نه کیلوبایت نیست به ریال هست که هر مگ 100 ریال هست بنابراین اگر دو رقم سمت راست رو حذف کنی میشه مقدار مگابایت باقی موندهنقل قول:
در ضمن سرویس چیه؟
Printable View
نه کیلوبایت نیست به ریال هست که هر مگ 100 ریال هست بنابراین اگر دو رقم سمت راست رو حذف کنی میشه مقدار مگابایت باقی موندهنقل قول:
در ضمن سرویس چیه؟
یکی از دوستان عزیز لطف کنه این دو جدول رو برای من تفسیر کنه!!!
مقدار مگی که من مصرف کردم زده 335 و از اونجایی که حجم ترافیک ماهیانه 3 گیگه چرا تفریقش با ترافیک باقی مانده جور در نمیاد؟!!!
الان چقدر حجم واسه من مونده؟!!
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز باید از کل اون جدول عکس بذاری نه از ردیف 9 و 10 !!!!!نقل قول:
چون طبق این چیزهایی که گذاشتین الان 1.9 گیگ دیگه دارین
اینم کل جدول دوست عزیزنقل قول:
اگه 1.9 برام مونده پس اون 335 مگ چیه قضیش؟!!
واینکه من تا آخر ماه 1.9 گیگ دارم؟چون 2 تا تاریخ انقضا داره پرسیدم
ممنون
خوب من فکر میکردم تو ردیف 7 هم حجم دادن یعنی 335 مگ مصرف کردی و 1959 مگ برات مونده که کلا جمع بزنی میشه 2294 نه 3000 یعنی بهت 3 گیگ ترافیک ندادن 2.2 گیگ دادن برای حجم مونده هم همین هایی که تو ردیف 9 و 10 هست رو دو رقم آخر رو وردار به اضافه هم کن میشه مگابایتی که دارینقل قول:
سلام دوستان من پول رو ریختم به حساب بعد تو پروفایلم نوشته در انتظاره تل=ایید نصب مودم! پس چرا زنگ نمیزنن؟؟؟:13:
مرسی
سلام . دوستان امروز اومدن برای نصب! مودم رو نصب کردنو الان هم یک اس ام اس اومد که حساب شما فعال شده ولی وقتی به اینترنت وصل میشم فقط یک page باز میکنه و اونم مال ایرانسل هست که نوشته اعتباره شما تموم شده !!!!:27: من که هنوز استفاده نکردم!!!! :31: من 10 ام ثبت نام کردم ! مگه 3 گیگ اعتبار اولیه نداره ؟ ( طرح رمضان)نقل قول:
مرسی
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
من تازه می خوام وایمکس بگیرم و جزو مناطق زرد رنگ نقشه هم هستم
می خواستم سرویس 512 نامحدود بگیرم
اگه در چند مورد من رو راهنمایی کنید ممنون میشیم
یکی اینکه من جزو منطق زرد رنگ نقشه هستم مشکلی پیش نمیاد
با چه مودمی کارم راه میفته و آیا نوع مودم تاثیری تو سرعت داره یا نه ؟
512 سرعتش حول 50 می چرخه ؟
تو تعرفه های نامحدود سقف خاصی برای دانلود مشخص شده ؟ اینطور که تو سایتش نوشته مثه اینکه گفته اگه از یه حدی بیشتر شد ماه بعد سقف دانلود مشخص میشه برای اون کاربر ؟!
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید ...
سلام پینگ سایت یاهو تو CMD به شکل زیر بود!نقل قول:
پینگ تو پینگ تست به شکل زیر وکد:http://myup.ir/images/32261359455688486089.jpg
تو اسپید تست هم به شرح ذیل:
سرویس من 512 اعتباری پایه و مودمم وای فای bm632 w هست.
منطقه زرد بودن دیگه زیاد ملاک نیست، اگه مودم تو منزل یا شرکت و .. شما آنتن بده و بعد از ثبت نام، اپراتور تائید کنه شما پولو به حساب میریزید و بقیه ماجرا ولی اگه اپراتور بگه آنتن نمیده یا باید مودم خارجی بگیرید، اونوقت یه تصمیم دیگه میگیرید قبل از پرداخت هیچ پولی.نقل قول:
من خودم مودم وای فای رو پیشنهاد میکنم چون دستگاه های دیگه ای هم از این تکنولوژی استفاده میکنن و شما میتونید بدون سیم با اونها تماس برقرار کنید.مثل موبال و تلویزیون و کنسول های بازی و .. مودم وای فای bm632 w خوبه البته مودم 105 هم هست که گویا دوستان خیلی ازش راضی نیستن!!
512 سرعت 64 رو برای دانلود بهتون میده.بدون قطعی.(البته باید این رو هم بگم که تازگی ها نوسان سرعت داره و برای رسیدن به حداکثر سرعت باید آنتن مودم سیگنال قوی بده.گویا مشکل از شرکته و داره میندازه گردن مخابیرات و هیلترنیگ و ...
تو تعرفه های نامحدود هم سقف داره که تو تبلیغات و .. اعلام نمیشه!سقف دانلود رو دوستانی که نامحدود دارن بگن ما هم استفاده کنیم.اگه میزان دانلودت از سقف در نظر گرفته شده تجاوز کنه سرویست رو قطع میکنن تا اونجایی که میدونم!!!آزادی تو مملکت زیاده!داریم منفجر میشیم از آزادی!
موفق باشید
سلام دوستان
من وايمكسم روباكارت شارژ شارژكردم
حسابم فعال نميشه روحالت تعليق
چيكارش كنم
يكي جواب بده لطفانقل قول:
دوستان عزیز اگر کسی هست از سرویس های نامحدود استفاده می کنه بگه چه سقف دانلودی برای نامحدود در نظر گرفتند ...
تو صفحه حسابتون بدهکاری ندارید؟حتی اگه 10 تومن بدهکار باشید هم فعال نمیشه.حواستون باشه کارت شارژ مالیات کسر میکنه.نقل قول:
اینها هم با این حساب کردنشون ....نمی تونستن یک help و یک واحد بالای ان اعداد بزارن که کاربر بیچاره بفهمه چی نوشتن....:13:نقل قول:
البته فکر کنم شما هم فهمیدی با این حساب من الان بیشتر از محاسبات حجم دارم که باز منطقی نیست
512 سه ماهه ...البته اگر 1مگ هم با پیشنهاد تشویقی مناسب می دادن شاید می گرفتم...(حالا چیزی دارن؟)
زنگ بزن 707 بگو تا مشکل رو حل کنن ( برای منم این مشکل پیش امده بود)نقل قول:
من الان این 105 رو گرفتم bm632 رو هم دیدم (از جلو و یک سمت بقل ) از لحاظ انداز 105 بزرگتر حدود 2 3 سانت هست ولی امکان نصب دیواری داره ( رو bm632 ان سمت رو من چیزی ندیدم ) در عوض bm632 رو دیدم یک جا باسه نصب یک انتن خارجی داره(نمی دونم بدرد کسی می خوره یا نه)از لحاظ ظاهر همانطور که تو سایت ایرانسل هم می بینی 105 ظاهر چارگوش با لبه های تیز داره ولی632 زاویه های ملایم داره منوشون رو ندیدم ببینم چه قدر امکانات داره ولی این 105 ضعفی که داره help اش فقط بخش هایی که کاربر های مبتدی می رن رو شامل میشه و بقیه بخش هارو باید خودت اصطلاحات رو معنی و کشف کنی چی هست.....یکم قلق گیری داره برای امسال من که فضول هستن....گرچه بزرگترین ضعفشون نداشتن پشتیبانی شبکه n است که داره فراگیر میشه ....بهتر بود بجای 105 یک مدلی که اینو پشتیبانی می کرد می اوردن.نقل قول:
حالا بچه ها مشکلشون با این چی هست که انقدر بهش گیر می دن(بررسی کنم )؟
راستی یک سوال دیگر؟شما bm632 داشتی درسته؟دماسنج داره مودمت؟ چند درجه ماکسیموم می رسه؟
به 707 زنگ بزن مسئله رو بگو که چک کنن.:46:نقل قول:
مدل 632 دماسنج نداره.پشتش یه قسمت برای نصب آنتن داره که قبلا ً صحبت شد گویا آنتنی براش نیست!!!گویا یکی از دوستان دنبالش بوده و حتی از خود ایرانسلم نتونسته پیدا کنه.:13:نقل قول:
دوست عزیز با 707 تماس بگیر و بگو که با کارت شارژ کردی و شماره سریال کارتهای شارژ رو براشون بخون و کارت شارژاتو هم نگه دار و هیچ موقع دور ننداز. چون من یکبار با کارت شارژ کردم ، تو سیستمشون ثبت نشده بود و چون اصل کارت شارژو نداشتم ازم قبول نکردن. خلاصه پولش از جیبم رفت.نقل قول:
سلام . دوستان من نتونستم کاریی کنم که مودم آنتن بده. اگه بخوام پول پس بگیرم و مودم هم تحویل بدم باید چه کارکنم؟؟
اصلا 1 مگ و 2 مگ تو طرح هاشون نمیذارننقل قول:
در مورد آنتن هم من خیلی دنبالش بودم و به ایرانسل هم زنگ زدم ولی خودشون هم ندارن با این حال یه کاری کردم که جواب داد , یه سیم ماهواره زدم بهش (البته اون سرش به دیش وصل نبود و ول بود)
از 2 آنتن رسید به 4 تا
دوستان وایمکس ایرانسل رو میشه بری ایرانسل پس بگیره پولشو بده ؟ :31:
یا مثلا" میشه واگذار کرد به کسی دیگه ؟ (عین سیم کارت)
یه سال 512 4گیگ از شرکت برامون دادن مونده سرم :31: آخه خودم ADSL دارم . بدیش اینه استفاده هم نکنی می پره :13:
یا مثلا" از پولی که توی حسابم هست میشه برای ماههای بعد طرح های تعرفه دیگه ای که خواستم بخرم ؟ 128 ؟ 256 ؟ 1مگ ؟
چه قدر بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....چی میشه خوب بزار؟اگر باسه 1 مگ 2 مگ هم از این طرح ها بزارن می تونه کلی مشتری جذب کنه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک زنگ بزنم چند تا پیشنهاد بهشون بدم شاید در اینده یک تاثیری بکند ( در جهت مثبت البته و گرنه دست نزنن بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مودم خارجی یا داخلی؟نقل قول:
زنگ بزن 707 بگو قضیه رو تا راهنمایی کنن باسه جمع اوری.
پ ن:
جدیدا اینطوری شده یا کارشناس نصب امده بود هم همینجوری بوده ولی توجه نکرده؟اگر مورد دوم بود این مورد رو هم به 707 بگو.(البته دقت کن چی می گی چون کارشناس ها موقع نصب سینگالی که می گیری رو ثبت می کنن -اگر سیگنال داری ولی سرعت نداری داستان به کل فرق می کنه.)
تا الان که 1.5 ماه از گرفتن سرویسم میگذره واقعا از ایرانسل راضی بودم. 1 مگ نامحدودش هم با تورنت عالی جواب میده هم سرعت باز شدن صفحه ها افزایش زیادی داشته و در کل کیفیت بسیار پایدار بوده.
فقط یک گله دارم اونم از این سیستم E-care هست که برای ساعت 00:00-00:30 روز اول هر ماه تا سرویست بیاد دوباره شارژ بشه و ریست بشه تو این نیم ساعت سرویست ازاد هست و اگر استفاده کنی برات هزینه گیگا بایت ازاد میخوره. برای سرویس نامحدود هم این نیم ساعت تا سیستم ریست بشه ترافیک ازاد حساب میشه. این رو هیچ کس نمیدونه !!!! و من اتفاقی فهمیدم. سر این قشنگ ممکنه 3-4 هزار تومان رو حسابت بخوره اگر دقیقا تو اون بازه زمانی استفاده کنی !!! از پشتیبانی هم پرسیدم گفت سیستم اینطوریه ولی مسخرست و باید مواظب بود. اگر شما پول ماه جدید رو از قبل ریخته باشی اگر از 00:00-00:30 استفاده کنی به میزان ترافیک مصرفیت بدهکار میشی و باید دوباهر 2-3 تومان بریزی حتی اگر نامحدود باشه.
ای کاش سرعتا هم متقارن بود مثل مبین نت تا این اپلود من بهتر میشد ولی خوب نمیشه هیمه چیز رو با هم خواست ^^
نقل قول:
غصه نخور ....مبین هم سرعت آپلود رو کاهش داده و تازه این کار رو بدون اطلاع رسانی به کاربرانش انجام داده و حتی کسانی هم که قبلا سرویس گرفته بودن سرعتشون کم شده.
یکی از بچه های همین جا هم زنگ زده سازمان تنظیم مقرارت تا شکایت کنه ولی اونا هم بهش گفتن : مگه شما با مبین نت قراردادی بستی؟چون قرارداد ندارین این جزییات(!) دست خود شرکته..........(مملکته داریم؟)
ابرانسل هم که خیلی تعرفه هاش جالبن (4گیگ 20 تومن ولی نا محدود 60 تومن)
کاش منم میتونستم ماهی 80 تومن بابت نا محدود بدم....
سلام
من 7-8 ماه پیش با اون مودمها که دوتا آنتن داشت و از دوستم گرفته بودم،توی خونمون هیچ سیگنالی دریافت نکردم.به زحمت بعضی جاها یدونه می گرفت.ولی توی پشت بام کاملا پر شد.
حالا می خوام ببینم این جدیدترها قدرت بیشتری دارند یا مجبورم خارجی بگیرم؟
میشه درخواست بدیم فقط برای تست بیان و اگه سیگنال کامل دریافت شد حتی با خارجی،بعد پول واریز کرد؟توی نقشه محل دقیق ما زردو قرمز قاطیه.
البته اگه مجبور باشم خارجی بگیرم اون رو باید توی حیاط بذارم که شاید حدود 10-15 متری سیم لازم داشته باشه.اینجوری پینگش بالا نمیره؟چون برام مهمه.
این مودمهای خارجی wifi نیستند؟
--------------
یعنی میشه بی دردسر یه سرویس خوب بگیرم.:20:ای خدا این قیبر چی بود سرمون اومد....
شما ثبت نام میکنی بعد بهت اس ام اس میاد که یوزر و پسووردت ایناست!با اون یوزر و پس میری اکانتتو تائید نهایی رو میزنی!تا اینجا هیچ پولی ندادی!بعد منتظر تماس ایرانسل میشی!اگه اونا بگن منطقه شما آنتن میده!میری پولو میریزی به حساب ممکنه بگن فقط مودم خارجی باید بگیری!پس از اخذ تصمیم از سمت شما،میری پولو با توجه به مودمی که بالاخره انتخاب کردی میریزی به حساب و منتظر نصاب میشی.اگه تا سه روز بعد از نصب مشکل داشت میتونی پسش بدی.مودم خارجی رو باید تو ارتفاعی نصب کنی که دید مستقیم با دکل فرستانده ایرانسل داشته باشه!گمون نکنم حیاط بشه!!پینگش همینجوری بالاست!
دوستان ایا می شه موقعیت نزدیکترین دکل وایمکس به خود را پیدا کرد؟:41: می خوام بدونم نزدیکترین دکل به منطقه ی ما کجا قرار داره؟:31:
:19::19::19:نقل قول:
دوستان من دیروز وایمکس 6 ماهه 512 گرفتم ضمن اینکه رضایتم رو اعلام می کنم می خواستم بپرسم من از دیروز تا حالا حدود 200 - 300 مگ استفاده کردم ولی تو حساب اینترنتی که می رم احساس می کنم پرت و پلا نوشته یا من حالیم نمیشه ! مثلا اون مقدار کل مصرف در دوره یا مجموع کل استفاده ها در دوره جاری - در عکس زیر- چیه؟
اگه توضیح بدین ممنون می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا گیج شدم مبین نت بگیرم یا ایرانسل ...
می خواستم 512 نا محدود ایرانسل بگیرم اما انگار میگن بازم سقف دانلود داره ...
میشه یکی بگه سقف دانلود چقدره ؟ من شاید روزی 1 گیگ در طول ماه دانلود داشته باشم ....
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
دانلود شما 64 هست ؟نقل قول:
نه گیج نشدی اون خیلی پرت و پلا مینویسه من از اول ماه تا حالا بالای 20 گیگ دانلود کردم ولی حدود 4 5 گیگ میزنهنقل قول:
دوستان سقفی برای نامحدود وجود نداره این طور که من فهمیدم . هنگام شارژ حساب , برای نامحدود حساب شما یک مبلغ فضایی شارژ میشه . مثلا من چک کردم برای سرویس نامحدود 1 مگ اول ماه بخش اعتبار اکانتم 55 میلیون تومان شارژ میشه که حساب کردم خیلی زیاد میشه که حالا با مبلغ ترافیک گیگابایتی ضرب و تقسیم کن تا ترافیک به دست بیاد. عملا همون نامحدود هست چون از 2000 گیگ هم بیشتر میشه XD . هر چقدر دانلود میکردم تازه یک کم از اون مبلغ کم میشد. شما اعتبارت صفر بشه یعنی زیادی مصرف کرد ولی اخه مگه میشه صفر بشه XD . برای ماه جدید دوباره اعتبار صفر شد و از و اول شارژ شد. با این حساب من بعید میدونم اصلا هیچ نوع لیمیت مخفی وجود داشته باشه .
دوستان این نامه دانشجویی جطوری هست؟ که برام دنبالش/؟
سلام. مودم من داخلی wi-fi هستش! زنگ زدم خودشون راهنمایی کردن که یکسری تنظیمات رو عوض کردم با یک آنتن وصله! ولی خیلی قطعی داره:41:نقل قول:
برای آنتن که به پورت پشت مودم بخوره من از آنتن کارت شبکه ام استفاده کردم! یکم تاثیر داشت!:27:
این جا هم یکسری قویترش با کابل اضافی برای نصب بیرون از ساختمون هست!
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=33885
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=37866
من زیاد آشنا نیستم اگه منظورتون سرعت دانلوده تو idm بینن 60 تا 75 هستنقل قول:
خیلی ممنون ...نقل قول:
حالا بیست گیگ رو حساب می کنه یا 4 ، 5 گیگ رو ؟:31: چون مال من محدوده
دوست عزیز نیم ساعت نیست و گاهی تا حدود 6-7 صبح فعال شدن اول ماه طول میکشه و من سر همین مساله اولین ماه اشتراکم تو آبانماه سال 89 ( اشتراکم نامحدود 1 مگابیت هست) 3 گیگ دانلود داشتم که به قرار هر گیگ 10 هزار تومن مجبور شدم بدم تا دوباره سرویسم فعال شه . البته اونزمان کسی این مساله رو اینجا ننوشته بود و گرنه سرمن کلاه نمی رفت.نقل قول:
آره این بزرگترین اشکال ایرانسله فکر کنید کسی بخواد از اشتراکش برای اتصال سرور استفاده کنه هرماه یه مدت سرور داون هست.
ظاهرا این بر و بچ ایرانسل بلد نیستن با سیستم مدیریت حساب سایت (huawei) کار کنن که اتوماتیک حسابا رو فعال کنه و سر ماه دستی حساب افراد رو ست میکنن تا دوباره فعال بشه
در ضمن مشکل تاریخ هجری هم دارن اگه دقت کرده باشین هر ماه هم دو سه روز مونده به آخر ماه یه چند ساعتی قطع می کنن تاریخ رو دستی ست میکنن تا مشکل ماههای 31 یا 29 روزه رو حل کنن.
والا به من گفت نیم ساعت و من هم 3-4 هزار تومان سر همین ندونستنم افتاد برام. البته من مشغول بازی انلاین بودم که زیاد مصرف نمیکنه والا شاید هنوز همون 6-7 ساعت باشه و اگر منم دانلود میکردم برام خیلی بیشتر می افتاد. به هر حال باید اون روز اول حواست باشه -_- و مسخسرت یه جورایی .
طبق قوانین شبکه این آمار صحیح است:نقل قول:
128کیلوبیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 16
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 40.500 گیگابایت
256کیلوبیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 32
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 81.000 گیگابایت
512کیلوبیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 64
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 162.000 گیگابایت
1مگابیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 128
مقدار حجم ممکن برای دانلود: 324.000 گیگابایت
2مگابیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 256
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 648.000 گیگابایت
موارد فوق توسط این فرمول بدست آمده است :
"سرعت دانلود" * "60ثانیه" * "60دقیقه" * "24ساعت" * "30روز" / "1024کیلوبایت" = حجم دانلود درماه
:31:
من خودم دانشجو نیستم این نامه چطوری هست برادرم بره دنبالش؟؟ و کسی تو دولت سراه نشاط؟ داره؟ انتن دهیش خوبه؟نقل قول:
اکسس پوینت هم میخواد؟
باید به دانشگاه بگه نامه برای ارایه به شرکت ایرانسل واسه سرعت بالا و جهت انجام کار تحقیقاتی !نقل قول:
خود دانشگاه می دونه چی باید بزنه !
من خودم طرف پاسدارانم (برج سفید) سه روزه گرفتم خیلی خوب بوده
دوستان این سوال رو دیروز پرسیدم یکی از دوستان هم لطف کردن جواب دادن ولی یه چیزایی رو هنوز نفهمیدم !نقل قول:
طبق این تصویری که گذاشتم یعنی من حدود 38 مگ استفاده کردم ،درسته؟
در حالی که من خیلی بیشتر استفاده کردم ! می خواستم ببینم تو حساب ایرانسل همین که اینجا می نویسه مهمه یا مقدار واقعی مصرف رو اونا می دونن و آخرش پدرمو در میارن؟!؟؟:18:
شانس منو ببین میگه دانشگاهش تعطیله تا مهر:((نقل قول:
دوستان کسی نیست بتونه برام ردیف کنه؟؟