بله میشه فقط تا قبل 23 سالگینقل قول:
Printable View
بله میشه فقط تا قبل 23 سالگینقل قول:
سلام دوستان یه نرم افزار دیدم گفتم به دردتون میخوره برای اونای که بازی رو ویرایش میکنند من پی اس بازی نکردم ولی قراره بخرم
شاید برنامه تکراری اسمش PRO-EVO_Editing_Studio_200 هستش خیلی کامله و باحال به نظر می رسه مثل کریشن مستر فیفا در مورد ویرایش کامله اینم لینکه دانلوده
کد:http://www.fpfrance.com/download-patch-349.html
بالاخره کسی نگفت چطوری می شه منتخب رو برا بازی ساخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان چرا من تو مستر ليگ به هر بازيكني پيشنهاد ميدم قبول نميكنه ؟
من با بارسلون قهرمان ليگ و جام حذفي هم شدم . به هر بازيكن آماتور يا ستاره كه پيشنهاد ميدم قبول نميكنه . حتي با ماكزيزم پيشنهاد قبول نميكنن . اعصابمو خرد كرده .
کدوم پچ؟:20:نقل قول:
ممنون سایت خوبی بود فقط حیف فایل ها رو روی آپلود سنتر فایل فرانت آپ کرده که اونم همه می دونن که فلیتر هست. ولی واقعا نرم افزارای نابی گذاشتهنقل قول:
:41:سلام دوستان من ویندوز عوض کردم اما تو ستینگ گزینه wait for vsyns فعال نیست در حالی که قبلا فعال بود هم درایوره گرافیکو آپدیت کردم هم دایرکت ایکس به نظر شما مشکل از کجاست؟ اینجوری اصلا نمیشه بازی کرد
بچهها هنوز برنامهای نیومده که بشه خودمون به جای گزارشگره صحبت کنیم؟
این گزینه چه کار میکنه؟نقل قول:
من برای اولین بارکه استفاده کردم فعال بود الان دیگه فعال نیست!!
چه فرقی میکنه که فعال باشه یا نه؟
وقتی فعال نیست اگه حتی رو low بازی کنم بازم رگه رگه میشه نمیدونم چیکار کنم یه 200 صفحه پیش خیلی ها این مشکلو داشتم نمیدونم چطوری حل میشهنقل قول:
این گزینه چه کار میکنه؟
اصلا نفهمیدم رگه رگه ینی چی؟!نقل قول:
یه توضیحی بده لطفا :(
سلام دوستان من كه اين بازيو گرفتم اول رو ويستا نصب كردم تقريبا دو هفته بازي كردم و صداي بازي خيلي ب حال بود صداي تماشاچيها خوب نبود و صداي صوت داور هم خيلي كم بود تمام تنظيمات خود بازيو دست زدم ولي درست نشد درايور صدارو عوض كردم بازم درست نشد و در آخر نتيجه گرفتم حتما بازي همينجوريه! نميدونم چي شد كه به صورت اتفاقي بازيو تو ويندوز اكس پي نصب كردم كه همين بازي در اكس پي واقعا يه چيز ديگه بود صداش خيلي بهتر و طبيعي بود حالا ميخوام بدونم اين مشكل تو ويستا بخاطر چيه؟ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخوای برات ----- شکن بزارم راحت سایتو باز کنینقل قول:
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از کجاست ؟ تو رو خدا کمک کنید:10:
یه کاری بکن شمانقل قول:
بازی رو به کل پاک کن
هرچی پچ و کیت سرور داری رو هم حذف کن
دوباره نصب کن بازی رو!!
khelane جان دارم خودم فقط ADSL ام تموم شده اگه بگیرم می رم نرم افزاراش رو دانلود میکنم من می تونم یه کاری بکنم بازیکن شما توی 18 سالگی کلهم Oeeral اش 99 بشه. تازه کشف کردم نحوه کار اینه اون ترینر +4 رو اجرا می کنید و همه بلوک های استرنگ رو همگیش رو میذارید رو 53 دقت کنید که روی 100 یا 99 نباید بذارید حتما باید روی 53 باشه هر 6 تاش رو میذارید رو 53 بعد یه فصل رو Skip Match میزنید اگه توی 17 سالگی به تیمی برید که تعداد بازیهاش زیاد باشه مثلا زود تو جام حذفی حذف نشه یا مثلا جام باشگاهها هم شرکت داشته باشه در انتهای فصل نخست یعنی پایان 17 سال کل توانایی های شما 99 میشه. کلی هم توانایی منحصر به فرد یاد میگیرید. برید این کارو بکنید عمر مارو هم دعا کنید اگه روی 99 بذارید تا ابد هم همه توانایی ها به 99 نمیرسه قابل توجه آقا محمد
چندین بار بحث شدهنقل قول:
این گزینه چه کار میکنه؟
این گزینه در فرکانس های بالای 60 هرتز غیر فعال میشه
باید فرکانس مانیتورت رو بزاری روی 60 هرتز تا فعال بشه
PES 2009 Editor v1.0 by w!Ld
کد:http://rapidshare.com/files/165371681/PES_2009_Editor_v1.0.rar
Features:کد:http://uploaded.to/?id=f3zs9m
- modify player abilities
- player stats importing/exporting (OF2, CSV & .Player files supported)
- transfers (drag&drop included)
- edit teams (name, formations, home stadium)
- modify league and tournament names
- global stats and special abilities adjusting
- face&hair relink
- FM stats conversion
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دستت درد نکنه یه لحظه یادم افتاد اومدم بگم مشکلم حل شده دیدم شما زحمتشو کشیدینقل قول:
چندین بار بحث شده
این گزینه در فرکانس های بالای 60 هرتز غیر فعال میشه
باید فرکانس مانیتورت رو بزاری روی 60 هرتز تا فعال بشه
نقل قول:ino download konکد:http://www.4shared.com/file/67139191/4c1b26b/PES2009_Option_File_201008.html
نقل قول:
:31:آخ آخ!! یادم رفت لینک بدم
از دوستانی که اون سوپر پچ 70 مگی یا 40 مگی رو دانلود کردن لطفا بگن چه ویژگی به بازی اضافه شده
تا ما هم دانلود کنیم
کسی نیست بگه چطوری میشه تو محوطه حریف خودتو زمین بزنی که به قول معروف داور رو گول بزنی
با تشکر
سلام دوستان عزیز من تازه بازی روگرفتم یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا میشه مثل ساکر 2006امتیازگرفت و بازیکن کلاسیک مثل پله ومارادونارو خرید یا نه؟اگه امکان داره منو راهنمایی کنید ممنون میشم
تمام تغییراتی که در پچ ها ایجاد میشه کنار لینک ها معرفی میشهنقل قول:
از دوستانی که اون سوپر پچ 70 مگی یا 40 مگی رو دانلود کردن لطفا بگن چه ویژگی به بازی اضافه شده
تا ما هم دانلود کنیم
کسی نیست بگه چطوری میشه تو محوطه حریف خودتو زمین بزنی که به قول معروف داور رو گول بزنی
برای مثال پچ burgum این تغییرات را داره
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.50
- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers
- 100% Bundesliga!
- Added around 150 missing players to their squads from KONAMI 1.2 update!!!
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players still missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VERSION)
- All National, Club and Classics kits!!!
- Sandbags removed
- Working offline with KONAMI 1.2 Patch
------------
در مورد دایوینگ (گول زدن داور) باید دکمه های L1 , L2 , R1 یا LB , LT , RB با هم نگه داری تا خودش رو بندازه
منتها اکثرا داور میفهمه و کارت زرد هم میده
برادر من اگر Skip Match نزنی همشون میرسهنقل قول:
حالا شما ها چرا اینقدر به فکر ترینر هستید با این کار بازی از حالت عادی خارج میشهنقل قول:
من با اون ترینر 3 سوته میتونم همهی قدرت ها رو 99 کنم این کارو کردم ولی دیدم خوب نیست برگردوندم اگه کسی می خواد قدرت بازیکن زیاد کنه با این نرم افزار راحت میشه البته فقط توی vista .
اینم ترینر :
کد:http://www.ufile.info/hmr/upload/1225185751.zip
کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟
کسی نیست به ما جواب ده ؟:42:نقل قول:
آقا این بازی برای ps2 اومده یا نه
برای استفاده از پچ Burgum باید هم ورژن 0.40 و 0.50 رو دانلود و استفاده کرد یا فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه ؟
فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیهنقل قول:
آقا این لینک که خرابه.خوب لینکش رو بذار دیگه.دیگه اینکه میشه تبلیغ سایتت!!نقل قول:
این فیس پک ها را چطوری نصب کنیم
دوستان یه مشکل :
من بازی رو درایو غیر از ویندوز نصب کردم و بدون هیچ مشکلی بازی کردم
ولی چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم ولی بازی اصلا اجرا نمی شه . یعنی اخطاری مبنی بر اینکه باید دوباره نصب بشه
به نظر من تمام فایل های بازی در همین درایو و فولدر ریخته می شه
آیا راهی نیست به نظر شما ؟ چون حوصله یک ساعت نشستن نصب رو ندارم ؟ یه راه حلی که بشه دورش زد
نقل قول:
عمرن نمیشه.کلی باهاش ور رفتم.کرکش رو هم کپی کردم نشد.دوباره باید نصب کنی:41:
جمع کن کاسه کوزتو دیگه :19:، 100 دفعه گفتن اینجا تبلیغ سایت نکن :4:نقل قول:
این رو بگیر اجراش کن درست میشه :46:نقل قول:
کد:http://www.ufile.info/hmr/upload/1227272164.zip
دوستان بیایید یه تیم از برو بچه های این تاپیک درست کنیم - هر کس بگه تو چه پستی میخواد باشه - عکسشم بده - مهارت هاشم بگه تا یه تیم درست کنیم - کیا موافقن دستا بالا !
منظورت از تیم چیه؟نقل قول:
پست ؟....
یعنی گروه ویرایش بازی ؟
یعنی یه تیم به بقیه تیمها اضافه کنیم که بازیکناش بروبچ این تاپیک باشند - پست هم یعنی دفاع و حمله و ... - اوکی؟
سلام
بچه ها من یه ترفند موقع کرنر تو become a legend پیدا کردم
موقعی که میخوان توپ رو بفرستن رو دربازه شما باید یه کمی عقب (به طرف 18 قدم ) وایسید بعد همین که زننده کرنر واسه ضربه ژست گرفت سریع با R1 به سمت دروازه حرکت کنی و توپ که رسید بهت سریع مربع (دکمه ی شوت)رو بزنی
تو ضربات ایستگاهی هم میشه ای ترفند رو زد ولی من 90% کرنر هام گل میشه
نقل قول:
موافقم 100%
من و مهاجم سایه یا همون SS بذارید
شماره لباسمم 91 باشه