خیر صحیح نیست باتریش مثل بقیه مارکها تویه بازار هستنقل قول:
میزان نگه داشتن شارژ هم تقریبا مثل بقیه مارک هاست
Printable View
خیر صحیح نیست باتریش مثل بقیه مارکها تویه بازار هستنقل قول:
میزان نگه داشتن شارژ هم تقریبا مثل بقیه مارک هاست
می ارزه ویندوز ارجینال اچ پی رو پاک کنیم به ویندوز 8 کوچ کنیم بعدا ؟
سلامنقل قول:
هنوز که خیلی خیلی زوده. اگرم خواستی 8 نصب کنی بصورت مجازی نصبش کن.
دی وی دی ریکاوری رو حتما باید همون اول گرفت؟ بعد چند روز بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟ همون فایلهای درایو ریکاوری کپی میشن یا فایلهای ریخته شده روی هارد و درایو c هم کپی میشن روی دی وی دی ها؟
این فایلHPSF_Rep.txt که توی درایو ریکاوری هست چیه؟ بازش کردم فقط یهتاریخ توش نوشته.
ضمنا یه فولدر هست توی درایو c به نام HP_TOOLS_mountHPSF که خالیه. جریان این فولدر چیه؟
نقل قول:سعی کنید قبل از اینکه هرکاری انجام بدید ریکاوری رو بگیرید.نقل قول:
ضمنا" از پوشه ی SWSetup موجود در درایو C هم یک کپی حتما داشته باشید.
اون فایل ها هم که گفتید فکر نمیکنم چیز خاصی باشن.
حالا که من همون اول ریکاوری نگرفتم و الان هم روی درایو c برنامه و فایل ریختم چیکار کنم؟ میتونم دی وی دی ریکاوری رو بسازم یا نه ؟ یعنی اگه الان بگیرم بعد که بخوام ریکاوری کنم به همین حالت الان با این فایلها بر میکرده یا به حالت کارخونه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
عیبی نداره. به حالت کارخونه برمیگرده. از نرم افزار HP Recovery Manager که روی ویندوز اورجینال نصبه استفاده کن.
من مدتیه مشکل پیدا کردم با لپتاپم موقعه بازی مثه modern warfare 3 گیر می کنه با اینکه گرافیکشم پایین میارم بازم همینطوریه! کسی می دونه مشکل از چیه ؟ یا چه جوری حلش کنم؟
مدل لپتاپم dv6 3061 :
corei I7 720Q
1.6 to 2.8GHz
ram 6GB
DDR3
ATI 56501GB
ممکنه چون کارت گرافیکم ati اینطوریه؟!!
من آخرین ورژن hp simplepass رو از لینک زیر دانلود کردم و نصب کردم اما یعد نصب ارور میده و اجرا نمیشه.
این ارور رو میده : Program operation error. if problem persists, re-install software
دوباره هم نصب کردم فایده ای نداشت
نسخه ای از این برنامه که روی خود لپتاپ هست اجرا میشه اما این نسخه جدید اجرا نمیشه و لپتاپ هم 6190se هست
مشکل از کجاست؟
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&softwareitem=ob-82068-1
کسی تونسته quickweb رو راه بندازه؟ توی Bios من گزینه ای برای فعال کردنش ندیدم. لطفا راهنمایی کنید
quickweb چی هست؟نقل قول:
5650 زیاد قوی نیست.یعنی معمولیه/ولی فکر کنم mwfنقل قول:
3 رو جواب بده.تنظیمات
گرافیک مثل anti alaising و ... رو یه کم بیار پایین.تنظیمات خود بازی رو هم نرمال کن.باز اگه نشد ریزولوشن رو پایین بیار.قطعا نباید مشکلی باشه
در ضمن چون لپتاپت یه کم قدیمیه شاید باید درایور gpu رو اپدیت کنی
سیستمی هست که بدون وارد شدن به ویندوز میشه به نت وصل شد . دکمه کنار پاور برای این کارهنقل قول:
کد:http://h71036.www7.hp.com/hho/us/en/pclc/articles/quickweb.html
