سلام دوست عزیز سرعت شما الان دقیقا روی 18 مگ هست میخواستم بدونم که ساعات رایگانش چقدره کلا چقدر میتونید دانلود کنید ضمنا نماینده شهرستانش رو من دیدم همچین سرویسایی ارایه نمیده مثل اینکه:n37:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز سرعت شما الان دقیقا روی 18 مگ هست میخواستم بدونم که ساعات رایگانش چقدره کلا چقدر میتونید دانلود کنید ضمنا نماینده شهرستانش رو من دیدم همچین سرویسایی ارایه نمیده مثل اینکه:n37:نقل قول:
سلام عزیززنقل قول:
نه رو 16مگ بستن؛اون سرعت 2250 که گذاشتم واسه 1 دقیقه بود وگرنه عموما رو 1850 تا1900 میچرخه؛ البته رو 18 مگ هم اگه خطت بکشه میبندن که فردا بهشون زنگ میزنم میگم واسم رو 18مگ ببندن :n01:
ساعت 2تا6 با 90% تخفیف و ساعت 6تا8 با 75% تخفیف میتونید دانلود کنید و سرعت هم در تمام ساعات روز یکیه؛ من چون الان دیگه چیزی واسه دانلود ندارم واسه همین زیاد دیگه دانلود نمیکنم،ممکنه تو 1هفته 10گیگ دانلود کنم یا شایدم بعضی موقع ها کمتر ولی اگه ساعت 2تا6 رو یه ضرب بذاری واسه دانلود،تقریبا هر 16دقیقه 2گیگ دانلود میشه،دیگه خودت حساب کن که تو 4ساعت چقد دانلود میشه...
تو خود سایتش تعرفه های 10مگو اینا رو گذاشته و ارائه میده،چه طور شهر شما ارائه نمیده؟!!!! کدوم شهر هستی؟! با شماره 81681 تماس بگیر و بهشون بگو ببین چی میگن. :n06:
مشکل قطعی نداری SNR خیلی پایینه. خطت تا 18 میکشه اگه بذاری رو 18 اوضاعش داغون میشه. خط خوبی داری مال من تا 9 میکشه الانم رو 6 مگهنقل قول:
سلام من 512 دارم تا 8 مگ برات میبندن .من چون خطم نمیکشه رو 6 مگه. شبانه سرعتش با روزانه یکیه برای من روی 700 است. اگر از 2 تا 6 فول بذاری برای دانلود 9 گیگ میگیری. البته فکر هزینشم باید باشی:n03:. پینگم بستگی به منطقه داره مال من زیاد تعریفی نداره ولی مال دوست عزیزی که بالا پست گذاشته خوبه اکثرا از پینگش تعریف میکنن ولی مال من متوسطه ولی برای من پینگ زیاد مهم نیسنقل قول:
نه مشکل قطعی ندارم؛ثبات خوبیم داره:n06:نقل قول:
آره درست میگی؛واسه کسی که زیاد دانلود میکنه،این شرکت اصلا به صرفه نیست؛چون باید هزینه بده...نقل قول:
دوستان چرا انقدر قیمت های داتک خوبه؟ میخوام یه سرویس برای فامیلمون بگیرم بین این و فن آوا مونده بودم ولی الان دیدم همه دارن تعریف میکنن تصمیم گرفتم از داتک بگیرم براشون. فقط خواستم بدونم حج دزدی یا مشکل حجم کم کردن سریع نداره که؟
نه من مشکلی ندارم...نقل قول:
فامیلتون زیاد که دانلود نمیکنه؟! چون در دانلود شبانه باید ۱۰% قیمت مصرفو بده.
در ضمن در مورد اینکه گفتی "دیدم اینجا همه راضین" ، فعلن فقط منو یکی دیگه از دوستان تو این تاپیک هستیم و راضی ایم، ممکنه یکی ناراضی باشه چون کیفیت اینترنت تو ایران منطقه به منطقه فرق میکنه و شما حتما باید تو منطقه ی مورد نظرتون تحقیق کنی که چه شرکتی خوبه و...نقل قول:
در نهایت اگه تهرانی، فک نکنم داتک کیفیت بدی واست داشته باشه؛تو تهران سرویس دهی خوبی داره.
