سلام
دوستان من نرم افزاری می خواستم که بشه یک فایل html رو با تمام پوشه هاش و عکساش روی ipod بریزه و بتونه لینک هایی که توی صفحه html داره (که از فایلی به فایل دیگه لینک کرده)رو باز کنه.
Printable View
سلام
دوستان من نرم افزاری می خواستم که بشه یک فایل html رو با تمام پوشه هاش و عکساش روی ipod بریزه و بتونه لینک هایی که توی صفحه html داره (که از فایلی به فایل دیگه لینک کرده)رو باز کنه.
با ifile میتونی ببینی اما نمیدونم بتونه فایلی به فایل دیگه لینک کنهنقل قول:
نه نمیتونهنقل قول:
دوستان توی ویکی پدیا نوشته مقدار رم آی پاد 1 گیگ هست !!
در حالی که دوستان میگن آیفون رمش 512 هست این چطور 1 گیگه ؟؟
نقل قول:
این ایپاد تاچ جدید دارای پردازنده A4 اپل به قدرت ۱ گیگا هرتز میباشد و ۱ گیگابایت رم دارد. در حال حاضر این ایپاد با فیرمور ۴.۱ به بازار عرضه میگردد.
کسی نسل 4 هشت گیگ قیمت داره ؟
برادر اون CPU که 1Ghz هست رم هم 256 هست.نقل قول:
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
265000 تومن فکر کنم ورژن 4.2.1 باشه.نقل قول:
365000 32gig 4.2.1
380000 4.1
دوستان جیلبرک Untethered برای windows نیومده ؟
برای ipod 3g.
خير همچنان نيومده.....نميدونم چرا اينقدر تنبلى ميکنن.نقل قول:
4.3 هم تا چند وقت ديگه مياد
الان چطوری میتونم بصورت Tethered جیلبرک کنم؟
ممکنه لینک آموزشش رو بدید.:40:
برای ویندوز.
پ.خ شد چون آموزش سایت همسایه بود.نقل قول:
ببخشید دوستان
بازیهای جدید که روی پلتفرم آی پاد هم میان نیاز به کرک شدن دارن یا رایگان هستن ؟
بستگی داره معمولا یکی دو روز سایت هایی که فایل کرک شده بازی ها رو میدن میاد....apptracker.orgنقل قول:
راستی دوستان آیتونز به 10.1.2 آپدیت شده.
همون لحظه بازی های باحالو میگیرنو کرک میکننو اپ میکنن :31:نقل قول:
شما نگران نباش
خب الان روش قطعی و درست حسابی برای جیل بریک iOS 4.2 اومده ، مثل همون برنامه JailbrakeMe ؟
نقل قول:
بله رد اسنو هست.
اما به صورت treaded هست.
دوستان يه سوالي داشتم به نظرتون به صرفه هست الان خريد 2g 8g ؟يا 3g 8g بخرم؟چه فرقي با هم دارن؟بعد بازيهاي 4g 3g 2g همه به هم ميخورن؟
سلامنقل قول:
اصلا این کارو نکنید هشت گیگ که خیلی کمه و نیازتون رو بر اورده نمیکنه
دیگه بازی های جدید هم همه دارند با توجه به قدرت 4G ساخته میشند و مطمینا چند وقته دیگه روی ایپاد های قبلی خوب اجرا نمیشند و یا اصلا اجرا نمیشند
منم اصلا توصیه نمیکنم خرید نسل 2 یا 3 رو، اونم هشت گیگ!:20:، من 32 تام پره، حدود 11 گیگ فقط برنامه و بازی گلچین شده است!:31:نقل قول:
ولی این قضیه رو که بازی ها روی قبلی ها اجرا نشن خیلی قبول ندارم، بازی های دوره نسل 3 (که خیلی پیشرفت داشته از لحاظ سخت افزار گرافیک و CPU) روی نسل 2 و حتی فکر کنم نسل 1 هم اجرا میشن، حتی بازی ای من نمیشناسم که روی آیفون 4 اجرا بشه و با نسل 2 آیپاد تاچ مشکل داشته باشه، اگه کمبود هایی مثل دوربین رو در نظر نگیریم، فکر کنم به این زودی ها چنین مشکلی برای نسل های قبلی پیش بیاد...!:19:
3جی 8 گیگ که نداریم! اون 8 گیگی که سال سوم عرضه می شد همون نسل دوم بود، یا سی پی یوی 400 و رم 128 گرافیک ضعیف که برای الان واقعا کمه. بازی های گرافیکی الان کم کم می رن که براساس نسل سوم ساخته بشن و همین الانم بعضی بازی ها مثل infinity blade فقط روی نسل 3 و 4 قابل اجراست. کلا هر نسل حدودا 3 سال از زمان عرضه ی آیفون اون نسل پشتیبانی می شه. یعنی عمر نسل 2 حدود 5 ماه دیگه کاملا به پایان می رسه. (که البته همین الانم معلوم نیست 4.3 به طور رسمی برای نسل دوم عرضه بشه یا نه!)نقل قول:
از این کار اپل خوشم نیومد :13:
برای اینکه سود بیشتر بکنه توی نسل چهارم آی پاد هاش اصلا 16 گیگ رو قرار نداد ، فقط 8 و 32 که همه مجبور بشن 32 گیگ بخرن
نسل قبل هم همینطور بود!:31:نقل قول:
در کل کار جالبی نیست
جدای از اینکه اپل و محصولاتش رو قبول دارم
دوستان اگه ممکنه شماره تلفن یه مغازه تو پایتخت که همه نوع ایپاد داره رو برام پ خ کنید.:40:
شرمنده میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه بگید آخرین قیمت ipod classic 160gb چنده ممنون میشم.
شما برو یکم وقت بزار همه مغازه های پاییتخت دارن اغلبنقل قول:
برو بگرد قیمت باحال پیدا کن
من خودم تهران نیستم برا دوستم میخواستم. ممنوننقل قول:
من تازه آیپاد گرفتم لازمه یه مدت زیاد برای اولین بار تو شارژ باشه یا نه ؟
والا فروشنده ها همیشه می گن اینکارو بکنید، ولی خب وقتی باطری پر می شه دستگاه جریان برقو قطع می کنه، دیگه چه فرقی می کنه! تازه دستگاه های اپل وقتی باتری پر می شه کلا از مدار خارجش می کنن و فقط از برق استفاده می کنن.نقل قول:
گاهی وقتا هم فروشنده ها می گن باتری رو برای دفعه ی اول یک بار کاملا خالی و پر کنید. که البته همونطور که می دونید تا ته خالی کردن باتری های لیتیوم یونی از ظرفیتشون کم می کنه. این کار فقط هر از چند ماهی برای تنظیم کردن نشانگر میزان شارژ توصیه می شه.
نتیحه: دستگاه رو وقتی می گیرید خیلی راحت ازش استفاده کنید و نبازی به این جنگولک بازی ها نیست!
من برنامه pdf reader رو روی ipod دارم حالا فایل های pdf رو چجوری باید روی ipod بریزم که بتونم با این برنامه بخونم ؟
با ایتونز از قسمت شرینگ بریز توشنقل قول:
یا
با ifunbox برو توی پوشش بعد تو قسمت Documents بریز
یا
با wi-fi میتونی شر کنی
قسمت شرینگ کجاست؟ من فقط یه home sharing پیدا کردم که اونم میگه باید اکانت بسازینقل قول:
با wi-fi رو هم توضیح بدی ممنون میشم
تو ایتونز قسمت دیواستون برید توی app ها اونجا میبینیدنقل قول:
wifi شر هم از توی برنامه pdf برید توی شر اونجا فعال کنید بعد ip که داد توی بروزر سیستم بزنید بعدشم اپلود کنید
آیپاد من پنجشنبه میرسه دستم . یه سوال :
اگه روش 4.2 بود میتونم با همون برنامه limera1n جیلبریک کنم ؟ مشکلی نداره ؟
نه! 4.2 با Redsn0w جیلبریک می شه. (tethered)نقل قول:
سلام . نرم افزاری برای استفاده از بلوتوث که روی 4.2.1 کار کنه برای ipod 4 نیومده
سلام Ipod touch 4g چرا ریستور نمیشه ؟
وقتی میخوایم restore کنیم هیچ اروری نمیده تو ریستور گیر میکنه واسه ورژن 4.2.1
خیلی جالبه هر کاری کردم نشد ..از جمله استفاده از ireb .. حتی هاست هم عوض کردم .. حتی با *** آیپی امریکا ..
عمراً نشد .. رو ریستور گیر میکنه ..
فریمور Ipod 4g حدود 608 مگابایت هست ..
کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل من حل شه؟
در ضمن در حالت DFU هم ریستور کردم بازم نشد
دوستان ایا با ایپاد تاچ 4 میشه به اینترنت متصل شد؟ سیم کارت هم میخوره که از طریق اینترنت ایرانسل یا همراه اول به اینترنت متصل شد.
نه سیم نمیخوره سیم میخورد که با آیفون فرقی نمیکرد ! :27:نقل قول:
دوستان ایا با ایپاد تاچ 4 میشه به اینترنت متصل شد؟ سیم کارت هم میخوره که از طریق اینترنت ایرانسل یا همراه اول به اینترنت متصل شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال : این آیپاد نسخه تقلبی و چینی و ... هم داره ؟
تقلبی ها و چینی ها و ...، خیلی خیلی تابلو هستن، چیزی نیست که اشتباه گرفته بشه!:46:نقل قول:
سلام به همگی...
چجوری ریستور کنیم ؟ :دی
الان 4.2.1 آن تتردم ولی فکر میکنم یکمی سرعت پایینه !! خیــــــــــــلی طول میده تا ستینگز رو باز کنه !
به نظر شما برگردم 4.1 ؟
ممنون
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
یه سوال دیگه
با آی-فان باکس چجوری میشه کار کرد ؟ کلاً از آیتونز بهتره؟
( اگر میشه لینک دانلودش هم بزارید )
یعنی حتی بسته بندی شون هم فرق داره ؟نقل قول:
تقلبی ها و چینی ها و ...، خیلی خیلی تابلو هستن، چیزی نیست که اشتباه گرفته بشه!
اگه گارانتی معتبر داشت یعنی اصل دیگه ؟!؟
کسی میتونید آدرس و اسم چند تا فروشگاه معتبر و مطمئن (تهران) رو واسه من PM کنه !