نرم افزاري هايي كه نصب ميشن بعضي هاش پاك نميشن مثل يه گيم موتور كه نصب كردم اجرا هم نشد الان پاكم نميشه چيكاركنم ؟
Printable View
نرم افزاري هايي كه نصب ميشن بعضي هاش پاك نميشن مثل يه گيم موتور كه نصب كردم اجرا هم نشد الان پاكم نميشه چيكاركنم ؟
اختیار داری جناب... :27: ما مخلص شماییم :11:نقل قول:
عجب... پس موند مشکی و نقره ایش! نگفتی؟ گارانتی رسمی رنگ مشکی داره؟نقل قول:
این پرسش من هم هست! :31: یکی پاسخ بده خواهشا!!!نقل قول:
من کلا گوشی با گارانتی نمیگیرم برایه همین نمیتونم راهنماییت کنم.
از نظر رنگ من دوتاشو داشتم.
نقره ای رنگ قسمت رویی ال سی دی زود میره ولی مشکی این مشکل رو نداره در عوض رنگ رویه دی پد مشکی هم زود کنده میشه .
به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
سلام به همه دوستان.
راستش ميخوام با همه دوستان يه مشورت بكنم تا ببينم كه بايد چيكار كنم.
من يه Nokia N82 Black دارم و تقريبا يه مقدار هم آدم وسواسي يا حالا به اصطلاح حساس هستم.
حقيقتش روي قاب گوشيم يه چندتايي خط و خش افتاده و اين موضوع بعضي وقتها آزارم ميده.
در ضمن خدا رو شكر من با گوشيم چه از لحاظ نرم افزاري و چه از لحاظ سخت افزاري هيچ مشكلي ندارم و تنها مشكلم همين چندتا خط و خش هستند.
حالا به نظر شما ارزش داره كه من به خاطر اين چندتا خط و خش برم گوشي رو بفروشم و يه Nokia N82 Black و يا يه Nokia N97 بگيرم.
من با چند نفر موبايل فروش كه مشورت كردم گفنتد اصلا اين كارو نكن چون ضرر ميكني بخاطر اينكه گفتند:
1-معلوم نيست كه گوشي جديد كه ميخري باهاش مشكل نرم افزاري يا سخت افزاري پيدا نكني.
2-گفتند كه كيفيت دوربين Nokia N97 به قدرت كيفيت دوربين Nokia N82 نميرسه و دوربينش از لحاظ كيفيت ضعيفتره.
3-گفتند كه گوشي نو و بدون خط و خش فقط پشت ويترين مغازه ها پيدا ميشه و اگه باز هم يه گوشي نو بگيري بعد از يه مدت روي اون هم خط و خش مي افته.
در ضمن همشون هم گفتند كه تعويض قاب اصلا كار درستي نيست و ممكنه در حين تعويض قاب LCD گوشي بخاطر چسب محكمش بشكنه.
حالا ميخوام شما بهم پيشنهاد بديد كه اگه جاي من بوديد اين كار رو ميكرديد و گوشي كه ازش راضي هستيد و هيچ گونه مشكل سخت افزاري و نرم افزاري باهاش نداريد و فقط به خاطر چندتا خط و خش ميرفتيد بفروشين و بريد يكي ديگه بگيريد.
و آيا گوشي شماها هم روش خط و خش افتاده و اصلا براتون مهم هست يا من زياد وسواس دارم.
با سپاس.
ای بابا! هر طرفش رو می گیر ی یه طرف دیگه اش در میره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهم نیست. مشکی اش رو می گیرم
راستی ببینم، این گوشی نسبت به کیف های مغناطیسی حساسه؟ این رو می پرسم چون برای 3250 هر وقت می گذاشتمش توی یه کیف مغناطیسی، قفلش باز می شد و می رفت روی دوربین یا پخش آهنگ! :دی
عزیزم...؟ :blink: شرمنده این قدری رک می گم! مگه :34: :15::22:هستی که می خوای گوشی به این ماهی رو بخاطر 4 تا دونه خط و خش بدی و خودت رو بدبخت کنی؟ :31:نقل قول:
1. کاملا درسته!!!
2. کیفیت دوربین N97 پایین تر از N82 هست. تنها مزیتش لمسی بودنش و همچنین داشتن صفحه کلید Qwerty هست.
3. دقیقا! گوشی بی خش مانند بچه ی سوسوله! گوشی پر خط و خش مانند رستم دیو کشه!!! ( دوستان خواهشا جهت تبدیل گوشیشون به رستم دیو کش، به جون قاب نیافتین و داغونش نکنین... :31: به مرور زمان خودش می شه یه پا رستم! :27: )
هرگز این اشتباه رو نکن. اگر خط ها خیلی اذیتت می کنن، برو یه ست قاب بگیر، اما فقط قاب های جلویی ( روکش صفحه کلید و قاب پنجره گوشی ) و پشتی ( درپوش باطری و روکش بالای دوربین ) رو عوض کن. اما بخاطر این چند تا خش، گوشی به این خوبی رو از دست نده گلم که بد پشیمون می شی :10:
شاد باشی :11:
سلام داريوش جان.نقل قول:
از نظرت ممنونم.
پس تو هم مثل همه ميگي كه بخاطر اين خط و خشهاي روي قاب ، گوشي رو عوض نكنم و نرم يكي ديگه بگيرم.
راستي به نظر خودم هم نبايد قاب فابريك گوشي رو عوض كرد به خصوص قاب فابريك Nokia N82 چون كه LCD ايش به قاب گوشي چسبيده و خطرناكه كه آدم بخاطر اينكه بخواد قاب گوشي رو عوض كنه بزنه LCD گوشي رو بشكونه.البته اين تنها نظر من نيست و خيلي ها ميگن كه نبايد قاب فابريك گوشي رو عوض كرد.
فقط يه مقدار بايد اين اخلاق بد وسواسيت رو از خودم دور كنم چون خودم هم آزار ميبينم.
و خدا رو شكر انصافا من به جز مشكلي كه با خط و خشهاي روي قاب دارم با خود گوشي هيچ مشكلي ندارم.
با سپاس.
سلام دوستان
من از ديشب خوابم نبرده
آخه نميدونم گوشيم چش شده(n82 هك شده)
هر فايلي كه مي خوام نصب كنم file corrupted ميده و واسه پاك كردن نرم افزارها removing failed ميده
به نظر شما ايراد از كجاست؟
من مشكلم حادترهنقل قول:
نه پاك ميشه نه نصب(file corrupted & removing failed)
نقل قول:نقل قول:كسي نيست جواب مارو بده؟:41:نقل قول:
اين روزا خيلي خلوت شده كمتر سر ميزنين خواهشا يكي جواب بده :42:آخه چند تا برنامه هست كه نصب كردم سرعت گوشيم شديدا كم شده الان نميتونم پاكشون كنم:13:
دوستان خریدم! خریدم!!!! پس از کلی بدبختی خریدم!!!
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
عجب دوربینی داره... :27: خیلی حال کردم!!!
البته ماجرایی داشتم برای خرید!
پیش از این که داستانم رو بگم به اطلاع دوستانی که می خوان N82 بخرم برسونم که:
کم کم دیگه خط تولید N82 داره بسته می شه ( منبع: فروشگاه اتصالات ) :41:
پس دست بجنبونین!!!!
و اما داستان من:
امروز با دوستم رفتیم علاءالدین به امید خرید گوشی به قیمت ماکزیمم 300 تومن. رفتیم دیدیم ای بابا؛ برق ندارن :27:. هیچی پرسیدن رو آغاز کردیم. از طبقه نخست که فقط یه نفر داشت اون هم نقره ایش رو می داد 335. رفتیم طبقه 2. از هر کی می پرسیدیم می گفت نداریم! :13: تا طبقه 6 همین آش بود و همین کاسه...:13::13::13:( توی تاریکی محظ دنبال گوشی می گشتیم خوفناک ترین صحنه زندگیمون رو تجربه کردیم :16: )
دست آخر توی برگشت در طبقه دوم شانسی خوردیم به دو تا مغازه که داشتن. جفتشون مشکی رو بهم قیمت دادن 310. از یکیشون خواستم بخرم؛ سیمکارت انداختم و از من هم یه عکس انداخت و ... توی جعبه رو چک کردم دیدم دفترچه راهنما انگلیسی هست. پرسیدم: چرا دفترچه فارسی نیست؟ گفت: نداره... بعد خواستم پول بدم گفت: حالا می خوای گارانتی یک ساله داشته باشی یا مادام العمر...؟؟؟؟ :18::18::18::18::18:
منو می گید جا خوردم! :blink: پرسیدم: یعنی چی؟ گفت: ببین. ما یه سری برنامه می ریزیم روی گوشیت که از جمله اش می شه به برنامه تقویت آنتن (!) اشاره کرد. بعد برات فاکتور می کنیم و از این جور حرف ها که علاوه بر اون 310 تومان، باس 35 تومن هم پول بدی...!!! :13::13:
گفتم این چجورشه؟؟؟ گفت: گارانتی همینه دیگه و یه سری لیبل تغلبی گارانتی رسمی از زیر میزش آورد بیرون!!!
من هم الو اومد دستم که گارانتیش قلابیه. از مغازه با دوستم زدیم بیرون و رفتیم اون یکی؛ اون هم همینجور بود... از شانسمون همون موقع سیم های جعبه برق پاساژ اتصالی کرد و آتیش سوزی شد! :18:
هیچی!!! دست از پا درازتر از علاءالدین اومدیم بیرون و همون موقع هم ماشین های آتیش نشانی اومدن!!! :18:
به پیشنهاد من رفتیم فروشگاه اتصالات در خیابان شهید بهشتی. اونجا قیمت دادن 314 تومان بدون دردسر ( گفتن چیز اضافیش یه آنتی ویروسه که دل بخواهه. اگر خواستین می شه 2500 ). ولی شانس من تموم شده بود و همون جا بهم گفتن که به احتمال بسیار قوی دیگه با بار بعدیشون وارد نمی کنن. چون 2 سال از عرضه گوشی گذشته و تقاضا کم شده. و یکی دیگه شون گفت که نوکیا می خواد خط تولید N882 رو ببنده. :41:
هیچی... رفتیم کافی نت و از توی سایت فارسی نوکیا، فروشگاه های مجازش رو پیدا کردم و شروع کردم به زنگ زدن به تک تکشون. هیچ کدوم نداشتن!!! :41: از سردرد داشتم می مردم... خیلی بد خورده بود توی ذوقم!!!
آخر سر به پیشنهاد دوستم رفتیم پاساژ ایرانیان. از نخستین مغازه اومدیم قیمت کنیم؛ دیدیدم داخل مغازه دعوا شد! من هم فرار رو بر قرار ترجیح دادم :27:. سپس گشتیم و یه مغازه دیگه گیر آوردیم... از ما قیمت خواست... ما هم الکی قیمت دادیم 310 نقره ای و 315 مشکی :دی !!!
پذیرفت. اما وقتی خواستم پول رو بدم دبه کرد و گفت زیر 320 نمی دم :13:. هیچی!!! دست از پا دراز تر برگشتیم...
پیش از رفتن به دوستم گفتم بگذار از این مغازه که دعوا شد قیمت بگیرم. رفتم... قیمت ازم خواست من هم همون رو گفتم. پذیرفت! :31: هیچی... اولینش رو که گزینش کردم شانس گندم میکروفونش خراب بود :13:. اما دومیش سالمه سالم بود. تازه کلی مهر پلمپ و برچسب شرکت های گارانتی رسمی نوکیا و پشتیبانی فارسی و اتصالات اینترنشنال روی جعبش بود! و از همه جالب تر اینه که درون جعبه یه دفترچه راهنما به زبان شیرین پارسی هم وجود داره! یه مشکی خریدم 315 تومان. یه کیف لپتاپی هم براش خریدم 5 تومان که با این که مال N82 هست، ولی روی دوربینش رو می گیره. ( مهم نیست )
نمی دونین که چه خستگی از تنم در رفت...! چه لذتی داشت :10: همین جا از عباس آقا دوستم ( نام کاربری CyrusGreat ) سپاسگذاری می کنم که با زبون روزه پا به پای من اومد! :11::40::10:
نکته اخلاقی: این روال تازه علاءالدینی هاست. یک وقت گول نخورین!!! گارانتی هاش هم دروغیه :13:
شرمنده که سرتون رو درد آوردم :دی
راستی چند تا پرسش:
1. اکولایزر این گوشی کجاشه؟؟؟ من که گشتم پیدا نکردم
2. این صدای سه بعدی چیه که برای زنگ هست؟ من چیزی ازش سر در نیاوردم! :دی
3. چرا فهرست چند رسانه ای ( مالتی مدیا ) گوشی این شکلی شده؟؟؟ :blink: من فکر کردم عین مال N95 هست. چجوری می تونم ویرایشش کنم؟
4. باطریم تازه تموم شده! برای آب بندی چقدر باس بزنم به شارژر؟
داریوش جان بسیار بسیار مبارک باشه .
1- موقع پخش موزیک (now playing) ، آپشنز رو بزن بعدم اکولایرز .نقل قول:
1. اکولایزر این گوشی کجاشه؟؟؟ من که گشتم پیدا نکردم
2. این صدای سه بعدی چیه که برای زنگ هست؟ من چیزی ازش سر در نیاوردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. چرا فهرست چند رسانه ای ( مالتی مدیا ) گوشی این شکلی شده؟؟؟ :blink: من فکر کردم عین مال N95 هست. چجوری می تونم ویرایشش کنم؟
4. باطریم تازه تموم شده! برای آب بندی چقدر باس بزنم به شارژر؟
2- این مورد اصلا بدرد نمیخوره ، جز اینکه آدمو سر کار میزاره :دی ، یه سری افکت اضافی به زنگتون میده که مثلا زنگ زیر آب داره میزنه یا تو حموم یا بصورت چرخشی زنگ رو درست میکنه ( با حالت استریو ) ، که کار آمد نیست .
3- والا من مال 95 رو ندیدم ، ولی ویرایش که نمیشه کرد فقط میتونی ترتیب قرار گیری تب ها رو مشخص کنی + تو تب کانتکت و بوکمارکس میتونی محل قرار گیری دیتاها رو تغییر بدی .
4- باتری رو برای بار اول بزن به بار کامل شارژ بشه ، وقتی پیغام داد که باتری فول ، دیگه باتریت پر شده و جریان برق به سمت باطری عملا قطعه و باطری هم خنک میشه کاملا محسوسه ، برای اینکه باطری به حالت عادی و پر باز ده برگرده 3 یا 4 بار لازمه کامل پر و خالی بشه .
موفق باشی عزیز
نقل قول:
دستت درد نکنه! :11:
برای اکولایزر که فعلا گوشی خاموشه نمی تونم برم به مسیری که گفتی :دی
برای باطری... من شنیدم که می گن باس 12 ساعت به شارژ باشه؛ یعنی تاثیری نداره...؟!
تو دفترچه هم نوشته 6 یا 8 ساعت شارژ ، ولی خیلی از عزیزان گفتن که بعد از فول شدن باطری دیگه ساپلی قطع میشه ، خودمم با شارژرهایی که روشون چراغ دارن روی یه گوشی دیگه نوکیا امتحان کردم و همین طور بود .
خودتم میتونی با مقایسه دمای قبل و بعد از شارژ به این نتیجه برسی .
زمان اولی شارژ هم بیشتر از بقیست حدود 2 تا 3 ساعت .
حالا چرا گوشیو خاموش کردی ؟
بیچاره سه ساعت بود شارژش روی پله آخر گیر کرده بود و پیام باطری ضعیف است رو می داد! دست آخر وسط گوش دادن آهنگ خاموش شد !!!! :31::31::31::31:نقل قول:
پسر چه هدست ردیفی داره. ایول نوکیا...! دیگه نیازی نیست برای گذاشتن هدست در گوش، اونو 10 دور بپیچی دور گردنت تا تعادلش حفظ بشه...! اون کش خیلی کمک می کنه
و این که شارژرش با اون کوچولویی عجب چیزیه!!!!!!!! :18: می گن فلفل نبین چه ریزه...
راستی! من گوشیم رو معادل 10 ساعت و 7 دقیقه ( :دی ) به شارژ زدم. درباره اون چیزی که می گی یه نظریه هست که تقریبا درسته. پژوهشی که کردم، فهمیدم که وقتی باطری فول شارژ می شه، انتقال جریان بهش کم می شه ( ولی قطع نمی شه ). صفحه نمایش کماکان روشن می مونه و نشون می ده که باطری پره، اما سیکل شارژ کماکان در حال انجام هست؛ اما با سرعت کمتر... :46:
سلام دوستان برای گوشی من یه مشکل پیش اومده
وقتی مثلا ساعت زنگ رو میذارم یه ساعتی که بیدار شم .. بعضی مواقع زنگ نمیزنه ..یعنی خواب میمونه ..یعنی اصلا هشدار بیداری نمیده..توی تنظیمات هم اهنگ بیداری همون default tone هست و گوشی هم خاموش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده ..احتمالش هست ویروسی شده باشه گوشی؟؟؟چی کار کنم ...
یعنی چی گوشی رو خاموش می کنی ...؟نقل قول:
سلام دوستان برای گوشی من یه مشکل پیش اومده
وقتی مثلا ساعت زنگ رو میذارم یه ساعتی که بیدار شم .. بعضی مواقع زنگ نمیزنه ..یعنی خواب میمونه ..یعنی اصلا هشدار بیداری نمیده..توی تنظیمات هم اهنگ بیداری همون default tone هست و گوشی هم خاموش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده ..احتمالش هست ویروسی شده باشه گوشی؟؟؟چی کار کنم ...
یه سافت ریست کن اگه نشد مستر ریست ...!
آخه چرا هر چی میشه میرید سراغ سافت ریست و مستر ریست و هارد ریست و ....نقل قول:
یعنی چی گوشی رو خاموش می کنی ...؟
یه سافت ریست کن اگه نشد مستر ریست ...!
-
دوست عزیز گوشی شما ویروسی نیست ، باید خودت دنبال علتش بگردی ، ممکنه پروفایلت جنرال نباشه ، ممکنه ساعتی که میزاری اشتباها pm و am قاطی بشه و ...
پیشنهاد من اینه که بجای اینکه گوشی رو خاموش بزاری ، گوشی رو روشن بزار ولی رو حالت آفلاین ( اگر برا این خاموشی میکنی که از بیرون کسی زنگ نزنه یا پیامک نده ) چون در حالتی که گوشی روشنه همه ی اجزای سیستم عامل لود شدن و آماده بکار هستن ولی زمانی که گوشی خاموشه مموری و خیلی از اجزای دیگه گوشی مثل اسپیکر ها برای سیستم در دسترس نیستن و زمان میبره تا سیستم اونا رو بشناس و بعدم زنگ بزنه .
WoW ... میگم ابراهیم اگه 20 بار مستر ریست کنیم بهتر نیست :31:نقل قول:
شوخی کردم ... ولی سافت ریست هم این کار ها رو تو 10 ثانیه انجام میده و هیچ ضرری واسه گوشی نداره ... فقط همین تنطیمات کارخانه رو برمی گردونه ..
نقل قول:ممنوننقل قول:
اره فکر کنم مشکل این باشه که خاموش میکنم ..
گوشی علاوه بر اینکه خاموشه ...روی حالت افلاین هم میذارمش
الان میذارم روی حالت افلاین ..دیگه خاموشش نمیکنم..
این قسمت کاملا تایید میشهنقل قول:
ولی زمانی که گوشی خاموشه مموری و خیلی از اجزای دیگه گوشی مثل اسپیکر ها برای سیستم در دسترس نیستن و زمان میبره تا سیستم اونا رو بشناس و بعدم زنگ بزنه
در ضمن حالت پروفایل جنرالز چه ربطی به am...pm داره..
ممنون :40:
ربطی که نداره :دی، فقط دوستمون یادآور شد که شاید ساعتت رو اشتباها به جای مثلا صبح، روی بعد از ظهر تنظیم کرده باشی :46:نقل قول:
منظورم این بود که مثلا بجای 6 صبح 6 بعد از ظهر گذاشتی :دینقل قول:
در ضمن حالت پروفایل جنرالز چه ربطی به am...pm داره..
مخلص داداش میلادم هستیم !نقل قول:
WoW ... میگم ابراهیم اگه 20 بار مستر ریست کنیم بهتر نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم ... ولی سافت ریست هم این کار ها رو تو 10 ثانیه انجام میده و هیچ ضرری واسه گوشی نداره ... فقط همین تنطیمات کارخانه رو برمی گردونه ..
ولی من کلا از اسم ریست خوشم نمیاد مخصوصا از دیروز که یه مستر زدم رو گوشی :( ، رحمت یک سالم به باد رفت ، ولی هیچی از سرعتش اضافه یا کم نشد !!!
:دی ، میسوزیم و میسازیم !
موفق باشی عزیز
دوستان سلام
هر وقت تم عوض می کنم، دگمه مالتی مدیا کار نمی کنه و برای به کار انداختنش ناچار می شم که گوشی رو خاموش و روشن کنم. کسی می دونه چشه؟؟؟ :31:
اون تمایی که داری استفاده میکنی با گوشی های fp1 مشکل داره و قدیمی ، مگرنه مشکل از گوشی نیست . ( شایدم برنامه ای برای تم ریخته باشی ، مثلا برای متحرک کردن تم و پس زمینه ، »ن تا وقتی این برنامه برام نصب بود مالتی مدیام کار نمیکرد . )نقل قول:
دوستان سلام
هر وقت تم عوض می کنم، دگمه مالتی مدیا کار نمی کنه و برای به کار انداختنش ناچار می شم که گوشی رو خاموش و روشن کنم. کسی می دونه چشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
آقا سلام
یه سوتی دادم در حد تیم ملی... :دی
برای اجرای بازی های شتابسنجی اون پلاگین ویژه N95 رو روی گوشیم ریختم. البته بدون مشکل نصب شد و الان هم یه بازی رو که دارم قشنگ اجرا می کنه. اما بعد توی تاپیک بازی های شتابسنجی دیدم آقا یونس گفتن که N82 شتابسنج داره و این برنامه رو نمی خواد.
حالا چی کار کنم؟ گوشیم رو ریست کنم؟؟؟ :13:
نه عزیز اون برنامه هیچ مشکلی رو ایجاد نمیکنه ، از توی اپلیکیشن منیجر هم میتونی پاک کنی اما اگه پاکم نکنی مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
آقا سلام
یه سوتی دادم در حد تیم ملی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرای بازی های شتابسنجی اون پلاگین ویژه N95 رو روی گوشیم ریختم. البته بدون مشکل نصب شد و الان هم یه بازی رو که دارم قشنگ اجرا می کنه. اما بعد توی تاپیک بازی های شتابسنجی دیدم آقا یونس گفتن که N82 شتابسنج داره و این برنامه رو نمی خواد.
حالا چی کار کنم؟ گوشیم رو ریست کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا پریروز که گوشیمو ریست نکرده بودم روش داشتم و باهاش یه 13 ماهی و گذرونده بودم .
ولی بازم اگر میخوای پاک کنی ، همونطور که گفتم تو اپ منیجر هست .
اقایون میشه یک n82 که کلی خط و خش داره و 2 -2 تا ترک و ال سی دیش پر خش چند گیر اورد؟
منظور:
اینکه حد اقل چند میشه یه n82 خرید که مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداره اما ظاهرش سالم نیست رو خرید؟
ممنونم
من میدونم دست دوم تمیزش 230 تا 240 حالا با ترک و خش میاد زیره 200 دیگه
بهترین راه برای ساین n82 چیه من نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم کمکم کنید
ساین کردن یعنی چه و نحوه ی ساین برنامه هانقل قول:
بهترین راه برای ساین n82 چیه من نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم کمکم کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
کار درستی میکنی اگه میخوای بفروشی .... حالا چند؟؟:31::31::31::31:نقل قول:
IQ گوشی به این خوبی بی کاری میخوای بفروشی؟:18::18::18::19::31::20:
سلام می خواستم بدونم که چه جوری می شه از قسمت ایمیل N82 استفاده کرد؟
و اگه فعال شه هزینش چجوریه؟
ممنون
نقل قول:
فقط به درد ایمیل های شخصی یا ایمیل های غیر از یاهو میخوره. دلیلش هم اینه که برای شخصی کردن ایمیل های یاهو باس پول بدی.
پیکر بندی ایمیل در گوشی موبایل مانند آب خوردنه. کافیه که نشانی خروجی و نشانی ورودی ( SMPT و POP3 ) و رمز عبورت رو داشته باشی... حله! :46:
هزینش هم بستگی به حجم ایمیلت داره... متاسفانه در این یه مرود راه اندای ایمیل به هیچ وجه صرف نداره! :41: مگر این که از طریق Wi-Fi این کار رو بکنی که مفت برات تموم می شه :46:
دوستان یه چیزی می گم بهم نخندین خواهشا!!! :31:
این چسب هایی که روی صفحه کلید و صفحه نمایش هست که اون بخش رو در برابر خط افتادن محافظت می کنه، برای من داره ور میاد؛ راهی وجود نداره که دوباره بچسبونمشون؟؟؟ آخه تنها محافظ ها این ها هستن... :46:
من الان جیمیلمو با گوشی چک میکنم ، اگر درست تنظیم کنید خیلی هزینش کم میشه ، مثلا برای من یه بار چک کردم 30 میل رو با 37 کیلوبایت ریسیو گرفت ( تنظیم کردم فقط موضوع میل هارو بگیره ) بعدم میل هارو نگاه میکنید هر کدومو خواستی میزنید دوبراه دانلودش میکنه که معمولا حجم هر میل بین 16 تا 40 کیلوبایته .نقل قول:
هزینش هم بستگی به حجم ایمیلت داره... متاسفانه در این یه مرود راه اندای ایمیل به هیچ وجه صرف نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگر این که از طریق Wi-Fi این کار رو بکنی که مفت برات تموم می شه
( با همراه اول اصلا نمیصرفه )
-
صفحه کلیدو کاریش نمیشه کرد ، ولی برای صفحه گوشی یه پک محافظ بگیر کارتو راه میندازه ، هر چند اینم بعد یه مدت خسته کنندست به این نتیجه میرسی که کلا بیخیال !نقل قول:
این چسب هایی که روی صفحه کلید و صفحه نمایش هست که اون بخش رو در برابر خط افتادن محافظت می کنه، برای من داره ور میاد؛ راهی وجود نداره که دوباره بچسبونمشون؟؟؟ آخه تنها محافظ ها این ها هستن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه تنظیماتتون رو بگین که ما هم استفاده کنیمنقل قول:
نخست بگو توی کدوم سرور اکانت ایمیل داری تا بهت بگیم که چی کار کنی... :46:نقل قول:
تنظیمات چی ؟ pop3؟ یا تنظیمات دانلود میل ؟نقل قول:
می شه تنظیماتتون رو بگین که ما هم استفاده کنیم
برای پاپ 3 من اینکارارو کردم :
1- تو گوشی تنظیم کردم فقط عنوان نامه ها بیاد .
2- فقط 15 تا میل رو حداکثر بگیره.
3-اتو آپدیت رو خاموش کردم.
4- توی خود میل هم باید بری ستینگ بعد قسمت پاپ تری اون گزینه ای که زده از الان به بعد هرچی میاد برای پاپ تری بزار رو بزنی ( ببخشید الان در دسترس نیت که عینشو بزارم )
-
داریوش جان یه سوال ( نمیدونم اسمتو درست میگم یا نه ؟ ببخشید )
شما الان با pop3 کار میکنی یا imap ؟