظه داخلی ریخت که اگر بخوایم تو حافظه بیرونی بریزیم باید گوشی رو روت کنیم و مشکلات خودش.....
تون لذت ببرین باید روت بشه تا به خیلی چیزا دست رسی داشته باشین
کاملا سلیقه ای صحبت میکنین اینایی که شما میگین اصلا ایراد نیستن که یکی با وجود این بحثا نظرش رو عوض کنهنقل قول:
گوشی های رده بالای بازار اکثرا یا از پلاستیک مات و جنس خوب ساخته شده اند یا از پلی کربنات (پلاستیک داریم تا پلاستیک:n02:) مثلا شما جنس بدنه وان ایکس ال رو که حدود 700 هزار تومان قیمت داده رو با جنس بدنه اس 5 مقایسه کنید که 1.6 قیمت داره. (کاملا ناامید می شید ازش)
شما یه گوشی 700 تومنی رو با اس5 مقایسه میکنین؟؟
مگه شما داری پوله بدنه میدین فقط که اومدین میگین گوشی 700 تومنی بدنه خیلی بهتری داره نسبت به گوشی 1.6 میلیون تومنی؟
در پشت چرمی اس5 که رو اس 4 و نوت ها هم قرار داده شده اتفاقا خیلی مناسب هست و حس خیلی خوبی داره تنها فریم پلاستیکی مشکل هست اونم از نظر شما!
در کل همه گوشی ها ایراداتی بشون وارده و هیچ گوشی ای بدون ایراد نیست ولی باید ایرادات اصلی رو گفت نه اینکه صرفا بدنه و یک سری موضوع های سلیقه ای مد نظر گرفته بشه
موفق باشید:n16: