ممنون بابت عکسها! من فکر کردم همینجوری شنیدی!
من که حتی نتونستم ورژن 31 رو نصب کنم!!!
Printable View
ممنون بابت عکسها! من فکر کردم همینجوری شنیدی!
من که حتی نتونستم ورژن 31 رو نصب کنم!!!
طبق آخرین اطلاعاتی که با سرچ کردن بدست آوردم، قراره که نوکیا در ماه فوریه 2010 یه آپدیت جدید برای 5800 درست کنه که ورژن 35 هستش. در مورد ورژن 40 هم یه سری از سایت ها میگن سرکاریه و یه سری دیگه هم میگن که احتمالاً بعد از ورژن 35 قراره بیاد و دارن روش کار می کنن.
سلام دوستان ...
من قصد دارم این گوشی رو بخرم . گفتم با شما دوستان هم یه مشورتی بکنم
چجور گوشیه؟! یعنی از نظر امکانات خوبه؟! عیبهاش چیه؟
دوست عزیز اگه با صفحه لمسی مشکلی نداری گوشی در حد عالیه ( نسبت به قیمتی که داره )نقل قول:
من خودم الان حدودا 4 الی 5 ماهه که گوشی رو دارم هیچ مشکلی باهاش نداشتم .
روز به روز هم داره بازی های جدید تر و نرم افزارهای بهتری واسش میاد .
یکی از مزیت ها هم داشتن سیستم عامل N97 هست ! S60V5 .
از مزیت های دیگه کیفیت بالای صدا و هندزفری این گوشیه .
کیفیت صفحه نمایش هم که دیگه جای خود داره !
خلاصه اینکه به نظرم گوشی خیلی خوبیه .
من که از خریدش راضیم و حالا حالاها دارمش !
سلام
من حدود یک هفته هست که 5800 خریدم ولی تو این یک هفته هرچی نرم افزار و بازی و... خواستم نصب کنم نشد.واسه هر کدوم یه پیغام میده و نصب نمیکنه اینم چند نمونه از پیغام هاش:
1-certificate may not yet be valid,is expired or phone's data setting may be in correct
2-feature not supported
cetificate error.contact the application supplier-3
یعنی همه این پیغام ها به خاطر این هست که هک نشده؟البته فکر نکنم دومی ربطی به هک نشدنش داشته باشه
چه جوری میشه گوشی رو هک کرد؟
نقل قول:
باید نرم افزارها رو ساین کنی
imei گوشیت رو اینجا بذار تا فایل cer و key گوشیت رو آماده کنند
بعد با hellox گوشیت رو هک کنکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4531823#post4531823
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
من که دیگه از این گوشی خستم شده !!!
الان حدود 14-15 ماه هست که دارمش !!!
یعنی همون اوایل که اومده بود گرفتم ! ( هنوز تو ایران نبود از دبی گرفتم ) قبلش n73 داشتم !
از جهاتی n73 بهتر است ( مثلا واسه اس ام اس دادن ) اما خب دیگه فعلا قصد فروشش رو دارم احتمالا n96 بخرم یا apple .
باید ببینم چی میشه
خیلی ممنوننقل قول:
فقط اگه میشه یکم بیشتر درباره هک کردن گوشی توضیح بدید؟
بعد از گرفتن فایل cer و key باید چی کار کنم؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم
سوالي دارم درمورد WiFi :
من ميخوام با وايرلس لپتاپ و 5800 يه ارتباط برقرار كنم كه بتونم بدون سيم اطلاعات موجود در گوشي رو توسط لپتاپ مديريت كنم...
آيا راهي هست ؟
توجه داشته ياشيد منظورم بلوتوث نيست چون سرعت بلوتوث خيلي پايينه...
منظورم : wifi
ممنون ميشم راهنماييم كنيد...
ما گوشی رو هک می کنیم تا بتونیم به پوشه های سیستمی مثل پوشه های SYS و PRIVATE بر روی درایو C و E دسترسی پیدا کنیم تا بتونیم کارهای مورد نظرمون رو انجام بدیم.نقل قول:
بعد از اینکه فایل ها رو گرفتید از توی ضمیمه این پست
برنامه SignSiS.rar را دانلود کنید با اون میتونید نرم افزارهای خود را ساین کنیدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
یا اینکه با نرم افزار hellox گوشیتون رو هک کنید اونوقت دیگه نیاز نیست هر بار برنامه ها رو یکی یکی ساین کنید
ولی یادتون باشه توی روش هک با استفاده از hellox بایدنرم افزار hellox رو با استفاده از فایل های cer وkey و نرم افزار SignSiS یک بار ساین کنید تا قابل نصب بر روی گوشیتون باشهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
همین الان گوشی رو با gprs به ورژن 31 آپدیت کردم ! ( تقریبا 6 مگ بود )
هیچ تغییری ملاحضه نشد ! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
این اموزش تو سایت موبایلستان بود نمیدونم به دردت میخوره یا نه.هنوز خودم امتحان نکردم ولی اگه امتحان کردی جوابش رو بذار.اگه کسی هم راه دیگه ای بلده لطفا آموزشش بده
چند وقتی بود که داشتم به این موضوع فکر می کردم که چرا بسیاری از دوستان(نه همه) فکر می کنن تکنولوژی وایرلس لن (wi-fi) که در گوشیشون هست چیز بی مصرفی و کاربردش تو اینه که اگه یه جایی اینترنت وایرلس پیدا کردی روشنش کن و بورو حال کن( کما اینکه خیلی ها همینو نمی دونستن!) اما این فقط قسمتی از ماجرا هست
قسمت باحالش وقتیه که یک روتر ( یا حداقل یه کارت وایرلس ) داشته باشی - در اینجا چون من روتر دارم تا اخر هم بر مبنای اینکه شما روتر داری ادامه می دم- .
حالا سوال اینه که خب من برای چی باید روتر داشته باشم!
جواب سوال ساده است اگه adsl داری به جای مودم معمولی مودمی بگیر که قابلیت وایرلس داشته باشه اونوقت تو هم روتر داری!
خب حالا که روتر داری و یه گوشی که وایرلس داره بزار یک قابلیت باحال از وایرلس برات بگم
و اون اینه که حالا تو می تونی تمام اهنگهای کامپیوترتو( که ماله من 3880 تا هست) بدون اینکه رو گوشیت داشته باشی از رو گوشیت پخش کنی( البته به غیر از آهنگ ویدیو و عکس هات رو هم می تونی داشته باشی) در واقع حالا تو فایلای کامپیوترتو رو گوشیت شیر(share) کردی!
تنها کاری که باید بکنی اینه که :
1 ) از روی dvd همراه گوشیت نرم افزار home media server رو نصب کنی
2) از روی گوشیت بری تو menu>tools>connectivity>Home media و ویزاردشو تا اخر بری
حالا از تو نرم افزار home media server همه ی فایل های که می خوای تو گوشیت دیده بشه رو اد کن( اگه تو این زمینه مشکلی داشتین من هستم)
حالا در آخر چند تا ویژگی این کار رو می گم:
1) استفاده از گوشیتون به عنوان ریموت کامپیوتر به طوریکه:
1) بتونین اهنگ رو از توی گوشی( بدون دیدن نمایشگر کامپیوتر) انتخاب کنید و کامپیوتر ان را پخش کند
2) عکس های روی گوشیتون وقتی از توی گالری دارین نگاه می کنین به صورت فول اسکرین رو مانیتور کامپیوتر به نمایش در میاد
2) انتقال موسیقی ،ویدیو، عکس و ... مورد علاقه خود از کامپیوتر به موبایل بدون استفاده از کامپیوتر و راحتی هرچه بیشتر
آقا شما چطوری آپدیت کردین؟؟ من هرچی با GPRS و وایرلس چک آپدیت می کنم میگه No Updae. گوشیم ورژن 21 هستش و فارسیم هم هست. ممکنه به خاطر فارسی بودنش باشه؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست من:10:نقل قول:
یکی از بچه ها همین سوال منو اینشکلی جواب داد که: مشکل از پروداکت کد گوشی شماست که واسش هنوز آپدیت هیومده...یا صبر کن یا عوضش کن... البته با NSU هم اگه تونستی یه چکی بزن.....
:11:
من یه سوالم دارم:31: 58 یه بچه ها وقتی دکمه منو رو میزنی ریست میشه...بعد چند بار ریست شدن خوب میشه ...چرا آیا؟؟؟؟:5:
سلام.از امروز صبح گوشیم دچار اشکال شده.سیم کارت همراه اول روش بود ولی اسم اپراتور مشخص نیست.تماس برام میاد ولی نمیتونم تماس بگیرم میزنه فقط تماس های ضروری میشه گرفت.سیم کارت رو عوض کردم روش ایرانسل گذاشتم اون هم همین طور بود ولی باهاش تونستم برم توی نت.برنامه خاصی هم نصب نکردم جز چند تا بازی و gdesk.کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟اشکال از کجاست؟
یه سوال هندز فری این گوشی قیمتش چنده؟؟
فابریکیش 20-25 تومنه!
خیلی دلم میخواد پروداکت کد گوشی رو عوض کنم. اما شنیدم بعد از عوض کردن باید بلافاصله گوشی رو آپدیت کرد.
آخه من میخوام بعد از عوض کردن کد گوشی اون را از طریق خود گوشی و توسط وایرلس آپدیت کنم.
برنامه ای است که بشه بعد از عوض کردن کد گوشی بازم از گوشی استفاده کرد؟ یعنی بعد از عوض کردن کد گوشی، گوشی از کار نیفته.
گوشی رو فرمت کردم درست شد.فقط موندم چه چیزی باعث شد اینطوری بشه.یک سوال دیگه دارم برنامه ای هست که جلوی تماس گرفتن رو بگیره؟این برام یک سوال شده هر چی فکر میکنم به چیزی نمیرسمنقل قول:
سوال منو کسی نبود جواب بده لطفا......
58 یه بچه ها وقتی دکمه منو رو میزنی ریست میشه...بعد چند بار ریست شدن خوب میشه ...چرا آیا؟؟؟؟
حالا چرا صبر نمیکنی.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20: البته بیرون هم میتونی سه صوته بدی آپ کنن اگه انقدر مهمه......نقل قول:
البته اینم بگم که خیلی ها به من گفتن عوض نکن :27:
دوستان عزیز یه مشکل برام پیش اومده چند روز پیش یه ویدیویی با دوربین موبایلم ضبط کردم و چند روز هم نگاهش میکردم امروز با رفتم که نگاهش کنم تو گالری این ارور رو داد !!!!!!
feature not supported
با کامپیوترم اجرا نشد خلاصله هر کاری کردم اجرا نشد البته فقط این فیلم اینجور بود !!!!
یه سوال
چطوری میشه این مموری کارت رو از گوشی در اورد؟
من هرچی زور زدم نتونستم اینکارو کنم....
با ناخن یکم فشارش بده داخل خودش میاد بیرون.اگر هم ناخن نداری از قلم خود گوشی استفاده کننقل قول:
مشکل از رم گوشیه.بهت پیشنهاد میکنم هر وقت فیلمی گرفتی یک نسخه ازش تو کامپیوترت داشته باش تا دوباره به این مشکل دچار نشینقل قول:
یک چیزی در مورد 5800 خوب فهمیدم.هر مشکلی پیش اومد چه ربط داشته باشه چه نداشته باشه توی 99% مواقع اگر گوشی رو فرمت کنی درست میشهنقل قول:
سلام دوستان
راهی هست که دکمه منو هم بصوزت تاچ رو صفحه بیاد ؟ حالا با تمی برنامه ای چیزی !
از تو شورت کاتها منو رو بیار اون بالا
نه یه چیز تو این مایه ها :
با تم که اصلا نمیشه .این که عکسش رو گذاشتی باید اول هوم اسکرین رو نصب کنی تا اینطوری بشه.اگه تا حالا نصب نکردی از ادرس زیر دانلودش کن چیز جالبیهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=377837
پس صبر می کنم تا آپدیت جدید بیاد.نقل قول:
اگه آپدیت جدید اومد و بازم پیغام NO Update داد، میدم بیرون برام فلش کنن.
به قول شما از عوض کردن پروداکت کد و دردسراش خیلی بهتره. نه؟
ظاهرا كه سر كاريه ، چون گزينه اي به نام home menu وجود نداره !نقل قول:
كسي ديگه راه درست و حسابي براي ارتباط لپتاپ و گوشي بدون سيم بلد نيست ؟ (براي انتقال فايل)
راستي چجوري ميشه صداي دوربين 5800 رو قطع كرد ؟
خيلي مسخرس ، نوكيا گزينه ي بيصدا براش درنظر نگرفته...
اگه كسي بلده لطفا راهنمايي كنه...
مر30
خوب من که همون اول گفتم که امتحان نکردم.ولی این لینکشه گشتم برات پیدا کردمنقل قول:
واسه قطع صدا هم یک برنامه یک کیلوبایتی هست. فکر کنم توی قسمت برنامه های ورژن 5 سایت باشهکد:http://www.simplecenter.net/nokia/
من یه شصت هفتاد صفحه از اول این تاپیکو خوندم دیگه حوصله ندارم!
یه جواب کلی میخوام :
آیا کارایی تاچ این گوشی نسبت به نسخه های اولیه بهتر شده یا نه؟ اون کسایی که از نسخه 10 این گوشی رو دارن میتونن بگن که چقدر با آپدیت بهتر شده؟
من این گوشی رو گرفتم فردا به دستم میرسه. خودم الان N78 دارم میخواستم ببینم از لحاظ سرعت آیا فرقی این دوتا با هم دارن یا نه؟ البته قاعدتن نباید فرقی داشته باشن
کلا من برام دوربین اصلا اهمیت نداره و همچنین صدای زیاد.
یه سوال دیگه اینکه بدون اون محافظ روی صفحش آیا خط می افته یا نه؟
چون من حتی یه ساعت هم طاقت نگه داشتن اون پلاستیک رو روی صفحه ندارم.
در ورژن 31 سرعت گوشی فوق العاده شده و اصلاً قابل مقایسه با ورژن 10 نیست.نقل قول:
دقت تاچ در ورژن جدید خیلی حساستر شده. و میشه گفت فوق العاده هستش.
من که خودم همون ثانیه اول پلاستیک روی گوشی رو کندم. از نظر خش افتادن مقاومت خوبی داره این گوشی و جنس بدنه این گوشی خوبه.
دوربین این گوشی هم در ورژن جدید خیلی خیلی بهتر شده. و کیفیت فیلم برداری این گوشی در بین 3.2 ها بهترینه.
تازه داره ورژن جدیدتر هم براش میاد که میگن منوی این گوشی شبیه N97 میشه.
این گوشی پر فروش ترین گوشی نوکیا هستش.
از نظر من که نزدیک 4 ماهه این گوشی رو دارم:
5800 = N97 3.2 MP !!!!!!
دوستان ایا راه حلی نیست که فیلمه درست بشه ؟؟نقل قول:
چنین بلایی سر منم اومده بود. اعصابم خرد شد.نقل قول:
فیلمه رو بیخیال شو. هیچ راهی نداره.
من الان یه رم PNY هشت گیگ روی گوشیم هستش. سرعت گوشی فوق العاده و اصلاً هم ا حالا مشکلی نداشته.
اون رم خودشو به عنوان فلش استفاده می کنم!!!
اینجوری که شما تعریف کردید تا فردا که گوشی به دستم برسه خوابم نمیبره!نقل قول:
البته گوشی فعلی خودم N78 هم در حد خودش عالی هستش و البته اونیکی 1208 !
اما داشتن یه گوشی فول تاچ واقعا آدم رو وسوسه میکنه.
من با گارانتی 18 ماهه طلایی پارسه گرفتم 269 تومن. حالا خودمونیم این گارانتی معتبر هستش یا سرکاریه؟!
دوستانی که گوشیشون فارسی هستش میشه یه عکس از صفحه کلید کامل این گوشی بندازن ببینم چه ریختیه؟ البته فکر کنم خودش زودتر به دستم برسه.
یه جاهایی شنیدم که گفتن پروداکت کد عوض کردنش دردسر داره آیا واقعا اینجوریه؟ یعنی درجا باید آپدیت بشه؟
نمیشه پروداکت کد رو عوض کرد و بعدش از طریق Wi-Fi آپدیت کرد؟
آها یه نکته دیگه اینکه سرعت و قدرت کانکت شدنش به GPS نسبت به N78 چطوریه؟ البته بدون استفاده از اینترنت
سلام
وقتی آلارم تنظیم میکنم مثلا میزارم ساعت 6 صبح....گوشیم ساعت 6:05 زنگ میخوره
چرا؟؟؟؟؟؟؟:18:
سوال دومم کدی که برای دیدن شماره imei گوشی چنده؟