سلام سلامت باشینقل قول:
دو هسته ی واقعی و 2 هسته ی مجازی داره که سیستم به عنوان 4 هسته ای می شناسه
الان ممکنه خودش رو نشون نده اما در دراز مدت قطعا فرق خواهد داشت
قیمت 700 و 724 حدود 1600 و 1900
Printable View
سلام سلامت باشینقل قول:
دو هسته ی واقعی و 2 هسته ی مجازی داره که سیستم به عنوان 4 هسته ای می شناسه
الان ممکنه خودش رو نشون نده اما در دراز مدت قطعا فرق خواهد داشت
قیمت 700 و 724 حدود 1600 و 1900
لطف کردین. حالا به نظر شما فقط یه سی پی یو ارزش این اختلاف رو داره؟
بله صد در صدنقل قول:
خیلی ممنون. mc 700گرفتم. از نقش مشهد تو مجتمع تابان. 3ساله 1630خوبه؟
یارو زد زیر حرفش اول گفت 1620 بعد یهو گفت 1650 :-O بعد هرچی گفتم خودت الان گفتی 1620 قبول نکرد. اعصابمو بد جور خوردکرد. mc724 رو میداد 2020 کمتر هم اصلا نمیداد. 400تومن اختلاف بنظرم نمی ارزید. ممنون از راهنماییتون.
راستی فقط ZP/A داشت LL/A نداشت. چقد فرق میکنه؟ اگه خیلی فرق میکنه میتونم هنوز ازش نگیرم. چون گفت فردا بیا بگیر
بازم خیلی خیلی ممنون
رفتی گرون فروش ترین جا تو مشهد !نقل قول:
به منم 723 رو گفت 2750، گفتم ضمانتشم طبق گفته ی خودتون 180 کم می کنه جای 2580 همون 2600 بده کلا همه چی رو منکر شد !
اگه کسی رو داشته باشی از تهران بگیره یا خودت بری تهران 724 رو 1900 می تونی بگیری
ال ال ای و ایناشم هیچ فرقی نداره
سلام اقایان خواهش میکنم جواب منو هم بدین میشه رو مک پرو 700 نرم افزار کتیا نصب کرد؟کیفیت تصویرش برای فیلم دیدن خوبه؟سیم کارت بهش میخوره؟کارت گرافیکش با حافظه شیر میشه؟مثلا میتونه 2 گیگشو شیر کنه؟اتوماتیک شیر میکنه یا دستی؟ کیفیت صداش چطوره؟
جدی میگی؟ :-(((( بابا من همه جارو قیمت کردم ازهمه ارزونتر داد. یه ساله نقش رو میداد 1550 هیچجا زیر 1590 نمیدادن. من تمام مشهدو زیرورو کردم خیلی ارزونتر میداد. فقط از کارش واقعاناراحت شدم.
اره اینم 724رو 1950 میداد ولی یه ساله. بدون گارانتی نپرسیدم ولی حتما 1900هم میداد.
تهران ازکجا بگیرم؟ همین mc700 رو میشه ارزونترم پیدا کرد؟ مثلا 3ساله 1550؟
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت.
بچه ها کسی از این قفل ها با این کیفیت و رمز دار سراغ داره؟
مدل های داخلیش هم خیلی بی کیفیتن هم با کلید باز و بسته می شن
یا اگه کسی بتونه از اونجا سفارش بده تمام هزینشو می دم
کد:http://store.apple.com/us/product/TR415LL/A?fnode=MTY1NDA2OA&mco=MTA4Nzc5MzQ&s=topSellers
سلام به همگی من تازه عضو شدم من دوساله که ایفون خریدم برای همین علاقه مند به محصولات اپل شدم حالا میخوام لپ تاپ اپل بگیرم من به اون صورت زیاد با کامپیوتر کار نمی کنم ولی دوست دارم یه لپ تاپ قوی داشته باشم که مثلا وقتی خواستم یه بازی با گرافیک بالا بریزم سیستمم کم نیاره محدوده قیمتشم برام مهم نیست حالا شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنین درضمن این بازی هایی که توی یو **ب نشون میده که روی اپل نصب شده روی مکه یا ویندوز در ضمن اگه بخوام صبر کنم چند وقته دیگه مدل های جدید اپل میاد که قویتر باشه ایا ارزش صبر کردن داره ببخشید زیاد حرف زدم
اگه سیستم جواب بده که بنظرم میده اره میشه نصب کردنقل قول:
ولی روی ویندوزش چون نسخه مک نداره
چه کیفیتی میخوای؟نقل قول:
مثل همه لپتاپ های دیگس فکر نکنم LCDهاشون فرقی داشته باشه
نهنقل قول:
مک بوک پرو 723، 15" ، 2.700 تومننقل قول:
مک بوک پرو 725 ، 17" ، بالای 3 تومن
تا سال اینده هجری شمسینقل قول:
هنوز از ویژگی های سیستم جدید چیزی منتشر نشده
بستگی به خودت دارهنقل قول:
سلام.
یه جا داره mc700 رو با lion ارجینال داخل جعبه 35تومن گرونتر میده. بنظرتون می ارزه؟ قسم میخوره که شرکت بهش گرونتر میده. گارانتی نقش 3سالست. یعنی با 35 تومن اضافه میشه 1665.
خواهشا زودتر بگین چیکار کنم بگیرم یانه؟ می ارزه بنظر اساتید؟
خیلی ممنون
یعنی چی لایون اورجینال ؟؟؟ بهش بگو مگه غیراورجینالش هم هست :41:نقل قول:
لایون روش نصب بوده یا نصب کرده؟؟
مواظب باش شکل جعبه اش باید شبه عکس سمت چپی باشه نه راستی
به فرض اینکه روش اروجینال هم نصب باشه فکر نکنم از طرف خود اپل قیمتش فرقی کرده باشه
به هر حال رو سری های قبلی هم یه او اس با همین حدود قیمت وجود داشت دیگه
تازه الان راحت بی قیمت می شه از اینترنت دانلودش کرد
یعنی osی که داخل جعبش هست به جای لئوپارد lion هست. مثل جعبه تو سایت خود اپل. macbook جدیدارو اپل با lion داخلش میفروشه دیگه. آره میشه دانلود کرد اما فکر میکنم نشه آپدیتشون کرد. و از این نظر هم خوبه که دستگاه قطعا جدیده که داخل جعبه lion به جای leopard هست.
خودم فکرمیکنم بد نباشه مخصوصا وقتی خواستم بفروشم جدیدتر از بقیست.
تا نظر دوستان چی باشه؟
اگه بخوام مستقیم دانلود کنم 29دلار باید بدم دیگه. اینایی که واسه دانلود هست فکرکنم واسه آپدیت یه مشکلاتی داشته باشه. بهرحال اپل الکی که 29 دلار قیمت نذاشته. حتما یه فرقایی با اینی که داخلbox هست وجود داره.
چند تا باید پست بدم تادیگه محدودیت نباشه؟ :41:
آره lion روی خودش نصب باشه وجعبش هم شکل سمت چپی باشه. با اینکه تو سایت خود اپل قیمت فرقی نکرده 35تومن اضافه می ارزه؟
درضمن تو سایت خود نقش mc700 قیمتش 1740هست. من دارم 1630 میگیرم باهمون گارانتی 3ساله. اما با lion باید 1665بگیرم یعنی تومن35 اضافه:2: خوبه؟
سلام به همگی دو مدل جدید مک بوک پرو رو نمایی شد یکی مدل "15 که از 2.2 به 2.3 ارتقا یافته البته قیمتش هنوز اعلام نشده و گرونترین لپ تاپ اپل مدل"17 که اون هم از2.2به 2.3 ارتقا یافت وبا قیمت 3760000 باگارانتی نقش به فروش میرسد:18: البته خوش به حال هرکی که میتونه بخره:19:
یه سوال برای خرید از تهران اگه بخوام از جای معتبر مثل نقش بخرم و دنبال قیمت کمتر نگردم چه قدر گرونتر برام در میاد (مدل مثلا 723) بعدش چجوری تشکر میکنن ما که همه جارو گشتیم و اخر از تو گزارش تخلف سر دراوردیم:thumbsup:
با صفر دلار از همین سایت های ایرانی می تونی دانلودش کنینقل قول:
ورژن های اولیه آپدیت نمی شدن، من خودم آپدیتش کردم
اینم یه لینک مستقیم
فکر کنم از پست 10 به بعد درست بشهکد:http://iphone.ir-iphone.org/macos/i*-*phone*.*ir_Lion_InstallESD_Arianismmm.dmg
تو لینک هرچی ستاره * گذاشتم پاک کن بعد دانلود کن
سلام
بچه ها من بین دو تا برند سونی و اپل شک دارم. اینهمه چیزایی که نوشته شده رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم! چون از آیفون خیلی راضیم، به مک بوک بیشتر تمایل دارم اما می ترسم واسه کوچکترین مساله ای لنگ بمونم و بلد نباشم کارمو راه بندازم (کارایی که به نصب نرم افزار خاص نیاز داره) یا اگه هنگ کنه و مشکلی براش پیش بیاد بخوام هی توو راه پایتخت باشمو پول خرجش کنم!
من یه لپ تاپ می خوام واسه استفاده ی شخصی مثه نت گردی و فیلم دیدنو چیزای اینجوری خلاصه. حالا با توجه به اینکه میخوام حتمنِ حتمن ویندوز رو هم واسه یه سری کارا داشته باشم کار درست تر اینه که اپل رو انتخاب کنم؟ هنگ نمیکنه؟ من اینو شنیدم آخه...
بعد اینکه با توجه به نوع استفاده م؛ مک بوک ایر برام مناسب تره یا پرو؟ و کدوم مدلش؟
آره میدونم لینک دانلودش خیلی جاها هست. اما یعنی هیچ فرقی بین داخل جعبه با اونی که دانلود میشه نیست؟
پس اپل خودشو سرکار گذاشته با 29دلار قیمت دادنش دیگه. همه مجانی دانلود میکنن بدون هیچ فرقی.
فکرمیکنم هنوز آپدیتی واسه lion نیومده باشه!
نه هیچ فرقی نمی کنهنقل قول:
خوب سیاست اپل با مایکروسافت فرق می کنه و سیستم عاملش رو بدون کرک میده.
باید توجه داشت که اکثر کاربرهای خارجی چون کشورشون کپی رایت رو رعایت می کنه همیشه از نسخه خریداری شده استفاده می کنند.
اپدیت 10.7.1 بطور رسمی و 10.7.2 بطور غیررسمی (بتا) اومدهنقل قول:
عزیزم باور کن که چه ورژن خریداری شده و چه دانلود شده سرسوزنی با هم فرق نمی کنندنقل قول:
نقش گرون تر از جاهای دیگه نیست چون تا 2-3 سال گارانتی می کنهنقل قول:
معمولا اگه بخوای هم بهت بدون گارانتی و با قیمت پایین تر میده
(البته باید بلد باشی بهشون قیمت پایین بدی :21:)
الماس هم 1 سال گارانتی تعویض داره
اگه ایفون داری میدونی که هیچ برندی اپل نمیشه و برای خریدن محصولات اپل واقعا باید عاشقش باشی:11: چون باتوجه به یه سری مشکلاتی که برند اپل تو ایران داره که اونم به خاطر جا نیفتادنش هست ازش خسته میشی مثلا یکی از این مشکلات تعمیر اپل هست من خودم یه بار ایفونم به خاطر ضربه خوردن بلندگوش قطع شد بعد دادم برای تعمیر وقتی ازش گرفتم دیدم صفحه اش مات شده یارو که زیر بار نمیرفت بعد فهمیدم اقا lcd رو عوض کرده خلاصه با یه مصیبتی قبول کرد گوشی رو ورداره حالا اگه من نوکیا داشتم این مشکل پیش نمیومد ولی من بعد این اتفاق باز ایفون خریدم چون یه محصول متفاوتی هست و همون زیباییش به همه مشکلاتش می ارزه حالا این تصمیم خودته که اپل بخری یا سونی بعد مگه نگفتی من لپ تاپ رو برای کارای سبک مثل فیلم و ...میخوام پس واسه چی میترسی که بخوای یه نرم افزار مخصوص بریزی که به مشکل بخوری :question:مک بوک پرو قدرت پردازش بالاتری داره ولی مک بوک ایر راحت تر جابه جا میشه این خودتی که باید ببینی کدوم برات مهم تره از من میشنوی اگه برای خونه میخوای پرو بگیر اگه کار خاصی هم نمیخوای بکنی روش ویندوز نریز چون من از خیلی ها شنیدم سرعتش میاد پاییننقل قول:
مرسی آرش جان. اما دیر گفتی همون با جعبه لاین رو برام آورده گفته فردا بیا بگیر:41:
ما 35 تومن دادیم رفت دیگه:19:
اما ازین جهات که هم خیالم راحته که دستگاهم کاملا جدیده و همچنین موقع فروش با این جعبه شاید کمی راحتتر باشم یکم آرومم میکنه که خیلی هم توچاه نریختم:2:
هنوزم امیدوارم یه فرقایی با این دانلودی ها داشته باشه:20:
البته چون 35 تومن اضافی دادم:rolleye::29:
به جان خودم به قول آرش سر سوزنی فرق ندارهنقل قول:
حتی اگه پول رو هم از پیش داده باشی تا تحویل نگرفتی می تونی کنسل کنی
یه جورایی دارن سوء استفاده می کنن و باید جلوشون در بیای
به هر حال 35 تومان هم کم پولی نیست
بخصوص که هنوز لاین اون طوری که باید جا نیوفتاده و یه خورده ی مشکل داره و ممکنه مجبور شی اسنو نصب کنی
بعد باید بری دوباره پول بدی تا اسنو بخری
اذیت نکن؟:41:
یعنی زنگ بزنم بگم نمیخوام؟ خجالت میکشم دیگه. کلی زنگ زدم که چرا نمیاد:2:
حالا باز بگم اون یکی رو میخوام. 35 تومنم کم نیست واقعا:21:
خجالت نداره بخدا، مگه گنج پیدا کردی؟نقل قول:
35 تومان پول بی دلیل با کلاشی دارن ازت می گیرن
اگه پول ندادی که زنگم نزن و کلا برو از یه جا دیگه بگیر تا دست از این سوء استفاده گری بر دارن
نه پول دادم 300تومن.
دستت درد نکنه. خوبیش اینه فاکتور کرده 1630. منم میگم من طبق همون فاکتوری که نوشتین میخوام.اگه پول نداده بودم که حتما از یه جا دیگه میگرفتم:2:
مرسی سعید جان واقعا لطف کردی. منم مشهدم اگه بشه بعدا بیشتر باهم صحبت کنیم خیلی خوشحال میشم.
فردا زنگ میزنم دعوا:46: ولی آره راست میگی هرجور هست35 تومنو نمیدم.
خب حالا که پول دادی بگو هرچی تحقیق کردم دیدم که نباید واسه سیستم عامل پول اضافه گرفته شهنقل قول:
چون این لاین داره خب قبلی ها هم اسنو داشتن که این دیگه اسنو نداره، یعنی چیزی اضافه نداره. تازه اسنو الان در اوج کارایی و کیفیتشه اما لاین هنوز خیلی کار داره تا به عنوان یه سیستم عامل حرفه ای ازش استفاده بشه
بگو یا با همون قیمت قبلی بهم بدین یا با لاین نمی خوام و از مدل های قبلی بهم بدین
اگه از تهران آورده باشن شک نکن باهات راه میان
در خدمتم برادر
آخه جالب اینجاست زنگ زدم نقش پایتخت توتهران گفت ما همچین چیزی نداریم که باجعبه لاین باشه:18:
نمیدونم این از کجا آورده. آره همینو میگم. ولی هیچکدومو نداشت گفت کدومو بیارم گفتم این:41:
خدمت ازماست. حال باز فردا خبرشو بهت میدم
نقش تهران و مشهد اصلا هماهنگ نیستن، چرا نمی دونمنقل قول:
ایشالا که موفق باشی
بچه ها
میشه رو لپ تاپ های اپل بی درد سر سیستم عامل لینوکس ریخت؟؟؟؟
از شدن می شه اما اگه بخوای 3 تا سیستم عامل داشته باشی فکر کنم یه کم دردسر داشته باشهنقل قول:
تازه لینوکس فرمت درایو مخصوص به خودشو می خواد و باید تست کنی ببینی بعد از نصب لینوکس و نصب مجدد مک، مک تمام پارتیشن هاتو بهم می ریزه یا نه
خسته نباشید
قیمت 721 و 723 بی گارانتی چنده؟
به یارو گفتم از همون قبلی ها میخوام اصلا اصرار نکرد از همینا بگیر فورا گفت باشه ازهمونا برات میارم انگار از خداخواست.نقل قول:
فقط تاشنبه بایدصبرکنی چون تعطیله. فکرکنم واقعا زیاد سودش براش فرقی نمی کرده.:20:
بله چون اصل سودش می ره تو جیب یه نفر دیگه و اینایی که می بینی یه حقوق بگیر ساده اننقل قول:
۷۲۳ رو باید بتونی ۲٬۶۰۰ گیر بیارینقل قول: