نقل قول:
ببخشید که دوباره سوال می پرسم، فقط محض اطمینان می پرسم که مهدل کل همون معدل 3 سال دبیرستان هست دیگه ؟ همونی که 15/60 شدم ؟ خیلی خوشحال شدم،آخه استرس داشتم که آیا نزدیک خونمون پذیرفته می شم یا نه !:n13::n12:
Printable View
نقل قول:
ببخشید که دوباره سوال می پرسم، فقط محض اطمینان می پرسم که مهدل کل همون معدل 3 سال دبیرستان هست دیگه ؟ همونی که 15/60 شدم ؟ خیلی خوشحال شدم،آخه استرس داشتم که آیا نزدیک خونمون پذیرفته می شم یا نه !:n13::n12:
نقل قول:
معدلی که روی مدرک دیپلمتون ثبت میشه یعنی همون 3 سال
برای علمی کاربردی خیلی لنگ معدل نباشین خیلی از رشته ها به معدل بالا نیازی ندارن
استرس معدل نداشته باشین .احتمال زیاد قبولید. اسم محدودیت معدل خیلی جاها دارن اما فقط اسمش هست و چون ورودی پایین هست عملا اجرا نمیشه.نقل قول:
دوستان کسی از شرایط ترم های تابستانی اطلاع داره
شهریه ؟
تایم کلاسها ؟
و ...
شهریه اش اگر اشتباه نکنم نصف شهریه ثابت به همراه پول واحداس و زمان کلاس ها هم طولانی تر از ترم عادیه چون زمان ترم کوتاه تره تقریبا هر کلاس 3 ساعت اینطورا.نقل قول:
سلام عزیزانم
من 30/11/94 کاردانی گرفتم ، بعد ثبت نام کردم یه دانشگاه اسمم دراومد ، معدلم مغایرت داشت گفتن صبر کن تا جوابش بیاد ، وقتی که اومد من از دانشگاهش بدم اومد استاداش هیز بودن ، دیگه نرفتم تا الان ، میخوام مرداد ثبت نام کنم ، میخواستم ببینم میتونم ؟ آخه مشمول خدمت هم هستم ، میگن از تاریخ فارغ التحصیلی 6 ماه فرصت هست ، میخواستم بدونم اواخر مرداد دفترچه میاد من به مشکل نمیخورم ؟؟؟
سلام ثبت نامش كي هست؟
من کاردانی تمام شده فقط 8 واحد مونده که میتونم تابستون بگیرم الان برای کارشناسی میتونم ثبت نام کنم و از مهر برم سر کلاس ؟! ایا ؟!
دوستان این ماه یعنی مرداد ، ثبت نام نداره برای مهر ؟؟؟
سلام. میشه لطفا به من بگید هزینه هر ترم دانشگاه علمی کاربردی (مترجمی زبان انگلیسی )چقدر میشه حدودا؟
سلام
دوستان کسی میدونه چرا جواب داشنگاه جامع علمی کاربردی رو نذاشتن هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه الان 5 مهر هست و ما از شهریور ثبت نام کردیم ( ولی تو سنجش خبری نیست ) من واسه ترم یک ثبت نام کردم :n37:
......................
امسال به دلیل فراخوان هایی که مدام تمدید میشد سرشون شلوغ بوده گویا ولی این تاخیر دیگه خیلی طولانی شده.
سلام
دوستان یک تجربه ای دارم براتون ! پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان دانشگاه علمی کاربردی رو برای تحصیلتون انتخاب نکنید . به قدر اساتید ضعیف ، اساتید تازه کار و با سطح علمی واقعا پایین ، امکانات کم ، قوانین به شدت به ضرر دانشجو ، فضای محدود و .. داره که وقتی واردش بشوید میفهمید به نظرم پیام نور و آزاد بهترند و ارزش علمی مدارکشون بالاتره . وقتتون و عمرتون رو تو این دانشگاه به درد نخور تلف نکنید . وقتی وارد این دانشگاه شدید روزی به عقیده من می رسید .
داداش حرف تو درسته ولی همشون که اینجوری نیستن من تبریز درس میخونم استادای دانشگاه ما که عالیننقل قول:
اگر استاد ها را راحتی و به اصطلاح کیلویی نمره بدهند که همه دانشجویان به این استاد عالی می گویند . در این صورت دانشجویان در هنگام ورود به بازار کار میفهمند که هیچ چیزی در دانشگاه نیاموخته اند .نقل قول:
من تجربیاتم رو گفتم حتی انتقالی گرفتم گفتم رفتم استانی دیگر ولی ... به هر حال هر کسی که در این دانشگاه تحصیل کند این موضوع را درک میکند:n16:.
من که اینجا کیلویی نمره نگرفتم حتی تو یک درس به خاطر 75. صدم افتادم خیلی سخت گیرن اینجانقل قول:
فقط یک مورد استاد بود . مورد های دیگر براتون اتفاق نیافتاده است کهنقل قول:
قبل از امتحانات ، برای صدور کارت باید شهریه را کامل پرداخت کنید وگرنه اجازه حضور در امتحان را نمیدهند !
برای حذف یک درس بر خلاف کلیه دانشگاه های داخل ایران باید حتما گواهی پزشکی ارائه داد !
دروس را ارائه نمی دهند تا شما ترم هایتان بیشتر شود و در نتیجه شهریه بیشتری پرداخت کنید !
مدارک تان مهم پرونده تحصیلیتان را به راحتی گم می کنند (پیشنهاد می شود همیشه از هر مدرکتون یک نخسه کپی داشته باشید)
سیستم نرم افزاری طوری طراحی شده که به علت خطا ناگهان انتخاب واحدتان از سیستم حذف می شود !
تنها یک استاد برای برخی دروس ارائه می شود !
در هر لحظه و هر ساعت برخی دروس به چارت درسی شما اضافه و یا حذف می شود !
در هر لحظه و هر ساعت قوانین عوض می شود !
حذف اضطراری به طور خنده داری در اکثر دانشگاه های علمی کاربردی ارائه نمی شود !
و .... که وقت ندارم توضیح بدم . (لطفا نقل قول نکنید .:n16:)
من حرف هامو زدم . افراد میل خودشون هست . این تجربه من بود . حال وقتی وارد این دانشگاه بشوید به صحت این حرف ها پی میبرید .
روز خوش :n16:
دوستان کسی از نتایج دوره کارشناسی ناپیوسته اطلاع داره که کی میاد؟ الان مهر تموم شد، ما کی ثبت نام کنیم کی بریم دانشگاه؟
اره بخدا کلافه کردن گفتن بعد عاشورا اینا میاد ولی هنوز نیومده نمیدونم چرا انقدر دارن کش میدن این ورودی ها رونقل قول:
نگران نباشیدنقل قول:
میاد
ما خودمون ترم بهمن بودیم
عملا بعد از عید ثبت نام کردیم و رفتیم سر کلاس
کلا هم ترم یکمون 1 ماه بود
حرفتون رو قبول دارمنقل قول:
ولی باید بگردید دنبال خوبهاش بگردید
البته من هیچکدوم از اینایی که واسه شما پیش اومده بود نه خودم و نه در نزدیکان و دوستان ندیدم
دانشگاه ما واسه رشته های کاردانی هم استاد دکتر میذاره
بعد اینو در نظر بگیرید که توی دانشگاه ها (به غیر از سراسری و فقط روزانه و شبانه) هیچ چیز یادتون نمیدند این خود شما هستید که باید یاد بگیرید
این دانشگاه ها برای برچسب زدن مثل مهندس و ... به درد میخوره و همش خرید مدرک با پول توی یه مدت خاصه
سلامنقل قول:
دیروز زنگیدم ساختمان مرکزی
یه خانومی خی لی بی حوصله و بی حال جواب داد
که به احتمال زیاد دوشنبه یا سه شنبه همین هفته نتیجه میاد رو سایت
اگه نیومدم که دوباره باید پیگیری کنیم
مرسی :n40:نقل قول:
سلام دوستان
برادر من برای ورودی بهمن ماه ثبت نام کرده و قبول شده ؟
کاردانی به کارشناسی
کی باید ثبت نام کنه؟
دوستان کسی از دانشگاه فرهنگ و هنر واحد 11 تهران چیزی میدونه؟
میخوام کاردانی حسابداری مالی ثبت نام کنم
یه سریا میگن آزاد خوبه
کسی هست راهنمایی کنه؟
بچه ها یک سوال
من به دلیل گرفتاری های زیاد شغلی حدود 1.5 ماه دانشگاه نرفتم ، یعنی هر درس 6 جلسه ، به نظرتون بهترین راه و بهانه ای که برای مجاز کردنشون می شه انجام دادا چیه .
مثلا گواهی از پزشکی بیمارستانی چیزی می شه ردیف کرد یا راه حل بهتری هم داره
از بچه های اون دانشگاتون بپرسنقل قول:
ولی به نظرم یه سر اموزش دانشگاه بروببین مزه دهن اونا چیه چی میگن؟
سلام دوستان
برای مقطع کارشناسی به نظرتون همین علمی کاربردی بهتره یا سما؟
دوستان کسی موسسه آموزش عالی آزاد مدیریت و فناوری امیرکبیر میشناسه در تهران خیابان افریقا ؟!
چطوری هست ؟ استاد اذیت نمیکنن ؟!
دوستان کسی نمیشناسه اینجا چطوری میشه فهمید خوبنقل قول:
خودم دانشجو دانشگاه فناوری اطلاعات شهرداری تهرانم ولی این ترم واقعا افتضاح شده خیلی وضعیت بد.
سلام من دیپلم انسانی دارم و شاغل هستم....هر روز تا ساعت 17 سرکار هستم بجز پنج شنبه و جمعه ها ....
میخواستم در دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم ... چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
1) فرق پودمانی با ترمی چی هست ؟ بنظرتون من پودمانی بخونم یا ترمی ؟
2) اینکه تهران کدام دانشگاه درس بخونم میتونم انتخاب کنم ؟؟
3) پیش دانشگاهی نرفتم ! باید برم ؟
4) من معدل دیپلم پایین هست حدود 12.5 ... آیا معدلم دیپلمم در انتخاب دانشگاه مورد نظر علمی کاربردی تاثیر داره ؟
سلامنقل قول:
1) علمی کاربردی فقط ترمی میگیره فقط مگه در شرایط خاص
2) معمولا اولین انتخابت قبول میشی پس دقت کن
3) پیش دانشگاهی مهم نیست فقط مدرک دیپلم میخواد
4) معدلم هیچ ربطی نداره
سلام. تاریخ شروع ثبتنام ترم مهر ۹۷ کارشناسی حرفه ای مشخص هست؟؟
اگر تاریخشو اطلاع ندارید به نظرم زنگ بزنیدنقل قول:
بهتر مطلع میشید
یا اون دانشگاهی که مدنظرتونه
از قسمت اموزشش بپرسید