اگر برنامه نویسی می کنی به این نکته درباره ی 1510 توجه کن که برای استفاده از کلید های Home و End باید کلید func را همزمان فشار بدی.نقل قول:
اگر برنامه نویسی می کنی به این نکته درباره ی 1510 توجه کن که برای استفاده از کلید های Home و End باید کلید func را همزمان فشار بدی.نقل قول:
سلام دوستان
می خواستم نظرتون را درباره ی dell studio بپرسم.
به نظر شما کی کانفیگهای خوب این مدل وارد بازار میشه؟
الان پارس لپتاپ dell studio 1535 را گذاشته با قیمت 1.320 :
نظر شما چیه؟ گرافیکش چطوره؟
کد:
BRANDSTUDIO 1535MODEL
CORE 2 DUO 2.4 GHZ T8300
CPUMB 3CACHEOS
GB 2 DDR2
RAM
GB 250 SATA
HARD
DVD / RW DUAL LAYER
DRIVE
TRULIFE WXGA + 15.4
LCD
MB 1530 ATI RADEON 3470
GRAPHIC
VISTA OR XPN 802.11
WIFI
YES
BLUETOOTH
YES- WEBCAM-HDMI
i Link
USB II * 4- S VIDEO
PORT
KG 2.6
WEIGHT
ONE YEAR
GUARANTEE
MADE IN POLAND
COUNTRY
سلام دوستان
من دانشجوي رشته سخت افزار كامپيوتر هستم و به برنامه هاي گرافيكي و برنامه نويسي VB.NET و برنامه نويسي صنعتي PLC علاقه دارم . براي انتخاب يه لپتاپ از بين دو مدل DELL XPS 1530 و Latitude D830 دچار مشكل شدم ( البته آحرين كانفيگشون با قيمت 1750000تومان )
علتشم جملات تبليغاتي كه در توصيف كارايي اين لپتاپها بيان ميشه . مثلا برا XPS 1530 ميگن :
پرفروشتيرين لپتاپ بر اساس سايت notebookreview ( البته در چند ماه گذشته )
مخصوص انجام بازي هاي گرافيكي سنگين و مناسب براي كار طولاني و البته زيبا و با دوام
براي Latitude ميگن :
مناسب براي حرفه اي ها ( يعني كيا ؟ )
بدنه زد ضربه و رطوبت و گرد و غبار و حرارت ( و شايد هم زد گلوله !! )
البته خودم XPS رو بخاطر زيباي و كاراييش مي پسندم و Latitude رو بخاطر full port بودن و مناسب براي كارهاي سنگين و حرفه اي بودن.
لطفا تو اين انتخاب كمكم كنيد . در ضمن اگه اطلاعاتي راجبه تفاوت كارت گرافيك اين دو مدل به من بدين ممنون ميشم .
سلام دوستان
آیا توی اصفهان جایی هست که hp dv5 رو به قیمت . مطمئن بفروشه؟
اگه میشه شماره تلفن یا آدرس بدید:
کلا شرکت دل نوت بوک های سری Latitude خودش رو برای موارد تجاری و business و صنعتی و سری XPS رو برای gaming تبلیغ میکنه.نقل قول:
اولی یعنی D830 بارزترین خصوصیتش اینه که از گرافیک quadro nvs استفاده میکنه که برای موارد CAD خیلی مناسبه و نه گیمینگ.
دومی یعنی XPS برای گیمینگ مناسبه.
من جای شما باشم XPS رو بر می دارم چون latitude واقعا برتری چندانی نسبت به XPS نداره و برای موارد خاص که عرض کردم مناسب خواهد بود. البته انتخاب بین این دو واقعا سخته! هر دو انتخاب های خوبی هستن و طرفدارای خاص خودش رو دارن ولی خب 1530 popular تر هست.
نوت بوک های سری Latitude معمولا فروش کمتری دارن و قشر خاصی طرفش می رن و اگر واقعا کاربرد CAD برای شما مطرح نیست فکر نمی کنم امتیاز چندانی نسبت به XPS برای شما داشته باشه.
در ضمن تراشه های گرافیکی Quadro در پردازش های پیکسلی ضعیف تر عمل میکنن و خروجی تصویر زیاد مطلوبی رو در مقایسه با تراشه های معمولی ندارن.
من یه سوال دارم از بین لپتاپ های ایسر سری aspire بهتره یا extensa?
بین aspire 5315 و extensa 4220 با کانفیگ مشابه کدام رو تو صیه می کنید؟
سلام به دوستان
با حدود دو میلیون و خورده ای چه ل÷ تا÷ی میشه گرفت؟
خودم این مدلا رو مد نظر دارم : z570 - sr190
نظرتون چیه؟
قیمت دقیقو دارید؟
دوستان عزیز خسته نباشید من بین این دو مدل لپ تاپ گیرم ! اگه ممکنه شما راهنمایی کنید که کدوم یکی بهتره !
HP DV5 1070 و Dell XPS 1530
دمه دوستان واقعا گرم ! چقدر جواب آدمو تو این انجمن میدن !!!!!!
دوستان خبری از G50 اسوس تو ايران نیست ؟؟ تو آمریکا 1600$ اگه اينجا بياد فکر ميکنید چقدر بشه ؟ اصلا ارزش داره واسش صبر کنم یا برم همین 1070 رو بگیرم ؟؟
مرسی
دوست عزیزسلامنقل قول:
با یک سرچ ساده توی این تایپک جواب میگیری
این سوال قبلا بطورمکرر پرسیده شده و دوستان جواب داده اند
سلام دوستان
می خواستم بدونم که آیا compaq با hp ادغام شده چون عموی من از آمریکا یه نوت بوک گرفته و میگه روش زده compaq و میگه آخرین مدلش هست و 500 دلار گرفته به نظر شما مدلش چیه ؟؟؟ و اینکه به درد می خوره
ممنون میشم جوابم رو بدبد
با تشکر
سلام دوستان من یک نوت بوک میخواستم که فقط به اینترنت وصل بشه و ویندوز xpداشته باشه
چقدر باید هزینه کنم؟
نوت بوک 190 هزار تومانی که قرار بود چینی ها بیارن تو بازار اومده یا نه؟
سالهاست که Compaq در HP ادغام شده.نقل قول:
شاید! چون HP هنوز هم با نام Compaq presario نوت بوک تولید میکنه. جدیدترین مدلش که تو سایت خود HP زده CQ50Z ه. سری های A و B و C و F و V هم هستن.
چرا به درد نخوره، تولید خود HP ه دیگه.کد:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=series_detail&category=notebooks&series_name=CQ50Z_series
مهم اینه که چقدر پول داری!نقل قول:
از 500 تا 3 و خورده ای میلیون هست:46:
با سلام
یكی از دوستان قصد خرید لب تاپ دل رو داره. الان قیمتها متعادل هست یا نه؟
من فقط میخوام دانلود کنه همین حتی توقع اجرای اهنگ رو هم ازش ندارمنقل قول:
والا چی بگم!نقل قول:
نمی دونم شما بودجت خیلی کمه یا اینکه نمی خوای خرج کنی!
به هرحال چند مدل ارزون قیمت معرفی میکنم:
- Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V5535-b
با پردازنده سلرون 2.0 گیگاهرتز - رم 1024 مگابایت - هارد 120 گیگابایت - DVD-Writer - مونیتور 15.4 اینچ - کارت شبکه و مودم و WLAN.
حدودا 550000
- Dell Vostro 500-A
با همون مشخصات بالایی + Memory Reader و بلوتوث و گرافیک مناسبتر
حدودا 590000
- Acer Extensa 4220-A
پردازنده سلرون 2 گیگاهرتز - رم 1024 - هارد 120 - درایو Combo - مونیتور 14.1 اینچ - مودم و کارت شبکه و WLAN و وب کم
حدودا 550000
اینا حداقل نوت بوک هایی هستش که میتونی بگیری اما به نظر من بیشتر خرج کن جای دوری نمیره! تنها به نیازهای فعلیت نگاه نکن و آینده رو هم در نظر بگیر...
اخه من یه کامپیوتر حرفه ای خونه دارم اما چون پسر عمه ام تو خوابگاه دانشجویی اینترنت ماهواره ای دارند به خاطر همین دنبال یه نوت بوک ارزون میگردم تا فقط دانلود کنمنقل قول:
شنیدم یه شرکت چینی داره نوت بوک های ارزون وارد می کنه
کمترین قیمتش هم 190 هزار هستش شما چیزی نمیدونید ؟
نخیر متاسفانه.نقل قول:
نقل قول:
كسي نيست جواب بده ؟:19:!
سلام
الان بهترین لپ تاپ تو قیمت 600 - 700 تومن چه هست..؟
به نظر بنده Dell Vostro انتخاب خوبیه.نقل قول:
مثلا Vostro 1000-A
میشه با هاش بازی کرد مثلا pes 2009 رو میخونه..؟
نقل قول:
نه عزیز .لپ تاپ هایی که کارت گرافیک شیر دارن به هیچ وجه نمیشه روشون این بازی هارو کرد.مخصوصا لپ تاب هایی که در رنج 500 600 تومن.تنها بازی های فلش و حجم کم میتونی تو این دستگاه ها بازی کنی.
اگه لپ تاپی میخای که این بازی هارو اجرا کنه کم کمش باید 1 میلیون خرج کنی:10:
سلام دوستان
من قصد خريد لپ تاپ داشتم ، چه ماركي بهتره ؟ وايو يا دل ؟ يك سيستم خوب مثلا با دو گيگ رم و مشخصاتي از اين قبيل چنده ؟
بالاترين قيمت چنده ؟ متوسط و خوب چنده و چه امكاناتي دارد؟
متشكرم
salamنقل قول:
sharmande pc haye college ma nemishe bahash farsi type kard
doste aziz bayad behet begam ke shoma aval bayad moshakhas koni ke hadafet az kharide loptop chiye ta man be rahati behet begam chi vase shoma khobe albate in nazare shakhsi man hast
age donbale lop top hasti faghat vase inke tabdil beshe beye hard vase jabejayi etelaat mitoni ye acer begiri ke 700 kafiye
age ye laptop khob mikhay ke beshe hame kar bahash kard bejoz bazi bayad beri soraghe dell ya hp mesle 6870hp vostro 1510
age ham bodjeye 1500 ya balatar az oon dari mitoni ye xps m1530 begiri ke toope va vase hame chiz alli hast az bazi gerefte ta ela mashalla
zaher laptop ham injoriye ke harchi chize geron tar begiri khoshgel tar kharidi
.
نقل قول:
salam age search kardi ke hich age nakardi be kholase vasat javabo mizaram
bebin tamami confige in 2 model yeki hast bejoz 4 ta chiz
1. cart graphic ke 100 % 1070 behtare
2. finger print ke 1530 dare vali 1070 nadare
3. cpu 1070 az fanavari centrio 2 estefade mikone ke kheyli sariitare
4. lcd 1530 bright bala tri dare
dar akhar 1070 vaghean behtare vbali tanha moshekelsh in hast ke kami bishtar az loptap haye ham seri khodesh dagh mikone ke albate dar karkarde ziyaad in mahsoos hast na dar kar haye 1 ya 2-3 saate .
movafagh.....
تو قیمت 1100 بهترین مدل های لپ تاپ چیست؟
تفاوت قیمت لپ تاپ در تهران و دبی چقدره؟
بهترین مراکز خرید لپ تاپ در تهران کجاست؟ نمایندگی ها؟
من خودم نظر رو وسترو 1500 دارم. خبرگان بگویند ضعف این مدل در چیست؟
اگر مدل های دیگری دارید بفرمایید تا 1200 و 1300 هم میام باهاتون..........تشکر
دوستان مشخصات مدل هم بگید. در ضمن چون من باید از تهران خرید کنم نام چند محل نوت بوک فروشی معتبر هم بگید.
سلام برو بچ گل پی30 ،
آقا من بعد خوندن کلی سوال و جواب و راهنمایی و مشاوره تو قسمت لپتاپ بالاخره دو مدل رو انتخاب کردم:
1. DELL - XPS M1530
HP - Pavilion DV5 1070 .2
خودم از این دو مدل از XPS بیشتر خوشم اومد و کانفیگ زیر رو انتخاب کردم با گارانتی امرتات که تا 5 شنبه برم پایتخت بگیرم:
XPS 1530 / 2.5GHz Core2Duo T9300 / 4GB DDR2 / 320GB SATA / 15.4" WXGATrueLife / DVD+/-RW DL / 256MB Geforce8400 / 2.6KG / V-HomePremium / BT / Cam /FP
قیمت هم ريال ١٧,٣٠٠,٠٠
ولی نمیدونم باطریش 9 سلولیه یا 6 ، کسی خبر داره؟
یه چیز دیگه هم اینکه تو این کانفیگشون کارت گرافیک رو 8400 زده ولی من اکثر جاها دیدم که 8600 بود، کسی میدونه علت چیه؟
یه سوال دیگه اینکه من یه سیستم تو سایت اصلی دل سلکت کردم با این مشخصات:
میخوام ببینم امکانش هست امرتات بتونه این سیستمو جمع کنه برام؟ تو سایت دل شد 1968$ :31:نقل قول:
My System Details:
PROCESSOR: Intel® Core™ 2 Duo Processor T9500 (2.6GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache)
OPERATING SYSTEM: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1
PRODUCTIVITY: Microsoft Works
SYSTEM COLOR: Tuxedo Black
LCD PANEL AND WEBCAM: Glossy, widescreen 15.4 inch LCD (1280x800) & 2.0 MP Camera
MEMORY: 4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms)
HARD DRIVE: Speed: 250GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor
OPTICAL DRIVE: Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write)
VIDEO CARD: 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT
WI-FI WIRELESS CARD: Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card
MOBILE BROADBAND: Verizon Wireless built-in cellular mobile broadband (EVDO Rev A)
BLUETOOTH WIRELESS: Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate)
SOUND OPTION: Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition
My Accessories:
PRIMARY BATTERY: 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
My Software:
ONLINE BUSINESS GROWTH TOOLS: Free Microsoft Office Live Small Business
SECURITY: McAfee Security Center with anti-virus, anti-spyware, firewall, 24-months
My Services & Warranties:
WARRANTY & SERVICE: 2 Yr Ltd Warranty, On-site Service, and HW Warranty Supt
DIAL-UP INTERNET ACCESS: No ISP requested
ALSO INCLUDED WITH YOUR SYSTEM:
SECURITY: Finger Print Reader XPS M1530
AP: Adobe® Acrobat® Reader 9.0
دوستان هر پیشنهاد دیگه ای دارن که کمکم کنه ممنون میشم بفرمایید:10: تا قیمت 2 میلیون اگر چیز بهتری سراغ دارید حتی از سونی بگید لطفا.
ممنون
سلام دوست عزيز . ببخشيد كه يه مدتي نبودمنقل قول:
سوني و دل جزء 4 توليد كننده برتر لپ تاپ هستن و بستگي به مدل هاشون داره و اينكه بخواي چي انتخاب كني
معمولا ميتوني سيستم خوبي با قيمت 1 ميليون و 200-300 هزار تومن بخري
salam to renge 1.100.000 ta 1.200.000نقل قول:
تو قیمت 1100 بهترین مدل های لپ تاپ چیست؟
behtarin gozine dell vostro 1510 hast .
salamنقل قول:
دوستان هر پیشنهاد دیگه ای دارن که کمکم کنه ممنون میشم بفرمایید تا قیمت 2 میلیون اگر چیز بهتری سراغ دارید حتی از سونی بگید لطفا.
ممنون
in gheymati ke beshoma dade hatman 9 cell bode
dar zemn ma 1530 ba graphic 8400 nadarim hamashoon 8600 gt ddr 3 hastan .
in system ke neveshti hamoon xps m1530 hast ke khodet mikhay begiri va faghat cpu bejaye 2.5 shode 2.6
behtarin entekhabet hp dv5 - 1070 hast ke be marateb az xps m1530 behtare.
movafagh.....
نقل قول:
behtarin entekhabet hp dv5 - 1070 hast ke be marateb az xps m1530 behtare.
راستش اول این مدل رو انتخاب کردم ولی نظرات رو که در مورد داغ کردن بیش از حد اون بود رو دیدم پشیمون شدم + باطری 6 سلی:41:
حالا 100% هم معلوم نیست XPS بگیرم:31: چون هرچی باشه این مدلیه که تو خونه و پشت یه دستگاه قیافشو دیدم:19: یه موقع دیدین رفتم پایتخت از مدلش خوشم نیمد و رفتم سراغ همون اچ پی:46:
البته اینم بگه زیاد هم بدم نمیاد برم طرف سونی:20: اونم به خاطر دیزاینهای خوشگلش :31:
در هر صورت فردا که دیگه شد امروز میرم پایتخت :8:
دوستان یه سوالی درباره کارت گرافیک
من گیمر که نیستم و بیشتر واسه کارهای درسی....لب تاپ میخوام.اما خوب نمیتونم از بازی های اسپورت هم بگذرم!!!
یه مثال میزنم تا کارایی کارت گرافیک رو بفهمم
مثلا من میخوام بازی فیفا 2009 رو بازی کنم که تو سیستم مورد نیازش نوشته گرافیک 512 میخواد
حالا من اگه کارت گرافیکم 9200 جی اس از لب تاپ 1050 باشه که 256 هست و تا هزار و خوزده ایی هم شیر میکنه ایا بازی 2009 فیفا رو جواب میده؟
سلام.
راستش من قصد خرید لپتاتپ دارم. چه جالب!!!!!!
اول از همه می تونم تا 1.600.000 یا نهایتا 1.700.000 هزینه کنم.
1-رم واسم خیلی خیلی خیلی مهمه.
2-CPU فقط Core 2 due و حداقل 2.2
3-گرافیک چندان واسم مهم نیست.در حدی که بتونم PES 2009 رو بالاترین حالت بازی کنم.
3-مانیتور 15 باشه بهتره.
4-اینهم واسم مهمه حداقل 200 گیگ هارد داشته باشه.
5-باطری خوبی داشته باشه . اگه بخوام فیلم نگاه کنم یا موزیک گوش کنم چقدر باطری نگه می داره؟6 یا 9 ؟
6-اگر مدلی با این مشخصات بود و قیمتش کمتر بود هم عیبی نداره.چه باحال !!!!!!!!
در کل می خواستم HP بگیرم ولی مثل این که داغ می کنه.بنابراین بین سونی و دل یک مدل بگید.
ممنون.
يك لب تاب تا سقف 400 هزارتومان..لطفا راهنماييم كنيد
دل ایراندی و لهستانی خیلی با هم از نظر کیفیت فرق دارن؟
چون شدیدا اختلاف قیمت دارن!! کسی می تونه توضیح بده؟
زيمنس از بهترين هاستنقل قول:
ببين دوست عزيزنقل قول: