دوستان اگه یه اندروید فرضا 2/1 بگیریم و به 2/2 ارتقا بدیم.
حالا اگه مشکلی پیش بیاد و ریست فکتوری کنیم باز به 2/1 برمیگرده ؟
ممنون. . . .
دوستان اگه یه اندروید فرضا 2/1 بگیریم و به 2/2 ارتقا بدیم.
حالا اگه مشکلی پیش بیاد و ریست فکتوری کنیم باز به 2/1 برمیگرده ؟
ممنون. . . .
نه همون 2.2
دوستان من یه سوال دارم
من ADSL دارم و میخوام مودمم رو عوض کنم و یه مودم ADSL بی سیم بگیرم
آیا با مودم بی سیم میتونم گلکسی اس رو به اینترنت وصل کنم و ازش استفاده کنم ؟
کسی امتحان کرده ؟ اصلا میشه ؟
آره ميشه...
تو قسمت wireless and network بعدش تو قسمت wifi setting اسم مودمت رو نمايش ميده انتخابش كن و كانكت شو
خب یه مطلبی هم تو اینترنت دیدم در مورد Access Point که قیمتش 45 هزار تومنه
با این Access Point دیگه نیازی به سیستم روشن نیست و دیگه نیازی نیست مودم بی سیم هم داشته باشیم
در این مورد هم اطلاعاتی داری دوست عزیز ؟
سلام ، مودم من هم همینطوری هست ، یعنی اکثرا" این طوری هست مودم ها ، با سیستم خاموش هم میشه از وایرلسش استفاده کرد !نقل قول:
من الان با 4 سیستم همزمان وصل میکنم .
45 تومن فقط واسه ی یه دستگاه خیلی هست ، نمیارزه ، با این پول میتونید یه مودم وایرلس 4 پورته بگیرید که تقریبا" بیش از 12 سیستم بتونن ازش استفاده کنن .
من میخوام از هر سبک بازی یه دونه دانلود کنم .... مثلا بین Modern Combat و N.O.V.A تصمیم گرفتم N.O.V.A رو انتخاب کنم .نقل قول:
حالا مهدی به نظرت این Shadow Guardian بهتره یا Splinter Cell ؟ چون سبک هاشون تقزیبا شبیه همه نمیخوام دو تاشو دانلود کنم.
صد در صد Shadow Guardian .. گیم پلی و گرافیکی که Shadow Guardian داره من تا حالا ندیدم:46:نقل قول:
مدرن کمبات 2 و نوا2 هم جفتشون محشرن حتما دانلود کن .. تو موبایلستان ضمیمه سایت شده.
من تو یو تیوب حدوده 5 دقیقه از گیم پلی Shadow og Guardian را دیدم . فوق العاده است این بازی ، اصلا نمیتونی تصور کنی تا نبینی .نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم هر دو بازی NOVA 2 و MOdern Combat 2 را هم دانلود کن ، جفتشون محشرن .
شما نرم افزار OfficeSuite Pro رو امتحان کردی ؟نقل قول:
چون منم تا امروز این مشکل به هم ریختگی فایل های فارسی رو داشتم ولی از وقتی اینو نصب کردم مشکلم حل شد
من اپرا ميني 6 رو نصب كردم رو گوشي گلكسي اس
يه مشكلي كه داره اينكه حرف "ي" رو به صورت مربع نشون ميده
اما توي اپرا اصلي كه ميني نيست درست نشون ميده
توي اپراي ميني سايت هاي مسدود شده هم نشون داده ميشه اما توي اپراي اصلي اينطور نيست
يكي سايت ها رو باز ميكنه يكي نميكنه ؟! از چه تكنولوژي استفاده ميكنه؟
سلام بچه ها ، مثل اینکه قیمت این گوشی خیلی کشیده بالا ، البته پک بزرگ و کره ایش .
مگه چقد شده؟
به یکی از تهران گفتم بیاره ، گفته که فول پک ، پک بزرگ اصلی کره ای با گارانتی ، حدود 600 :18: !نقل قول:
گفت که چینیش و معمولیش همون قیمت 500 هه !
بچه ها من فردامی خوام این گوشی رو بخرم. جای مطمئنی، ارزونی چیزی سراغ ندارید؟ بهم پیام بدید با قیمت. منتظرم
من خودم 1 هفته پیش کره ایش رو خریدم 520 !نقل قول:
به یکی از تهران گفتم بیاره ، گفته که فول پک ، پک بزرگ اصلی کره ای با گارانتی ، حدود 600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
گفت که چینیش و معمولیش همون قیمت 500 هه !
داخلشم کیف داشت
قیمتش رفته بالا، امروز یه جا به من 16 گیگ رو قیمت داد 550 :دینقل قول:
دوست عزيز ؛ من امروز قيمت گرفتم 16گيگش 520 تومن.نقل قول:
بچه ها فک می کنید یه ماه صبر کنم قیمتش چقد میاد پایین؟ من می تونم یه ماه دیگه هم صبر کنم.
من دوتا گالكسي اس 8 دارم با 15 صفحه بازي و برنامه كاربردي خيلي تميزم هستن چون هم محافظ داشتن هم تو كيس سليكوني ميذاشتم هركدوم يه 3-4 ماهي كار كردن چقد بفروشم خوبه؟
فك كنم قيمتش گرونتر بشه چون گالكسي اس 2 هم كه بياد رو 850 - 900 ثابت ميمونه و شايد خيلي ها نتونن بخرن و همين قيمت 500 كه الان داره به نسبت به گالكسي اس 2 قيمت خوبيه چون تقريبا ميشه گفت نصفشه و يه موضوع ديگه هم كه هست i9000 ديگه توليد نميشه و كمياب ميشه چون اگر اين مدل توليد ميشد و گالكسي اس 2 ميومد ميشد قبول كرد كه اين گوشي تحت تاثير اون قرار بگيره اما حالا درسته كه شايد خيلي ها برن سمت گالكسي اس 2 ولي تفاوت قيمت نزديك به 400 تومن هم كم نيست از طرف ديگه مدل 9003 هم از خيلي از جهات پايين تر از 9000 هست كه خيلي ها ترغيب ميشن اين گوشي رو بخرن به نظرم اگه زماني قرار باشه كه واقعا افت كنه با عرضه ي 9001 هست..نقل قول:
البته اينا همش يه سري حدس منطقيه و به نسبت شرايط بازار ممكنه افت كنه ، ممكنه گرونتر شه
گلکسی اس دیگه تولید نمیشه واسش منبعی چیزیم دارین؟!
سلام ، طرف گوشیو نگرفته هنوز ، پس معلوم میشه قیمت چرت گفته ، فکر کنم دور و بر 530 - 540 باشه .نقل قول:
بالاخره من هم امروز به جمع گلکسی اس داران پیوستم. قیمت این گوشی همونطور که توی پست قبلیم هم گفتم به شدت رفته بالا و روزبروز هم داره گرونتر میشه.
من از نمایندگی سامسونگ 8 گیگ فول پک Made In Korea را به شرط نداشتن مشکل سه دکمه بدون گارانتی گرفتم 510. قیمت با گارانتی مایکروتل هم 570 بود.
سلام دوستان لطفا هر کی میدونه به این سوال من جواب بده.
حدود یک هفته است که این گوشی رو گرفتم همه چیزش خوبه ولی یه چیزس واقعا حال آدمو میگیره.
این گوشی خیلی زود باتری خالی میکنه .فریمور گوشی هم2.2.1 هستش لطفا بگید چه کار کنم .کم کم دارم از خریدم پشیمون میشم.:41::41:
اين پست رو بخون شايد مشكلت حل شه.نقل قول:
چون باتري گالكسي اس از بهترين هاست:5:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6105493&postcount=4227[/HTML]
دوست عزیز...رام دارکی ورژن 9.5 + مودم jpy+ نرم افزار advanced task manger نصب کن بعد متوجه قدرت باطری گلکسی میشینقل قول:
بابا نگین اینقد قیمتش رفته بالا!!!!!!!!! من قلبم با باطري کار میکنه!!!!!!!!!
من فردا میخوام برم بخرم!!!!!!!!!!!!!!!
10 روز پیش با گارانتی 8 گیگش رو قیمت کردم 470 الان شما میگید با گارانتی 570 بابا من سکته میکنم!!!!!!!!امیدوارم فردا که میرم اینقد گرون نشده باشه!!!!!!!
10 روز پیش که هیچی 100 روز پیش هم با گارانتیش رو 470 نمی دادن:31:
حتما از این گارانتی 1000 تومنیا بوده :46:
دوستان مگه هنوز با گارانتیش هست ؟
مگه خط تولیدش متوقف نشده ؟
اعتباری به گارانتیش هست ؟
میشه بیشتر توضیح بدید:44:نقل قول:
بله نمایندگیها هنوز با گارانتی اصلی پارس مایکروتل را دارند که کاملاً هم گارانتی معتبری هست.نقل قول:
دوستانی که میخوان با گارانتی بگیرن توجه کنن که گارانتیش پارس مایکروتل باشه نه پارس ماکروتل.
بچه ها یه سوال :
من قبلا یه Live wallpaper مدل Grass داشتم که وقتی نزدیک غروب میشد به مرور شروع به تاریک شدن میکرد و برعکس با طلوع آفتاب روشن میشد .
ولی امروز بدون اینکه تغییری تو ساعت بدم حدوده ساعت 5 بعد از ظهر کاملا شب شد .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
راستی از کجا میشه والپیپر زنده پیدا کرد ؟
من می خوام برم i9000 بخرم . لطفا اگه کسی می دونه یه جای معتبر معرفی کنه آخه وقتی آدم میره علاالدین از در که وارد میشی هر کی می خواد سر تو یه جوری کلاه بذاره ما که گیج شدیم!!....
آخرش هم دست از پا دراز تر برگشتیم خونه:41:
يه هدست با كيفيت با دكمه هاي كنترلي كه نياز نباشه براي تغيير آهنگ حتما به گوشي دست زد مي خوام چه مارك و مدلي خوبه؟
ضمن اينكه اسم يه برنامه خوب رو مي خواستم براي كنترل سرويس ها و برنامه هايي كه موقع Startup گوشي اجرا مي شوند
كسي با اين گوشي و خط ايرانسل mms فرستاده؟
من مي رم قسمت new message
دكمه منو رو ميزنم عكس رو انتخاب ميكنم ، بعد متنم رو مي نويسم رو پيام رو ارسال ميكنم
detail رو كه نگاه ميكنم نوشته Sent ، خود پيام رو كه ميارم پايينش نوشته sending
چكار بايد كرد؟
Startup Auditorنقل قول:
جبرا BT-3030 خیلی خوبه من دارم .. البته من از کیفیت هدستهاش راضی نبودم به توصیه دوستم رفتم یه هدست فیلیپس هم گرفتم با مال خودش عوض کردم الان دیگه می ترکونه :31:نقل قول:
gps مجانی داره, یا پولیه (از این چند روزه هاست)؟
یه سوالم در مورد اندازش دارم ,تو جیب شلوار جین جا میشه ؟
:46:
قیمت امروز شیراز
i9000 8gig : 510
i9003 : 450
چرا انقد گرون شده؟!