سلام و شرمنده از بابت تاخیر .نقل قول:
بلی درست شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته مهم اینه که usb3 لپتاپ من که n61jv هست از نوع NEC هست .
Printable View
سلام و شرمنده از بابت تاخیر .نقل قول:
بلی درست شد .
نکته مهم اینه که usb3 لپتاپ من که n61jv هست از نوع NEC هست .
سلام
دوستان می خواستم بپرسم میشه Windows 7 SP1 رو نصب کرد روی این لپ تاپ ؟ منظورم اینه که آیا درایورهای موجود در CD مشکلی ندارند با این نسخه ؟
راستی طی چند روز آینده نوت بوک رو میبرم شرکت ویستا برای گارانتی ، وقتی درب حرکت میکنه ، تصویر به شدت قطع و صل میشه که بخاطر سیمهای فلتی است که از لولاها رد شده.
7-2012 گارانتیش باطل میشه !! درست بعد دو سال 2-3 تا مشکل اساسی پیدا کرد ! خداکنه باتریش رو هم عوض کنند ، چون کم شارژ نگه میداره. درایو نوریش هم بعضی CD ها رو نمی خونه !
سلامنقل قول:
لپتاپ ما که n61jv هست ویندوز Windows 7 SP1 نصبه و مشکلی هم نداره . درمورد درایورها تا حد امکان باید آخرین ورژن رو از سایتهای مربوطه دانلود بشه چون درایورهایی که داخل DVD هست قدیمی هستند . مثلاً همین ورژن جدید درایور usb3 در سایت asus موجوده .
از دوستان عزیز کسی درایور نصب ویندوز xp روی این لپ تاپ رو داره لینکش رو بذاره.ممنون میشم کمک کنید.
سلام
بچه های عزیز کلوپ :7:
دوستای خوبم،چه درایور های جدیدی طی 3-4 ماه اخیر اومده،من از اسفند ماه هیچ آپدیتی انجام ندادم
گرافیک.صدا.بلوتوث.یو اس بی.چیپست و ...
مدل دستگاهم N61JQ
ممنونم پیشاپش اگه لینک هاش رو هم بدین
سلامنقل قول:
قبلا توی این سایت درایورها رو میذاشتن:
اینم آخرین درایور گرافیک :
سلام افشین جان درایور جدیدتر هم اومده یا نه؟نقل قول:
سلام :)
من یه مشکل دارم،اونم اینه که نه درایور گرافیک همین جدیدرو میتونم دانلود کنم و نه درایور Usb3
میشه یکی یه کمکی کنه لینک جایگزین بهم بده ؟
ممنونم
راستی بلوتوث آخرین ورژنش چیه ؟
و اگه دارین لینکش رو بدین
نقل قول:سلام پوریا جان :)نقل قول:
لینکهای زیر رو امتحان کن بیزحمت
آخرین نسخه بلوتوث هم اگه اشتباه نکنم باید Broadcom Bluetooth v6.5.1.2501 باشه که حجمی معادل 200 مگ داره!کد:http://www.rodfile.com/910ocz51s17l/USB3_NEC_Compal_Win7_64_Z20340.zip.html
http://www.rodfile.com/311ei2glabm9/12-6_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe.html
برقرار باشیکد:http://www.rodfile.com/2431rtiyv0qe/broadcom_bluetooth_6.5.1.2501.zip.html
سلام بچه ها این هم درایور 64 بیتی گرافیک ورژن 12/6
سلام دادا محسن :7:نقل قول:
این آخرین ورژنه ؟ کی ریلیز شده ؟
خودت نصب کردی ؟خوبه ؟
سلام
من 6-12 نصب کردم، بنظرم خوب نیست. همون 4-12 بهتره.
کاتالیست ورژن من 11.9 هستش
خیلی قدیمیه :دی
؟
لینک آپدیته یه ورژن درست حسابی بهم بدین توروخدا
سلام بله تا الان که آخرین ورژن هست. ضمنا من خودم نصبش نکردم اما دانلودش کردم انشاا... نصب کردم خبر میدم.:46:نقل قول:
سلام
باطری این لپ تاپ الان چنده؟
سلام
بچه ها مشکل بلوتوث من از اول تا الان حل نشده !
آخرین نسخه کدومه ؟ سایته خود برودکام که سرعتش افتضاحه
با اینترنت 4مگ 3 ساعت گداشتم آخر تا نصفش رفت خوصلم سر رفت قطعش کردم !
کمک کنید خدایی :دی
نیاز دارم شدید
سلامنقل قول:
با شرکت های گارانتی تماس بگیریم
فک میکنم حول و حوش 80
سلام دوستان می خواهم لپ تاپ نازنینم رو بفروشم ، واقعا تمیزه و هیچ مشکلی هم نداشته و نداره، می خواستم یه حدود قیمتی به من بدین، اگه خریدار هم هست که پیغام بدین
سلام
بالاخره بعد از 5 هفته این دستگاه ما آماده شد. کل ماژول LCD (شامل خود LCD و کابل فلت و..) تعویض شد (به علت سوختگی پیکسل ها و قطع وصل شدن تصویر در هنگام باز و بسته کردن در دستگاه) و همچنین Blue-ray که بعضی از DVD هارو نمی خوند هم عوض شده !!
خوشبختانه چون زمان تحویل دستگاه حدود 2-3 هفته از گارانتی 2 ساله اش باقی مونده بود ، هذینه ای پرداخت نکردم. لازم به ذکر است که شرکت مربوطه ویستا پخش بود.
البته نمی دونم چرا از دیروز تا حالا 2 بار با صفحه آبی که بعدش دستگاه خاموش میشه مواجه شدم. علت خاصی داره ؟
من Seven SP1 نصب کردم 32 بیت و بعضی از درایورهای مهمش موقع نصب مدام Error میدادن و مجبور شدم ورژنهای جدید تر رو دریافت کنم.
ممکنه بخاطر درایورها باشه ؟
با تشکر
مجمد جان، احتمال خیلی زیاد ایراد از درایورهاست، چون درایور که نصفه نیمه نصب می شه اکثرا نصفه نیمه هم روی ویندوز باقی می مونه، جدید هم که روشون بریزی تداخل پیدا می کنن، من بودم دوباره ویندوز می ریختم و درایورهای جدید رو نصب می کردم، کلا صفحه آبی که میاد چی می گه؟ برای من هر وقت اومده گفته برنامه یا hardware جدید نصب کردی و مشکل از اینهاست، بیشتر توضیح بده لطفا چون اگه hardware باشه شاید هم تو گارانتی چیزی بد نصب شده یا .... ولی احتمال زیاد درایور هاتون مشکل داراننقل قول:
سلامنقل قول:
تبریک
منم حدود 25 روز پیش لپتاپم رو فرستادم برای گارانتی تا لولای شکسته و درایو بلوری خرابش رو درست کنن. گارانتی هم ویستاست. برای من فقط یه هفته مونده بود تا پایان گارانتی، فرستادمش.
پس برای شما مشکل لولا نداشت؟
برای مشکل بلو اسکرین هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین تا به صورت حرفه ای کمکتون کنن.
موفق باشید.
ادیت:
امروز (1-6-91) لپتاپم گرفتم. دمشون گرم. هم لولا رو درست کردن و هم درایور اپتیکال. هیچ هزینه ای هم نگرفتن.
سلام
فن GPU لپتاپ من همیشه خاموشه انگار. واسه همین تو بازی های سنگین دماش بالای 100 میره و سیستم خاموش میشه.
میشه لطفا این برنامه رو دانلود کنین و ببینین برای شما هم همینطوره یا نه. اگه میشه با یه بازی تست کنین.
برای من:
برنامه:
یعنی هیچکی نمیخواد یه تست کوچیک برای ما انجام بده؟!
افشین جان سلامنقل قول:
بازی سنگین دم دستم نیست.با یه نرم افزار تست استرس بگیر.ببین اوضاع چجوره.بعدش لینکشو به منم بده تست بگیرم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
میشه ازین لپتاپ بجای بخاری هم استفاده کرد؟:5:
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه می تونی تست بگیری.نقل قول:
برای من دمای گرافیک به 100 هم رسید و دمای سی پی یو حدود 70 بود.
شما هم یه زحمت بکش تست بگیر.
احتمالا باید خمیر سیلیکون گرافیک رو عوض کنم.
سلام دوست عزیز این برنامه که شما گذاشتی اصلا سرعت فن گرافیکو نمیتونه بخونه من تو بازی و همچنین و محیط ویندوز تست کردم سرعت فن گرافو زده صفر اما این برنامه که اینجاست بم سرعتو نشون
میده که میگه تو محیط عادی ویندوز سرعت فن 30% هست شما هم با این برنامه تست کنید
برانامه رو هم میتونین از اینجا دان کنید
عزیزان گرافیک این لپتاپ و تقریبا همه لپتاپ های دیگه فن جداگونه نداره و به صورت مشترک از فن سی پی یو استفاده میکنه
لپتاپ رو که فرستادم گارانتی اونا بصورت خیلی ناشیانه خمیر سیلیکون جدید زدن. طوری که کلی خمیر روی چیپ ها ریخته بود! با کلی دردسر پاکشون کردم و خمیر سیلیکون جدید زدم. الان همه چیز اوکی هست. دیگه دمای غیر عادی بالا نمیره.
سلام به دوستان عزیز این تاپیک.
چه خبر از لب تاب هاتون؟ ازشون تو این مدت تقریبا دوساله راضی هستید؟
سلام دوستای خوب و قدیمیم
میخوام پسرم رو بفروشم،کسی خواستش بگه ;)
کاملا سالم و سلامت،باطریشم 1 ساعت 50 دقیقه نگه میداره
دوست عزیز چند میفروشی؟نقل قول:
تو پ خ جواب دادم عزیزنقل قول:
;-)
سلام دوست عزیز :10:ممنونم از پاسختون اگه از رفقام که میخواستن لب تاب بخرن ، کسی خواست خبر میدم.:11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
هفته ی پیش یک شنبه فروختم ۱۷۰۰
سلامنقل قول:
خوب فروختی. توی نت فروختی یا بازار یا به آشنا؟
سلام دوست عزیز خوب فروختی ولی بجاش میخوای چی بخری؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تو نت فروختم
سلام دادانقل قول:
:-)
فرداش رفتم خریدم
Lenovo z580
Core i5 2310
Ram 6gb
Hard 750 gb
Graphic gt 630 2gb
جالبه با اینکه 5 هستش اما تو نب بوک چک رتبش از ۷۲۰ QM بیشتره !