شما چه کارتی با این قیمت پیشنهاد میکنید که کارایی بالا یی داشته باشد وقیمت 60 تا 70 هزار تومان داشته باشد.و از چه نظر این کارت ضعیف است. کارت پیشنهادی را باامکانات عکس وقیمتش بنویسید.
Printable View
شما چه کارتی با این قیمت پیشنهاد میکنید که کارایی بالا یی داشته باشد وقیمت 60 تا 70 هزار تومان داشته باشد.و از چه نظر این کارت ضعیف است. کارت پیشنهادی را باامکانات عکس وقیمتش بنویسید.
اینجا که جاش نیست ! ولی کارتی بهتر از کارت خودت با این بودجه پیدا نمیکنی !نقل قول:
میخواستم بدانم کارت گرافیک گیگا بایت 9400 جی تی 1گیگ دی دی آر 3 چه طوره می شود بازی را با آخرین تنظیمات بازی کرد یا نه. کلا گرافیک 9400 خوبه یا نه وقیمت ddr2 وddr3 این کارت رو هم بنویسید .
راستی از چه شرکتی کارت گرافیک بخرم وکدام بهتر است با توجه به اینکه مادر بورد گیگابایت هست ورم 2گیگ پاتریوت وسی پی یو 2 هسته 2.6 وپاور 600 وات .
متشکرم
9400 اصلا جالب نیست ! شما بخش سخت افزار بری بهتر راهنمایی میشی !
سلام
تو یکی از مرحله ها که بروس و رومن نیک به کافینت میفرستن بعد از چک ایمیل خوب دیگه یاید چیکار کرد وقتی که بلند میشی کافی نت ترک بکنی مینویسه GET BACKON THE CAMPUTR AND CHECK LOVEMEET FOR FRENCH TOM
مرسی از راهنماییهاتون
فک کنم فهمیدم کجا رو میگی...صبر کن یه روز ملاقات گذاشته شده...هروقت روزش شد بهت پیغام میده که برو به فلان جا....با یه نفر که تو همون کافی نت سرچش کردی قرار ملاقات داری...بعد از یه سری صحبتا باید بکشیش....نقل قول:
ویرایش شد
راسی یه چیزی اینجا اصلا نباید ایمیل چک کنی..باید بری به یه سایت فکر کنم آدرسش این بود..
LOVEMEET.com
اونجا که بری باید با FRENCH TOM یه قرار ملاقات بزاری......
(اون بالا گوشه صفحه سمت چپ بهت لحظه به لحظه توضیح میده الان باید چه کار کنی....)
راستی شما باید تو تاپیک خود بازی سوالتون رو می پرسیدین
نقل قول:
آدرس شو بده
یعنی این تاپیک رو تا به حال ندیدین؟؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=46263&page=855
من بازی رو نصب کردم و پچ 1.0.3.0 و 1.0.4.0 رو هم ریختم ! چند تا بنچ با رزولوشن و تنظیمات مختلف هم گرفتم !
فقط CPU تا 3580 اورکلاک شده ! ( E5300 )
قبل از نصب پچ :
بعد از نصب پچ با تنظیمات متفاوت :کد:Statistics
Average FPS: 21.10
Duration: 37.48 sec
CPU Usage: 74%
System memory usage: 90%
Video memory usage: 75%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 31
Detail Distance: 36
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4600 Series
Video Driver version: 6.14.10.7028
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
کد:Statistics
Average FPS: 25.48
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 74%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 33%
Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Filter Quality: High
View Distance: 30
Detail Distance: 30
Hardware
Service Pack 3
Video Driver version: 6.14.10.7039
Average FPS: 29.12
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 70%
Video memory usage: 32%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Filter Quality: High
View Distance: 30
Hardware
Service Pack 3
Average FPS: 47.38
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 27%
Graphics Settings
Video Mode: 1360 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Medium
View Distance: 20
Hardware
Service Pack 3
دوستان من یه مشکلی دارم
من خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم
اما الان یه سیو گرفتم که 50 % بازی رو رفته اما وقتی میریزم لود نمیشه و میزنه
Fail Please Try again
کسی اگر چیزی میدونه بگه
ممنون
دوستان من یه مشکلی دارم
من خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم
اما الان یه سیو گرفتم که 50 % بازی رو رفته اما وقتی میریزم لود نمیشه و میزنه
Fail Please Try again
کسی اگر چیزی میدونه بگه
ممنون
با کارت gt 9500 میتوان بازی gta iv را روان بازی کرد وبا چه تنظیماتی اگر نمیشود لطفا یک کارت که با آن بشود بازی را با آخرین تنظیمات گرافیکی روان روان اجرا کرد بنویسید.
من احساس میکنم مشکل اصلی این بازی اینه که نسخه ی غیر اصلش رو خیلیا دارن. مثلا نسخه ی آزمایشی یا مکمل یا همچین چیزی. چون امکان نداره با رم 4 گیگ و سی پی یو Q9500 بازی باز کند اجرا بشه! و یکی با نصف این کانفیک بتونه خوب اجرا کنه!من بعید میدونم مشکل با کرک باشه. نسخه ی بازی که دوستان دارن غیر اصله. چون خودم با Cpu Dual core و رم 3گیگ و گرافیک Gforce 8600 512 روون اجرا میکنم .فقط مشکل یه باز کندی تو بازی داشتم که با پک آپگریت جدید گرافیکم مشکلم حل شد!ویندوزم هم 7 هست!
خیر نمیشه....شما روی گرافیک متوسط مایل به low میتونیدب ازی رو اجرا کنید.....نقل قول:
من خودم gts 250 1G دارم تقریبا رو حداکثر گرافیک دارم بازی میکنم....
mehdi_vsgh
شما مرحله out of commision رو تونستید تمام کنید؟
بازی را دقیقا به چه صورت نصب کردید و چه پچ هایی نصب کردید و چه کرکی؟
خیلی خیلی بدجور دارم ضدحال میخورم ,هر بار بازی میکنم و space را تند تند میزنم فقط view دوربین عوض میشه و همه جوری
هم امتحان کردم (caps lick on/off/) ولی فایده ای نداشت...اخر هم سقوط در اب
جدا؟ من هم GTS 250 دارم برند گیگا ولی مشکلات دارم.نقل قول:
میشه یه بنچمارک بگذارید ؟
این ماله منه:
الان آخرین و بهترین پچی که با کرک رازر هماهنگ باشه رو میشه لینکش رو بگذارید؟کد:
Statistics
Average FPS: 32.35
Duration: 37.06 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 66%
Video memory usage: 37%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 720 (60 Hz)
Render Quality: Very High
View Distance: 50
Detail Distance: 50
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Video Driver version: 182.50
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
File ID: Benchmark.cli
من پچ 1.0.2 رو نصب کردم میتونم پچ جدید رو نصب کنم یا باید بازی رو پاک کنم و از اول نصب کنم؟
من بار سومم هست که دارم این بازی رو انجام میدم....نقل قول:
باید هر سه پچ رو شما دانلود کنید با کرک razor
لینکش چند صفحه قبل بود من گذاشته بودم(پستهای منو سرچ کنید راحت پیداش میکنید....)نقل قول:
نیازی نیست بازی رو از اول نصب کنید فقط همین پچ 1.03 رو نصب کنید کفایت میکنه
بنچمارک میشه بگذارید؟نقل قول:
آخرین پچ همینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون وقت با کرک Razor 911 که مشکلی نداره مهدی جان؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4596547&postcount=4227
مهدی جان درایور شما 186 هست و مال من Video Driver version: 182.50نقل قول:
چه طور میتونم درایورم رو بالا ببرم؟
برو سایت انویدیا تو قسمت DOWNLOAD آخرین دریاور رو بر اساس و کارت و ویندوزت SEARCH کن !نقل قول:
همین پچی هست که من نصب کردم اره همینه.....نه مشکلی نداره...حداقل با اون کرکی که من گذاشتم مشکلی نداره...نقل قول:
mehdi_vsgh
من تا این مرحله رو با پچ های 1 و 2 اومدم و با نصب پچ 3 هیچ توفیقی حاصل نشد
من save این مرحله رو میزارم شما ببینید با این save ها که با پچ های 1 و2 انجام شده میتونید مرحله out of commision را رد کنید...
در ضمن شما بازی را به چه صورت نصب میکنید؟؟ اول سه پچ و بعد کرک یا؟؟؟کد:http://www.easy-share.com/1909153298/unavailable.rar
پیشاپیش ممنون و متشکر
من برای آخرین درایور 250 GTS سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم. کسی از دوستان میتونه لینک آخرین ورژن رو بگذاره؟
مهدی جان شما از کجا گرفتی؟ راستی برند شما زلتکس هست؟
فکر میکنید با توجه به اینکه بازی مال یک سال پیش هست تاثیری داره دایور جدید یا همین خوبه؟
نقل قول:
VISTA & SEVEN 32BIT :
VISTA & SEVEN 64 BIT :کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/196.21/196.21_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql.exe
XP 32BIT :کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/196.21/196.21_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql.exe
XP 64 BIT :کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/196.21/196.21_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/196.21/196.21_desktop_winxp_64bit_english_whql.exe
تکراری ! پاک شه !
مشکل شما تو این مرحله چیه؟نقل قول:
بازی به خوبی اجرا شد برای من!!
بهدشم این ماموریتی که گفتین همون ماموریتی هست که باید برین سر قرار؟؟؟
اگه فرصت کنم براتون فردا ردش میکنم کاری نداره
نقل قول:
من برای آخرین درایور 250 GTS سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم. کسی از دوستان میتونه لینک آخرین ورژن رو بگذاره؟
مهدی جان شما از کجا گرفتی؟ راستی برند شما زلتکس هست؟
فکر میکنید با توجه به اینکه بازی مال یک سال پیش هست تاثیری داره دایور جدید یا همین خوبه؟
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/186.18/186.18_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/186.18/186.18_desktop_winxp_64bit_english_whql.exe
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/186.18/186.18_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql.exe
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/186.18/186.18_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql.exe
از اسم فایلا مشخصه که هرکدوم برای کدوم ویندوزه
بهدشم فکر کنم بارها بهتون گفتم چطوری بازی رو نصب کنید....
پیش نیازهای بازی تو پست اول کامل گفته شده اگه اونارو مو به مو اجرا کنید مطمئن باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت....
بنده هم اول هر سه آپدیت رو نصب کردم بهدشم کرک رازر را کپی کردم و بهدشم بازی کردم...همین
مشکل اینه که وقتی با موتور میپرم به هلی کوپتر ,هر چی space میزنم هیچ اتفاقی نمیفته... و نمیره تو هلی کوپتر
بعدم میفتم توی اب و روز از نو ...
این بعد از مرحله ای هست که kate کشته میشه و رومان و جیکوب قرار میزارن تا ادم های پگورینو رو تعقیب کنیم تا برسیم به خودش
بعدم یه سری ادم رو میکشیم و بعد پگورینو با قایق فرار میکنه و نیکو هم تو ساحل با موتور تعقیبش میکنه تا اینکه جیکوب و رومان
با هلی کوپتر میرسن و نیکو هم از با موتور از روی تخته میپره و به هلی کوپتر میچسبه .....حالا باید تند تند space رو بزنیم تا وارد
هلی کوپتر شیم "مشکل من دقیقا همینجاست که هر چقدر تند تند space میزنم نمیتونم از هلی کوپتر بالا برم و بعد از 20 ثانیه هم میفتم تو اب "چه لحظه حالگیری"
من پچ 3 رو هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد....تو سایت های خارجی هم سرچ کردم ,خیلی ها که پچ های 1 و 2 را نصب کرده بودند مشکل منو داشتند...
من تصور میکنم باید از اول بازی را با 3 پچ شروع کنم تا مشکل حل بشه...
حالا از شما تقاضا دارم با سیو های من از این مرحله ضمن اینکه 3 پچ را نصب کردید رد بشید "اگر شما هم گیر کردید معلوم میشه
مشکل از پچ ها بوده (که بر روی سیو ها اثر کرده) و الا مشکل از خود dvd های گیم باید باشه...
(ok من صبر میکنم و نتیجه رو در همین تاپیک پیگیری میکنم)
دوست عزیز این مامورتی که ازم خواستی برات رد کنم ماموریت آخر بازی هست....شما باید پگیرینو رو بکشین و با کشتنش بازی تموم میشه...فکر نمیکنم جالب باشه که بدین من براتون ردش کنم خودتون باید ردش کنید..من تا یه جایی رفتم بازی مشکلی نداشتو به خوبی اجرا شد.....نقل قول:
نکته بعدی اینکه: شما با پولاتون چه کار میکنید؟؟؟بازی رو تموم کردین ولی اخر کار فقط 50 دلار پول داشتین؟؟؟:18:
در ضمن تو این ماموریت آخر بهتره یه کم میزان اسلحه هاتون رو بیشتر کنید که به کمبود بر نخورین....
نقل قول:
(پست هایی که میدم بعد از 10 -20 ساعت ظاهر میشه ,به دلیل عضو جدید بودنم,هنوز پست قبلیم درج نشده )
میگم که بیش از 100 بار موندم تو این مرحله ,و بیشتر مجبور شدم پولا رو خرج خرید اسلحه و درگیری با پلیس بکنم,
مثلا اینکه با چند تا ستاره میتونم از دست پلیس در برم (تا حالا 5 تا ) و یا تست اسلحه های دوربین دار بر روی مردم
و زدن هلی کوپتر پلیس با RPG ....و یا تست هفت تیر ها برای بالا بردن دقت در هدف گیری بر روی سر افراد
:46:
تو این سیو که گذاشتم هم دو تا از بهترین اسلحه ها رو دارم یکی کامله و یکی نصفه ,راحت میشه تا چسبیدن به هلی کوپتر رسید.(مخصوصا برای شما که حرفه ای هستین و 3 بار تمام کردید) با این حال یه سیو دیگه از این مرلحه دارم که 4000 دلار داره اگه نیازه میزارم!!!؟
سلام دوستان save های این بازی تو چه آدرسی ذخیره می شه؟
راستش من فردا دارم میرم مسافرت اگه زنده موندم تا هفته دیگه برات ردش میکنم....نقل قول:
یایکی از دوستان زحمتشو براتون بکشه......
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
اگه پچ ها رو نصب کرده باشیننقل قول:
C:\Users\mehdi\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegamesفکر نکم مشکل از این باشه..من یادمه همون بار اول از اواسط بازی بود که پچ ها رو دانلود و نصب کردم(حداقل پچ 3 رو اوساط بازی بودم ولی پچ 1 و 2 رو از اول نصب داشتم)نقل قول:
من تصور میکنم باید از اول بازی را با 3 پچ شروع کنم تا مشکل حل بشه...
حالا از شما تقاضا دارم با سیو های من از این مرحله ضمن اینکه 3 پچ را نصب کردید رد بشید "اگر شما هم گیر کردید معلوم میشه
مشکل از پچ ها بوده (که بر روی سیو ها اثر کرده) و الا مشکل از خود dvd های گیم باید باشه...
هیچ مشکلی نداشتم....
اون لحظه اش هم یه کم واقعا سخته پریدن توی هلیکوپتر باید درست space بزنی....من خودمم چندباری تلاش کردم تا موفق شدم سوار بشم.....
تازه بعد ازا ون میمونه کنترل هلیکوپتری که آتش گرفته:دی
من پچ 1.03 رو نصب کردم ولی الان موقع اجرا همچین اروری میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ کرک من رازر هستش ممکنه با این پچ نخونه؟ کرک جدیدتر میخواد؟
میترسم بازی رو پاک و نصب کنم و دوباره با نصب پچ سوم همین ارور رو بده.
منم چند روز پيش همين مشكلو داشتمنقل قول:
اول بايد كرك پچ 1.03 رو داشته باشيد
دانلود كرك
بعد از نصب كرك برنامه x live از كار مي افته و بازي تو My Document سيو ميشهکد:http://www.multiupload.com/6JHWM6FHP0
خب خدا رو شکر من با کمک و راهنمایی دوستان پچ سوم رو هم نصب کردم گرچه تغییر زیادی در FPS ایجاد نشد!
البته من یک راست پچ سوم رو نصب کردم...فکر نکنم نیازی باشه اول پچ یک و دو رو نصب کنیم چون پچ سوم اونها رو هم داره .درست میگم؟
البته از وقتی این پچ رو نصب کردم بعضی جاها یهو دوربین بازی شروع میکنه به تلو تلو خوردن و بالا و پایین شدن به طور شدید و غیر نرمال...کسی دیگه هم این مشکل رو تجربه کرده؟
من الان حدود 35 فریم میگیرم ولی با این سیستم فکر کنم باید بتونم تا 40-45 رو بگیرم.
الان آخرین مد برای افزایش FPS چی هست؟
چه طور بفهمم بهترین تنظیمات برا بیشترین FPS چی هست؟ الان تنظیمات بره بالا فریم پایین میره یا بالا؟کد:
Statistics
Average FPS: 35.55
Duration: 37.10 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 60%
Video memory usage: 41%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Medium
View Distance: 26
Detail Distance: 49
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Video Driver version: 182.50
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
File ID: Benchmark.cli
ادیت: مهدی جان این کرکی که شما برا پچ سوم گذاشتی رازر هست؟ این مشکل دوربینش جدی هست:41:
بعد از یه مدت ماشین داغ میکنه و خودبه خود میره جلو و دوربین تکون میخوره
1- اون مشکل مربوط به کرک هست که کرک رازور مشکل رو حل میکنه خودم هم از این کرک استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومد برات آپ کردمنقل قول:
2-من هم گرافیکم 285 هست و در رزولوشن 1440X900 با بالاترین جزئیات 37~40 فریم میگیرم نمیدونم چراکد:http://www.2shared.com/file/11055974/83e49f4c/rzr_Crack_patch_103.html
راستش من هم همین کرک رو استفاده میکنم ولی دوربین متاسفانه دچار پرش میشه:41:نقل قول:
دوستمون مهدی گذاشتن.
شما یه بنچمارک بگذار بیزحمت.
سلام به آقایان و اساتید حاضر در فروم.
من GTA IV چهار DVD را گرفتم.
بازی را تحت Windows XP SP3 نصب کردم.
Patchهای 1.0.2.0 و 1.0.3.0 و 1.0.4.0 را نصب کردم.
کرک Razor برای Patch 1.0.4.0 را ریختم.
آخرین ورژن DirectX مربوط به Aug 2009 را ریختم.
آخرین درایور nVidia یعنی 196.21 را نصب کردم.
بازی بدون هیچ مشکلی اجرا می شود تا اینکه به یک موضوع پیبردم.
اینکه تنظیمات Antialiasing و شاید هم Anisotropic که از طریق کنترل پنل nVidia اعمال میشوند روی GTA IV هیچ تأثیری ندارد.
کارت گرافیک من Asus Geforce 9600 Gt 1GB GDDR3 است.
CPU من intel Core Due quad 6600 2400 MHZ
RAM سیستم من 4 گیگابایت DDR2 800 MHZ
مادربرد سیستم من Asus P5K
تمام درایورها تا آخرین ورژنشان Update
سؤال من این است که آیا Antialiasing و شاید هم Anisotropic در GTA IV قابل اعمال است یا خیر؟
آیا هیچ یک از اساتید فروم توانسته Antialiasing را برای GTA IV تحت XP SP3 و نه Vista و یا Windows 7 به کار ببرد و تأثیرش را مشاهده کند.
پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان سپاسگزارم.
آقا این مشکل تکون خوردن شدید دوربین و خود به خود گاز دادن ماشین خیلی عذاب آوره:41:
کس دیگه هم این مشکل رو داشته؟
چی کار کنم؟