نقل قول:ممنون بابت جوابتوننقل قول:
جواب سوال اولم را هنوز ندادين
منتظرم
Printable View
نقل قول:ممنون بابت جوابتوننقل قول:
جواب سوال اولم را هنوز ندادين
منتظرم
دانشگاهتون اين واحد رو اين ترم ارائه نداده براي همين توي ليست نيست.نقل قول:
آقا اين درس آزمايشگاه فيزيك 1 چرا توي ليست انتخاب واحد نيست ؟؟؟
بله طبق اخرين خبري كه داده بودن از فردا شروع ميشه و ثبت نام هم اينترنتي هست.نقل قول:
فردا ثبت نام فراگیر شروع میشه، درسته؟
ثبت نام اینترنتی هست دیگه درسته؟
قسمت عملي واحد تربيت بدني 1 در مورد امادگي جسماني و تربيت 2 در مورد رشته هاي واليبال و بسكتبال و .. هست.2 تا 20 نمره داره كه يكي براي امتحان عملي و اونيكي براي امتحان كتبي (تستي) هستش.نقل قول:
دوستان ميشه يكم درباره درس تربيت بدني توضيح بدين؟
ميخوام ببينم مثل همون زنگ ورزش تو دبيرستان هست يا يه درس تئوريه.
به گزارش اخبار پیام نور ، ثبتنام اينترنتی آزمون فراگير كارشناسی ۹۰ از فردا ۲۴ مهرماه ۹۰ و كارشناسی ارشد دانشگاه پيام نور از ۳ آبان از طريق سايت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org ، آغازمی شود.
http://www.pnunews.com/post-807.aspx
دانلود رایگان دفترچه مقطع کارشناسی آزمون دوره جدید فراگیر ۹۰ دانشگاه پیام نور (نوبت بیست و سوم)
http://pnuna.com/?p=10612
.
اختلالات سایت گلستان دلیل افزایش شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور
http://pnuna.com/?p=10625
.
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
دانلود رایگان دفترچه مقطع کارشناسی آزمون دوره جدید فراگیر ۹۰ دانشگاه پیام نور (نوبت بیست و سوم)
http://pnuna.com/?p=10612
.
نقل قول:
من تربیت بدنی 1 این اشتباهو کردم فکر کردم درس عملیه ولی تربیت بدنی 1و 2 کاملا تئوریه که اگه قبول بشی معمولا عملیشم نمره قبولی میدن
سعید حسامی ، قائم مقام رئیس دانشگاه پیام نور در نشستی خبری که امروز – ۲۳ مهرماه ۱۳۹۰ – در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد ، در بخشی از صحبتهای خود در پاسخ به این سؤال که به رغم تاکید مسئولان دانشگاه پیام نور چرا این دانشگاه در این سال تحصیلی جدید ۲۰ درصد افزایش شهریه دارد، گفت: افزایش شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور حقیقی نیست و این مشکل به دلیل اختلالی است که در سایت گلستان دانشگاه پیام نور به وجود آمده است.
وی همچنین افزود : تمام شهریه اضافی به دانشجویان باز گردانده میشود و دانشجویان نگران این موضوع نباشند
واقعا دانشگاه مسخره ای پیام نور-تواین تایپیك یك عده نوشتند كه ممكنه سایت قاطی كرده باشه ودرنتیجه شهریه ها افزایش پیداكرده باشه -من باورنكردم گفتم چه ربطی داره حالا قایم مقام دانشگاه داره این رو تایید میكنه من نمیدونم تاحالا شده این سایت گلستان موقعی كه اخرترم نمره های دانشجوها اعلام می شه مثلا 20 نه فقط5 درصد نمره هارو افزایش بده یا نه
چرا شده توي نمره ها تغيير ايجاد بكنه ولي هيچوقت زياد نميشه هميشه كم ميكنه :دينقل قول:
مثلا خود سيستم به صورت رندمي ميانترم واسه يه درس وارد ميكنه :دي ترم پيش گرافيكم همينجوري بود بعد چند وقت درستش كردن :31::31:
دوستان عزيزم در وبلاگم در مورد دانشگاه پيام نور كرج و تجربه اولين جلسه نوشتم + كاستي هاي دانشگاه و معرفي پيام نور مركز كرج اين وبلاگ رو همين امروز به وجود آوردم اميد وارم به درد دوستان بخوره.
آدرس وبلاگ: pnu-info.blogfa.com
موفق و مويد باشيد.
هزینه خرید دفترچه ثبت نام کاردانی به کرشناسی فراگیر نسبت به دفترچه های دیگه خیلی بالاتره!(در حدود 65000 تومن)!برای چی؟
و اینکه برای رشته نرم افزار کامپیوتر همین درسهای مبانی و برنامه سازی در آزمون میاد؟
و برای درسهای عمومی هم زیاضی اول دبیرستان و دینی و همچنین فارسی و زبان سال های اول و دوم و سوم میاد؟
من تو هر ازمونی می بینم یکسری سوالات سخت که نمیدانم از کجای درس استخراج کرده اند تو درس می اید؟ایا منابعی هست برای فراگیر همراه با جواب؟
دوستان ثبت نام فراگیر کارشناسی هنوز شروع نشده؟ کی شروع میشه؟ مگه نگفته بودن 17 مهر؟ پس چی شد؟
یه سوال فوری
مهلت فروش کارت فراگیر تا کی هستش؟
آخه چرا اینا همچینند.
من تو این انجمن به هرکی می گم مدرکم دیپلم فنی هست و می تونم تو ازمون فراگیر کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟عرض می کنند بله.
الان تو سایت خود پیام نور می گه نه.حتی خیلی از دوستان هم پرسیدند
عجب غلطی کردم رفتم مدرک فنی گرفتم.... اصلا من خیال درس و دانشگاه را زدم..........
براي ازمون درسها و منابع مشخص شده.درسهاي عمومي ناشرشون پيام نوره نه اون كتابهاي دبيرستان.نقل قول:
و اینکه برای رشته نرم افزار کامپیوتر همین درسهای مبانی و برنامه سازی در آزمون میاد؟
و برای درسهای عمومی هم زیاضی اول دبیرستان و دینی و همچنین فارسی و زبان سال های اول و دوم و سوم میاد؟
من تو هر ازمونی می بینم یکسری سوالات سخت که نمیدانم از کجای درس استخراج کرده اند تو درس می اید؟ایا منابعی هست برای فراگیر همراه با جواب؟
براي جواب دادن به سوالات هم شما بايد خوب كتابها رو مطالعه كنيد.
نقل قول:
دوستان ثبت نام فراگیر کارشناسی هنوز شروع نشده؟ کی شروع میشه؟ مگه نگفته بودن 17 مهر؟ پس چی شد؟
ثبت نام فراگير از امروز 24 مهر ماه شروع شده و تا 1 ابان ادامه داره.نقل قول:
مهلت فروش کارت فراگیر تا کی هستش؟
كساني كه با ديپلم فني و از طريق فراگير وارد پيام نور ميشن بايد به جاي مدرك پيش دانشگاهي كه ندارند 24 واحد رو بگذرونند.الان هم هستند كساني كه اينطوري دارن توي پيام نور درس ميخونند.نقل قول:
آخه چرا اینا همچینند.
من تو این انجمن به هرکی می گم مدرکم دیپلم فنی هست و می تونم تو ازمون فراگیر کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟عرض می کنند بله.
الان تو سایت خود پیام نور می گه نه.حتی خیلی از دوستان هم پرسیدند
عجب غلطی کردم رفتم مدرک فنی گرفتم.... اصلا من خیال درس و دانشگاه را زدم..........
حالا شايد اين دوره شما شانس نداشتيد و ديگه فني ها رو قبول نمي كنند.شما دفترچه رو اول دانلود كنيد اگه شرايط رو داشتيد اونوقت بريد كارت رو بخريد.
منم امروز رفته بودم دانشگاه چون مدرک پیش نداشتم. پرتم کردن بیرون:31::31:نقل قول:
الان برم کارت فراگیر بگیرم چون گفته تا اخر اسفند میشه مدرگ گرفت .
60 هزار تومن قیمت کارتشه (پول خون باباشونو میگیرن)
اگه قبول نشم. بیچارشون میکنم. میرم هر چی میز و صندلی تو دانشگاه های پیام نور هست رو جمع میکنم میفروشم تا اون 60 تومن رو پس بگیرم. lloll
آغاز ثبت نام آزمون فراگیر کارشناسی بهمن ماه سال ۹۰ ( نوبت بیست و سوم ) دانشگاه پیام نور
http://pnuna.com/?p=10631
.
منم خرداد مدرک میگیرم!نقل قول:
امروز زنگ زدم به یکی از این مراکز پیام نور، گفت باید نوبت بعدی (اردیبهشت ماه) ثبت نام کنی. اگر بتونی تا 30 بهمن مدرک بگیری باید امسال ثبت نام کنی...
خب بالاخره ثبت نام فراگیر هم شروع شد.
اینم از دفترچه آزمون فراگیر نوبت 23 :
برای ثبت نام هم :کد:http://www6.sanjesh.org/Download/zip/pnuksh9023.zip
کد:www.sanjesh.org
به همه دوستاران پیام نور هم تبریک میگم :31: خودم قصد دارم واسه رشته الکترونیک ارومیه ثبت نام بکنم. :5:
نقل قول:
حتما باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشیم تا بتونیم وارد دانشگاه پیام نور شویم.
مارو بگو فکر کردیم اگه بریم فنی 1 سال از نظری ها یا تجربی ها بالاتریم و زودتر مدرک می گیریم اما بگو که به خاطر این پیش دانشگاهی دو ساله که عقب افتادم از دانشگاه.:13:
اگرم که قسمت نشد بریم دانشگاه میرم سربازی :18::2: تا بد ببینیم چی میشه.
شما شانس نداشتيد ...تا سالهاي قبل كه اينطوري نبود و فني ها هم مي تونستند وارد شن.نقل قول:
اگر هنوز زمان سربازيتون نرسيده بريد واسه پيش دانشگاهي اقدام كنيد.
کسی هست که تو این دوره های مهندسی که جدیدا پیام نور آورده شرکت کرده باشه ( بیشتر منظورم برق و عمران و مکانیک و اینهاست)، واقعا امکانات برگزاری این رشته ها رو پیام نور داره ؟ واحد های عملی رو چیکار می کنه؟
سلام به بروبچ پی ان یو ..
بچه ها سایت من باز نمیشه ؛ ارور اشتباه بودن نام کاربری یا رمز عبور رو میده !
واسه شما هم اینجور ِ ؟
این رشته هایی كه اسم بردی تاپایان ترم سوم شاید حدود75درصد درساشون مشترك باشه دروس تیوری عمومی وپایه وتخصصی كه نیازبه امكانات خاصی نداره مابقیش هم كه متفاوته یاتیوریه یا عملی -مثل عمران فقط تاپایان ترم4 حدودفكركنم 3یا 4درس عملی دارند كه مطمین باش به هرزوری كه شده جورش می كنند تیوری هم كه تكلیفش معلومه یك استاد می خواد ویك كلاس وچندتاصندلی به همین راحتینقل قول:
پس حداقل دوسال وقت دارند امكانات عملی برای رشته هایی كه امكاناتش فعلن موجودنیست روجوركنند البته به فضای اموزشی دانشگاهی كه می خوایدانتخاب كنید هم بستگی داره
البته بگم من الان یك درس نقشه كشی برداشتم ویك ماه ازترم هم گذشته هنوز برنامه كلاسی وساعت های تشكیل این درس روارایه ندادند البته امكاناتش رو دارندولی اینقدردانشجوگرفتند كه نمی دونند چه طوری برنامه ریزی كنند
سلام.من می خوام روانشناسی عمومی رو بخونم. ساکن تهران هم هستم. می خواستم مطمئن شم که واحد تهران جنوب و تهران شمیرانات هر دو نزدیک انقلاب هست دیگه؟ بعد من این دو تا مرکز رو انتخاب کنم یعنی دانش پذیری م تو همین دانشگاهاست؟ قبول هم بشم همینجا باید برم دیگه؟ آخه از بعضیا شنیده بودم که فراگیر دانشجوهاشو میفرسته دانشگاه های دولتی و آزاد و هر چندوقت یه بار جاشونو عوض میکنه :| توضیح بدین ممنون میشم.
سلام
من شهريمو پرداخت كردم و حالا كه ميگن اشتباه شده چه جوري پولمو پس ميدن؟؟؟؟؟
شهريه اوليه٢٤١تومان بعد افزايش٣٤١ تومان شد كه مبلغ افزايشي رو پرداخت كردم
حالا بايد چيكار كنم
پولم برميگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهت پس نميدن ولي ميره رو حساب بستانكاري از دانشگاه ترم اينده كه واحد برداري اگه مثلا 200 تومن شهريه ت بشه فقط بايد 100 تومنش رو واريز كني چون 100 تومن از دانشگاه بستانكاري داري.نقل قول:
سلام
من شهريمو پرداخت كردم و حالا كه ميگن اشتباه شده چه جوري پولمو پس ميدن؟؟؟؟؟
شهريه اوليه٢٤١تومان بعد افزايش٣٤١ تومان شد كه مبلغ افزايشي رو پرداخت كردم
حالا بايد چيكار كنم
پولم برميگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزینه دفترچه در مقطع کارشناسی فراگیر دوره جدید ۶۵ هزار و ۸۵۰ تومان عنوان شده است.
http://pnuna.com/1390/07/ثبت-نام-آزمون-کارشناسی-فراگیر90-پيام-نور.html
مدرک فراگیر با رسمی فرق میکنه(مهر فراگیر میخوره)؟
یا هردو مهر رسمی میخره؟
کسی که کاردانی کامپیوتر از دانشگاه ازاد تو بهمن ماه میگیره میتونه تو فراگیر پیام نور شرکت کنه؟ اصلا کاردانی به کارشناسی فراگیرپیام نور داره؟
اقا یونی ما همه جاش از سلف و کتابخونه بگیر تا حتی بوفه تفکیک شد به سلامتی :|
فقط کلاسا رو استاد ندارن وگرنه اونم تفکیک بود:|
البته احتمالش هست وسط کلاسا پرده بکشن =))))
اقا من امروز تو رشته پلیمر ثبت ناممو تکمیل کردم بعد فهمیدم دو هفته هست که بقیه هم دوره ای های من تو کلاس میشنن و همه انتخاب واحد هم کردن الان هم دیگه وقت انتخاب واحد تموم شده و فقط از پس فردا نوبت حذف و اضافه هست. حالا یکی راهنماییم کنه باید چی کار کنم ؟:41:
دانشگاه ما(همون کوهستان شمیرانات)خدا رو شکر زیاد گیر نمیدن
اما یه پارچه بزرگ زدند که مربوط به پوشش آقایون و خانومهاست
مثلا آقا پسرها از تی شرت و پیراهن آستیم کوتاه نباید استفاده کنند....
یکی نسیت بگه تو سرمای شمیرانات کدوم آدم عاقلی میتونه آستین کوتاه بپوشه
من امروز رفتم کفش میخ دار و لوازم کوهنوردی گرفتم تا چند روز دیگه لازمم میشه!!
با هم فرقي ندارن فقط شهريه ي فراگير بيشتره.نقل قول:
مدرک فراگیر با رسمی فرق میکنه(مهر فراگیر میخوره)؟
یا هردو مهر رسمی میخره؟
همدردي خودم رو اعلام ميكنم :دينقل قول:
اقا یونی ما همه جاش از سلف و کتابخونه بگیر تا حتی بوفه تفکیک شد به سلامتی :|
فقط کلاسا رو استاد ندارن وگرنه اونم تفکیک بود:|
البته احتمالش هست وسط کلاسا پرده بکشن =)))
دانشگاه ما هم اينطوريه :دي
توي حذف و اضافه واحداي ترم اول رو انتخاب كن.نگران نباش هنوزم مي توني انتخاب واحد انجام بدي.نقل قول:
اقا من امروز تو رشته پلیمر ثبت ناممو تکمیل کردم بعد فهمیدم دو هفته هست که بقیه هم دوره ای های من تو کلاس میشنن و همه انتخاب واحد هم کردن الان هم دیگه وقت انتخاب واحد تموم شده و فقط از پس فردا نوبت حذف و اضافه هست. حالا یکی راهنماییم کنه باید چی کار کنم ؟
براي ما ازن پارچه ها نزدن ولي از هفته ي قبل ديگه نميزارن سرويسا از نگهباني رد شن و ما بايد از جلوي نگهباني يه سر بالايي رو پياده بريم البته بعد از اينكه توسط حراست عزيز بازديد شديم ........ورزشيه واسه خودش :دينقل قول:
دانشگاه ما(همون کوهستان شمیرانات)خدا رو شکر زیاد گیر نمیدن
اما یه پارچه بزرگ زدند که مربوط به پوشش آقایون و خانومهاست
مثلا آقا پسرها از تی شرت و پیراهن آستیم کوتاه نباید استفاده کنند....
یکی نسیت بگه تو سرمای شمیرانات کدوم آدم عاقلی میتونه آستین کوتاه بپوشه
من امروز رفتم کفش میخ دار و لوازم کوهنوردی گرفتم تا چند روز دیگه لازمم میشه!!
خب بريد اعتراض كنيد تجمع كنيد بگيد دانشگاه ما رو انتقال بديد به همون بخش مركزي..تا مسئولين شايد رسيدگي كردند.آخه با اينجا گفتن كه دردي از شما دوا نميشه.
سلام دوستان امروز رفتم سایت گلستان با کمال ناباوری دیدم شهریه من کمتر شده یعنی از 227000 تومن شده 171000 تومن بنظرتون علتش جی میتونه باشه؟ من 16 واحد انتخاب کردم که یکیش عملی هست.
سلام خدمت دوستان گل !
یه سوال داشتم خدمدتون که اگر میشه زودتر جواب بدین !
من رشتم برق فنی هستش!
ایا میتونم توی فراگیر پیام نور شرکت کنم یا خیر! ممنون!!!
:دینقل قول:
سلام دوستان امروز رفتم سایت گلستان با کمال ناباوری دیدم شهریه من کمتر شده یعنی از 227000 تومن شده 171000 تومن بنظرتون علتش جی میتونه باشه؟ من 16 واحد انتخاب کردم که یکیش عملی هست.
اقا چرا امید واهی میدی شهریه من همونه :|
برو خدا رو شکر کن :دی
سلام
کسی نمیدونه نتایج تکمیل ظرفیت آمده یانه؟؟!!
دوستم تاثيري نداره.اگه قرار بود به فكر ما باشن كه از همون اول جابه جا نمي كردن دانشگاه رو!!نقل قول:
خب بريد اعتراض كنيد تجمع كنيد بگيد دانشگاه ما رو انتقال بديد به همون بخش مركزي..تا مسئولين شايد رسيدگي كردند.آخه با اينجا گفتن كه دردي از شما دوا نميشه.
نه تغيير نكرده همونه...خوش بحالت :دينقل قول:
تو سايت سنجش نگاه كن .هنوز نزدن.نقل قول:
سلام
کسی نمیدونه نتایج تکمیل ظرفیت آمده یانه؟؟!!
اگر تا 30 بهمن بتونيد مدرك پيش دانشگاهي بگيريد مي تونيد شركت كنيد در غير اينصورت نميشه.نقل قول:
سلام خدمت دوستان گل !
یه سوال داشتم خدمدتون که اگر میشه زودتر جواب بدین !
من رشتم برق فنی هستش!
ایا میتونم توی فراگیر پیام نور شرکت کنم یا خیر! ممنون!!!