5742 چون گرافیک هاشون اصلا باهم قابل قیاس نیست تازه مثل اینکه 5742 یه مدل با گرافیک 540m هم داده بیروننقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
5742 چون گرافیک هاشون اصلا باهم قابل قیاس نیست تازه مثل اینکه 5742 یه مدل با گرافیک 540m هم داده بیروننقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
دوستان
برا کسی میخوام لپ تاپ بگیریم تو این رنج قیمت ولی اولویت هاش برا من یکم عجیبه
کم صدا ترین یعنی صدای فن براش خیلی مهمه که کم صدا باشه
13-14 اینچ
سبک ترین تو این رنج قیمت
مک هم نباشه چون میخواد با آفیس کار کنه
من خودم این رو پیدا کردم نظرتون رو بفرمایید
ASUS U35JC-RX040V
الان اینم مشکلش اینه که سی دی رام نمیخوره !!
قبل از اينكه آفيس 2011 براي ويندوز بياد براي مك اومد :18:نقل قول:
مک هم نباشه چون میخواد با آفیس کار کنه
اوه ببخشید اطلاعاتم ناقص بود :31:نقل قول:
حالا اپل تو این محدوده چیزی داره ؟
خواهش ميكنم :11::31::31::31:نقل قول:
متاسفانه خير :41: از 1200 شروع ميشه :27:
پس زیادم فرقی نکرد :20: حدس میزدم :31:نقل قول:
خوب منتظر پیشنهادات عزیزان هستم
باسلام
من امروز یدونه ایسر 5742g خریدم.
cpu core i5-480
vga gt-540
hdd-640
ram-4gig
price-829000t
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من چند روزقبل acer 4738 گرفتم صدای فنش زیاد نیست 14 inch هم هست وزنش هم 2.2 cpu:core i5 ram:4gb
قیمتش هم مناسبه. در موردش تحقیق کن شاید خوشت اومد :8::8:
با سلام
من یه لپ تاپ می خوام برای برنامه نویسی دات نت 2010 و کار با sql server و کلا برنامه نویسی.
می خوام با دوام باشه و از این زپرتی ها نباشه!(دکمه هاشو میزنی صفحه کلید تا میشه!).از بین دو مدل زیر کدوم بهتره؟(البته اسماً مشخصه های دومی بالاتره)
1.Inspiron 4030 -2.26 Core™ i3 -4- 500 -DVD±RW -14.0"- LED - ATI 4330 512.
2.Inspiron 5010 -2.4 Core™ i3- 4- 320 -DVD±RW -15.6" LED- ATI 5470 1.0
در ضمن همین مدلها رو با رم دو گیگ میشه خرید و بعدا ارتقا داد؟این کانفیگا من درآوردی ایرانه؟راندمانش اگه از اول چهار گیگ باشه بهتره؟
برای برنامه نویسی کارت گرافیک جدا باشه توفیر داره؟اصلا برند دیگه ای توصیه می کنید؟ارزش داره بیشتر پول بدم
i5 بگیرم؟
بچه ها به نظر شما این مدل msi با این کانفیگ ، به قیمت 800 هزار تومن می ارزه ؟؟؟
لازم به ذکره که سی پی یوش از 1.6 اتم قوی تره . کلا کانفیگش در حد نت بوکه ، اما قوی تر . وزنش هم دقت کنید که کمه:
Msi X340
1/4GHz Intel Penryn Core 2 Duo SU3500ULV
RAM : 2gig
HDD : 320 Gig . 5400 rpm
Display : 13.3 " 1366X768
VGA: Intel GMA 4500MHD . 512 MB
Windows Vista
Weight : 1.3 Kg
با سی پی یو ی Intel ULV 723 Celeron 1.2 GHz - Cache 1 MB هم قیمتش 530 تومنه .
اون مدل اسلیم با سی پی یو ای ام دی هم در نظر بگیر خروجی hdmi هم داره
X430
5,850,000ريال
AMD Athlon NeoMV40 1.6Ghz 512Kb 1600Mhz2GB DDR2 667Mhz
320GB
None
UMA Shared
14"(1366x768) WXGA LED
WiFi+GLAN+BT
D-Sub+HDMI
1.5KG
1.3MP
W/7
4 Cell Polymer Battri+Bag
البته اگه پیدا شه و اگه 1080 رو ساپورت کنه سی پی یوش دو هسته ای باشه ارزشو داره
با سلام
دوستان من رو هم در خريد يك لپ تاپ با قيمت 700 تومن براي كارهاي عادي و روزمره راهنمايي كنيد ؟
كارهايي مثل كار با افيس و اينترنت و ...
با تشكر
آخه میخوام 13.3 اینچ بالاتر نباشه ، بین اون دو تایی که توی پستم گفتم چطور؟
تو این رنج اطلاعاتی ندارم اینم فکر کنم 800 بشه پیدا کرد ولی ایربوک 11.6 اینچی بد نیست قیمت هام که داره میاد پایین سازگار ایسرهارو اورده پایین این وایمکس داره
h@@p://www.sazgar.com/fa/product/not...productid=1186
سلام
من یه لپ تاپ از برند acer میخوام با قیمت 800 تومن. تو بازی و کارای سه بعدی بهترین تو این قیمت باشه چی پیشنهاد میکنید؟
سلامنقل قول:
acer5742g
سلام
acer 5742g
:31:
تشکر ولی ورزنش خیلی زیادهنقل قول:
سبک ترین تو این رنج رو میخوام
سلام دوستان.یه سوال خیلی مهم دارم: من توو یه سایت توو مشخصات acer 5742 دیدم نوشته سیستم عاملش " سیستم عامل linpus linuxهست!!! این یعنی چی؟؟؟ یعنی لینوکس روش هست؟؟؟
تازه اینم شنیدم که یکی بهم گفت من ایسر دارم ، موقعی که میخواسته بخره به شرکت یه پولی داده که براش ویندوز بریزه (میگفت رو هیچ کدوم از ایسر ها ویندوز نیست و باید حتما پول داد که برامون ویندوز بریزن) بعد گفت تو لپ تاپ های ایسر نمیشه خود آدم ویندوزشو عوض کنه یا خلاصه خودش نمیتونه سیستم عامل مورد علاقشو تو خونه بریزه!!!! گفت ظاهرا یه قفلی رو لپ تاپای ایسر هست که فقط شرکت میتونه ویندوزو عوض کنه چون فقط اونا رمز قفلو میدونن!!!!
این حرفا درسته؟؟؟؟؟ کمکم کنید میخواستم بخرم حلا چیکار کنم بالاخره قضیه سیستم عامل ایسر 5742 چیه؟؟؟
خیلی راحت میشه روش ویندوز نصب کرد حتی xp
حمل و نقل 4030 راحت تره. چون کوچیکتر و سبکتره. 4030 کانفیگ دارای گرافیک قویتر هم داره. قیمتش هم حدود 770 تا 800 تومانهنقل قول:
برای برنامه نویسی کارت گرافیک آنبرد هم باشه مهم نیست.
رم و هارد و اپتیکال درایو نوت بوک رو میشه ارتقا داد
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
مگه اینکه نت بوک بخری که ضعیفهنقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
من باشم ایسر 5742 رو بر میدارم. به خاطر سی پی یو و گرافیک قویترنقل قول:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
خب معلومه. ایسر 5742. بیشترین تاثیر تو بازی رو کارت گرافیک داره.نقل قول:
نقل قول:
ولی ایسر 5742 میگن یه اسپیکر فقط داره و صداش مونو هست!!!ولی یه جا خوندم دل 5010 صدای بلندی داره
از تاپیک زیر این متنو درباره صدای دل خوندم:
"صدای 5010 در حقیقت فراتر از انتظار ما بود ٰ سیستم های صوتی ، Inspiron 15R N5010 نه تنها با SRS حرفه ای و با کیفیت بالا به گوش میرسید ، بلکه در جایی قرار دارد که در بین لپ تاپ های حاضر کمتر بچشم میخورد. در کل از صدای شفاف و تمیز 5010 بسیار راضی بودیم."
---------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423925
با وجود اینکه صدای ایسر ضعیف تره( هست یا نه؟ ) باز هم با توجه به برتریاش میگید ایسر بگیرم؟ یعنی مثلا اگه بخوام باهاش 2 یا 3 نفری فیلم ببینیم صدای ایسر حالمونو نگیره؟؟؟؟
خیلییییییی ممنونم از اینکه کمکم میکنید
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
ولی :نقل قول:
آقا ایسر 5742 که برای ویندوز xp درایوری تو سایتش قرار نداده !!! فقط ماله ویندوز 7 گذاشته.حالا چیکار کنم چجوری پس ویندوز xp بریزم؟؟
تو این صفحه رفتم که میگه برا xp درایور نداره:
کد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
نقل قول:
درود ایا گرا فیکش را درست ذکر کردید
صدا که مهم نیست. صدای 5010 هم زیاد جالب نبود. میتونی یه اسپیکر کوچولوی پرتابل بخری واسشنقل قول:
واسه ویندوز xp هم میتونی از windows xp mode ویندوز 7 استفاده کنی. احتیاج به درایور رهم نداره. از درایورهای ویندوز 7 استفاده میکنه.
فقط تو ویندوز xp مجازی نمیشه بازی کنی. آنتی ویروس ها هم خوب کار نمیکنن
ممنون که انقدر زود جواب میدیننقل قول:
قیمت که خوبه به نظرم. با هارد 500 میگرفتی بهتر بود.نقل قول:
من رفتم از نما یندگی اصلی زیگوارت تو شاهرود این لپ تاپ رو قیمت گرفتم
dell 5010 s
ram=4gddr3
hard=320g
vga=1g
15.6"
corei3 2.4ghz
780 هزار تو من با گارانتی زیگوارت
همین کانفیک با هارد 500 بود 800 تومن
ایا قیمت ها معقول هستند
یا بیام تهران بگیرم
درضمن فروشنده میگفت بعضی جاها باتری اصلی رو بر میدارن یه تقلبی میندازن همین مدل هارو 50 تا 80 تومن ارزونتر میفروشن
ایا من اینو بخرم یا نه
در ضمن فرق باتری 9 سلولی با 6 سلولی در چیست کلا هر کدوم چند ساعت شارژ رو نگه میدارن
بعدش فرق سی پی یو core i3 و core i5 درچیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتری 9 سلولی شارژ بیشتری نگه میداره و اندازش هم بزرگتره. از ته لپ تاپ میزنه بیرون. 6 سلولی حدود 3 ساعت و 9 سلولی هم اینجا گفتن حدود 4 تا 4.5 ساعت
core i5 قویتره. . سی پی یو core i5 سری 400 با سی پی یو core i3 زیاد فرقی نداره. پیشنهاد میکنم یا core i3 بخر یا core i5 سری 500 یعنی core i5 5xx
دوستان یه لپ تا پ خوبی برای کار در خانه مشاهده فیلم و بازی و ... و نت و اینترنت ماهوارهای و ... در حدود 600 تومان با سی پی یو سی پی یو core i3باشه چه مدلی رو شما پیشنهاد میکنید مرسی
آقا من رفتم تو سایت ایسر برای مشخصات کامل لپتاپ 5742g تا ببینم ولی همچین چیزی رو ندیدم . شما میشه یه لینک مرجع برای این لپتاپ که مشخصات جزئی و کاملشو بهم بده معرفی کنین؟یا اگه میشه مخلفات اسمشو هم بگید.
HP G62-a11نقل قول:
البته به جز بازی همه چیزایی که گفتین رو جواب میده اگه برای بازی میخواین باید حداقل 300 تومن (یا بیشتر ) بزارید روی هزینه ای که درنظر گرفتین .
سپاس :10:
سلام دوستان .
خسته نباشيد . يه دوسالي ميشه كه تو اين تالار پست نداشتم ، ولي حالا دوباره به كمك اساتيد نياز دارم .
حدودا 2 سال قبل يه لپتاپ XPS M1530 گرفتم كه واقعا (به نظر خودم) كاميوتر خيلي خوبي بود . روزي 15 ساعت ازش كار ميكشم و انواع بازي هارو هم باهاش انجام دادم ، واقعا ازش راضي ام . تنها موردي هم كه براش پيش اومد اين بود كه يك ماه قبل شارژش دچار مشكل كه مجبور شدم عوضش كنم .
الان برادرم ميخواد يه لپتاپ بخره ، من بهش پيشنهاد دادم كه بياد لپتاپ منو بگيره و من يكي براي خودم بگيرم . چون وزن و اندازه xps ديگه نسبت به لپتاپاي حال حاضر خيلي بزرگه و الان يه پير شديم :31: برامون سخته حمل و نقلش .
بريم سر اصل مطلب :
من يه لپتاپ ميخوام ؛
1. براي كار هاي برنامه نويسي . شغل من برنامه نويسي هستش و اكثر كار من با نرم افزار Visual Studio هستش .
2. سرعت نسبتا خوبي داشته باشه و توي كار اذيتم نكنه .
3. سبك باشه ( + شارژ ، ترجيها زير 1.5 كيلو ) .
4. گرافيك زياد برام مهم نيست ، چون نميخوام باهاش بازي كنم و نرم افزار هايي كه استفاده ميكنم زياد به گرافيك نياز ندارن .
5. باتري نسبتا قوي
6. داغ نشه :2:
7. Dvd رايتر اكسترنال باشه يا اصلا نداشته باشه.
8. زيبا باشه
9. سلامتي دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-------------------------------------------------------------------=
راستي ، من نميدونم نت بوك ميخوام يا نوت بوك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستشو بخواين نميدونم فرقشون چيه .
قيمت هم يادم رفت . زير 1 تومن باشه ، هرچي ارزونتر بهتر .
خسته نباشید دوستان
یه لپتابی میخوام که برای بازی و کارای گرافیکی و برنامه نویسی مشکلی نداشته باشه و بازی های جدیدم که اومده رو بتونه روون اجرا کنه .
قدرتش زیاد باشه سبک باشه اگه سنگینم بود زیاد مهم نیست و بیتشر به زیبایی و قدرتمند بودنش کار دارم .
سرعتش زیاد باشه .
لطفا یک پیشنهاد عالی بهم بدین .
ممنون .
وزنش هم میخوام حداکثر 1.4 باشهنقل قول:
سلام دوستان
یه نوت بوک تا سقف 900 تومان واسه بازی نمیخوام ولی خب میخوام خوب باشه از همه لحاظ
ایسوز یا ایسر
ممنون
حداکثر 12 اینچی، پردازنده حداقل 2 هسته ای 2ghz، گرفیکم حداقل 128mb dicated. (صفحه تاچ نباشه)
یه جوون مرد می خوام بیاد روبرو کنه:31:
یه اتم سری جدید که دو هسته ای هست و گرافیک یون 2 حالا هر چی شد
مک بوک ایر 11.6 اینچی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رفیق اینو با من بودی یا سئواله؟نقل قول:
من 2تا این مدلی از asus سراغ دارم
lamborgini vx6 و eee pc seashell 1215n
ولی cpu 1.8 هستن.
سلام و تشکر بسیار زیاد بابت تایپیک خوب و راهنمایی تیام 01 با خوندن صفحات قبل احتمالا 3150 یا 3140 میخرم
البته ایکاش گیلدا میومد و نظرش رو در مورد لب تاپی که گرفته میگفت!
نقل قول:
حدود 50 تومان بزار روش
DELL INSPIRON 5010
CORE I5-2.5-460M
4GB
500 HDD
ATI 550V 1G
15.6"
DVD-RW
DOS
6CEL
950,00
تا 700 - 800 تومن از dell چه مدلی رو پیشنهاد میکنین ؟ ( 1564 خوبه ؟ )
دوستان HP probook 4520 چطوره؟
کانفیگش تقریبا مثل G62 هست ولی کمی بهتر.