تغییر در نوع و قیمت سرویس های داتک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه دانلود شبانه برات مهم نیس بیا داتک فن آوا شبانه رایگان داره. در مورد حجم دزدی با قندشکن یکم مشکل داره. قیمتاش با فن آوا که فرقی نداره فقط داتک سرویساش متنوع ترهنقل قول:
اینم پینگ من در بهترین حالت .معمولا 4 رقمیه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان تو تعرفه ها زده 3 ماهه 5 گیگ،یعنی هر ماه؟
یعنی میشه 15 گیگ در 3 ماه؟
نه کلا توی 3 ماه 5 گیگ :n01:نقل قول:
چرا پینگ اینجوری شده؟!!!!:n04::n04::n04:
اختلاف 8.8.8.8 با 4.2.2.4 اینقد زیاد شده!!!!!!!
عجیییییبه!!!! همیشه پینگ 8.8.8.8 از 4.2.2.4 کمتر بود ولی الان...!!!!!!!!!!!
دوستان شرکتای دیگه،شما هم اینجوری شدید یا مشکل از داتکه؟!
تو cmd به جای ping 8.8.8.8 بزن tracert -d 8.8.8.8 و یه عکس یزارنقل قول:
4.2.2.4 هم همینطور
4.2.2.4 : مسیر ایتالیا 89.221.34.192
پینگ 168
8.8.8.8 : مسیر هند 125.18.117.45
پینگ 400
یه ربع بیست دقیقه کانکت دیسکانکت کردم که بیفته رو مسیر آذربایجان ولی همش رو ایتالیا،عمان و هند میفتاد.
البته پینگ 8.8.8.8 وقتی رو ایتالیا میفتاد،میشد میانگین 230 ولی قبلن رو آذربایجان که میفتاد، میانگین 95 بود.
اینکه رو مسیر آذربایجان نمیفته،مشکل از سمت isp یا زیر ساخت؟!
کلا مسیره هند پینگش بده ! البته امروز این مسیر برای من هم افتاده بود و پینگ 8.8.8.8 اش هم 220 تا بود.پینگ من اون موقع تا هند 90 تا بود ولی پینگ شما 150 استنقل قول:
اینکه چرا نمیفته روی مسیری که قبلا داشتی میتونه هم دست آی اس پی باشه هم دست زیر ساخت.مثلا آی اس پی پهنای باند اون مسیری که آدربایجان بوده رو به یک بخش دیگه اش منتقل کرده باشه
زیر ساخت هم ممکنه این مسیر رو از آی اس پی گرفته باشه .
سلام
من میتونم سرویس 18مگ رو روی خطم بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
نمیتونید خططتون نهایت تا ۸ مگ میکشه
نه، متاسفانه تا 8مگ میتونی بگیری که اونم ممکنه قطعی پیدا کنی و ثبات نداشته باشه؛نقل قول:
بهترین حالت از نظر نویز همین rate هستش که واست بستن(یعنی 6مگ) ولی بازم میتونی به پشتیبانی بگی که واست رو 8مگ ببندن و اگه قطعی و پرش لینک پیدا کردی بهشون بگو که بذارن رو همین 6مگ...
من چند روزی هست که سرویس ۵۱۲ پرمصرف رو از تهران خریدم که توی سایتتشون زده تا ۸ مگ میشه دانلود کرد .
الان خطم رو روی ۴ مگ بستن . زنگ زدم پشتیبانی میگه نه ۵۱۲ یعنی تا ۴ مگ ! میگم خانم ساییتون جلوم بازه نوشته ۸ مگ!
بعد باز میگه خط شما نمی کشه ! درصورتی که من با همین مودم و میزان سیگنال پایین تر توی مشهد با مخابرات تا ۹ مگ بدون مشکل کار میکردم!
اینم پارامترهای مودمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش هم اصلا رضایت بخش نیست!
دوست عزیز درست میگه خطتتون نمیکشه .سرعت ربطی به مودم نداره به کیفیت خط مربوطه شما نهایتا خطتتون تا 6 مگ بکشه اونم اگه براتون بذاره احتمالا زیاد قطع میشه .نقل قول:
قبول دارم که پشتیبانی داتک واقعا احمقن و دو زار حالیشون نیست...نقل قول:
مودمت چه مارکی و کدوم مدلشه؟اگه چیپستش برودکام باشه،با snr 6 هم احتمالا لینکت رو نمی پرونه؛ یه عکس کامل از این صفحه نویز و rate اینجا بذار ولی به احتمال زیاد بیشتر از این خطت نمیکشه.
