شما میتونی وارد khafandl.com بشی؟؟نقل قول:
اینم ماله من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما میتونی وارد khafandl.com بشی؟؟نقل قول:
اینم ماله من:
IP من که با 84 شروع میشه . Location هم زده ایران :21:
من نه!نقل قول:
به خاطر ای پی 94 هست!
از منم اردن.
به به چه حالی میده دیال آپ! شاتلم کلا تعطیل شد (صفحه رو هم دیگه باز نمیکنه!) گفتم با دیال آپ بیام یه عرض سلام و شب بخیری داشته باشم خدمت دوستان! چه شاتل باشه چه نباشه ما مخلص همگی هستیم :10:
برای اولین بار بعد از 10 روز با سرعت 60 امشب دانلود میکنم نمیدونم مشکل حل شده یا امشب اتفاقی اینجور است اصفهان مرکز ردانی پور
دوستان یکی دو سه ساعت داشتم تا همین الان با یکی از پشتیبانی های شاتل بحث می کردم تا از موضوع سر در بیارم که ببینم محدود کردن یا نه به نتیجه ای مطلوب نرسدیم:31:
انشالله می خوام با رئیس شاتل مکاتباتی کنم در همین مورد مشکل سرعت دانلود شبانه اخیر:20:
تا ببینیم نتیجه چه شود!:13:
اینم وضعیت من در هنگام شب
نه وارد نمیشه برای من!!!نقل قول:
JORDAN, AMMAN, AMMAN
امشب سرعت یه کمی بهتر شده
10 kbps
ECO128
آقا گوش شیطون کر سرعت مثل قبل شده
بعد از یه 20min اتصال سرعتم الآن شده 25 تا 30
:d:d:d:d:d:d:d
خوب الان 5 دقیقه مانده به هفت هست که برای من هم به حداکثر رسید!نقل قول:
دلیل نمیشه که درست شده!
تازه برعکس..........
شما از توی کنترل پنل نگاه میکنید ببینید چقدر دانلود رایگان داشتین؟!
برای من امشب زده 980 مگابایت دریافت و 40 مگ ارسال
سلام همین الان با بخش چت انلاین با پشتیبانی فنی چت میکردم این بحثمون بوده
نقل قول:
mrmehdi 08:01:26 ق.ظ
ببخشید یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این خبر صحت دارد یا خیر؟
در مورد حذف دانلود رایگان شبانه برای سرویسهای اکو
cs01 08:02:27 ق.ظ
نه
mrmehdi 08:02:37 ق.ظ
خیلی ممنون از شما
cs01 08:02:46 ق.ظ
خواهش می کنم
mrmehdi 08:02:54 ق.ظ
خدانگهدار
همونطوری که میبینید ایشون فرمودن که این خبر صحت ندارد و دانلود رایگان شبانه حذف نخواهد شد:10::8:
البته من رضایت نخواهم داد و یک ساعت دیگه که بخش فروش هم برن سر کار حتما زنگ خواهم زد و این سوالم رو تکرار خواهم کرد+ پیشنهاد در مورد یک ماه اینترنت رایگان:5:
و اینهم جوابیه بخش فروش که از طریق ایمیل برام فرستادن
سوال من:نقل قول:
با سلام و خسته نباشید یک سوال برام پیش اومده و اون این هست که اخیرا شایع شده شاتل قصد دارد ترافیک رایگان شبانه رو بعد از عید حذف کند آیا این خبر صحت دارد
و جوابیه شاتل
نقل قول:
مشترک گرامی
با سلام
همانگونه که فرموده بودید این مطلب در حد شایعه ای بیش نبوده است و شرکت شاتل قصد انجام این کار را ندارد .
با سپاس
الان هم زنگ زدم بهشون یارو گوشی رو برداشت
اول در مورد همون موضوع سوال کردم که واقعا قراره حذف بشه؟ گفت چنین چیزی اصلا صحت نداره!!!!
و در مورد یک ماه رایگان که بهشون گفتم اینو گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک بچهای که تازه متولد میشه همه برای اون کادو میبرن ولی برای بچهی 5 ساله که کادو نمیبرن!!!؟ این هم همینه برای مشترکین جدید یک ماه رایگان میدیم و این چیزی هست که مدیریت شاتل تصمیم گرفته.....
عجب مثال مزخرفی زد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف حواسم نبود بهش میگفتم که برای بچه 5 ساله وقتی روز تولدش میشه کادو میبرن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب
دیشب بیدار موندم و یه تست زدم
سرعت دانلود از سرور های tebyan.comوdownload.com مثل همیشه خوب بود
اما مشکل باز کردن بعضی از سایتهای ایرانی بود
یاهو یا چند سایت دیگه هم خیلی خوب باز میشدن
از من که همچنان افتضاحه! دیشب هم خیلی با پشتیبانی صحبت کردم، ولی فکر کنم بیفایدست. دو حالت داره، یا کاری ازشون بر نمیاد(افت سرعت بعلت زیاد شدن یوزر ها و شبانه رایگانه) یا اینکه از عمد مجبورن شبها محدودیت ایجاد کنن تا برای بقیه کاربرها قطعی پیش نیاد. در هر دو صورتش این وسط ما داریم داغون میشیم.:41::41:
دوستان، وقتی مثلا سرویس یک ماهه میگیریم، اگر ماه بعد بخواهم 3 ماهه بشود باید مراحل و هزینه نصب و راه اندازی از اول انجام گیرد؟
خدا کنه که شبانه رو برندارن !!
اینم سرعت ما :
نوشته اردن ! عمان ! بعد نوشته شاتل سمنان =))
اینم با V*P*N :
IP Address : 77.68.40.189
Latitude / Longitude : 54.15 LATITUDE, -4.473 LONGITUDE
Connecting through : UK'S LARGEST WEB HOSTING COMPANY BASED IN GLOUCESTER
Time Zone : UTC +00:00
IDD Code : 44
Weather Station : UKXX0233 - ESKMEALS
دلمون خوشه ADSL داریم
سلام
من امروز رفتم یه قرار داد نوشتم برای سرویس آرت 1 .
الان که میرم توی سایت شاتل بخش پیگیری سفارش شناسه کاربری و رمز عبورم را که میزنم مینویسه ورود ناموفق.
از طرف دیگه من پولو دادم قرار داد را هم امضا کردم ولی بهش که گفتم یه نسخه از قرار داد را به خودم هم بده گفت کاغذمون تموم شده !!! و فقط شناسه کاربری و شماره اشتراک را بهم داد!
یوقت بعدا مشکلی پیش نیاد؟
جالب اینجا بود که منشیه که داشت قرار داد منو ثبت میکرد سرعتش اینقدر کم بود که یک ربع معطل شدم. بعد گفت ببخشید طول کشید یرعتم کم بود. گفتم شما دیگه چرا سرعتتون کمه؟ دختره هم سرخ شد و زرد شد و نتونست چیزی بگه.
سوال دیگه اینکه حالا که من تازه مشترک اینها شدم یکماه رایگان بهم تعلق میگیره؟ من اصفهانم.
خوب همون طور که خیلی از دوستان گفتن شب پیش سرعت کمی بهتر شده بود از من هم بهتر شده بود امیدوارم امشب باز هم سرعت بهتر بشه .
فکر نکنم مشکلی باشه!نقل قول:
تا چند ساعت دیگه درست میشه!
رمز عبور را که درست نوشتی همون شماره خط که رانژه شده هست
سرعتی نبوده:31::27:
اره از 3 اسفند تا پایان 87 تعلق میگیره! ولی فقط برای تهران نه اصفهان!:31:
:20::5:نقل قول:
آقا جریان 1 ماهه رایگان چیه ؟؟ میشه بگین !!
من از پشتیبانی لایو پرسیدم که قراره شبانه رایگانو بردارن
گفتن : چیزی به ما اعلام نشده فکر نکنم
بعد گفتن : برای اینکه مطمئن بشین از پشتیبانی تو شهر خودتون( اصفهان ) هم یه سوالی بپرسین
نقل قول:کد:http://shatel.ir/content/view/528/128/lang,fa_IR/
اره به من هم همین را گفتن!نقل قول:
اولا فقط ماله تهرانه ( آخه به شهرستانی ها چرا نباید بدن ) بعدش هم ماله کار برایی هست که الان تازه ثبت نام می کنن و همونطور که اهریمن جان گفتن از 3 اسفند تا آخر سال 87 هست یعنی کسایی که تو این تاریخ عضو بشننقل قول:
خیر دوست عزیز. این مراحل برای اول کار انجام میشه و هزینه ها فقط یکبار پرداخت میشه . ماه های بعد شما فقط هزینه شارژ سرویس رو میپردازیدنقل قول:
:18::18::18:این که از دیروزت هم بدتر شده؟ یادمه 80 اینا بودی! 512 هستی شما یا 128؟!!نقل قول:
میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره، حالا اگه همون لحظه یه مشترک زنگ بزنه بگه سرعتتون افت کرده میگن امکان نداره، سرعت توپه توپه!:13:نقل قول:
از من که هر شب بدتر میشه. دیشب پیچ لایو چت هم دیگه برام باز نمیشد که اقلا اطلاع بدم!!! مجبور شدم با دیال آپ آن بشم و اینجا پست بدم. بعدشم زنگ زدم پشتبانی مرکزی، ولی فایده نداشته.:41::41:نقل قول:
مثلآ 512 هست :((
ای خدااااااااا !!
اینم سرعت واسه همین الان :
پینگ یاهوو 580
سرعت دانلود 20 ^ 25
برای یه لحظه فکر کردم 128 هستی. والا نمیدونم چی بگم. فقط میتونم بگم:شاتل! این رسمش نیست!:41::41::41:نقل قول:
اینم تست من ( تبریز )
پینگ من با باکو 540 هست واسه این دوستمون فرید 54 هست :))
سرعتا رو ببینین :دی
ولی پینگ خیلی موثره ها !! الان رفتم یه ذره سی اس بزنم !! پینگ 220 بود در صورتی که یه پسره شاتل داشت پینگش نهایتآ 30 بود !!!
اینم همین الان :((
فقط میتونم بگم خاک تو سرم که رفتم شاتل گرفتم !! حیف ISP قبلیم نبود !!!
برای چندتا از بچهها که مشکل داشتن امشب خوب شده بود تا حدودی
شماهم یه کم صبر کنید مشکل حل میشه حتما.....
و مجدد میتونید شاتل را بر اوج بلندی ببینیم....
فقط یه کم صبر نیازه
بابا من نمی فهمم چرا اینقدر غر می زنید ؟؟ اگه با شاتل مشکل دارید برید یه isp دیگه ... مثلاً صبا نت ... این که این همه عزا گرفتن نداره ... اعصاب خودتون رو الکی چرا خورد می کنید ... منم اگه یه روزی شاتل برام بد بشه میرم یه جای دیگه ... این همه شرکت ...
راستی چند نفر از تهران هستند که مشکل دارند ؟؟ همۀ کسانی که مشکل دارند اکو دارند ؟؟
تایید میشه فقط باید صبر کنید!نقل قول:
انشالله جواب مکاتباتم داده بشه!
تایید میشه اعصاب ما را هم خورد کردن:31::13::19:نقل قول:
eco-512 دیشب 1 تا 7 صبح لینک مستقیم با ida فقط 500 مگ دانلود داشتم ساعته 6 تا 7 هم قطع و وصل
میشد و سرعت حدود 7-8 کیلو بایت بود ! میانگینش میشه 26 kBps !!! یعنی از نصف سرعت که قبلا داشتم
هم کمتر !
یکی از دوستان گفته بود که دانلود شبانه رو می خوان بردارن !
می خوام بگم عزیزم ! خط 512 که پینگ تایمش تو ساعات اداری بالای 900 ms هست و محدودیت دانلودت برای
سه ماه 5 gig ( میشه روزی حدود 56 مگ سند وریسیو ) اگه شبانه رایگانش رو برداری که دیگه چیزی ازش
نمی مونه !
عزیز سیاست به مرگ بگیر که به تب راضی بشه مال جای دیگه هست ما خودمون خطم روزگاریم !
فقط خواجه حافظ شیرازی (خدا بیامرز ) نفهمید کارمند های [محترم] شاتل تو این تاپیک دارن پست میدن و ....
:27::21:نقل قول:
برای کجاست جناب خطم روزگار؟! ( اگه نمی تونی اینجا بگی پ.خ بده)
همه می دونن من پشتیبان شاتل هستم!:10:
در صورتیکه پولتون رو پس میدهند چرا که نه !!!! فقط اول مطمئن بشید که پولتان را پس میدهند وگرنه :13:نقل قول:
من چند روزی نبودم ولی سرعت art1 به حالت اولیه برگشته فکر کنم ahriman دست به کار شده خودش وارد عملیات شده :27:
راستی برنامه Hide Ip رو میخوام نصب کنم ، آیا شاتل با این حرکت مشکلی داره ؟!!!
:31::27:نقل قول:
نه فکر نکنم مشکلی داشته باشیم:27::31:نقل قول: