سلام.
مهران برای اومدن به سوئد مشکل زبان نداره؟ شما خودت به زبان سوئدی تسلط داری؟
تو سوئد تبعیض نژادی وجود داره؟
از چه جور آدم هایی بدت می آد؟
ممنون
تا بعد...
Printable View
سلام.
مهران برای اومدن به سوئد مشکل زبان نداره؟ شما خودت به زبان سوئدی تسلط داری؟
تو سوئد تبعیض نژادی وجود داره؟
از چه جور آدم هایی بدت می آد؟
ممنون
تا بعد...
نقل قول:
1-مهران تقریبا به انگلیسی تسلط داره .من آره
2- نه
3- دروغگو و دورو
1-خارج از كشور هم حجابتون رو رعايت ميكنيد؟
2-دلتون براي وطن تنگ نميشه؟
3-وقتي دلتون ميگيره كدوم آهنگ رو دوست داريد گوش كنيد؟
4-به فوتبال علاقه اي داريد؟ كدوم تيم؟كدوم بازيكن؟
5-بهترين هديه اي كه تا به حال از مهران گرفتيد؟
6-با مهران دوران معاشقه قبل از ازدواج داشتيد؟
1-ايني كه تو اواتارمه رو ميشناسيد؟
2-ايني كه تو امضامه رو ميشناسيد؟
سلام مجدد: ببخشید دوباره مزاحم شدم
1- یک پیام به بچههای پی30 ورلد به زبان سوئدی ولی با فونت فارسی بدین!!(همراه با ترجمه!)
2- توانا بود هرکه دانا بود........ (مصراع دوم را از خودتون بسازین!)
3- معمولا هر چندوقت یک بار به ایران میایید؟؟ کدوم از شهرهای ایران را دیدین؟؟ کدوم را ندیدین؟؟؟ کدوم شهرا دوست دارین ببین اما تاحالا نتونستید؟؟
4- سوئد کشور زلزله خیزه؟؟؟
5- تفاوت ساعت ایران با سوئد چقدره؟؟
6- استکهلم چه جور جاییه؟؟
7- در روز چند ساعت اینترنت هستید؟؟
متشکر از اینکه وقت گذاشتید و این سوالا را جواب دادین!!
خب الحمداللهنقل قول:
منظورت راک تو سنتی خودمون هست؟منم خیلی دوسش دارم
من يه سوال پرسيده بودم الان نيست ؟
نقل قول:
1-من حجاب ( روسری) ندارم
2- خیلی زیااااااااد
3- آهنگهای رضا صادقی و معین
4-ای ی ی.به نظر من به همشون یه توپ بدن که دنبال یه توپ ندوند
5- عشقش
6-به چه معنی . اگر به معنی رابطه درست باشه آره 2 سال
1- نهنقل قول:
2- آره دروازه بانه استقلال
1- یاگ ویل دن بستا فور ار .....بهترین ها رو براتون می خوامنقل قول:
2-با عشق دلها جوان بود:tongue:
3-سالی 1 یا 2 بار. مشهد. چالوس.نوشهر. بابل.سنندج. بانه.کاشان.
اصفهان و شیراز
4-نه
5-2.30
6-شهر بزرگ و سرد با آدمهای مختلف
7-5 ساعت به بالا
خواهش می کنم
سلام سالی جان خوفی؟ خوشحالم از اشناییت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. میگم که اسمتو سنتو تحصیلاتتو نگفتی یا من ندیدم؟
2. ملاکت برا انتخاب شریک زندگیت چی بوده و تا چه حد تو انتخابت موفق بودی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. به نظرت چه چیزی پایه های زندگی مشترک رو محکم می کنه؟
4. چه جوری میشه عشق رو همونطوری که اول گرم و اطمینان بخشه برا همیشه نگه داشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. صبح که از خواب پا میشی تا شب برنامه زندگیت چنجوریه؟ و بعد از ازدواج چه جوری میشه؟
6. با توجه با اینکه ایرونی هستی و هم ، روابط اروپای ها رو دیدی روابط بین دختر ا وپسرا چجوری باشه صحیحه؟
7. چن ساله که اونجا هستی ؟
8. چه چیز اونجا برات جاذبه و چه چیزی ازار دهندس؟
مرسی که وقت می زاری چون میدونم حوصله می خواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آرزوی خوشبختی برای یو و همسرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سالی خانوم من باز مزاحم شدم که يکم سوال در مورده موسيقی بپرسم
فقط همه رو به دقت جواب بدين
1-متاليکا چگونه بوجود اومد و چرا دچار انحراف و فرقه گرايی شد؟
2-گروه هايه متال چرا اينقدر با هم بدن و به خونه هم تشنن ؟
3-چرا بعضی ها فکر ميکنند متال يک گروه شيطان پرستيه در حاليکه بيشتر گروه هايه متال
به جز چند تاشون در مورده وضع اجتماع و جهان اهنگ ميخونند؟
4-نظرت در مورده queen چيه و آيا ميدونی کجايی بود و بر اثر چی چيزی مرد؟
5-چی شد که dj tiesto اينقدر محبوب شد و برايه 4 ساله متوالی بهترين dj زنه دنيا شد؟
6-به نظرت چرا atb که هيچ کس نميشناختش اومد با يه آلبوم تو ليست 8 dj دنيا قرار گرفت
بعدم امسال شد 6؟
7-چقدر vangelis رو ميشناسی؟
8-به نظرت بهترين گروه و خواننده rock کيه؟
9-چه چيزی هايه در مورده dimmu borgir ميدونی؟
10-در مورده افکاره marilyn manson چی ميدونی؟
11-چی شد که linkin park که چند تا آدم بد بخت و بيچاره بودن با 3 تا آلبوم ميلياردر
شدن و به عنوانه گروه سال و همچنين متحول کننده متال و رپ شناخته شدن؟
12-نظرت در مورده رپ چيه؟
شرمنده زياد بود منتظره جوابات هستم
سلام
گفتید مهران دوست برادرتون بود دیگه!
1-الان برادرتون اینجا عضون؟(اگه امکانش هست، اسم کاربریشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بارزترین خصوصیت مهران از نظر شما؟!
3- همینطور بارزترین خصوصیت خودتون؟!
گفتین که مهران اگه عصبانی بشه و بعد آروم بشه، چند برابر مهربون تر میشه...
4- یه راهی بادمون بدین که بشه بدون دردسر(بن شدن) به اون چند برابره برسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چرا اینقدر مودب جواب میدین؟
6- چرا به انجمن موبایل سر نمیزنین؟! تشریف بیارید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گلم . ممنونم .من هم خوشحالم از آشنایی با یونقل قول:
1-حنان . متولد 1980. ترم چهارم پرستاری
2-منطقی. آینده نگر.مهربون و خانواده دوست و خیلی چیزهای دیگه. فکر می کنم 90%
3-عشق. روراستی. یکی بودن....
4- هیچ وقت به عشقت شک نکنی وسعی کنی بهترین باشی براش و نذاری طراوت و تازگی از زندگیت بره
5-صبح ساعت 7.20 از خواب بیدار می شم بعد می رم کلاس تا ساعت 14.30 از 15.00 سر کار تا 19.00 بعد هم خونه
با مهران .آشپزی. درس.تلویزیون ساعت 1 هم لالا
مهران که بیاد من بیشترین تایم رو کار می کنم تا مهران زبان یاد بگیره و بتونه کار کنه و تایم باقی و تعطیلات رو با هم
هستیم
6-روابط دوستانه و خارج از روابط جنسی
7- 8 سال
8-آزادی بیان و فکر. هر رشته ای رو که بخوام می تونم بخونم.
ممنونم گلم
1- اینجا عضو نیست متاسفانهنقل قول:
2-مهربونه
3-مهربونم:blush: :blink:
4-از خودش بپرسین:laughing:
5- فکر نمی کنم
6-چشم حتما می یام
ممنون
سلام ببخشید پست 4295 رو جا انداختید:)
1- ميدونستي آواتارت خيلي خوشگله؟
2-آواتار من مطعلق به شخصي به نام sophia bush هست. به اسم هم نميشناسي؟
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:خیلی خیلی خوشحالم که یک خانم بسیار محترم و بزرگوار و جوانی که 8 سال در سوئد بودند، هنوز به یک سری ارزش ها پایبند هستند و اصلیت خودشون رو فراموش نکرده اند.نقل قول:
تبریک به آقا مهران به خاطر داشتن چنین همسری باوقار و متین و فهیم و تبریک به حنانه خانم به خاطر داشتن چنین شوهری مدیر و مدبر و باهوش و منطقی :cool:
درود بی پایان بر شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سالي خانم ... خوبيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه خورده سوالام فرق فوكوله ... انشالله مارو تحمل كنيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- نظر خارجكي ها در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ؟
2- راستي مسلماني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا مسيحي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
3- شما نميدوني چرا من كشته ، مرده اسمايلي بيدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- وقتي با مهران ميچتي چند ساعت طول ميكشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفني چند ساعت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- آخرين باري كه گريه كرده بيدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- كدوم يكي از اين اسمايلي ها بيشتر به مهران ميخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- مهران آشپز خوبيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- چند بچه كافيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- چرا تا چيزي ميشه دخترا غش ميكنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- موافقيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمري بود ميرسم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه سوالای با حال رو دوستان پرسیدن !!
واقعا لذت بردم از خوندنشون !!!
می گم یه اهنگ با سلیقه خودت برامون اپ می کنی ببینیم چه جوریه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که بیشتر از همه دوست داری و بیشتر گوش می دی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چنتا سوال داشتم:
1- شما میدونید که ووکمن از اسمایلهارا از کجا میاره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خود ووکمن هم جواب بده بد نیست!!)
2- نظرشما چیه که سعید رونالدو الان که نزدیک عیده مجبورش کنیم که یه عیدی به همه بده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حالا کو تا عید؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- راستی در محله ای که شما زندگی میکنید ایرانی هم هست؟؟ باهاشون رابطه دارین؟؟
4- مراسم ایرانی ها مثل عید نوروز و... را در اونجاهم انجام میدید؟؟
5- وقتی اینترنت میاید به جز اینجا به کدوم سایتهای دیگه سر میزنید؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- آب وهوای استکهلم و کلا سوئد چطوریه؟؟؟ (تنوع آب و هوایی داره مثل ایران؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مزاحم شدم!
البته به من ربط نداره چرا هرچی سوال میکنید از مهرانه ؟
عزيز شما از ايشون فقط بايد سوال بپرسيد.نقل قول:
ايشون در پايان يك هديه به كاربران ميدند كه اگه دوست داشتند ميتونه اهنگ باشه.
ولي صندلي داغ محل سوال پرسيدنه. خواهشا تكرار نشه
سلام . .
دوستان گرامي . . و همينطور سالي عزيز . . اولين پست من در اين تاپيک . . !
اول از همه . . همانطور که کمال جان گفتند . .
1. چرا شما به انجمن موبايل سر نميزنيد . . ؟ تشريف بياريد . .
2. گوشي موبايل شما چيه . . ؟
3. کارتون در سوئد چيه . . ؟
4. از چند سالگي رفتيد سوئد . . ؟
5. آب و هواي ايران بهتره يا سوئد . . ؟
ممنون . . از اينکه براي سوال ها وقت ميزاريد . . شرمنده اگه سوال ها . . آخه بار اولمه . .
موفق باشيد . .
سلام . .
شرمنده از اینکه این پست رو در اینجا میزارم . .
با اجازه ی آقا سعید و بقیه ی دوستان . .
چون این تاپیک خیلی پر بیننده هستش . . خدمت دوستان عزیز . . عرض کنم . . من 30 بهمن از P30World و شما دوستان گرامی و عزیز . . خداحافظی ( البته موقت ) خواهم کرد . . اگه کسی از دوستان رو در پستی ناراحت کردم . . امیدوارم منو ببخشه . .
ممنون . .
موفق باشید . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
۱- اگه تو عروسی عید ح.... یوهو کت شلوار داماد یه طوری بشه بعد گیر بدن به من که باید کت شلوارت رو در بیاری بدی
بعد هم هیچ لباسی مجلسی دیگه نیست به نظرت من این کار رو می کنم ؟( اگه این کار رو بکنم باید دیگه برم تو اتاق تا آخر شب)
۲-اگه یوهو به من ۱ میلیارد تومن ارث برسه از یه نفر اولین چیزی که پیشنهاد می دی بخریم جز خونه چیه؟
۳- آزادی ؟ چی به ذهنت می رسه؟
مرسی از جوابت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال منم اینه که به کدوم اهنگ بیشتر از همه علاقه داره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فقط سوالمو یه طور دیگه مطرح کردم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی تو پستم نی بینم !!! (دقت کنید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام! تمام اینا رو خوندم! منم سوال دارم!
1. شما که همکار انجمنی نمیتونی بن کنی نه؟(اگه میتونی حتما حتما مافیا رو بن کن!)
2. کنترل پنل شما چه جوریه؟چه کارایی میتونه کنه که کاربر معمولی نمیتونه کنه؟
3.پسورد مافیا رو بلدی؟(اگه بلدی برو خودشو با یوزر خودش بن کن!)
4. اونجا خودت خرجتو در میاری؟
5. تاحالا منو دیده بودی؟
6. دیدی چه سوالای مذخرفی پرسیدم؟:دی
موفق باشی گلم.بابای
عزيز نميخوام اين موضوع كش پيدا كنهنقل قول:
ولي اون سوال نبود. درخواست بود.
خواهشا اين موضوع ادامه پيدا نكنه
سلام
کمی درباره سوید و مردمش و فرق ایران با سوید برامون بگو
1- آره می دونم:rolleye: ممنون معلوم شد که خیلی خوش سلیقه هستید;)نقل قول:
2-این همون نیست که تو فیلم stay alive بازی کرده؟
ممنونم از شما دوست خوبنقل قول:
به نظر من آدمها هیچ وقت اصلیت خودشون رو نباید فراموش کنن
و باید بهشم افتخار کنن
1-زیاد دید خوبی بهش ندارننقل قول:
2- 100% مسلمان
3- نه والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-وقتی خونه باشم باهم هستیم وقتی بیرون باشم تماس تلفنی داریم .چند ساعتشو نمی دونم
5-ایام محرم
6-خوشبختانه هیچ کدوم
7-بله باید امتحان کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- من همیشه می گم یا دوتا یا چهارتا
9-کی گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلا دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا
نقل قول:
با کمال میل حتما:)
1-از همون جا که مهران میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-نظر شما چیه که همه به سعید عیدی بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بله. نه زیاد.من بیشتر با دوستان یا فامیلم هستم
4-100% یکی از پر شکوه ترین مجالس به حساب می یاد
5-سایتهای خبری.موزیک.درسی
6-اینجا بیشتر سرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متاسفانه نه
خواهش می کنم
اینم یه نوع سیاست و زرنگی با یه تیر دو نشون می زنننقل قول:
هم از سالی سوال می کنن هم با مهران بیشتر آشنا
می شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- چون مهران مشکلات موبایلم رو درست می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-N70
3-منظورتون رو نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- 19
5-100% ایرااااااااااااان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
اينا رو جواب ندادی ها حداقل اگه جواب نميدی بگو تا پسته الکی نديمنقل قول:
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
نقل قول:
1- مطمئنن چنین اتفاقی نمی افته اگر هم بشه که محاله منم میام میشینم پیشت که تنها نباشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-همه چی که داریم شکر خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس اندازش می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-خوبه نه زیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش جیگملی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-نه نمی تونم.هررررررررررررررررگزز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-قفل کردن و حذف کردن و...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-اصلا .خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]