در ضمن ممکنه در شهر شما تجهیزات داتک در مقایسه با اینترنت مخابراتتون خوب نباشه و واسه همین خطتون تو داتک بیشتر از این نمیکشه.
پینگشم متاسفانه واسه من 1هفتس ترکیده و همش میوفته رو مسیر هند و عمان ولی با این وجود واسه من اصلا تایم اوت نداره و خیلی استیبل ( stable )
فردا باید زنگ بزنم یه دعوای حسابی بکنم پینگ 2000 کجای دلم بذارم:n34:
بعد از پینگ افتضاحش، حالا سرعت تک کانکشنشم ترکیده( 60 کیلوبایت سرویس 10مگ!!!!!)نقل قول:
مودم من wag320n از شرکت linksys هستش . کل اطلاعاتی که راجع به خط میده همینه.نقل قول:
من توی مشهد از مخابرات می گرفتم که اونجا اوضاع مخابرات از همه جا داغون تره ، بعد اونجا با dsl Attenuation حدود ۳۰ بهم ۹ مگ بدون قطعی می دادن با همین مودم
حالا یک هفته است توی تهران با همین مودم از داتک گرفتم با dsl Attenuation حدود ۴۰ بیشتر از ۴ نمی دن!
جالبه هفته پیش که میخواستم سرویس بگیرم یکی از دوستام روی پینگ خوب داتک تبلیغ کرد و من رو متقاعد کرد که از داتک سرویس بگیرم وگرنه تمام مراحل ثبت نام از آسیاتک رو انجام داده بودم و فقط واریز وجه مونده بود.
پینگش هم که الان داغون شده !
آهان پس شما الان اومدی تهران،من فک کردم تو همون مشهد داتک گرفتی و قبلن 9 مگو میکشیده و الان نمیکشه.نقل قول:
پس درسته،الان خط شما بیشتر از 4مگو نمیکشه؛ dsl Attenuation با مقدار 30 خیلی فرق میکنه با 40 چون فاصله شما رو از مرکز مخابراتی میگه و هرچی بالاتر بره وضع بدتر میشه.(تقریبا 1کیلومتر در فاصله تفاوت دارن)
پینگش درسته چند وقت افتضاح شده ولی واسه من اصلا تایم اوت نداره و بسیار استیبل (=stable ) عه؛ پینگ آسیاتکم مطمئن باش دوزار نمی ارزه و خیلی بده،تازه آسیاتک مثل داتک اینقد استیبل نیست.
شما کدوم مرکز مخابراتی تهرانی؟
داتک 512 ساعت 5 صبح:
سرور تهران:
سرور کالیفرنیا:
سرور کالیفرنیا (با فیلشکن):
من مرکز فرد اسدی هستم .نقل قول:
چند روزه که سرعت مخصوصا توی بازکردن سایت به شدت افتضاح شده . البته نه تمام شبانه روز، ولی خیلی از ساعات شبانه روز باکندی روبرو هستم.
سروییسی هم که گرفتم ۵۱۲ پرمصرف هست که باید تا ۸ مگ باز باشه :
اشتباهم این بود که چند روز پیش ۳ ماهه دوباره تمدید کردم وگرنه درخواست تخلیه میدادم.
چند هفته پیش هم دامادمون از پارس آنلاین داشت، بهش پیشنهاد دادم از داتک بگیره،تخلیه کرد همین سرویس ۸ مگ پرمصرف رو از داتک گرفت . اون موقع پارس آنلاین روی خطش تا ۴ مگ رو باز گذاشته بود.
از زمانی که تخلیه پارس آنلاین انجام شده بود، یک هفته طول کشید تا گفتن اینترنت شما وصل شده، در صورتی که کلا لینک وصل نشده بود.
داتک اصرار داشت که مشکل از خط شماست درصورتی که خط هیچ تغییری نکرده بود. حتی دامادمون زنگ زده بود یک برقکار تست کرده بود ، بعد به مخابرات زنگ زده بود و اون ها هم اومده بودن تست کرده بودن
آخر سر بازم داتک قانع نمی شد که مشکل از خود داتک هست!
نهایتا کارشناس داتک اومده بود که ظاهرا اصلا چیزی حالیش نبوده و وقتی دیده که مشکل از خود داتکه گفته آقا همه که مثل شما بلد نیستن! ما باید حتما خودمون بیایم چک کنیم و مشکل رو بررسی کنیم(یکی نیست به اینا بگه که وقت و پول مردم اصلا براتون مهم نیست یا نه؟!)
بعد ۳ روز هم که مشکل بطرف شد خط رو روی ۶۰۶ کیلوبیت بر ثانیه بستن! همون خطی که مثل آدم با پارس آنلاین روی ۴ بسته شده بوده!
یک موضوع دیگه هم هست ، مودم من linksys wag320n هست ، برای اولین بار توی چند آی اس پی که تا الان سرویس داشتم با همین مودم متوجه شدم که با داتک، مودم دائم در حال کار هست. وایرلس پسورد داره با wpa2 و تستی که کردم ، تمام وسایل رو ازش قطع کردم و توی dhcp هم غیر از یک کامپیوتر که با netstat چکش میکردم ترافیکی نبود . حتی خود مودم هم لاگ داره و تمام پکت ها رو میتونه لاگ کنه،
هیچی توی لاگ ها غیر از هر از گاهی چک کردن dns نشون داده نمی شد. ولی چراغ اینترنت مودم مثل وقتی که با دانلود منیجر با ماکزیمم سرعت دانلود میکنی، خیلی از اوقات دائم در حال روشن و خاموش شدنه!
پشتیبانی هم میگه این مشکلی نیست که بخواین نگران بشین، ترافیکتون سرجاشه! (یعنی چی؟!) ، تازه مودم نسبت به قبل داغ تر کار میکنه!
کسی همچنین مشکلی تا بحال نداشته؟!
تجهیزات داتک کلن ضعیف تر از بقیه شرکتاست؛ مثلا من با سرعت 4مگ، snr ام شده بود 23 در حالی که با همین rate تو شاتل snr ام 30 بود!!!نقل قول:
یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که پشتیبانیش اصلا حالیشون نیست و خیلی سخت خطو بالاتر میبندن و تا ببینن snr ات از 13 میاد پایین تر، گیر میدن که خطت نمیکشه و این حرفا، در صورتی که شما باید بهش بگی خط منه و با مسئولیته خودم بالاتر ببند؛ اینجوری بالاتر میبندن...
در مورد 3ماهه تمدید کردنت هم، کاملا اشتباه کردی؛ تو این کشور با این وضع داغون، بهترین اینترنتم که داشته باشی، نباید بیشتر از 1ماه تمدید کنی...
در مورد بقیه مشکلاتتم، من باهاشون برخورد نکردم.
در ضمن موقعی که من ازشون سرویس گرفتم، 1روزه خطمو رانژه کردن!!!!!
سلام دوستان
من دوساله از داتک سرویس میگیرم و تا همین 4 و 5 ماه پیش راضی بودم « ولی تازگی ها سرعت دانلودم تو روز که افت کرده رسیده به 50 ، 60 کیلوبایت با idm و شبانه هم که اصلاً قیدشو زدم ( دیشب بعد از مدت ها گفتم برم یه فیلم 300 مگابایتی دان کنم ) به پشتیبانی ، صدای مشتری و .... زنگ زدم نتیجه نگرفتم که نگرفتم
دو سه ماه پیش اومدم شرکت دیگه ای رو انتخاب کنم تنبلی کردم ، ولی واقعاً دیگه به سطوح اومدم ، جالبه دانلود اصلا به کنار تازگی ها صفحه های وب رو هم به زور باز میکنه
سرویسن 512 حجمی 3 ماه هست ( جرات نکردم بیشتر ببندم )
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میدن ؟؟؟؟ مهمه لطفاً راهنمایی کنید
مرکز مخابرات شهید زارعی ، سمت شهرزیبا (تهران)
دوستان شما شبانه دارید ؟
منم داتک دارم ولی چنین مشکلاتیو ندارم( تهرانم)!!!نقل قول:
البته چند روزه پینگ رفته بالا و بالطبع سرعته وبگردیم کم شده.
ساعت 2 تا 6 با 90% تخفیف( یک دهم از ترافیک کم میشه) و 6 تا 8 با 75% تخفیف.نقل قول:
دوستان داتک شبانه هم داره ؟ وضعیتش چجوریه ؟ شرایط ؟
پست بالاییتو نگاه کن،گفتم.نقل قول:
پس بالاخره از حجم کم میکنهنقل قول:
+
اینکه بالاترین سرویس ، سرعته دانلودش چقدر هستش ؟