آقا شبها دیگه نمیشه دانلود کرد . به خصوص از ساعت 1.5 تا 4 تقریبا قطعه. :angry:
این دیگه چه وضعیه.:47:
Printable View
آقا شبها دیگه نمیشه دانلود کرد . به خصوص از ساعت 1.5 تا 4 تقریبا قطعه. :angry:
این دیگه چه وضعیه.:47:
وقتی شرکتی نمی تونه دانلود رایگان شبانه رو فراهم کنه چرا اینقدر روش مانور میده.
یه مقاله ای قبلا می خوندم درباره "تلف شدن عمر کاربران ایرانی به خاطر سرعت اینترنت"
خدا به خیر کنه از دست این شرکت های خالی بند.
اینها دیگه کین؟!:21: اگه بسته ی 10 گیگ بخری همینطوره؟نقل قول:
منم در فكر 10 گيگي بودم ولي نميدونم سرعت با 10 گيگ چه جوره. آنقدر كلك و ترفند بلدند اين آسيا تكي ها كه عقل جن هم نميرسه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اين 4 تا پست رو نقل قول كردم تا بگم همه دوستان يادشون ميره اصل قضيه رو در پستهاشون ذكر كنن ، سرعت 128 محدود در روز 64 (512) و در شب 16 (128) به ترتيب كيلوبايت و كيلوبيت بر ثانيه است و لاغير در ضمن كانكشن 512 راس ساعت 2 قطع شده و با 128 برای مدت شبانه وصل ميشين و 8 صبح مجددا قطع و با 512 وصل ميشين . به دليل كم بودن مشتری بر خلاف ساير آی اس پی ها آسياتك طوری نيست كه در دو منطقه متفاوت، تفاوت چندانی داشته باشه.نقل قول:
شبانه سرعت داغون شده من 2 مگ گرفتم روزا 200 ---شبا 35...40 خیلی زور بزنه 50 K
من همیشه 5 گیگ می گیرمنقل قول:
منم در فكر 10 گيگي بودم ولي نميدونم سرعت با 10 گيگ چه جوره. آنقدر كلك و ترفند بلدند اين آسيا تكي ها كه عقل جن هم نميرسه.
یه شب تو ماه قبل نشستم از 2 تا 8 کلی عکسو این چیزا باز کردم
شبای بعدشم یکی دو تا دانلود داشتم
وسطای ماه یهو متوجه شدم اینترنت داره اطلاعات سند می کنه
ینی اگه یک ساعت کانکت می شدم 100 مگابایت سند می شد
یه هفته زود تر از آخر ماه شارژم تموم شد!
الانم netlimiter نصب کردم
معلوم نشد جوری اینکارو کردن یا اینکه اصلا دست اونا بوده یا نه!
سلام هيچ چيز مثله اسياتك نميشه من يه 256 گرفتم روزا 65تا 70 شبا 30 تا 40 بابا ايول پشتيباني هم عاليه تا دو ماه پيش صبانت داشتم زنگ كه بهشون ميزدم كم مونده بود ادمو بزنن با اين اخلاقشون:2:
ولي اسياتك زدم اشتباهي سيماي تلفنو قطع كردم:13: با اينكه جزء وظيفشون نيست اومدن مجاني درستش كردن
اينو ميگن خدمت به مردم:31:
نقل قول:
بعدشم روزا سرعت بالا میدن که حجم ات زود تموم بشه تا بازم ازشون حجم بخری:31:به این میگن سیاست به سبک آسیاتک:31:
به من 150 میده روزا منم 256 دارم:31:ولی شبا که اصل کار و میدونن رایگان همه میخوان دانلود کنن راس ساعت 2دیسکانکت میشه و سرعت زیر 30:31:
:31::31:تازه اولشه
یه چند وقت بگذره برمیگردی همون صبانت:31:
مال من نا محدوده گرفتم ماهي 25 هزار تومننقل قول:
فعلا سرعت از 34 پايين تر نرفت (يعني همون 256)
البته حرف شما هم درسته جوجه هارو اخر پاييز ميشمارن:27:
برای هر گیگ اضافه دقیقا باید چند بدیم؟
سرعت آسیاتک تو تهران و شهرستان ها فرقی می کنه؟(128 و 256 نا محدودش)
سرعتشون همون 16 و32 هست؟ یا نه بیشتر می بندن؟
نقل قول:
46800 ريال...........:31:
نقل قول:
کلا سیاست آسیاتک به این شکل به نامحدود ها سرعت واقعی مثلا 128:15 به 256:30-40 میده ولی اگه محدود بخرین برای این که حجمتون زودتر از موقع معین تموم بشه و مجبور بشید باز حجم بخرید سرعت خیلی بالا میده:46:
سلام دوستان خسته نباشید.
بنده می خواستم اینترنت 512 Kb از آسیاتک بگیرم(شهر قم)
می خواستم ببینم کیفیتش چطوره این شرکت؟
ممنون
زرشك:2:
از ساعت 12 شب چراغ لينك مودم خاموش شده روشن بشوهم نيست چيكار كنم
سرعت دانلود شبانه همون سرعت سرویستون خواهد بود برای 512 سرعت دانلود شما 50 تا 60 کیلو بایت خواهد بود ولی روزانه بالای 200 کیلو بایت .نقل قول:
اگر میخواید با ترافیک 5 گیگ بگیرید پیشنهاد میکنم که سرویس 2 مگ رو تهیه کنید اختلافش 10 هزار تومان میشه ولی سرعت دانلود شبانتون با سرعت روزانه یکی میشه من شبا بین 3.5 تا 4 گیگ دانلود دارم .
در هفته ممکنه 1 یا 2 شب بازی داشته باشه ولی در کل با توجه به محدودیتی که مرکز مخابرات ما داره برای من بهترین گزینه آسیا تکه . در کل راضیم از سرویسش شما هم یه تحقیقی بکن بین شرکتهایی که در مرکز مخابراتتون سرویس میدن اونوقت انتخاب کن .
سلام . من می خوام سرویس ۲مگ آسیاتک بگیرم با محدودیت ۱۰ یا ۲۰ گیگ . خواستم نظرتون رو راجع به کیفیت سرویسشون بدونم . نمی خوام شبا دانلود کنم ولی خیلی وقتا پیش میاد که صبح از ساعت ۵ شروع می کنم به کار کردن با نت و واقعا مهمه که قطع نباشه و درست کار کنه ! سرعتش شبا و در طول روز در بدترین حالت چقدره ؟ کلا قابل اعتماد هست که بدونم ۹۹٪ مواقع کارم رو حتی با سرعت ۱۰ هم که شده را میندازه ؟
سلام ممنون.نقل قول:
لیست تعرفه های این شرکت در سایتش هست ولی کامل نیست. نمایندگی ها هم یه مقدار قیمتشون با شرکت اصلی فرق می کنه. شما لیست کامل تعرفه ها و یا حداقل قیمت تعرفه های 2 Mb و 512 Kb رو دارین؟
راستی شما از کدوم نمایندگی گرفتین؟ 285(شهرک قدس) پشتیبانی میشه؟
پی نوشت:
قیمت 2 مگابیت رو زده 38900 ماهیانه. مال شما هم همینه؟
سلام.دوست عزیز من 512 آسیاتک دارم منطقه 15 خرداد هستم(778).سرعت دانلود روز و شبم 110 هست بدون بالا پایینی اضافی.
فکر نکنم شهرک فدس رو ساپورت کنه.چون 280 پردیسان رو داره ولی شهرک قدس رو نزده
من رفتم مخابرات گفتن دليل خاموش شدن چراغ لينك مودم نويز بالا روي خطه بايد از سيم توكوچه مستقيم بدم به مودم
حالا يه سوال از چه نوع سيمي وصله بزنم به سيم تو كوچه كمك كنيد لطفا:42:
سيم تلفن ! هرجا بری بگی سيم تلفن میخوای خودشون ميدونن چی بدن ولی اگه احيانا يه جا رفتی خيلی تخصصی بود و گفت 10 مليون مدل سيم تلفن داريم :31: شما سيم تلفن با قطر 0.5 ميليمتر و مقاومت 5.5 - 6 اهم در هر 10 متر بگير !نقل قول:
یه نکته واسه کسایی که سرعت بالا گرفتن ولی شبانشون پایینه بگم. مثلا خود من 1مگ گرفتم که باید شبا حداقل 120 تا دانلود کنم ولی بیشتر از 60-50 بهم نمیده. ولی وقتی میام با idm همزمان 3 تا فایل رو واسه دانلود می ذارم، سرعت یکیشون رو 50 میده دومی رو 30 و سومی رو هم 35 که مجموعه دانلودم میشه 115 فقط باید هر 3تا فایل لینک مستقم و از سرور های پرقدرت باشه. اگه از سایت های ایرانی دانلود می کنین زیاد اطمینانی بهشون نیست. سعی کنید از سایت های رپیدشیر و ... یا مثلا مدیافایر امتحان کنین
شما هم امتحان کنید ببینید با این روش سرعتتون درست میشه یا نه
منم یک مگ دارم.شبا وقتی یه لینک میذارم دانلود 60 دانلود یشه.ولی وقتی دوتا میشه دومی میشه 35 اولی همون 60.وقتی یه فایل سومی میاد دانلود اونای دیگه همون قبلی میمونن سومی میشه 40
سلام.نقل قول:
این که دیگه آخرت نامردیه. سرعت شما باید 128 کیلوبایت باشه. البته من از نوع سرویستون خبر ندارم(نامحدوده یا حجمی) ولی اگر حجمی باشه که سرعت رو بالاتر هم می برن. احتمالا نامحدود دارید بله؟
بازم گلی به جمال IDM
سلام.من 1024 دارم.محدود هم هست
سلام نظرتون درمورد مودم ESPOD چيه؟ مودم خوبيه؟
من که اولین بار این اسمو می شنومنقل قول:
پیشنهاد میشه از مودمهای معروف استفاده کنی!
بله خبنقل قول:
این کارو کردن که نشه زیاد دانلود کرد ولی idm می تونه تمام سرعت رو بکشه بیرون البته فقط توی این سیستم اسیاتک
اگه سرعت رو بیارن پایین دیگه هیچ کاری نمیشه کرد
منم همچین اسمی نشنیدم. من که zyxel دارم.خیلی باش حال میکنم.سگ جونه:31::31:نقل قول:
سلام خونه ي ما سيم كشي تلفن درست حسابي نداره هر كاريم كردم نتونستم ADSL رو راه بندازم
اينترنت پر سرعتي هست كه بدون سيم يا اينكه بدون خط تلفن باشه؟
دوستان فضیه ی این مسیجی که امروز از طرف اسیاتک ارسال شده چیه؟!
"اینترنت پر سرعت با بالاترین سرعت ممکن ماهیانه از 3500 تومن"
ما که هر چی تو سایت گشتیم پایین تر از 9900 تومن ندیدیم این 3500 تومن از کجا اومده؟!
بلاخره بعد از 5 روز بررسي:3:فهميدم ADSL من چه مرگشه و دليل روشن نموندن چراغ لينك مودم چيه
پورتم خراب بود زنگ زدم پشتيباني دستور دادم عوضش كنن:6:
حالا هم درست شد الانم با اون وصلم:26:
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
3500 تومن بالاترين سرعت:18:كو؟ كجاست؟ منم ميخوام!!!:19:نقل قول:
خبر فوری و مهم
فرصتی که شاید دیگر تکرار نشود
امروز اینترنت آسیاتک کاملآ رایگان است و به هیچ وجه حجمی از کسی کم نخواهد شد
به دلیل اختلالی که در پتل یوزرهای آسیاتک به وجود آمده برای اینکه حقی از کسی ضایع نشه شرکت امروز کلآ مصرف اینترنت را رایگان کرده بنده هم همین الان اتفاقی که با شرکت تماس گرفتم متوجه این شدم....
بشتابید که غفلت موجب پشیمانیست
پس اونوقت چرا داره از حجم ما کم میشه؟!نقل قول:
سلام بچه ها
من یه مدتیه سرویس آسیا تک رو گرفتم با کمک بچه ها مودمم رو کانفیگ کردم و راهش انداختم.
ولی اصلا نمیدونم برا استفاده از اینترنت شبانه باید چی کار کنم.
بعد از 2 شب خودش اتوماتیک میره روی اکانت شبانه یا باید یه کانکشن وایرلس دیگه بسازم یا ...
واقعا نمیدونم لطفا راهنماییم کنید.
اگه دارم تو تاپیک اشتبه میپرسم لطفا چند تا لیتک بدین که به اونجا مراجعه کنم
خواب دیدی خیره:27:نقل قول:
:31:آره بابا اگه چیزی خراب شده باشه کلا میزنه همه سرویس هارو قطع میکنه که کسی مجانی استفاده نکنه:27:
سلام
میخواستم بدونم اگر در سرویس نامحدود 24 ساعته دانلود کنم میرم تو لیست سیاه و سرعت محدود میشه یا نه؟
لطفا کسانیکه امتحان کرده اند جواب بدن
والا دیروز اینو پشتیبانی به من گفت دیگه راستو درغش پای خودشوننقل قول:
برای ما که مثله ساعت کار میکنه :41:نقل قول:
شاید پشتیبانی قصد تمام کردن ترافیک اینترنت مسلمین رو داشته!