اقا من لبتاپمو پارتیشن بندی کردم و ویندوز ultimate نصب کردم همه درایوراشو از سایت hp گرفتم اما این نرم افزارهای media smart نصب نمی شن شما نمی دونید چکار کنم لبتاپم 3140hp هست
لپ تاپم وحشتناک ایرادات الکی پیدا کرده
افت شدید سرعت
بازی ها رو خوب اجرا نمیکنه با اینکه مشکلی نداشت تا حالا
گاهی گیر میکنه
یکبار هم ارور وحشتناک صفحه آبی رو داد که اعصابم رو خرد کرد
صفحات اینترنت رو کند باز میکنه
ویندوز ارجینال داره
6180 هم هستش
6 گیگ رم داره
گرافیک 6670
رمش رو 8 گیگ کنم تاثیری داره ؟
دوست دارم فعالش کنم اگه تونستی به ما هم یاد بدهنقل قول:
شما که افت سرعت دارید و این همه مشکل یه بار ویندوزتون رو عوض کنید خب!چرا فکر می کنید هر چی ارور و هنگ و ... است تقصیر لپتاپه!
منم خیلی دوست دارم فعال شه . پیگیرش هستم . شما هم اگه تونستی راش بندازی یه خبری چیزی بدهنقل قول:
من از وقتی زدم اپدیت شده از طریقه hp لپتاپم قاطی کرده ارر راجع به bios میده
چطوری می تونم به bios لپتاپم دسترسی پیدا کنم!
ویندوز داره میاد بالا F8 یا delet رو بزن :31:نقل قول:
مدل لپ تاپ؟نقل قول:
اینجور ایرادات به لپتاپ بر نمیگرده بلکه به نحوه استفاده کاربر و مواظبت از ویندوز ربط پیدا میکنه.نقل قول:
تا حد امکان از حذف کردن و نصب مجدد نرم افزار پرهیز کنید.
برای حذف نرم افزار های از نرم افزارهای مخصوص این کار مثل Advanced Uninstaller Pro استفاده کنید.
سعی کنید هفته ای 1 بار سیستم رو Defragment کنید.
و ...
دوستان یه probook 4520s دارم/به تازگی وقتی وارد ویندوز میشم روی هر آیکونی کلیک میکنم هم ینجوری تو حالت انتظار میمونه ویجورایی هنگ میکنه/به نظرتون بخاطر ویندوزه؟
سلام یه خبر دسته اول دارم واسه همه اونایی که کارت گرافیکشون 6770 هست:10:
تغییر رنکینگ نوت بوک چک درباره 6770 و 555
6770 از 555 در بسیاری از تستهایی که از این دو کارت گرافیک انجام گرفته بالاتر قرار گرفته و از کارت گرافیک جدید جی فورس 635 هم بالاتر هست ولی به مقدار شاید 5 تا 10 درصد قویتر شناخته شده:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خوشحال باشید که لپتاپتون حداقل از ایسوس n55 sf و یا MSI با کارت گرافیک 555 یا 635 قویتره:46:
بله به خاطر ویندوز هستنقل قول:
چک کنید ببینید جدیدا نرم افزار خاصی چیزی نصب نکردید ؟نقل قول:
سیستم رو restore کن به زمانی که خوب کار میکرد:8::27:نقل قول:
ممنون از همه بروبچی که راهنمایی کردن:40:
یه سوال خنده دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه LED لپتاپ HP 6160, 6170, 6180 و... رو عوض کرد و جاش LED لپتاپ سونی رو جایگزین کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه من از کیفیت LEDش زیاد راضی نیستم. اگه از 100 بخوام امتیاز بدم، بهش 70-75 میدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر فوق العاده ای بود...:40:نقل قول:
البته در حالت تجربی هم برام اثبات شده بود...:31:
خداییش که این کارت گرافیک واقعا شاخه و تو هیچ بازی روزی که من نصب کردم کم نیورده و همه رو تقریبا رو حالت ultra جواب داده !
--------------------------------------------------
یه سوال داشتم ! تقریبا همه لپتاپ ها تو قسمت screen resolution یه تنظیمی واسه تو حالت landscape گذاشتن صفحه نمایش دارن ! اما تو 6180 نیست !!
اینم عکسش :
چرا اینطوریه اونوقت ؟؟
واقعا اگه از یه چیز 6180 راضی نباشم همین صفحه نمایششه !:31:نقل قول:
اما خداییش سونی ته کیفیته !
راستی این HP ها اصلا full hd ایشون هم هست ؟
من که هرچی گشتم تو ایران لپتاپ اچ پی پاویلیون fhd پیدا نکردم...
نخير نميشهنقل قول:
والله انگار توی خارج که هست. توی سایتهای خارجی انگار بود من دیدم، یادم نیست.. اما به ایران وارد نکردن تا حالا. من فقط یه مدل از HP تو ایران دیدم که صفحه نمایشش 3D بود و گرافیکشم همین 6770 بود، قیمتشم بالای 2 تومن بود، من فقط اونو دیدم. البته این قیمت برای 3 ماه پیشه، قطعا الان رفته بالای 3 تومن!! :31:نقل قول:
من از لپتاپم واسه گیم زیاد استفاده میکنم. اختلاف کیفیتش با تلویزیون سری 6 سامسونگی که دارم خیلیه! :31: واقعا تلویزیونی که دارم کیفیتش فضاییه، خیلی عالیه.. اما کیفیت صفحه نمایش لپتاپه در برابرش هیچه... :41: وقتی میخوام بازی کنم لپتاپمو با کابل HDMI وصل میکنم به این تلویزیون و واقعا تصویر عالی بهم میده.
hp fhd فکر کنم تو سری envy باشه.تو پاویلیون هم فکر می کنم فقط بعضی مدلهای سفارش امریکا fhd هستند
راستش منم از صفحه نمایشش زیاد راضی نیستم.کیفیت رنگش خوبه.ولی چه فایده که یه کم عقب جلو شی خراب می شه.کاش یه صفحه نمایش بهتر می ذاشت تو این سری.ولی خب کیفیتش شاید به n55 ایسوس نرسه.ولی با n53 و مدلهای قبلی ایسوس قابل مقایسه است و شاید تو کیفیت یه کم بهتر هم باشه.من دوستم وایو داره ولی زاویه دید اونم زیاد تعریفی نداره.البته همه مدلهای سونی اینجوری نیستن.کلا لپتاپ همینه.مگه صفحه نمایش مات بگیری که اونم تو مذلهای خاصیه فقط و کمه
آره رنگاش بد نیست، اما باز هم با رنگ و کیفیتی که یه تلویزیون خوب ارائه میده خیلی فاصله داره. البته من انتظار ندارم یه لپتاپ کیفیت صفحه اش مثل تلویزیون سری 6 سامسونگ باشه :31: اما به نظرم دیگه اینقدرم نباید توی ذوق بزنه :41: وقتی اولین بار به تلویزیونم وصلش کردم، پیش خودم گفتم بذار دوتا تصویر همزمان داشته باشم از یه فیلم و بتونم راحت مقایسه کنم. کابل hdmi رو وصل کردم و تصویرو فرستادم توی تلویزیون، اما صفحه نمایش لپتاپ رو هم روشن گذاشتم. لعنتی تفاوت کیفیتش توی همون دسکتاپ هم کاملا مشخص بود :13:
تو خواب هم نمیتونم فرض کنم که یه لپتاپ وایو با کارت گرافیک 6770 و کبفبت led سونی با این قیمت بتونم پیداش کنم:)
تنها ایراد این لپتاپ همین صفحه نمایششه فقط، وگرنه سونی مونی جلوش لنگ میندازه :46:
من تفاوت آنچنانی احساس نکردم بین LED این دو :31:نقل قول:
خداییش HP یه چیز دیگس :8: