Printable View
این یکیو امتحان کن مرتضی جان:نقل قول:
[HTML]http://img4.-------------/[/HTML]
منم معمولا فقط روی این میتونم عکس آپلود کنم بنظرم ایراد از آی اس پیه:13:
فعلا که اپلود نمیشه اینو داشته باشین تا هر وقت اینترنتم درست شد عکش رو بذارم
تراز کل:
5656
رتبه ی کشوری:
9307
ارزیابی:
B
رتبه در منطقه:
4730
من هم که طبق معمول 4600.....تو کارنامه کانون نوشته بود اگر اشتباهه نئداشتید 4900 میشدید....
خدایا یه کاری هم واسه ما بکن....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واسه آزمون اصلن خوب نخونده بودم،نتیجه ی بدتر از این رو انتظار داشتم.این درصد دیفرانسیل رو که قسم می خورم اتفاقی بوده.معلممون تهدید کرد هرکی زیر 5000 بشه از کلاس میندازه بیرون (من تا قبل بین 5900 تا 6100 در نوسان بودم به من گفت اگه تا بهمن درست نشی از کلاس میندازمت بیرون) حالا من ترازم شده 7000! میاد به بقیه میگه فلانی با درصد زیر 50 الان شده 100 برید عبرت بگیرید و اینا حالا من مگه میتونم بگم که امداد غیبی بوده و من روحم هم از این 100 خبر نداشته؟
من الان غمگینم دیفرانسیل رو 100 زدم اونوقت ادبیاتم رو اینقدر افتضاح دادم،معلممون دم به دقیقه میره سر کلاس انسانی ها از من تعریف می کنه و منو میزنه توسرشون که فلانی خدای ادبیاته حالا روم نمیشه برم پیشش با این درصد افتضاح.جواب رو میدونستم چشمم به گزینه درست بوده دستم به گزینه غلط (!) یه کارایی کردم سر آزمون امروز در حد تیم ملی حواس ندارم که ...
کتاب عربی ایاد فیلی:5:نقل قول:
اینم از ان ماست
تقریبا همونی بود که میخواستم ولی ایندفعه 2 نفر کل کردن آزمون بعدی یه 7400 می خوام بیارم دک شن انشاللهکد:http://img4.-------------/viewer.php?file=t7b9pfppqhez0y7fyo41.jpg
منتظر باشید ...
در شمن من شیمی 3 رو هر سوالی که نزده بودم نتونستم واکنششو بنویسم هیچکی راهی داره بذاره جلوی ما؟
من خودم قلم چی نمیدم ولی این کارنامه یکی از دوستام :
فصل اول کتاب شیمی 3 مبتکران (فرقی نمیکنه آموزش یا تست) را خوندی؟ اونجا توضیح داده...نقل قول:
اینم کارنامه یکی از دوستان من.....(بغل دستیم تو کلاس)...
نمیدونم چرا همش بالای 5500 میشه و
من همیشه 4500 تا 4900....
دوست من اینو بهت بگم که خیلی راحت میتونی توام ترازت به این دوستت برسونی الان چندتا ازمون دادید ببین توی این چندتا ازمون چجوری خوندی چقدر خوندی از چه کتاب خوندی... که این تراز هارو اوردی خوب تغییر بده روشتو حتما نتیجه میگیری:11:نقل قول:
بکس سلام....:31:
اول اینکه عیدتون مبارک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه ما هم با 300 تا افزایش ترازمون شد 5350!!!!:46:
در ضمن من نمیدونم این پیمان سر قفلی تاپیکو چیکار کرده که تاپیک همینجور ول شده!!!:41:
خواهشا مراعات کنین...20 صفحه تو همین چند روز...60 درصد پست ها هم که اسپمه...!:19:
کارنامه رو هم فردا میزارم...
تأثیر 10 درس دبیرستان در کنکور 89رئیس و معاونان سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری کنکور سراسری 89 نحوه تاثیرگذاری سوابق تحصیلی در کنکور را تشریح کرده و اعلام کردند: در کنکور 89 تنها نمرات 10 درس سال سوم دبیرستان به میزان 15 درصد تاثیرگذار خواهد بود.
میزان تأثیرگذاری سوابق تحصیلی در کنکورهای 89 و 90
عبدالرسول پورعباس در پاسخ به خبرنگار مهر درباره تغییرات کنکور سراسری 89 گفت: نمرات پیش دانشگاهی در کنکور 90 تأثیر گذار خواهند بود و طبق مصوبه در کنکور 89 مانند کنکور سال گذشته تنها نمرات سال سوم دبیرستان به میزان 15 درصد تاثیرگذار است.
جزئیات تأثیرگذاری سوابق تحصیلی در کنکور 89 برای دیپلمه های مرتبط و غیرمرتبط با گروههای آزمایشی
ابراهیم خدایی معاون سازمان سنجش آموزش نیز درباره جزئیات نحوه تأثیرگذاری سوابق در کنکور 89 به مهر گفت: داوطلبان، از نظر تأثیر سوابق تحصیلی به دو دسته تطابق و عدم تطابق نوع دیپلم با گروه آزمایشی ثبت نامی تقسیم می شوند که درصد تأثیر و ضرایب دروس در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیآورده شده است.کد:www.sanjesh.org
وی تأثیر میزان 15 درصد سوابق تحصیلی برای گروه آزمایشی علوم انسانی را براساس نمرات دروس موجود اعلام کرد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور درباره عدم تطابق عنوان دیپلم با گروه آزمایشی و تأثیر سوابق برای این دسته از داوطلبان گفت: تأثیر سوابق تحصیلی دیپلمه های غیرمرتبط با گروه آزمایشی، براساس دروس موجود متناسب با دروس آزمون سراسری تا میزان 15 درصد خواهد بود.
خدایی افزود: میزان تأثیر سوابق تحصیلی دیپلمه های غیرمرتبط برابر است با نسبت سوابق تحصیلی موجود داوطلب به مواد آزمون گروههای آزمایشی مختلف با در نظر گرفتن ضرایب دروس در زیرگروههای مربوط.
وی خاطر نشان کرد: احتساب سوابق تحصیلی برای کلیه آزمونهای سراسری اعم از دانشگاههای دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.
زمان ثبت نام و برگزاری آزمون سراسری 89
حسین توکلی - معاو ن اجرایی سازمان سنجش همچنین با بیان اینکه بر اساس برنامه زمانی سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام آزمون سراسری سال 1389 از تاریخ 16 آذرماه آغاز می شود و تا 24 آذرماه ادامه خواهد داشت، گفت: سازمان سنجش برنامه ریزی کرده است که این آزمون در تاریخ 10، 11 و 12 تیرماه سال 89 برگزار شود.
فهرست حذفیات منبع سئوالات کنکور 89 اعلام شد
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور در دروس عمومی بخش هایی از کتاب های قرآن و تعلیمات دینی 2 (دین وزندگی 2)، قرآن و تعلیمات دینی 3 (دین وزندگی 2) و معارف اسلامی (دین وزندگی) از منبع سئوالات کنکور سال آینده حذف شده است.
همچنین بخش هایی از کتاب آمار و مدلسازی در گروه علوم ریاضی، گروه علوم تجربی و گروه علوم انسانی از منبع سئولات حذف شد.
در گروه علوم انسانی علاوه بر بخش هایی از کتاب آمار و مدلسازی، بخش هایی از کتاب اقتصاد، عربی (2)، جامعه شناسی (2)و علوم اجتماعی نیز جزء حذفیات کنکور محسوب می شوند.
داوطلبان کنکور 89 می توانند برای اطلاع از جزئیات حذفیات منابع، به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیمراجعه کنند.کد:www.sanjesh.org
نقل قول:
پیدا کردم
gf ام البته بود
همون روز قطع رابطه کردم تا تیر
به شمام توصیه میکنم اگه f..bf دارید 6 ماه بیخیال شید
مجبور شدم اسپم بدم و یه تشکر ویژه از پستت بکنم ایشالا هیچکدومتون به این درد دچار نشیدنقل قول:
سلام دوستان از کنکور چه خبر ؟؟؟؟
اومدم از خودم یه خبری بدم و هم از شماها یه خبری بگیرم دوستانی که خرداد ( توی تاپیک امتحان نهایی ) و بعدش هم در اوایل کار این تاپیک بودن احتمالاَ منو میشناسن ( از بچه های اون موقع blaster - reza atom - fmntebyan - farzane f -pooyahacker ....) بودن .
بیشترین تلاشو توی این تاپیک کی می کنه ؟ ( توی درس خوندن -اومدم یگم بهترین کیه باخودم گفتم اینجا همه بهترین هستن ولی بعضیا یه ذره تو درس خوندن کم لطفی می کنن )
در مورد خودمم بگم فعلاَ میانگین ترازم تو کانون 7300 تا 7500 هست و تقریباَ توی یه درس عربی مشکل حاد دارم ( که انشاا.. اونم برطرف میشه تا کنکور )
شب دوباره یه سر میزنم و بعدش تا عید دیگه نمیام شماها هم تلاشتونو بکنید و توکلتون بر خدا باشه حتمآ موفق میشید.
بچه ها ؛ كسايي كه سال دوم و سوم هستن و ميخوان تو كنكور سراسري شركت كنن معدل ديپلمشون رو چند بزنن ؟
اصلا حق دارن ثبت نام كنن ؟ فقط اگه شركت كنن و روزانه قبول بشن و نرن محروم ميشن ديگه ؟
تا اونجا که من میدونم توی سراسری (دولتی) حق شرکت ندارن و اگه شرکت کنن محرومیت داره (البته اگه متوجه شه سازمان سنجش) ولی دانشگاه آزاد میتونن شرکت کنننقل قول:
سلام خوبین؟
میبینم که بازم همه ترکوندین..
آرش دمت گرم 300 تا رفتی بالا..ایشالا آزمون بعدی 3000 تا بری بالا...
من متاسفانه پنج شنبه شب عمم فوت کرد:41:...
کانون نمیخواستم برم ولی به خاطر این پشتیبانه فقط رفتم که بهش بگم و سوالا رو بگیرم ولی گیر داد که 1 ساعتی بشین سر
آزمون منم فقط نشستم و عمومی زدم و رفتم...
بجه ها هرکاری کردید این آزمون اشکالی نداره . ولی آزمون بعدی حتما باید جبران کنیدا !
ساعت مطالعتون رو ببرید بالا ! بعضیاتون از سال دوم ها هم کمتر میخونیدا ...
ببینم چیکار میکنید آزمون بعد ! : دی
یاد بگیرید ! : دینقل قول:
شب دوباره یه سر میزنم و بعدش تا عید دیگه نمیام شماها هم تلاشتونو بکنید و توکلتون بر خدا باشه حتمآ موفق میشید.
تسلیت میگم :37:نقل قول:
من متاسفانه پنج شنبه شب عمم فوت کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
واقعا كسايي كه هنوز ديپلم نگرفتن اگه تو آزمون سراسري شركت كنن و شبانه قبول بشن بازم محروم ميشن ؟
ایشالا این سری حداقل 6000 میارمنقل قول:
ببینم چی میشه
ساعتمم میرسونم حداقل 30
برا این آزمون کلا 7 ساعت نخوندم
خواهش میکنمنقل قول:
ولی به خدا هیچی مثه جی اف بازی ترمز نمیشه
6 ماه بیخیال شید بعد توپ ترینا رو تور کنید با اسم اینی که مهندسمکانیک امیرکبیر ید (مثلا گفتم)
مرسی داداش..نقل قول:
این مورد بستگی داره....نقل قول:
پیدا کردم
gf ام البته بود
همون روز قطع رابطه کردم تا تیر
به شمام توصیه میکنم اگه f..bf دارید 6 ماه بیخیال شید
میتونه طرف یه نفر کاری کنه که درس خونتر بشه هم میتونه کاری کنه که درسو بیخیال شه...
من خودم هر 2 نوعشو دورو برم دیدم...
یه دوست داشتم این 6-7 تا gf داشت ولی پزشکی دانشگاه تهران قبول شد...
یه دوستم داشتم درس خون بود همین سال کنکور رفت سراغ gf رتبش 25000 شد...
بستگی به gf/bf و جنبه ی آدم داره..
16 این ماه دفترچه ها میاد باز یه نگاه بنداز شاید من دارم اشتباه میکنم. ولی تا اونجا که یادم میاد توی دفترچه تاکید شده که کسی که دیپلم نداره حق شرکت نداره و باهاش طبق قانون برخورد میشه حتی ممکنه تا 2سال کنکور محروم شه. البته اینم بگم اینا به شرطیه که سازمان سنجش متوجه شه که اونی که ثبت نام کرده دیپلم نداره که به احتمال زیاد چندانم واسشون سخت نیست وقتی شماره دانش آموزی رو وارد میکنی سازمان سنجش با آموزش پرورش در ارتباطه (واسه خاطر نمره ها و معدل و تاثیر معدل و...) یا این شماره دانشجویی واقعیه که میفهمن دیپلم نداره یا واقعی نیست که میفهمن کاسه ای زیر نیم کاسست . حالا چرا کنکور سراسری شرکت کنن؟ آزاد که قانونشه این جور افراد حق شرکت به صورت آزمایشی رو دارن. کلا سازمان سنجش سخت گیری زیاد میکنه من پسر عموم رتبش 1000 شد سال 85 توی انتخاب رشته همه رو پزشکی انتخاب کرده بود اسمش توی پرستاری (شهرستان) اومده بود هرچی اعتراض کرد نتیجه نداد گفتن کپی فرم انتخاب رشتتو بیار .اونم کپی نگرفته بود . خلاصه 1سال محروم شد از کنکور. مجبور شد بره سربازی:13:منظورم اینه که سخت گیریشون زیاده ارزش ریسک ندارهنقل قول:
جالبه رتبه مورينيو با 5250 از من با تراز 5350 بيشتر شده!!:31:
دلیلش اینه که شما دیرتر از مورینیو کارنامتونو گرفتین. آخه بعضی شهرستانا کارنامشون دیرتر میاد روی سایت واسه همین معمولا وقتی میاد رو سایت تراز و رتبه بقیه داوطلبا هم تغییر میکنه . عوضش اگه همزمان با مورینیو کارنامه میذاشتین ترازتون شاید 20 تا کمتر از اینی بود که الان گذاشتین:10:نقل قول:
سلام
بچه ها کسی آزمون های سنجش شرکت میکنه ؟ اگه آره ، قیمتاش چجوریه ، و امتحاناش در چه ساعتی برگزار میشه.
البته من که علوی میرم هر ماه امتحان دوره ای و هر هفته امتحان هفتگی داریم ، ولی سنجش هم میخواستم بدونم چجوریه
سنجش تقریبا هر ماه یک آزمون می گیره ...نقل قول:
سلام
بچه ها کسی آزمون های سنجش شرکت میکنه ؟ اگه آره ، قیمتاش چجوریه ، و امتحاناش در چه ساعتی برگزار میشه.
البته من که علوی میرم هر ماه امتحان دوره ای و هر هفته امتحان هفتگی داریم ، ولی سنجش هم میخواستم بدونم چجوریه
هزینه ی هر آزمونش 5 هزار تومنه ، برای ثبت نام باید از دفاتر پستی کارتش رو بگیری و اینترنتی ثبت نام کنی ...
می تونی فقط یک آزمون یا چند آزمون خاص یا همه آزمونها رو با هم ثبت نام کنی ، برای هر آزمون باید یک کارت گرفته باشی ...
توی این صفحه تاریخ آزمونها و ... نوشته شده :
توی این صفحه هم محدوده بندی آزمونها هست :کد:http://www.sanjeshserv.com/News/1388/880525_01.html
موفق باشی ...کد:http://www.sanjeshserv.com/News/1388/880704_01.htm
بچه ها یک سوال داشتم !
اونیی که ساعات مطالعشون زیاده ! چجوری میخونید اینقدر ؟ من دیروز ساعت 2 ظهر شروع کردم با کلی زور زدن شد 7 و نیم ساعت حدودا .
تازه شب ساعت 2 و نیم هم خوابیدم :(
خوب صبح اگه 8 پاشی راحت 12 ساعتت کامل میشه تا 11 شب!نقل قول:
البته اگه پشت کنکوری هستی !
سلام . توی کارنامه ی قلم چی یجایی بود که میانگین ترازو میزد نمودار هم داشت بعد میگفت که اگر پاسخ اشتباه نداشتید ترازتون چقدر میشد
کسی میدونه چجوری باید این کارنامرو گرفت؟
کارنامهی پرینت شده را از پشتیبان خودتون باید بگیرید.نقل قول:
اقا شنیدم نمره یک به یک درس های سال سوم 15% در کنکور امسال تاثیر داده میشه و دیگه کل معدل 15% تاثیر نداره تو کنکور.....درسته؟؟؟؟
اونوقت من با چه رویی تو برگه ثبت ام این نمره ها رو وارد کنم؟؟؟؟؟
دین 14
زبان.ف 11
ادب 17
عرب 14
زبان 18
فیزی 16
شیم 18
جب ر 14
هند 12.50
حساب 14
........
کتب:14.80
................
با این نمره ها امیدی هست که دانشگاه تهران قبول شد؟(البته با سهمیه شاهد)؟؟؟؟؟
منطقه3
...................................
نمیخوام تایپیک رو از بحث اصلیش خارج کنم اما....
راجع به امضای new life....باید بگم...
اون بسیجش رو موافقم ...اما اون الباقیش رو نه....دلیلش هم لینک زیر....نقل قول:
ده سال ازگار توی مدرسه ها
جون میکنی تا میشی جزء دیپلمه ها
تا که به هفت خان کنکور میرسی
میزنند تو سرت محکم سهمیه ها
بسیجی که نیستی فامیل شهید که نیستی نه
اصلا تونیستی جزو ادمها
[php]http://www.hayat.ir/?lang=fa&page=showbody_news&row_id=52421[/php]
کمی منصف باشید...لطفا...
بنده دوم دبیرستان بوده و هر روز تا ساعت 3 بعد از ظهر در مدرسه میباشم :31:نقل قول: