سلام
من بالاخره تونسم کانتکتای فیس بوکمو برگردونم...فقط موقع آوردنشون به ف ی للللتر شششکن نیاز داره...وقتی بیاد دیگه نه وی یییییی پیییی انننن می خواد نه فیییییلتر کشن...ولی هنوز نفهمیدم چی شده بود که رفته بود....:41:
Printable View
سلام
من بالاخره تونسم کانتکتای فیس بوکمو برگردونم...فقط موقع آوردنشون به ف ی للللتر شششکن نیاز داره...وقتی بیاد دیگه نه وی یییییی پیییی انننن می خواد نه فیییییلتر کشن...ولی هنوز نفهمیدم چی شده بود که رفته بود....:41:
سلام . الان مدتیه سرور voice یاهو بدلیل قیلترینگ کار نمیکنه. البته الان میتونین لاگ این بشین و حتی به اد لیستتون کال بدین ولی هنوز از قابلیت صوتی داخل کنفرانس نمیشه استفاده کرد.نقل قول:
سلام دوستان
برای من یه مشکل خیلی عجیب پیش اومده نمیدونم علتش چیه خواهشن کمک کنید
دیروز من با مسنجرم آن شدم و بعد آف وقتی دوباره آن شدم تمام آیدی های ادلیستم مربوط به 3ماه قبل شده بود یعنی همه ایدی هایی که جدیدا ادد کردم پاک شده بود و ایدی هایی که قبلا پاک کرده بودم دوباره اضافه شده بود یه بار با سیستم ری استور مشکل رو حل کردم ولی باز اینجوری شد . الان با سیستم ری استور هم درست نمیشه ایدی ها رو دوبا ره پاک کردم و دوباره ادد کردم وقتی سیستم رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم دوباره همون مشکل بود فقط هم با یکی از ایدی ها این مشکل رو دارم
خواهشن راهنمایی کنید من هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم دارم ایدی ها رو دوباره ادد میکنم
سلام
من از دوروز پیش دیگه با آی دی یاهو خودم نمیتونم برم تو مسنجر و وقتی میخوام sige in کنم هیچ اتفاقی نمی افته
این ورژن رو کاملا پاک کردم حتی از تو رجیستری و آخرین ورژن رو نصب کردم
از سایت یاهو وارد محیط ایمیلم شدم و پسوردم رو هم تغییر دادم
الآن فقط از طریق ebuddy میتونم برم داخل و پی ام هام رو چک کنم
از هیلتر هم استفاده میکنم بازم داخل نمیشه اما با آی دی های دیگه میره
مشکل از کجاست ؟؟؟ :41: تورو خدا یکی کمک کنه
یاهو چند روزه ویس روماش قطع شده دوستان؟
با سلام خدمت دوستان عزيز .
من الان چند روزي هستش كه چه با وي پي ان و چه بدون اون نميتونم با يكي از آيدي هام وارد روم بشم و ارور زير رو ميده :
[LEFTsigning to chat took longer than expected.please try again later.][/LEFT]
ولي با آيدي ديگم براحتي وارد ميشه .
از دوستان كسي ميدونه مشكل كجاس ؟
با سلام
من با مسنجر ورژن 11 مشکلی دارم اینکه وقتی که با یه ایدی آن میشه بعد از چند ثانیه کلا مسنجر بسته میشه یا وقتی برام افلاین امده به محض اینکه پنجره مربوطه باز میشه ارور میده و بسته میشه ولی بعد از اینکه دو سه بار پشت سر هم مسنجر رو اجرا میکنم دیگه بسته نمیشه قبلا گفته بودن که اخرین نسخه جاوا رو نصب کنم همین کاررو انجام دادم ی مدتی مشکلی نداشت ولی دوباره همون بسته شدنها هستند جاوا رو هم دوباره نصب کردم بی فایده بود راه حلی هستش که این مشکل برطرف بشه
با تشکر
نقل قول:
مشکل شما اینه که isp شما پورت های یاهو رو بسته
اگر با وی | پی / ان تست کنید احتمال خیلی قوی بتونید کانکت شید
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
نقل قول:
برای من که از پارس آنلاین سرویس دارم مشکلی نیست
این مسائل بستگی به اون شرکت ارائه دهنده سرویس و مخابرات داره
نقل قول:
خب چجوری عزیز؟؟؟
منم همچین مشکلی رو داشتم!نقل قول:
نوشته شده توسط VESTA
فکر کنم باگ باشه
بعد از یه مدت خودش درست شد
فقط با ebuddy می تونی آن شی ؟ به احتمال زیاد آی دی تو دی اکتیو کردننقل قول:
سلام
من از دوروز پیش دیگه با آی دی یاهو خودم نمیتونم برم تو مسنجر و وقتی میخوام sige in کنم هیچ اتفاقی نمی افته
این ورژن رو کاملا پاک کردم حتی از تو رجیستری و آخرین ورژن رو نصب کردم
از سایت یاهو وارد محیط ایمیلم شدم و پسوردم رو هم تغییر دادم
الآن فقط از طریق ebuddy میتونم برم داخل و پی ام هام رو چک کنم
از هیلتر هم استفاده میکنم بازم داخل نمیشه اما با آی دی های دیگه میره
مشکل از کجاست ؟؟؟ تورو خدا یکی کمک کنه
با کلاینت yazak یه تست بزن ببین on میشه یا نه
منم چند بار اینطور مشکلی پیش اومده برامنقل قول:
شما آی پی valid ه ؟
یه با مودم رو خاموش روشن کن یه آی پی دیگه بگیره
اگرم از alias استفاده می کنی تغییرش بده به یه Alias دیگه.
احتمال زیاد نسخه یاهو مسنجری که استفاده می کنی یا بتا س( نسخه آزمایشی) یا نسخه معتبری نیست ( دستکاریش کردن)نقل قول:
یه نسخه معتبر رو نصب کن
وارد آدرسنقل قول:
mail.yahoo.com شو
I can't access my account کلیک کن
بعدش next بزن
یاهو ایدی و سوال امنیتی رو وارد کن ببعد next
تو صهحه ای که باز میشه جلو قسمت My alternate email is
ایملی رو که زیر ای دی گزاشتی وارد کن بعدش next
یه ایمل برات ارسال میشه بازی کن رو Rest Password کلیک کن
بقیش مشخصه دیگه
دوست عزیز با ebuddy به راحتی آن میشه با yazak هم امتحان کردم با اینم آن میشهنقل قول:
فقط نمیدونم چرا فقط با همین یه دونه آی دی مشکل دارم و مشکل آن شدن دارم
اما با آیدی های دیگه به راحتی تو خود مسنجر آن میشه :41:
اگه دی اکتیو شده باید چکار کنم مشکل حل بشه ؟
راستی اینم بگم بعضی مواقع که سروهای و ی پ ی ان رو عوض میکنم با زور و چندین بار کلیک روی sign in باز میشه اما خیلی باید اینکارو تکرار کنم
مرسی اما مساله اینحاس که سوال دوم امنیتی رو هم یادم رفته:دی نمی رسه به این آلترناتیو ایمیل و ...نقل قول:
چه کنم؟
اگه مشکل همین یه ای دی و با ebuddy وصل میشه احتمال زیاد دی اکتیو شدنقل قول:
البته ایت حدس منه ممکن مشکل از چیزه دیگه باشه ولی احتمال زیاد همینه
برای اینکه ری اکتیوش کنی باید full info داشته باشی
تاریخ تولد + سوال امنیتی + میل زیر ای دیت یه ایمیل میدی یاهو برات ری اکیتو می کنه
اگرم تاریخ تولد و میل رو نداری باید زنگ بزنی یاهو سوال امنیتی ها رو بدی 5 دقیقه ای برات ردیفش می کنن
alt mail قبل از سوال امنیتی اول بهت نمایش داده میشهنقل قول:
من 2 -3 روزه دارم امتحان میکنم نمیتونم برو تو روم های یاهو گیر میکنه !!با سوپرا هم امتحان کردم نشد !
دوست عزیز ممنون از اینکه وقت میزارید :11:نقل قول:
این فول اینفو رو اگر به محیط ایمیل دسترسی داشته باشم میتونم ببینم چی دادم ؟ آی دیم مال 5 سال پیشه ...
بعد این آی دیم هر روز تو مسنجر فعال هست و از این آی دی ها نیست که مثلا 6 ماه نرم سراغش با این حساب چرا باید دی اکتیو بشه ؟
معمولا آی دی هایی که کار نمیکنه و باهاش ایمیلی فرستاده نمیشه دی اکتیو میشه
نمایش داده نشد برای من راهی هست که مستقیما برسم به ارسال ای میل به آدرس جایگزین؟نقل قول:
چند روزه که نمیشه به روم های یاهو رفت.راه حلش چیه؟
خواهش می کنم وضیفسنقل قول:
دی اکتیو شدن ربطی به on شدن یا نشدن نداره
احتمالا یکی باهاتون مشکل داشته Abuse کرد آیدیتونو یاهوم Deactive کرده
بله اگه به محیط email دسترسی داشته باشی می تونی date birth و سوال امنیتی رو ببینی البته فقط سوال نه جواب
راحترین راهش همونه که زنگ بزنیید خود یاهو خرجش یه کارت اسکایپه زنگ بزنید خیلی پیگیری می کنن
این عکس رو نیگا کن :نقل قول:
این عکس برات نمیاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
ارروری چیزی نمیده ؟
بعد از کلیک Enter Chat مدت زیادی طول میشکه بعد این پیام میاد کهنقل قول:
Signing in to Chat took longer than expected.please try later
سرعت اینترنت اینقدر کم نیست که نشه رفت.
دوستانی که مشکل ورود به روم های یاهو رو دارند حتما آی دی ymail یا rocket دارن
آی دی yahoo.com@ بسازید مشکل حل میشه
مودم رو خاموش روشن کم دوباره وارد شو کار می کنه امتحان کردم مننقل قول:
دلیلش رو نمی دونم زیادم تو اینترنت سرچ کردم ولی جوابی پیدا نکردم
احتمالا مربوط به آی پی میشه. که با خاموش روشن کردن مودم و یا restart کرن کامپیوتر حل میشه.
It's nothing to be worried about that happens at time when your Internet goes Idle or has a temporary downtime just relog your Internet or Reboot your router and that will fix your problem.
قانون 8 م انجمن :نقل قول:
8- لطفا در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن تاپيک ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک تاپيک عمومي باز کنيد.
من جواب سوال رو دادم شما بهتره قانون 8 رو برای خودتون بنویسید که اسپم میزنیدنقل قول:
اگه جوابی پیدا نکردی پس سکوت کننقل قول:
دلیلش رو نمی دونم زیادم تو اینترنت سرچ کردم ولی جوابی پیدا نکردم
نقل قول:
مشکل من از طرف خود یاهو فقط حل میشه ؟ من یه ریپورت دادم امیدوارم مشکل حل شه :41: تا حالا نشنیده بودم کسی مشکل منو داشته باشه ..
الان یه آیدی دیگه ساختم ولی آفلاین ها برام نمیاد علتش چیه ؟ یعنی هرکس آف گذاشته باشه نمایش داده نمیشه و باید برم صفحه مربوط به اون آیدی رو خودم باز کنم و پیغامش رو از رو history ببینم ..
ممنون اگه راهنمایی کنید :11:
من قبلا اكانت FB تو ياهو مي اورد ولي ديگه نمياره با وي پي ان هم وصل ميشم تو خود تنضيمات FB هم ايدي ياهومو دادم ولي ميگه
مشكل داره حالا اين مشكل از كجا است ؟ :21:
چرا نمیتونم بدون v--p--n با یاهو مسنجر لوگین بشم ؟
webmessenger هم باز نمیشه
Like:thumbsdowنقل قول:
messenger -> preferences -> Connectionنقل قول:
تیک گزینه connect via a proxy server و فعال کن بعدش هم تیک HTTP Proxy
دوستان من وقتی وارد رومهای یاهو میشوم voice ندارم و حتی تاک رو هم نمیتونم بگیرم چون نیستش ویندوزمم 7 هست با چیز پی ان هم کانکت میشم حالا بنده باید چکار کنم تا ویس داشته باشم
من براي ياهو كه با FB بيام بالا اينو ميگه
Sorry, this account was previously associated with a different Yahoo! account during Log-in to Yahoo! An external account may be associated with only one Yahoo! account (4231000000)
تو FB هم فقط ايدي YAHOO مو دادم كه اونجا هم ميگه مشكل داره :21:
من از webmessenger یاهو استفاده میکنم الان از خود یاهو پیغام داده که از یه تاریخی دیگه استفاده از web Messenger قطع میشه میخواستم بدونم همین طوره؟ و کسی نخواد یاهو مسنجر رو دانلود کنه چیکار کنه؟
باز نشد :41:نقل قول:
فكر كنم iISP تون يه كاري كرده :21:نقل قول:
شما از اخرين نسخه استفاده مي كنين يه دفعه پاكش كنين و دوباره بريزين :31:
نقل قول:
سایت های دیگه ای هم هستند مثل Meboo و ....
از طریق وارد شدن به ایمیلتون هم میتونید با کانتکت هاتون بصورت Text گفتگو کنید
از نرم افزار یاهو بصورت پرتابل هم میتونید استفاده کنید البته اگر تمایل ندارید نصب کنید
دوستان بوتری برای یاهو که ویندوز سون بشه اجراش کرد وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها.من میخواستم با گوشیم یاهو مسنجر یاز کنم.خطمم ایرانسل هست.4 5 تا برنامه یاهو مسنجر روش نصب کردم اما بهد از اینگه آیدی و پسوردم میزنم مینویسه کانکتینگ . بهد ارور.اصلا لوگین نمیشه.اینترنت گوشیمم وصله.یعنی باش میشه وبگردی کرد.چی کار باید بکنم.تنضیمات جی پی ار اس رو باید تنظیم کنم؟؟.کسی کمکم میکنه
نقل قول:
جای درخواست و پرسش شما اینجا نیست در انجمن زیر پیگیر بشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شب خوش میخواستم برم تو چت روم اما خطای The refuse . . . میده چیکار کنم ؟
کسی نیست پاسخگو باشه :41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
شما احتمال خیلی زیاد سنتون رو در یاهو طوری ثبت کردید که در حال حاضر سنتون زیر 18 سال هست و بر طبق قوانین مجوز ورود به روم ها رو ندارید
نه بابا مگه زيز 18 رو قبول ميكنه ؟ نميزاره روم برن :31: اگه اينجا باشه كه كلا نميزاره روم برن :31:نقل قول:
نقل قول:
نخیر اجازه نمیده
زیر 18 سال سن رو ثبت کنید دسترسی به روم ها محدودیت داره