اون روز داشتم کانتر بازی میکردم آنلاین بعد یهو nextmap و timeleft رو قاطی کردم زدم :
nexttime بعد دیگه ... :16:
:31:
Printable View
اون روز داشتم کانتر بازی میکردم آنلاین بعد یهو nextmap و timeleft رو قاطی کردم زدم :
nexttime بعد دیگه ... :16:
:31:
دوستان سلام
چی کار کنم دیگهنقل قول:
شما که Iq از منم وخیم تره
من که سوتی نمیدم حالا هم که دادم این طوری شد
یه نگاه به شماره بنداز متوجه میشینقل قول:
من که نفهمیدم سوتی را !! کسی هست برای من توضیح بده؟
ایول بابا ایولنقل قول:
همین دم اذان سری عاومدم آن شم ببینم چه خبره چشم افتاد هب این پست ، سریع رفت رو شماره !!! نوشته بودی شمارم اینه : 0912...
منم اوردم این پایین نقل قول کردم نوشتم بچه آدم هیمنجوری شماره نمیده !!!
شانس آوردم برای پربارکردن پستم گفتم یه بار سوتیو بخونم یه تیکه ای بندازم ،که متوجه شدم خودم سوتی دادم :دی
ولی ایول خیلی حال کردم ، کلی خندیدم
میخواستم آخرش توضیح بدم اما با خودم گفتم بزارم شاید یکی نفهمه یه سوتی بده
این آخرین سوتیه این ماهه ، البته دوباره چند روز بعد مهمونی هستیم معلوم نیست سوتی بدم یانه !!
امروز یک بنده خدای حاج آقایی زنگ زد خونه !! بعد از احوال پرسی و روزتون قبول باشه و زمزمه دعای فرج .... رسیدیم به آخر گفت التماس 2 عا
گفتم خیلی ممنون مرسی ، کوچیکتیم !!! ، از اونجایی که صدایی از پشت گوشی بلند نمیشد ، پی به سوتیه خود بردم و رفتم تو فکر حدود 10 ثانیه ، تا یادم بیاد این موقع ها اقوام چی میگفتن ، گفتم محتاجم به دعای شما و تیلیف رو گذاشتم....
dmchf ndfjujuemc fnjdf :D
دیروز رفتم دانشگاه به شدت درگیریه فکری داشتم
می خواستم برم دستشویی سرمو انداختم رفتم تو دیدم یه پسر داخل وایساده داره چپ چپ نگاه میکنه:18::18:
بهش گفتم خجالت نمیکشی؟
اینجا چه کار میکنی زود برو بیرون تا ابروتو نبردم
پسره گفت خانوم شما حالتون خوبه؟
گفتم به خودم مربوطه زود برو بیرون
گفت فکر کنم شما اشتباه اومدینا:18:
گفتم نه اقا مطمعن باش که شما اشتباه اومدین
حالا زود برو بیرون
پسره هم دید من عصبیم هیچی نگفت رفت بیرون
وقتی از در اومدم بیرون دیدم که دخترا دارن از دستشویی بغلی میان بیرون گفتم وا عجب دوره زمونه ای شده همه گیج شدن:18:
بعد وقتی اومدم خونه و یه کم حالام بهتر شده بود به همین نتیجه ای رسیدم که شما خوانندگان گرامی الان رسیدین
من شوت بودم نه اونا
سوتیست های گرامی:
آروم باشین به همتون سوتی میرسه
راستی
این روز ها همه سوتی میدن، شما چطور؟
رفته بودم تاپ بخرم با دوستم در به در دنبال تاپ دکلته میگشتم چیز خوب پیدا نمیکردم:41:
رفتم تو یه مغازه دیدم روی رگال چند تا تاپ اویروزن کردن
خوشحال خوشحال به دوستم گفتم ساناز بدو بیا تاپ دکلته دیدم:31::31:
فروشنه شروع کرد به خندیدن تو دلم گفتم عجب ادم بیشعوریه ها:13:
بعد نگو تاپ هارو وارونه اویزون کرده بودن من فکر کردم دکلته هست بعد بندهایه دور گردنیشم فکر کرده بودم دور کمر بسته میشه:18::18::18::18:
وای که چه ابرویی ازم رفت:41::41:
داشتم در مورد بندهاش به ساناز توضیح میدادم که باید دور کمر ببندیم که فروشنده طاقت نیاورد گفت خانوم تاپو وارونه گرفتین دستتون:27::27:
دیگه تو اون مغازه پا نمیزارم:41::41:
خیلی جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اگه جا پسره بودم میرفتم دوستامم میوردم بخندیم!
البته واقعا خوبه که اعتماد به نفس شما انقدر بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به عجب استعدادینقل قول:
واقعا که دست هر چی استاد از پشت بستین
تبریک میگم:27:
کلاسها به صورت فشره اجرا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه cd واسه ماشین زده بودم همش رپ بود
اخرین بار که سوار شدم یادم رفت عوضش کنم
مامانم توی ماشین نشسته بود این آهنگ خودش اومده بود >آهنگ اثر منفی از رضا پیشرو که اینترو اولش حبث ابد داره چه برسه به بقیه آهنگ که .... اونایی که گوش کردن میدونن چی میگم
بعد مامانم از بیرون اومد توی خونه cd هم توی دستش بود با عصبانیت زیاد گفت این چیه گذاشتی توی ماشین خجالت نمیکشی
cd رو شکست کلی هم دعوام کرد وقتی پرسیدم مگه چه آهنگی بوده یه کم از اینترو شو گفت من دیگه هیچی واسه گفتن نداشتم :41: (همشو هم گوش کرده بود)
دوستان سلام
حالا از کجا معلوم که پسر بوده فروشنده؟نقل قول:
من اگه جا پسره بودم میرفتم دوستامم میوردم بخندیم!
سلام به همگی.
من این دو روز رو نبودم چقدر تیپک اومده بالا!!!! (میتعجبیییییم!!)
دیروز رفته بودم مسافرت. تو ماشین من و مامانم و خواهرم و بابام و داداشم بودیم. تو راه داداشم از این آهنگای Enrique و Jojo گذاشته بود. بعد خواهرم یه سیدی بهش داد که اکثرش ساسی مانکن بود!!! و آهنگهای: حالا برقص و بافی شاپ!!! هرکی گوش داده میدونه اینا چقدر ضاین!!! من و خواهرم هی خجالت میکشیدیم و بابام و داداشم هم هی خودشون رو میزدن به کوچه علی چپ!!! وقتی تو یه آهنگ ساسی مانکن اومد بگه: "جیگرتو خام خام بخورم" یهو بابام گفت: هند جگر خوار هم که هست!!!!
تو ماشین بودیم با سرعت هم داشت میرفت بعد من سرمو بیرون گرفته بودم و گفتم عجب بادی میاد اینجا!!!!
توضیح: ماشین در حرکت معلومه که بادم میاد!
علیک سلام . فروشنده کیه ؟:31: پستی که اینو نوشته بخون ببین چیو نقل قول کردهنقل قول:
اينا سوتيا من نيستا سوتياي دوستامه....
1) يك روز رفته بوديم كوه يكي از بچه ها يه حرفي زده باشه گفت كفشتو در بيار پياده برو ....بعد يكي ديگه از دوستام يه روز داشت از شوتش تو بازي ميگفت اومد بگه با پاي چپ شوت زدم گفا با پاي چفتم شوت زدم تو گل ...
يكي هم خودم چند روز پيش رفتم مغازه حليم بخرم گفتم آقا دو كيلو لحيم بده يه لحظه نگاه كردم ديدم يارو يه جوري نگاه ميكنه....
آبجی جونم سوتی هاتم با بقیه فرق میکنه (قربون صدقه هاشو سانسور میکنیییییییییییم اخه بچه هست اینجا )نقل قول:
رفته بودم تاپ بخرم با دوستم در به در دنبال تاپ دکلته میگشتم چیز خوب پیدا نمیکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو یه مغازه دیدم روی رگال چند تا تاپ اویروزن کردن
خوشحال خوشحال به دوستم گفتم ساناز بدو بیا تاپ دکلته دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشنه شروع کرد به خندیدن تو دلم گفتم عجب ادم بیشعوریه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نگو تاپ هارو وارونه اویزون کرده بودن من فکر کردم دکلته هست بعد بندهایه دور گردنیشم فکر کرده بودم دور کمر بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای که چه ابرویی ازم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم در مورد بندهاش به ساناز توضیح میدادم که باید دور کمر ببندیم که فروشنده طاقت نیاورد گفت خانوم تاپو وارونه گرفتین دستتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه تو اون مغازه پا نمیزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوتی تایپی
اومدم بنویسم در ملا عام نوشتم ملع عام!!!
تازه فکرم میکردم درست نوشتم، دوستم نقل قول کرد گفت ملا نه ملع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خلاصه اینکه کلی ضایع شدم!
سر کلاس نقاشی هم درو بسته بودیم داشتیم حرف میزدیم در مورد بی اف و اینا که یهو نیگا کردیم دیدیم صدامون داره تا اون سر خیابونم میره (یعنی اینکه استادم ...)
ماشاالله یه پا سوتیست شدم واسه خودم
مشتری میپرونی ؟ دارم برات وایسا... اصلا هم شبیه کریس نیستی بیشتر شبیه رونالدینیو هستی :دینقل قول:
دروغ میگه
آبجی شما اینا رو بخون سوتیست میشی از نوع پروفشنالش
بابا خوشگل :دی عکس خودتو بزار جا آواتور ما هم مفیوض بشیم :دینقل قول:
بابا اینا کلاهبردارن. از این آموزشگاههای تقلبی ... شما تشریف بیارید آموزشگاه ما شهریه هم تخفیف میدیم از بیت رهبری نامه بیارید...نقل قول:
عجب پسر بی عرضه ای :دینقل قول:
بله من میام برای ثبت نام، اجازه بدین بابامو تیغ بزنم:31:نقل قول:
تاپ چی چی ؟ دکلته چیه دیگه :دینقل قول:
بله... شما که خودت از اساتید فن هستید ( فن <> پنکه )نقل قول:
100 بار گفتم از این آهنگا گوش نکنید :دی اثر منفی رو که من تنهایی هم گوش میدادم خجالت میکشیدم ...نقل قول:
یه جوری گفتی آبجی جونم من دلم آب شد:دینقل قول:
از اثرات شرکت در کلاسهای ماست. استعداد بسیار خوبی دارید.نقل قول:
بزن... ما منتظریم :دینقل قول:
راستی کی به من گفت پست همه رو بگیرم نقل قول کنم ؟!!!
اون قسمت قرمز :16:نقل قول:
قسمت دومم باحال بود ولی نه به اندازه اولی
توضیح دیگه نمیخواد هرکی بخونه متوجه میشه و اگه نشه دیگه نباید بیاد تو تاپیک چون :34: هست
:16:
ما هر چی باشیم شاگرد شماییمنقل قول:
بله... شما که خودت از اساتید فن هستید
M.etallic.A جان شما اگه 11 پست دیگه تو این تاپیک بدی از ووکمن جلو می زنی و به عنوان بزرگ سوتیست انجمن معرفیت می کنم...
به به :دی دوستان میتونید پیشاپیش تبریک بگید. پرچم هم بنویسید بزنید دم در تاپیک :دی راستی یه سکو هم بزارید من برم بالاش بعد یکی یه مدالی چیزی بیاره بندازه دور گردن من همه کف بزنن فیلمشو هم بگیرید... یادتون نره ها ....نقل قول:
M.etallic.A جان شما اگه 11 پست دیگه تو این تاپیک بدی از ووکمن جلو می زنی و به عنوان بزرگ سوتیست انجمن معرفیت می کنم...
ولی یه چیزی بگم. حالا که میشینم نگاه میکنم به فعالیتم تو پی سی ورد از کجا به کجا رسیدم. اوایل کارم تو پی سی ورد تو تاپیک کلوپ تخصصی موتورولا بود که من زده بودم. من و چند تا از دوستان فعالیت میکردیم و آخر این تاپیک هم منتهی شد به زیرمجموعه موتورولا تو کلوپ گوشی ها ... یعنی ما اینقدر فعالیت کردیم تو این تاپیک که ادمین ها تصمیم گرفتن زیرمجموعه موتورولا رو بزنن.این آدرس اون تاپیک تاریخی ...
