این ارور تا جایی که یادم میاد واسه بازی های آسفالت و وان بود رو کلاینت های جدید..! شما احتمالا" یکی از این 2 رو نصب نمیکنی؟!
نسخه 1557 رو هم تست کنید...:46:
شاد باشی:40:
این ارور تا جایی که یادم میاد واسه بازی های آسفالت و وان بود رو کلاینت های جدید..! شما احتمالا" یکی از این 2 رو نصب نمیکنی؟!
نسخه 1557 رو هم تست کنید...:46:
بازی ها را نصب کردم ولی وان را یکجوری دیگه نصب کرده بازیش فقط یک مرحله ای است مشکل از کجای ؟ مرسینقل قول:
کسی تا به حال به این مشکل بر نخورده؟:18:نقل قول:
نه راستش رو بخوای!! حالا اتومات رو کجا نصب میکنه؟نقل قول:
این ویژگی مخصوص کلاینت 1557 هست !نقل قول:
اقا من نصب کرم همه چی حل فقط وقتی باز ها رو نصب می کنم ازام نمی پرسه که کجا نصب کنه خودش اتوماتیک نصب می کنه چرا اینجور شده؟
(کلایت رو روی رم نصب کردم)
از تو تنظیمات هم میشه تغییرش داد !
سلام منم میتونم بازی انگیج رو روی 5530 نصب کنم؟؟
به صورت رسمی خیر! اما با زور چپونی (:31:) نصفه نیمه نصب میشه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سللام عزیز - گوشی من 5320 است چه کلاینتی روش نصب میشه ؟؟؟؟ ممنون میشم با تشکر فراوان
طبق پست اول عمل کنید دوست عزیز...نقل قول:
دوست عزيز آقاي LEGEND از زحماتتون بسيار متشكرم ولي من نتونستم روند كار را كامل انجام بدم
مشكل من اينه كه من گوشي را به راحتي هك ميكنم كلاينت را هم نصب ميكنم ولي وقتي هر بازي را كه نصب ميكنم ارور ميده و اجرا نميشه مثلا snakesكه اصلا صفحه سياه ميشه و هيچي ديگه نشون نميده يا آسفالت مينوشت unable to install error 1
يه چند تا سوال هم دارم يكي اينكه من كلاينت N-Gage 1.40 1557 Repackرا نصب كنم يا N-Gage 1.20 1511 Repack
دوم اينكه منظورتون از بازيهايي ه فول اجرا ميشه چيه فرقشون با بازي هاي ديگه چيه؟
راستي مدل گوشيم هم n86هست
بازی هایی که کامل هستند ! یعنی مدتی یا محدود نیستند !نقل قول:
دوم اينكه منظورتون از بازيهايي ه فول اجرا ميشه چيه فرقشون با بازي هاي ديگه چيه؟
فــرفی ندارن !نقل قول:
يه چند تا سوال هم دارم يكي اينكه من كلاينت N-Gage 1.40 1557 Repackرا نصب كنم يا N-Gage 1.20 1511 Repack
از پست دوم تاپیکش دانلود کنیــد !نقل قول:
آسفالت مينوشت unable to install error 1
:41:من وقتي وارد بعضي بازي ها ميشم خارج ميشه و مينويسه kernexe3
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد .مدل گوشيn78
چه بازی ی ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتي وارد بعضي بازي ها ميشم خارج ميشه و مينويسه kernexe3
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد .مدل گوشيn78
شاید اون بازی با FP2 یعنی گوشی شما سازگار نیست !
شایدم گوشیت تو حالت هکــه !
سللام عزیز - گوشی من 5320 است چه ورژن کلاینتی روش نصب میشه ؟؟؟؟ ممنون میشم با تشکر فراوان
من ورزن کلاینتو میخوام نه روش نصبشو؟
1511نقل قول:
1557
فرقی نداره!
براي نصب چند بازي error داد . بعضي بازي ها اجرا ميشه ولي خارج ميشه با error....kern exec ........لطفا راهنمايي كنيد............ مدل گوشي n78.............llk,ممنون
احتمالا اون بازی ها با گوشیت سازگار نبودن !نقل قول:
براي نصب چند بازي error داد . بعضي بازي ها اجرا ميشه ولي خارج ميشه با error....kern exec ........لطفا راهنمايي كنيد............ مدل گوشي n78.............llk,ممنون
داش من از کجا اون قابلیت رو فعال کنم که ازام بپورسه کجا نصب کنه ؟؟؟ توس ستینگش نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد! (همه ی بازی ها رو سر خود توی فون مموری داره نصب میکنه )نقل قول:
میری تو انگیج بعد :نقل قول:
داش من از کجا اون قابلیت رو فعال کنم که ازام بپورسه کجا نصب کنه ؟؟؟ توس ستینگش نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد! (همه ی بازی ها رو سر خود توی فون مموری داره نصب میکنه )
Profile > Settings > Personal Settings > Game Installation Location
میرازیش رو Memory Card !
N86 واسه ngage بهتره یا N96 ؟
میخوام گوشی بخرم توش موندم.
بعضی بازیا رو اینا فول اجرا نمیشن نه؟
همون N81 8gb که( قبلنم داشتم و دزدیدن) از همه بهتر و راحت تر نیست؟
اگه فقط واسه N-Gage میخوای آره...81 بگیر...ولی اگه دوربین و .. میخوای 95 8 گیگ بگیر...نقل قول:
مرسی از راهنمایی:11:نقل قول:
رفتم علائدین به قصد خرید n81 یا n95 یا n96 یا n86...
i8510 خریدم برگشنم :دی:دی... آدمو.... بگیره جو نگیره :دی
تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟
مبارک باشه ... چرا 86 نگرفتی ؟نقل قول:
تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟
نه با سکمن هک نمیشه .. با HelloOX ! برو بخش هک خودمون اول فایل Cert درخواست بده بعد HelloOX رو باهاش ساین کن و هک و اینا !
مرسی:11:نقل قول:
راستش میخواستم کارکرده بگیرم.n86 هم فقط سفیدشو دوست داشتم که کارکردشو پیدا نکردم. حالا اینوویتم
برتریهای خاص خودشو داشت که دیگه یهدفعه تصمیم گرفتم و خریدمش دیگه.
اسپیکراش که خیلی بهتره. ngage هم اینطوری که همینجا خوندم، فقط one روش full اجرا نمیشه.(بر عکس 86 که نصف بازیها روش full اجرا نمیشه.)
هر چی رو 86 فول میشه رو 8510 هم میشه...اگه نشه رو هیچ کدوم نمیشه...:46:نقل قول:
به هر حال مبارکه...:10:
من این N-Gage 1.40 1557 Repack.zip (9.12 رو رو n73 ریختم , نصب میشه اما اجرا که میکنم دمو اولش میاد بعد همونجا میمونه
باید چکارش کنم؟
گوشی من n78هستش......... با ارور.....kernexe............مواجهم.... راهنماییم کنید.......... ممنون
نسخه های قدیمی تر رو نصب کنید.نقل قول:
چه موقعی این ارور رو میده؟!نقل قول:
شاد باشید:40:
کمک فوری!
با درود
من گوشی Nokia N85 دارم.با برنامه HelloOX2.v2.03 هکش کردم.بعد كلاينت N-Gagev1.40_1557 رو روش نصب کردم.
بعد بازی Digital Legends ONE Cracked-BiNPDA رو روش نصب میکنم اما تا یکم مونده نصب تموم بشه ارور
Unable to install game (Error-1) رومیده.چندین بار امتحان کردم اما هردفعه اینجوری میشه.حتی گوشی رو ریست کردم ولی بازم نشد.
حتی كلاينت N-Gage 1.20 1511 Repack رو ازسایت گرفتم و نصبیدم اما بازم نشد. حتی اون نسخه از One که مخصوص N97 هم بود گرفتم و نصبیدم ولی بازم نشد.
راستی تو بازی های دیگه هم که نصب میشه ولی وقتی میرم تو بازی تا میخواد بازی شروع شه میاد بیرون و بعد ارور میده مثل بازی: Electronic Arts Tetris Cracked-BiNPDA.
خلاصه بد جور کلافم کرده چون بدجوری تو کف بازی ONe هستم.یکی کمک کنه بگه اشکال کارم کجاست؟
با تشکر
سلامنقل قول:
دوست عزیز بازی وان رو گوشی شما تریل هست! به هر حال اگه شما از پست دوم تاپیک مخصوص بازی، فایل نصب رو دانلود کنی نصب میشه...
N85 اگه داری باید از حالت ---- درش بیازی بعد بری تو Ngage .... تو Rompatcher جفتش رو غیر فعال کن ...
این کارها را هم کردم اما جواب نداد!نقل قول:
من همون دو نسخه کرک شده رو نصب کردم که اصلا نصب نشد. حالانصب و اجرا کنه تریل بودن پیشکشش.نقل قول:
من دوتا لینک برای بازی پیدا کردم و هردوشو روی رو دو ورژن کلاینت نصب کردم اما نصب نشد البته اون که برای N97 بود نصب میشه ولی موقع اجرا ارور میده میاد بیرون. در مورد بازی های دیگر هم اینجوریه.
اگه شما آدرس دیگری از بازی دارید که فرق داره بگیید تا امتحان کنم.
با تشکر
با درود
بلاخره One تونستم نصب کنم.یه پچی گرفتم که روی كلاينت v1.40_1557 نصب میشه و روی کلاینت تغییراتی ایجاد مکنه.بعد همون نسخه از One که برای N97 بود نصب کردم.
البته قبل از نصب گوشی روی هک بود توسط Rompatcher.بعد از نصب از حالت هک در اوردم Disble و بعد بازی اجرا شد.
حالا یه سوالی داشتم اونم اینه که بازی روی گوشی N85 فول اجرا نمیشه؟ چون برای من حالت مرحله ای نداره.آیا راهی هست.
با تشکر.
خیر راهی نداره دوست عزیز...نقل قول:
رو گوشیهای FP2 اینوجوری اجرا میشه!
سلام من تازه اومدم میگم چرا بازی ONE رو گوشی من اجرا نمیشه من 5700 دارم وهچنین آسفالت 3 راهنماییم کنید
سلام داداش..
گوشی من N79 و قبلا گوشیمو هک کرده بودم و بازیهای انگیج هم راحت نصب میشد مثل one و Football و asphalt3 هم فول شده بود.. بعدش مجبور شدم گوشیو یه دفعه مستر ریست کنم و کلا همه چی و حتی پوشه انگیج هم نابود شد..
بعدش از یکی از دوستام که کلاینت انگیج رو داشت کلاینت رو گرفتم و نصب شد ولی سر هر بازی یه error میده..
one که تا نزدیک آخراش نصب میشه و بعدش error میده.. MGS که نصب میشه و توی بازی هم میره ولی وقتی میخواد بازی شروع بشه Error میده.. pro golf که توی بازی هم میره ولی وقتی یه ضربه میزنی میاد بیرون و مینویسه Error 1
حالا چیکارش کنم حاجی ؟؟
از پست دوم تاپیکش دانلود کنین ...نقل قول:
سلام من تازه اومدم میگم چرا بازی ONE رو گوشی من اجرا نمیشه من 5700 دارم وهچنین آسفالت 3 راهنماییم کنید
سلام گوشیم خودش کلاینتو داشت ولی چون هک نمیشد مستر ریستش کردم بعدخودم روش کلاینوت نصب کردم ولی الان هیچ بازیو اجرانمیکنه!گوشیمم 5730
سلامنقل قول:
سلام گوشیم خودش کلاینتو داشت ولی چون هک نمیشد مستر ریستش کردم بعدخودم روش کلاینوت نصب کردم ولی الان هیچ بازیو اجرانمیکنه!گوشیمم 5730
چه اروری میده ؟
هکش کردی ؟
زمان اجرای بازی گوشی نباید تو حالت هک باشه !