جواب سوال منو ندادين ؟ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟نقل قول:
اگه در سطح پاييني هستين توصيه ميكنم كتاب ژرف انديشان يا كتاب انتشارات مدرسه رو بگيرين براي حسابان ميتونه شما روبه سطحي برسونه كه از اين كتابهاي با سطح علمي بالا استفاده كنين
جواب سوال منو ندادين ؟ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟نقل قول:
اگه در سطح پاييني هستين توصيه ميكنم كتاب ژرف انديشان يا كتاب انتشارات مدرسه رو بگيرين براي حسابان ميتونه شما روبه سطحي برسونه كه از اين كتابهاي با سطح علمي بالا استفاده كنين
نقل قول:
برای حسابان رمزینه کتاب زده به قول این دوستمون:
نقل قول:
در ضمن خیلی ضعیف نیستم و سوالهای تشریحی امتحانات نهایی رو میتونم حل کنم اما در تست زنی در دروس اختصاصی به ویزه هندسه و ریاضی مهارت کافی رو ندارم و برای همین میخوام این تابستون حسابی ریاضی 2 و حسابانو خوب یاد بگیرم:46::46:
کتاب تست بله. ولی کتاب آموزشی خبر ندارم.نقل قول:
جواب سوال منو ندادين ؟ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟
منم چیزایی که تو پست قبلی گفتم، همش منظورم کتاب تستش بود.
موفق باشید
آموزشی ندارهنقل قول:
البته شاید به خاطر کیم ایل سونگ یکی بنویسه:27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27:
منم به همین دلیل می خوام بهترین کتابو داشته باشمو وقتمو روی همون بزارم تا کاملا روش مسلط شمنقل قول:
حالا این خیلی سبز از گاج و دو جلدی برا کنکور بهتره اگه من فقط بخوام رو یه کتاب کار کنم
من با این که دومم فک نکنم وقت اینو داشته باشم که برا ریاضی دو تا کتابو کار کنم
اااااااااقققققااااااایون و خانومها ایاد فیلی dvd داره
سلام!
یه سوال داشتم
واسه ادبیات اگه لغات آخر کتاب و توضیحات رو فیشنویسی کنم، کافیه؟
تاریخ ادبیاتها رو چطور کلش رو باید فیشنویسی کنم یا فقط نام کتابها و نویسندههاش؟
ما از آخر شروع ميكنيم ديگه . من نديدم اياد فيلي دي وي دي داشته باشهنقل قول:
اااااااااقققققااااااایون و خانومها ایاد فیلی dvd داره
كتاب زبان انگليسي هم به عرض دوستان برسانم كه مبتكران شهاب اناري قطعا از خيلي سبز بهتره ولي قيمت بالايي داره . اگه بخوايد كه كاملا ياد گرفته بريد سر كنكور بهتره كمي بيشتر خرج كنين و شهاب اناري رو بگيرين :20:
كتاب ادبيات هم بنظرم سبز هاي گاج خيلي مناسبه . همه ميتونند ببينند اثر و آثار اون رو
فيزيك رو من اكيدا تاكيد دارم و خيلي زياد تاكيد ميكنم كه خيلي سبز بگيريد خصوصا فيزيك 3 .
زبان فارسي هم دوستان چه گاج سبز بگيرن چه رمزينه هردو خوبه و شديدا بدردشون ميخوره
البته يادتون باشه ها :
مشك آن است كه ببويد.... نه آن كه عطار بگويد:11:
نه -چون يه سري لغات هست كه نه اون آخر هست و نه تو توضيحات و اتفاقا تو كنكور هم اومدند(مثلا غمز رياضي87)
در مورد تاريخ ادبيات هم كلش نيازه مثلا تو همون 87 يه سري توضيحات نوشته بعد گفته مربوط به كدوم كتابه(جوابش هم ميشه ويس و رامين)
کسی اینجا ریاضیات تجربی خیلی سبزو دیده؟
ریاضی 2 چی بگیرم کنکور 80 به بالا بزنم (فقط می تونم یه کتابو به طوره کامل بررسی کنم )
1.گاج سفید 2.دو جلدی مبتکران 3.خیلی سبز
ممنون از راهنماییت، آره اتفاقا تو امتحان نهایی امسال هم 2 تا از تاریخ ادبیاتها اینجوری که میگی اومده بود!!!!نقل قول:
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
من هیچکدوم از اینا رو ندیدم ولی چون خودم میخواستم بخرم از بچهها پرسیدم اکثرا مبتکران 2 جلدی رو پیشنهاد کردن و به نظر منم همون بهتره! باز تصمیم با خودتنقل قول:
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
راستی کی میدونه چهجوری باید این درسا رو خلاصهنویسی کرد؟
1- دین و زندگی
2- شیمی
3- ریاضیات ( مثل حسابان و آمار و جبر و ...)
4- فیزیک (قسمت حفظی و فرمولی)
5- زبان فارسی
بعد اینکه ادبیات که دیگه خلاصهنویسی نمیخواد؟
تقریبا با حرفاتون موافقم اما درمورد فیزیک 3 فقط اندیشه سازان کمانگر، خیلی کتاب خوبیه:46:نقل قول:
زبان فارسی هم تعریف رمزینه رو شنده ام اما همگامان هم کتاب خوبی در این مورد زده:20:
البته اینها نظر منه...
مگه زبان3 هم كتاب تست ميخواد؟!
من بي كتاب درصدم بين70تا80 بود.
اگه ميشه اسم كامل كتاب+قيمت را بگيد تا برم بگيرم.
البته من بيشتر ريدينگ را اشكال دارم.
اون کسایی که ازشون پرسیدی خیلی سبزم دیده بودننقل قول:
منم یه بار خواستم خلاصه نویسی کنم هر صفحه 1 ساعت طول کشید ولش کردم
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
شما فیزیک 3 خیلی سبزو دیدی که می گی اندیشه سازان بهتره :46:نقل قول:
من ديدمش به نظرم وقت تلف كردنه مثلا فصل اول گفته بايد اعداد هيدروژن-اكسيژن و ... كه تو اون جدول كتاب هست را حفظ باشيد در صورتيكه هيچ نيازي نيست.
اگه آموزش ميخواي فرين كمانگر و اگه تست ميخواي ف پايه گاج
تست آمار چی خوب هست ؟!
+ تست ریاضی 2 ؟
+ تست جبر و احتمال ! .... ( اصلا کتاب تست برای این نیاز هست ؟ ... تو گسسته تکرار میشه کامل ؟! )
ممنون !
اتفاقا من فیزیک 3 خیلی سبز رو دارم واقعا حرف نداره. در مورد حفظ کردن هم باید بگم که نگفته باید حفظ باشید گفته بهتره (یا یه چیزی تو همین مایهها!) همین. بعد اون درسنامهها و کاریکاتورها و شکلهایی که فیزیک 3 خیلی سبز داره منحصر به فرده! البته هرکسی نظری داره.نقل قول:
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
آمار رو من شنیدم با یه گاج سفید کارت راه میفته. جبر و احتمال هم تستشو نمیدونم ( اکثرا با گسسته یکجا آورده میشه) . من فقط آبی قلمچی رو دیدم. ولی واسه آموزش، مبتکران خوبه( البته من ندارم!!) فقط شنیدم.نقل قول:
آمار گاج سفیدنقل قول:
پرسش های 4 گزینه ای جبر و احتمال مبتکران
ریاضی 2 هم یه چیزی بگیر دیگه!
من يه چندتا كتاب خوب كه خيلي خوب مفاهيم رو توضيح داده باشه و البته مفهومي ميخواستم واسه كنكور ، ميشه يه چندتا معرفي كنين؟ ، اگه زحمتي نيست.
زحمتی که نیست ولی چه درسایی؟؟/نقل قول:
به نظر من کتاب تست بدون ۸۹ بهتر است. چون به قول یکی از دوستان تست های ۸۹ رو در نزدیکای کنکور بدون این که قبلا حل کرده باشیم می زنیم و نتیجه واقعی تری می گیریم.
برای زبان 3 برای اینکه مسلط بشی به نظرم از کتاب دکتر شهاب اناری باید استفاده کنی . کتاب خیلی خوبیه و سجاد فولادی هم از همین کتاب استفاده کرده بود.:20:نقل قول:
برای ریدینگ هم از کتاب End Reading از انتشارات خیلی سبز استفاده کن تا با کلمات کلیدی ریدینگ و نحوه پیدا کردن گزینه صحیح تستهای ریدینگ اشنا بشی . درواقع میخواد این کتاب به شما روش ماهیگیری رو یه جوری یاد بده و من هم از این کتاب حدودا 110 صفحه ای 60 صفحه اشو خوندم و کتاب مناسبیه . البته من احساس میکنم برای ریدینگ باید از کتاب ابی کانون هم استفاده کرد برای مثالهای بیشتر.:20:
من راستش فیزیک خیلی سبزو ندیده ام اماخیلی شنیده ام که کتاب کمانگر از همه بهتره. حتی تو همین سایت هم خیلی طرفدار داره.:46:نقل قول:
من وقتی برای فیزیک از رو گاج تست میزدم حوصلم خیلی سر میرفت،بیشتر تستاش سادس.نمیدونم چرا انقد ازش تعریف میکنن.بنظر شما من برم این اندیشه سازانو بگیرم یا همین گاجو ادامه بدم.چون خیلی ها میگن تا کتابیو تموم نکردی سراغ کتاب دیگه نرین
دوست عزيز اينا فقط تستاي كنكور،گ2 و سنجشه يعني استانداردها!
به نظر من اگه خيلي تمايل داري به يه كم سخت تر همون مبتكران كمانگر را بگير.
آخرین چاپ هندسه 1و2 فرهاد ابوالقاسمی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟! ...
اینجا از 2 کتاب فروشی پرسیدم ! ... چاپ 85 رو داشتند !!! ... آخرین چاپش کی هست ؟!
آخرينش 88 البته من ديدم تغييري نكرده (بجز قيمتش!) همون 86 گرفتم.آخه فقط تستاي 88 آخرش اضافه شده+1800 به قيمتش !
از سايت pedrambook.com
ميتوني سفارش بدي.
اگه من جای تو باشم برای فیزیک از کتابهای (خیلی سبز) استفاده میکنم!نقل قول:
فیزیک پیش کتاباش زیاده اگه برای پیش می خوای بگو بهت بگیم
ولی برای سوم اندیشه سازان گیر بیاری خیلی خوبه
سلام بچه ها
به نظرتون من حسابان و حساب دیفرانسیل و شیمی و فیزیک والبته هندسه رو از چه کتابی استفاده کنم خوبه ؟؟؟
یه کاتبی میخوام که تستاش استاندارد باشه و تست تالیفی هم کمتر داشته باشه.
شیمی:مبتکران یا خیلی سبزنقل قول:
فیزیک:خیلی سبز
هندسه:مبتکران
حسابان و دیفرانسیل:8 کتاب ریاضی گاج
شیمی مبتکران نویسندش بازرگان
فیزیک پیش دانشگاه یا فار بگیر یا رمزینه با دریافت (دریافت محمود رضا ذهبی و پیش 1 چاپ شده اما کتاب خوبیه ) فیزیک 3 خیلی سبز
هندسه پایه مبتکران فرهاد ابوالقاسمی تحلیل فار خوبه رمزینه هم که چاپ قدیم
حسابان و دیفرانسیل رمزینه مهندسمهربان
انقد مهندس ریخته ما قاط زدیم
دیفرانسیل رمزینه مولفش مهربانه نه بازرگان
بچه ها
جزوه فیزیک پیش دانشگاهی
دارید به من بدید خیلی نیازمه
خب مگه اون چی گفت؟نقل قول:
كتاب هاي رمزينه يا ده استاد خيلي عاليندنقل قول:
سلام بچه ها
به نظرتون من حسابان و حساب دیفرانسیل و شیمی و فیزیک والبته هندسه رو از چه کتابی استفاده کنم خوبه ؟؟؟
شيمي رو ميتوني كتابهاي تست بهمن بازرگاني بگيري (مبتكران) . شيمي گاج هم خوبه
فيزيك هم من موكدا بهت بگم كه خيلي سبز بخر
كتاب خوبي نيست بنظرمنقل قول:
حسابان و دیفرانسیل:8 کتاب ریاضی گاج
سلام
من کنکوری 90 هستم
بهترین کناب ها رو واسه فیزیک و ریاضی میخواستم هم پیش هم پایه(رشته ریاضی)
ممنون میشم راهنمایی کنین
بالاخره امروز کارنامهی امتحانات نهایی رو دادن!
نمرههام تقریبا همونایی بود که فکر میکردم
حسابان و زبان فارسی و هندسه 20 شده بودم
دین و زندگی و زبان 19/75
بقیهشونم 19 به بالا
به جز عربی و فیزیک که حدودای 18 شدم
فیزیک 2 : فعلا که خیلی سبز چاپ نشده صبر کن شاید کتاب خوبی باشهنقل قول:
فیزیک 3: خیلی سبز
فیزیک پیش 1و 2 : به نظر من خیلی سبز و اندیشهسازان
ریاضی 2 : آموزش مبتکران 2 جلدی(تست رو نمیدونم!!)
حسابان:آموزش مبتکران 2 جلدی (عباس امیدوار) ؛ تست: رمزینه و اندیشه فائق
دیفرانسیل: رمزینه و اندیشه فائق
آمار: گاج سفید
هندسه پایه: مبتکران
هندسه تحلیلی و جبر و گسسته رو نمیدونم!
البته اینا نظر منه
هر کتابی که به نظرت سادهتر توضیح داده و تستاش بهتر و مفهومیتره انتخاب کن.
مگه ریاضی 2 مبتکران تست نیست؟نقل قول:
ریاضی 2 : آموزش مبتکران 2 جلدی(تست رو نمیدونم!!)
برای کنکور اینجا بطور کامل کتابهای خوبی معرفی شده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3925144&postcount=1
منم بهت تاکید میکنم فیزیک ۳ مبتکران(اندیشه سازان) که مولفش فرین کمانگر هست رو بگیر.نقل قول: