من نميتونم وارد پنل بشم ؟
از بقيه هم اينطوريه؟
Printable View
از بقيه هم اينطوريه؟
ارهنقل قول:
نمیره لا مصب...
دوباره كه شارژ اتوماتيك خورد....آخه چرا ....من كه ترافيك داشتم...... آقاي مخابراتي جون هر كسي دوست داري جواب بده...
براي بقيه هم شارژ اتوماتيك ميخوره ؟ يا فقط منم...:19:
سلام به دوستان اصفهانی
سوالی از کاربران ADSL اصفهان داشتم .
من در تبریز کاربر همارا هستم .از میان سرویس های این شرکت از سرویسی تحت عنوان کلاسیک سه ماهه با حجم 6 گیگ و سرعت دانلود در دانلود منیجر 120 کیلوبایت بر ثانیه استفاده می کنم که هزینه آن 29500 تومان برای سه ماه هست .
سرویسی با قیمت و ویژگی های نزدیک به این سرویس در اصفهان توسط کدام شرکت ارائه می شود ؟
اگر لینک سایت شرکت مورد نظر را قرار دهید ممنون میشم .
با تشکر
شبکیه و پارس انلاین هردو این قیمتی دارننقل قول:
اگه شبانه رایگان نمیخوای همین مخابرات خوبه. با 29000 تومان می تونی 11 گیگ استفاده کنی، محدودیت زمانی هم نداره. البته یه سری مشکلات داره مثلا پنلش زیاد جالب نیست که داره کم کم بهتر میشه.نقل قول:
پنل باز می شه برا شما؟
دهن ما را ..... سرعتا که کم کردند این پنلم که باز نمی شه
من امروز اینترنتنم خود بخود قطع می شه کسی همچین مشکلی داره
میگم من قبلا برا یه شماره ثبت نام کردم حالا میخوام برا یه شماره دیگه ثبت نام کنم میگه شماره ملی در پایگاه وجود داره و نمیشه با این کد ملی ثبت نام کرد
چه ربطی داره به کد ملی؟ من الان سه تا تلفن داشته باشم فقط میتونم برا یکیش بگیرم؟
این مورد بماند که هنوز روی اون خط اینترنت فعال هم نشده و این پیغام رو میده و فکر هم نکنم حالا حالا ها فعال بشه (چون فعلا مرکز مخابراتش پشتیبانی نمیشه)
کسی میدونه باید چیکار کرد؟(شهرستان هستم و نمیتونم برم خرازی!)
دوستان من هر وقت وصل میشم باید 10 بار F5 رو بزنم تا سایت بیاد انگار یک تاخیری در وصل شدن داره مال شما هم همین طوره؟
من قبلا این مشکل رو داشتم ولی یکی دو هفته ای میشه که درست شده.نقل قول:
از دوستان کسی میتونه مدیا فایر رو باز کنه فکر کنم فیلتر شده
آره خيلتر شدهنقل قول:
اما يه راهي هست اينم كه وارد سايت زير بشي و فقط کافیست لینک های مدیافایر رو در کادر خالی وارد کنی و روی کلمه جنریت كليك كني بعد يه لينك بدون خيلتر از همون آدرس لينكي كه وارد كردي بهت ميده وميتوني دانلود كني .
اينم آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
از بقيه دوستان هم اينطوريه؟يه نفر لطفا جواب بده
من راحت وارد میشم پنل الان مشکلی نداره
طراح یا طراحان محترم پنل گران قدر پلوتون!
لطفا برای پرداخت اینترنتی مثل بقیه سایت ها صفحه بانک را در یک صفحه جدید باز کنید! نه در همان خراب شده!
از بذل توجه شما ممنونم!
باز که نمیشه رفت توی این پنل ! نیم ساعته نوشته لطفا صبر کنید!
کسی اینجا از مرکز مخابراتی آقابابایی هست که ای دی اس ال مخابرات گرفته باشه ؟ لطفا" بگه سوال مهمی دارم
می خواهید بدونید معنای اینترنت ملی چیه ؟
اینم عکس از اینترنت ملی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور فوق در پارس آنلاین هست.وقتی می گویند اینترنت ملی یعنی اینکه بتونی پینگ کمتر از 100 (یعنی فقط دو رقمی ) داشته باشی حالا این افتضاح کشوری نگاه کن و حال ببر
نقل قول:
سلام
بله من گرفتم.
مخابرات چمران ـم ! 5 روز اینترنت نداشتم ! نمیدونن داشتن دی ال سی ها رو کجای **** جا میکردن :|
میشه بگید پینگتون چنده ؟ راضی هستین ؟ سرعت دانلود چطوره ؟ قطعی داره ؟نقل قول:
سلام
من میخوام از مخابرات سرویس بگیرم الان از شاتل سرویس دارم توی این 3 ماه اخیر قطعی زیاد داشته! الان هم که پینگ سرور تهران 15 روزه روی 500 هست!!
به نظر شما از مخابرات سرویس بگیرم یا نه؟؟
مزایا و معایبش چیه؟؟
پینگ و سرعت به چه صورت هست؟؟
در کل راضی هستید یا نه؟
اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم!
با سرور تهران حدودا 50.نقل قول:
راضی که نه نیستم! یه سری مشکلات جدی داره که اگه چند صفحه آخرو یه نگاه اجمالی بندازین متوجه میشین داستان چیه.
قطعی هم بله کمو بیش داره!
کسی نیست جواب بده؟؟نقل قول:
باز که این پنل رفته مرخصی! چرا اینجوریه این؟
سلام من دو روز قبل اینترنتم قطع شد با این که 1.5 گیگ شارژ داشتم حالا زنگ زدم 2030 میگه شارژت تموم شده !!
بهش میگم 1.5 گیگ دیگه دارم میگه شاید پریده!! مگه میشه همچین چیزی توی پنل هم نمی تونم برم
شب شد هنوز درست نشده این پنل! یعنی بگو یه ذره از احترام به مشتری بویی برده باشن:2:
باید چک کنید اعتبار چقدره ؟ اگه منفی خورده باید با جمع عدد مثبت بتونید اینترنت وصل بشین یعنی اعتبار مثبت بشه. شاید اون چیزی که شارژ کردین ، اعتبار رو مثبت نکرده واسه همین اینترنت قطع هست ، باید شارز بیشتر بزنید با مثبت بشه.ولی اینکه چطوری 1 گیگ سریع تموم میشه از عجایب روزگار هستنقل قول:
سلام من از شاهین شهرم.
سرعت عالیه... پینگ عالیه...
سرعتم راحت بین 100 تا 200 کیلو بایته
پینگمم یکم بیشتر از 150 ه
اما دو سه روزه تو پنل کاربری نمیره!!! نمیدونم چرا!
یه سوال هم داشتم.اگه اینترنتی با استفاده از درگاه بانک ها شارژ کنیم بازم روی قبض میاد پولش یا دیگه اوکیه؟؟ ممنون.
با سرور تهران 150؟؟؟؟نقل قول:
آقا پیش شماره 458 رو کجا adsl میدن ؟!
ممنون
فقط مخابراتنقل قول:
نمیدونم کدوم سروره. فکر کنم 0 و 35 بود
آقا یکی جواب منو بده
خیر سرم اومدم اینترنتی شارژ کنم هردفعه مبلغ شارژ رو از حساب کارتم کم کرده ولی میرم توسیستم میبینم شارژ نکرده اصلن
حال باید چکار کنم؟
از منم یه بار همین طور شد ولی فرداش پول به حسابم برگشت.نقل قول:
بچه ها کسی میدونه این پرداخت الکترونیکی کی درست میشه؟
اصلا درست بوده قبلا ها؟
شب ساعت 12 به بعد پینگ از 300 کمتر میشه و ساعت 6 عصر تا 12 شب هم پینگ میره تو 1000 منظورم اینترانت هست.این افتضاح شده یعنی اینا نمیتونن 5 مگابیت همزمان بدن .چون در اینترانت قرار بود با سرعت بالا بدن که با این وضعیت نمیشه انتظار داشت ، حتی در ساعات شلوغ به زور یک سایت ایرانی باز میشه.
با سلام. آقای adsltce دیگه اینجا سر نمیزنی! پس این چه وضع پرداخت آنلاینه
رفتیم شارژ آنلاین بگیریم همه چی درست پیش رفت ولی بعد از اینکه پولو کم کرد یه صفحه باز شد نوشته بود آدرس مورد نظر معتبر نیست!
حالا کی باید جواب ما رو بده.
پول کم شده ولی شارژ اضافه نشده.
مجبور شدیم 1 گیگ روی قبض بگیریم. حالا بماند که هنوز پرداخت آنلاین قبض رو هم راه اندازی نکردید. یعنی اینهمه وقت لازم داشتید چند ماه کافی نیست؟
از حساب من هم کم شده اما شارژی انجام نشده
ای بابا چه وضعشه.من دیگه آخرای گیگمه. مجبورم باز بگیرم اما راهی واسه خریدن نیست!!! زور نیست بخدا؟؟؟؟