بچه ها کسی نمایشگاه گلستان رفته؟
میخوام بدونم شانل هم شرکت کرده؟
Printable View
بچه ها کسی نمایشگاه گلستان رفته؟
میخوام بدونم شانل هم شرکت کرده؟
درودنقل قول:
والا تا یه هفته پیش که خوب بود الان یه چند روزیه که سرعت ها تو شب افت کرده و زنگ زدم گفتن که
طبق قانون تنظیم مقررات با 10 نفر Share شدین و سرعتم زیر 10 کیلو بایت است
من سرویس 512 دارم .. !!
از دوستان کسی اینترنت ماتریکس نداره ؟ چون قیمت هاش به سرویس هاش می ارزه
برو اتوبوسا رو ببین.همش شده تبلیغ شاتل.شاتل همه جا هست.نمایشگاه که سهله.:31:نقل قول:
اوج گرفتن پینگ ارم نت در ساعت 12:59 تا 1:1 ظهر
ظهرا چه خبر میشه پینگ میره بالا اخه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
من رفتم دیروز.
نه شرکت نکرده و فقط صبانت شرکت کرده تو سالن یاس سمت راست اولین غرفه یه چند تا دختر بچه حداکثر 17 ساله اونجا رو میگردونن بصورت فوق تخصصی.
میگم چند تا سرور دارین میگه سرورمون خوبه:31:
البته از واژه نا منحوس و عجیب نمایشگاه جدا خود داری کنید و بجای آن از همون کلمه فروشگاه استفاده فرمایید.
کل پاساژ ملاصدرا اومدن اونجا و دریغ از یه غرفه بین المللی که هیچ دریغ از یه تهرانی.
بچه ها واقعا ارزش نداره اومدن وقتتون رو تلف نکنید
البته 2 تا محصول خوب هم بود که ملت وایسادن توصف و تموم شد و دوتاشم گیر من اومد و برا این نمیگم چیه چون دلتون میسوزه.
به هر حال طوری متن رو نوشتم که کمی شاد بشید وگرنه امیدوارم مطلبو گرفته باشین.
با تشکر.
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
نقل قول:
چرا صبا نت رو امتحان نمیکنی؟
بس خوبه بریم 4 تا سوال تخصصی از دخترا ببرسیم گوز پیج بشن اگر رفتم صداشونو ضبط میکنم میدم بهتون :31:نقل قول:
هنوز هیچی نشده اون قسمت از قانون که میگه با 10 نفر share میشیدو اجرا کردن ولی بقیه قانون باشه واسه نوه نتیجه ها.:34::16::16::16:نقل قول:
عجب پدر سوخته هایی هستن.
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
دوست عزیزم به نظرم به زودی باید با این سرعت و پینگ خداحافظی کنیم و به پینگ 9000 عادت کنیم.نقل قول:
سلام بچه ها من از ارم نت سرویس میگیرم ولی دو - سه هفتست Ping ــِش بدجور خراب شده میخوام ISP رو عوض کنم.
به نظرتون از کجا سرویس بگیرم پینگش واسه بازی آنلاین و این چیزا هم خوب باشه
سلام . بازی داره ؟ من فقط د نبال DVD بازی های PC ام ... اگه نداره شنبه میرم پاساژ صدف چند تا میگیرمنقل قول:
شرمنده .. خودم گلستان علامه امینی بوستان زندگی میکنیم اما خب چی کار کنم گشادم !!:31:
اگه بازی باشه میرم با دووووو:21:
پاساژ صدف سراغ دارم رایتی ضمانت دار حلقه ای 500 ... دو حلقه ای 700 بازی های PC با کاور ( خواستین بگید تا ادرس بدم گیم خوووووورا شیرازی)
راستی دوستان رفیقم خونه ش پل میلاد ( تاچارا) آپارتمان ها ست .. میخواد ماتریکــس بگیره ... پیشنهاد میدین ؟ چطوریه ؟
اگه خوب باشه خودمم از شر شاتل خلاص بشم ... میترسم ماتریکس هم کیفیت دار نباشه شب ها دانلود رایگان
سرویس 256 یک ماهه انتخاب کرده با 6 گیگ ترافیک 22.000 هزارتومن واسه تست
شاتل - 10 شب - شیراز شهرک گلستان - اکو 512
سلام.نقل قول:
خوب تو که شیرازی هستی .بیشتر از اون هم محله ای هم هستیم.
خوب داداش یه تشکر مینداختی زیر اون پست لعنتی که بهت اطلاع رسانی کرده که حالا برات سوال پیش اومده.
به هر حال نه بازی نداره.
فقط یه غرفش بازی داره اونم حدود یه 20 تایی.
اصلا نمایشگاه صرف نکرد بجز اون دو تا چیز..............
وایرلس تو هوا ول داره ؟؟؟بیایم یکم اینترنت مفت استفاده کنیم ؟؟؟
چجوری؟؟؟؟؟؟؟یوزر و پس چکار کنیمنقل قول:
من که پی 30 دارم هم میتونم؟
سلام دوستال گل شیرازی.توو تاپیکا گشتم.جایی پیدا نکردم که این مشکلمو حل کنه.مجبور شدم اینجا مطرح کنم
من یه ویکم دارم که سی دی شو گم کردم.حتی یادم نمیاد مدلش چیه.فقط میدونم ZENITH هست
میخواستم بدونم سایتی هست که محتوای سی دی رو گذاشته باشه واسه دانلود من دانلود کنم نصب کنم
فقط یه عکس گذاشتم ازش.کسی میدونه مدلش چیه یا سایتی معرفی کنه که کاره منو راه بندازه
خدمت شمانقل قول:
کد:http://zenithdubai.com/zenith-webcam-driver.zip
کسی نبود جواب مارو بده ؟ :Dنقل قول:
یعنی میصرفه این همه سختی بکشی واسه 2 یا 3 ساعت اینترنت مجانی؟:31:نقل قول:
معمولا تو نمایشگاه ها پسورد نداره....نقل قول:
چجوری؟؟؟؟؟؟؟یوزر و پس چکار کنیم
من که پی 30 دارم هم میتونم؟
داداش دستم درد نکنه ولی بازم سیستم نشناخت.مثله اینکه مال یه مدل دیگس.توو گوگل هم سرچ زدم ولی 5 6 صفحه رفتم مال این مدل نیس. آخه این خیلی قدیمیه.مال 2 3 سال پیشه.مثل اینکه باید بریم یه وبکم نو بگیریم:31::31: حالا بازم اگه کسی از دوستان این مدلو داره از سی دی ایش یه کپی بگیره و اپلود کنه دمشم گرم.20 تمن نمیرم توو خرج:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
اول از همه موقعی که ویندوزت بالا میاد وبکم رو به یواس بی نصب کن بعدش ویندوز رو ریستار کن ، وقتی بالا اومد نرم افزار درایور جنیوس که خودم ازش استفاده میکنم و واقعا فوق العاده است رو روی سیستمت نصب کن و شروع به اسکن کردن درایورهات کن.
خودش آخرین ورژن نرم افزاری وب کم رو بهت میده(البته اینو بگم که دو تا از دوستام مشکل مشابه شما رو داشتن که خودم رفتم براشون ردیف کردم ، اولی کارش از طریق این نرم افزار شد ولی دومی از این طریق نشد و مجبور شدیم کلی دنبالش بگردیم ولی آخرش پیدا شد)
امیدوارم مشکل شما هم با این نرم افزار حل بشه.
اینم از آخرین ورژن نرم افزار درایور جنیوس:
رمز فایل:کد:http://s2.farashare.com/users/202/software/utilities/backup/Driver.Genius.Professional.Edition.v10.0.0.761.zip?
کد:www.-----------.com
اشتباه تایپی هست مگه نه؟نقل قول:
دستم؟:31: درسته که. dasetam dard nakone .منظورم اینه :31::40:
اها :31: خواهش میکنم وظیفم بود :11:نقل قول:
چه جوری میشه الان مثلا روی س تشدید گذاشت ؟؟؟نقل قول:
دستم؟ درسته که. dasetam dard nakone .منظورم اینه
یا مثلا a- e - o چه جوری میذارن ؟؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان الان من اگه از پارس آنلاین بخام برم یه چیز دیگه . . . خط رو که میخواد تحویل بده چفد طول میکشه ؟؟؟
اون شرکت بعدی هم باز پول رانژه شدن رو میگیره ؟؟؟؟
شیفت بگیر F D S A بزن. البته وقتی حالت تایپ فارسی هست:31:. هر کدوم یه کاری میکنه.نقل قول:
-----------------------------------
بستگی به شرکتت داره چقدر طول میکشه. معمولا 2_3 روزه از رانژه در میاد.
اره باز پول میگیره
shift به همراه ب فارسی تشدید میزاره:46: ّنقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
دسّتم درد نکنه:31:
بستگی به کرم شرکت داره.البته این kerm نیستا.karame . :31: ممکنه 3 تا 4 روزه کاری طول بکشه.شرکت بعدی پول رانژه رو میگیره.البته قبلا مخابرات کل توی قصرالدشت یه خانمه بود میرفتی پیشش 2 دیقیه ای رانژه رو جمع میکرد اما مثل اینکه جدیدا این کارو نمیکنه.شرکتا اعتراش کردن.یادمه زمانی که از شاتل میخواستم بیام ارم رفتم پیشش.کارمو زودی راه انداخت.به 5 دیقه نکشید رانزه رو جمع کرد.البته خانم خوشگلم بود..عاشقش شدم:38:نقل قول:
مثل اینکه برادران بسیجی yahoo messenger رو ترکوندن.:32:
ایول من همیشه دوس دُشتم ای َُِّ رو یاد بیگیرم.
ممنون.عزیزُی جونی . . .
ها کاکو.ایجوری بختر میشه با لَجَی شیرین شیرازی حرف زَد:31:نقل قول:
برای منم کار نمیکنهنقل قول:
از دیشب تا الان
یاهو با چیز پی اَن کار میکنه
اقایون از تو سایت ارم نت نمیشه پرداخت الکترونیکی کرد؟ یا امروز استثنا خرابه؟
همش میزنه:
Server Error in '/' Application.
امروز اینجوری شده.میشه پرداخت کرد.احتمالا به زودی درستش می:11:کنننقل قول:
بچه های ارم نت.نت من توو روم یاهو وویس نمیگیره.مال شما هم اینجوری شده؟؟:41:
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
حدسم درست بود.
از اینا بخاری بلند نمیشه .
روز تولدمون هم گذشت ، گیگی میگی اضافه نشد.
اون دوست شما هم احتمالا تازه عضو شاتل شده و می خوان با این کار های نمایشی مشتری جلب کنند چون می دونن قدیمی ها دیگه تبلیغ بکن نیستن.
البته هنوز سیستم پرومشون شون به راه هست :
نون خشک بیار گیگ اضافی ببر.
بریم همون 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر را بگیریم سنگین تره.
شاتل افتضاحه دیگه.. الان بیلبورد هاش همه جا هست...
رو اتوبوس های گلستان هم تبلیغش دیدم...
دخترهاش خوش و آب رنگ!! نیستن ( قبلا بودن ! :31:)
فقط مثل همین تریپ مانتو شلوار پارچه ای میزنن.. دفتر دستک تمیز و شیک داره اما اینا همش گول زننده ست ...
شرکت وقتی که شلوغ شد دیگه جوابگو همه مشتری ها نیس
حالا هر چی هم بگن که ما پهنای باند داریم پهنای باند داریم
کدوم پهنا... همونی که شبا یک به 10 میکنید ؟؟؟ سرعت افتضاح میشه
همونی که الکی واسه ظاهر سازی 1 تا 8 ترافیک رایگانه اما از 3 شب تازه ترافیک بهتر میشه ؟ ( حرف چندین نفرهستا که میگم .. تست کردن )
درسته , تا چندوقت پیش خوب بود , اما جدیدا از 1 تا 3 شاتل واقعا رو اعصابه نهایت سرعت 15 هست , بعد بعضی وقتا از 3 تا 8 یهو سرعت تا 100-120 میره (128 Eco ) : )) خل هستن بخدا, خوب از همون سر شب با سرعت 60 بزارین...
این شاتل دفترش کجاست ؟
سمت هفت تنان پشتیبانی می کنه ؟
سایت نداره واسه نماینده شیرازش ؟