بعد از اون من یه مدتی نمیومدم پی سی ورد تا اینکه دوباره برگشتم ولی اینبار دیگه فعالیت تخصصی نکردم و بیشتر تو متفرقه میگشتم و این تاپیک.... تا الان که در خدمت شمام. جالب بود برام امروز اون تاپیک رو مرور میکردم خاطرات قدیمی برام زنده شد با خودم گفتم از کجا به کجا رسیدیم :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=64485&highlight=%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE+%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%84%D8%A7&page=5
آگهی آگهی
یک دی وی دی حاوی مجموعه آموزش های زیر با قیمت 40000 تومن به فروش می رسه با شست مجانی
1. آموزش سوتیست شدن در خواب
2. آموزش سوتی نصرت 1 و2 0به همراه تقویت سوتی نصرت به صورت اشانتیون )
3 . آموزش سوتی به روش WOQ دارای تایید یه از اتحادیه ی سوتیست های کلیمانجاروی شمال غربی و دارای مهر اضتاندارد از دولت موقت سودان (تشکیل شده توسط شورشیان )
3 . چگونه یک سوتیست ماهر شویم ؟ نوشته شده توسط استاد سوتی سوتیان فوث دکترای سوتینگ و مشتقات از دانشگاه رسمی سوتی در زیمباوه
4 . 101 نکته طلایی برای سوتی دادن
5 . کتاب معروف ( چه گونه سوتی بدهیم ) به صورت پی دی اف
6 . گفتگوی تصویری با استادی که بالا ذکر شد به همراه تعریف کردن بزرگ ترین سوتی عمرشون ( همین به تنهایی میلیارد ها دلار زیمباوه میرزه می گی نه برو توی گوگل تورم در زیمباوه را سر کن تا باورت بشه )
برای خرید دی وی دی فوق با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیرید
یه سوتی تعریف کنم نقل از یکی از دوستام... این دوست ما یه عمو داره... یه قضیه ای بین این و عموش پیش اومده بود که شدیدا از دست عموش عصبانی بود. بعد یه روز این دوست ما همراه با یه پسرعموی دیگه ش خونه پدربزرگش بودن و یه گوشه حیاط ( به طور تصادفی کنار پنجره دستشویی ) نشسته بودن و داشتن در مورد این عمو حرف میزدن و این دوست ما بخاطر عصبانیتش این عموشو میبنده به انواع فحشهای همسر و .... نگو همون موقع عموهه تو دستشویی بود و میشنوه... از دستشویی که بیرون میاد این دوست مارو صدا میکنه بهش میگه جای دیگه این حرفارو نزن ....
راستی این همون دوستمه که گفته بودم رفتم تو خونه شون پدر مادرش بودن ...
کل پستت یه طرف این آدرس ایمیل یه طرف : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... پسوند soti تازه ثبت شده ما خبر نداریم :دی
نمایشگاه خودرو بود توی مشهد (واقع در محل برگزاری نمایشگاهای بین المللی)
بعد از اینکه کلی چرخ زدیم و این ور اون ور رفتیم
رفتیم به سمت درب خروجی که دیدم اون پشت درخت رختها جای خودروهای سنگین یه غرفه هست ماله تویوتا که ندیده بودیم
رفتیم اونجا دیدم یه خانومی هست پشت یه ویترین که یه دفتر یه کم بزرگ جلوش بود تقریبا شلوغ هم بود
رفتم جلو فکر کردم توش عکس و بروشور و این چیزاست
برداشتم باز کردم دیدم پره شماره تلفنه و دفتر شخصی بود دور و بر هم شلوغ بود اونقدر ضایع شدم که توی عمرم اینقدر شرمنده نشده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونستم به خانومه چی بگم گذاشتم سر جاش فرار کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده ی کلاس سوتی از من بود. با این حساب شماره حسابمو میدم تا پول به حساب من بریزید. اصلا اینطور حساب نکنید که کارهای ما حساب و کتاب نداره هاااااااااااااااااااااااا اا. (کف کردی صنایع ادبی رو)
ولی جدی:
- اگر میخواین سوتی بدین یه چند وقت رو یک کلمه ی خاص کلید کنید.
- ماست و خیار بخورید تا سردیتون کنه و سوتی های کلامی وافر بدین. مثلا: شعید دوشت داداشمه
- درست وقتی استرس دارید بحث های مهم راه بندازین. بحث به گند کشیده میشه.
- جلوی جنس مخالف سعی کنید کلاس بزارین.
__________________________________________________ _______________________
امروز تو ماشین با بابام بودیم. صبح بود.
بابام میخواست بره داروخونه واسه همین سیگارش که تازه روشن کرده بود (دهن ماه رمضون) داد دستم گفت نگه دار تا بیام.
هرکی رد شد یه تیکه به من انداخت. دود سیگار هم تو ماشین پر شده بود یه حالت عجیبی پیش اومده بود. یه لحظه فکر کردم غول چراق جادو اومده.
از همه بدتر اینکه یه بنده خدایی (!!!) که نباید میدید، دید. فکر کرد من معتادم. ای خدا میگن بد بختی که از در میاد؛ عطسه و ... با هم میاد جریان منه هاااااااااااااااااااااااا ا
قسمت اول: خیلی قشنگ اومدی! من باید به تمام اعضای خونواده درس بدم!! :21:نقل قول:
قسمت دوم: عجب بابای مغفلی!:18::31: :دی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (5 کاربران و 0 مهمان)
huti_421, bbbita, Kurosh Nobody, starpars, vanish
زنه گفت بله ؟
گفتم شماره تلفن بانکتون !!!
زنه گفت منظورتون شماره حسابه ؟
دیدم بد ضایع شدم گفتم نه خیر خانوم مگه متوجه نمیشید عرض کردم شماره ی تلفن بانکتون رو می خوامم
گفت شما چه شماره ای رو گرفتید و با کی کار دارید گفتم
مگه شماره ی شما 1854 ( ماله آی اس پی 1844 هست ) تلفن گویای بانک پاسارگاد نیست شبعه ی فلان جا :))
زنه گفت نه اشتباه گرفتید و من صحیح و سالم قطع کردم :دی
بله ! در جریان هستم :31:نقل قول:
بسی تاسف خوردیم و به همین خاطر عنوان شما از کاربر فعال کلوپ گوشی به این عنوان تغییر کرد! ( ایده تغییر عنوان شما از اینجانب بودا :31:!!! )
فکر کنم سری بعد که بری و برگردی بشی کاربر فعال انجمن ترش :31:
پ . ن : افراد کمی تو انجمن هستن که عنوان حال حاظر شما رو دارن .برو حالشو ببر
اگه ثبت شده بود که دیگه سوتی نمیشدنقل قول:
خوب جمعش کردی... یاد بگیرید. سوتی هم میدید زود جمعش کنید.نقل قول:
حدس زدم کار تو باشه :دینقل قول:
ایده تغییر عنوان شما از اینجانب بودا
تبلیغات توی فرم ممنوعه:31::31::31:نقل قول:
eh؟نقل قول:
مشتری میپرونی ؟ دارم برات وایسا... اصلا هم شبیه کریس نیستی بیشتر شبیه رونالدینیو هستی :دی
اینجوریه؟ :31:
پس تو هم DJ LiveEvil نیست همون DJ Pashmak هستی :31:
به دلایل امنیتی از گذاشتن عکس معذوریم :31:نقل قول:
بابا خوشگل :دی عکس خودتو بزار جا آواتور ما هم مفیوض بشیم :دی
زیرآب میزنی؟نقل قول:
بابا اینا کلاهبردارن. از این آموزشگاههای تقلبی ... شما تشریف بیارید آموزشگاه ما شهریه هم تخفیف میدیم از بیت رهبری نامه بیارید...
اصلاً شونصد درصد تخفیف میدم
آتیش زدم به سوتیهام بدو بدو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جوری گفتی آبجی جونم من دلم آب شد:دی
نقل قول:شانس که نداریمنقل قول:
یه وقت دیدی یکی از مدیران فقط قسمت اول را خوند و یک اخطار دیگه هم به سمت ما پرتاب کرد ؛ البته خیلی نگران نباش من جا خالی میدم
اگه دوست داری برات اون مثلث پایین اواترت رو فعال کنم:31::31:نقل قول:
یه سوتی توی کلاس زبان نقل از یکی از بچه ها
معلم داشت املا می گفت بعد کلمه signرو گفت بنویسید یکی هم این وسط پرید کفت اقا مثل سینه نوشته میشه از همه جالب تر اونجایی بود که دستشو اوورد جلو و مثل این که توی دستشه:31::31: گفت مثل سینه نوشته میشه؟؟/
معلمه هم هیچی نگفت:31::31::31: