معلومه که وجود نداره!!!!! آخه کدوم شهر این همه جمعیت داره ! (:دی توجه کنید : از افعال معکوس استفاده گردید :دی)
Printable View
معلومه که وجود نداره!!!!! آخه کدوم شهر این همه جمعیت داره ! (:دی توجه کنید : از افعال معکوس استفاده گردید :دی)
کسی Link دانلود Sims3 رو نداره؟ دی وی دی 1 و 2 ش جدا باشه. Digital Download هم باشه یعنی 107 باشه اخره ورژنش.
دوستان می خواستم بپرسم سیمز جدیدی مثل ambition نیومده؟
نه نیوده! ولی دوتا تو راهه که تا آبان میاد.
late night
fast lane
میگم چه جوری میشه جشن تولد یا عروسی گرفت؟
وقتی روز تولد یک سیمز نزدیک بشه با تلفن گزینه ی برگزاری جشن رو بزنید و از منوی اون جشن تولد رو انتخاب کنید. برای گرفتن جشن عروسی باید حتما نامزد کرده باشید تا گزینش توی منو ظاهر بشهنقل قول:
کسی جواب نداد به من چرا اگه می تونه خوب تورنتش کنه:19:
دی وی دی جدا ندیدم جایی ولی می تونی سرچ کنی توی گوگل :
download the sims 3 torrent
اون کانالی رو که جشن عروسی نشون میده ندیدیننقل قول:
من منظورم اون شکلیه
حالا میشه یک جشن عروسی مثل اون گرفت؟
چرا کسی این تایپیک جوابم رو نمیده کسی این رو نمی بیبنه؟
نه اون کانال مربوط به جشن های سیمز 2 هست.نقل قول:
توی سیمز 3 فعلا این امکان وجود نداره.
Sizeش زیاده خوبنقل قول:
می تونی بخری ، نسخه razor که مطابقت داره با همه ی مکمل ها قیمتش 4900تومن هست که با پس میشه 5500 ، توی یک دی وی دی 8 گیگی ، بدون مشکل!
من این بازی نصب کردم کرک کردم بعد update کردمش به ورژن 1.14.11.007017 با کرک اولیه مشکل داره و بازی اجرا نمیشه و کد register میخواد چه کنم.
حالا که 1.14 شده باید کرک بهش بدی خوب
اگه برای همون ورژن نبود کرک بگرد برای آخرین نسخه باشه
میخونه
من تا اونجا که یادمه ورژن 1.11 با کرک 1.9 میخوند
داخل سیمز3 وقتی shift رو میگیری و روی صندق پست دم در کلیک میکنی چندتا گزینه مییاد که یکی از اونا نوشته: (البته باید قبلش یه رمزی رو بزنین تا بیاد)
...make needs
مگه این برای زیاد شدن مهارت ها نیست.!.
پس چرا من هرچی روش کلیک میکنم اتفاقی نمیوفته؟مهارت سیمسم بالا نمیره؟ :angry:
دوست عزیز این گزینه کاری می کنه که نیاز ها پایین نیان و به مهارت ها مربوط نیست:10:نقل قول:
پس کدوم از گزینه ها مربوط به مهارتها میشه؟ :32:
در ضمن force visitor به چه درد میخوره؟
دوستان شما میدونید که در محل کار business باید کدوم یک از مهارتهارو ببرم بالا تا اون شکلک های کاری خوشحال سبز رنگ بشن؟
تو مهرتها گفته که چیو تا کجا می خواین الته سخت کار کردن و ببخشید s*** u*the superior میشه ارتقا داد...
ولی من همه مهارتهارو امتحان کردمنقل قول:
هیچ کدومشون مربوط به این کار نبودن
اون اولاش که من ازش یادمه میدونم که مهارت نویسندگی میخواست
سلام به همه دوستان عزیز عشق سیمز به خصوص مرضیه جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم در راه جواب دادن به این سوالها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدید ولی یه لطفی کنید من رو از خوندن 215 صفحه معاف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه میگم که خسته نشید :
1- کسی لینک فعال یا (جایی برای خرید) این تبدیل کرک Reloaded به Razor سراغ داره ؟ (نخندید بهم که یه سال تاخیر دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یعنی واقعا هیچکی راه حل کم حجم تری به فکرش نمیرسه برا تغییر یه عدد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- کلا هرچی پچ هست رو میشه لینکش رو بدین (مستقیم ترجیحا نبود رپیدهم حلاله) یکم زیاده نه؟ : دی
3- این چیه ---> The Sims 3: Create A Sim (اگه ساخت سیم هست به چه دردی میخوره مگه خودش تو بازی این امکانو نداره؟!)
4 - یه توضیح کلی میدید که آنلاین این بازی(اورجینال) چجوریه؟یعنی چه میکنی و در ضمن سرعت بالا میخواد یا نه؟
5- یک چندتا برنامه کاربردی توپ با طرز کارش رو هم از این سایت سیمزسورس معرفی کنید
6- علاوه بر سلامتی شما میشه این پست اول رو هم یکم توش اطلاعات مفید بزارید که مردم نرن بعد 1 سال نسخه Reloaded بخرن (منظورم خودم نیستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
From : A Computer Whiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دستت درد نکنه زنده جان ولی ... (اخه چی بگم)
|
|
|
V
ما هنوز جواب نگرفتیما ! حالا بهتر شد :31:
سلام
هست باید یه کوچولو بگردی:دی
این سیم باش میسازه بعد میفرسته تو بازی اصلی
آنلاین نداره
هاه؟!
سلام بچه ها میخواستم ویندوز عوض کنم نمیخوام save سیمزم بپره:41: میخواستم بپرسم چه کار کنم:20:
برونقل قول:
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
حالا سیواتو کپی کن بعد که دوباره بازیتو ریختی بریز تت همین آدرس
Documents/Electronic Arts/The sims3/ save
اگر فلش دارین این کارو بکنیدنقل قول:
اول باید بری داخل بازی بعد برو داخل یکی از خونهای سیمسات و از اونجا گزینه edit town کلیک کن
و yes save رو بزن و از بازی بیا بیرون برو داخل my computer بالا سمت راست داخل سرچینگ و
بنویس save sims و گزینه save the sims3 رو بزن و اون رو روی فلشتون بریزید :31:
اگه من این کارو کنم مطمئن هستین save هام تو بازی میاد؟
نکنه نیاد.............................
دوست عزیز من خودم یکبار این کارو کردم :10:نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!
فلش میخواد چیکار
مگه داره فرمت میکنه دستگاهشو
فقط داره win عوض میکنه
که اونم با کاری که LAMESII گفت راه میافته کارت
My Documents/Electronic Arts
ساده ترم میشه
اگه بازی دیگه ای از شرکت EA نداری
فقط خود فایل Electronic Arts رو کپی کن تو یه drive مثلا G یا F یا هر جا خواستی به جز C البته اگه C وین توشه
بعد از نصب وین جدید همین رو کپی کن دوباره توی
My Documents
نقل قول:
1- یک جا میشناسم می فروشن ، اگه می خوای بگو برات پیغام خصوصی بدم.
2- مکمله منظورتون؟ منکهمکمل خالی پیدا نکردم ، ولی چند جا دیدم که سیمز و بازیو رو هم دانلود کنی ، مثلا 5 گیگ سیمز رو باید دانلود کنی ، 2 گیگ هم مکمل
3- چند تا لباس جدید میاد فقط ، یک نرم افزاره که سیمزتو می سازی ، بعدش می تونی بری توی بازی و باهاش بازی کنی ، بعضی وقتا می خوای فقط سیمز بسازی نیاز به لود کردن کل بازی نداری ، این واسه اون موقع هاست.
4- آنلاین نداره
5- منظورتونو نفهمیدم ، فارسی بگید ما هم بفهمیم :دی
6-:دی
نه منظورش پتچ هست نه مکمل
پتچشو از خود launcher اش بگیر:دی
چرا تو Sims2 می شه باید رمز ChangeLotZoning [residential | community | greek | dorm | secretsociety|hotel|apartmentbase] یک دونه از اینا رو جلوی ChangeLotZoning بزن ساختمونش رو بساز اگه می خوای ساختمون بالای 5 طبقه بسازی این رو بزن setHighestAllowedLevel بعد از Space رو نزن بعد هر عددی بالای 5 رو بزن.نقل قول:
یکی بالاخره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- یک جا میشناسم می فروشن ، اگه می خوای بگو برات پیغام خصوصی بدم.
2- مکمله منظورتون؟ منکهمکمل خالی پیدا نکردم ، ولی چند جا دیدم که سیمز و بازیو رو هم دانلود کنی ، مثلا 5 گیگ سیمز رو باید دانلود کنی ، 2 گیگ هم مکمل
3- چند تا لباس جدید میاد فقط ، یک نرم افزاره که سیمزتو می سازی ، بعدش می تونی بری توی بازی و باهاش بازی کنی ، بعضی وقتا می خوای فقط سیمز بسازی نیاز به لود کردن کل بازی نداری ، این واسه اون موقع هاست.
4- آنلاین نداره
5- منظورتونو نفهمیدم ، فارسی بگید ما هم بفهمیم
6-
1-ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- الان میگم این پایین
3- خیلی بچاپی هست اگه پولی باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آخه مگه در این دوره زمونه میشه اصل حال به آنلاینه مثلا رفیقت همسایت باشه خداییش خیلی بیشتر جذابیت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه اینقدر ولی حجم دیتای انتقالی اش خیلی زیاد میشد و باید با سرعت بسیار بالا کار میکرد حداقل لن هم میزاشتن ما راضی بودیم :دینقل قول:
کار خیلی خیلی سختیه
5- به خدا فارسی بود ولی میتونین یکم درمورد برنامه های سایتتوضیح بدید(مثلا Fram یه چیزی : دی) اون قبلی رو اصلا فراموش کنید (شتر دیدی ندیدی)(یکم این صفحات رو سرچ کنید میفهمید منظورم چیه فکر کنم برنامه های برای نصب مود روی سیمز باشه)کد:www.modthesims.info
آره دقیقا ولی میدونید نیست که ما با سرعت فضایی 12 kbs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود میکنیم و با یک کلیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلش دانلود میشه اینکه مجبور شیم هردفعه که نصب میکنیم کلی پچم دانلود کنیم یکم زور داره و در ضمن هی بگه این مد این پچو میخواد اون اونو و ... :31: بنابراین هرکی لینک دانلود هرپچی حتی تورنت رو گیر اورود اینجا بزاره ما هم صواب ببریمنقل قول:
نه منظورش پتچ هست نه مکمل
پتچشو از خود launcher اش بگیر
آگه آنلاین میشد بازی کرد که کولاک می کرد ، ولی کلا کار خیلی خیلی سختیه!
خب بازم نگفتی ، در مورد چیش صحبت کنم؟؟
با سلام دوستان،
بعد از كنكوري خواستم واسه پر شدن وقتم يكم Sims بازي كنم. 2 دي وي دي بازي Sims3 رو گرفتم با توجه به موارد سخت افزاري كه پشت جلد بازي گفته شده بود به من ميخورد ولي حالا كه بازي رو نصب كردم و اپديتش نصب كردم وقتي مي خوام اجرا كنم اين اخطار رو ميده:
نقل قول:
---------------------------
The Sims 3
Unable to start game
Device 0 cannot run this title.
Your video card must be set to application-controlled antialiasing. Please check your video card settings.
OK
ولي من از نظر گرافيك فكر نكنم مشكل داشته باشم! جي فورس 7300 و 512، رمم 1گيگ هس! سيستم عاملمم ويندوز ايكس پي!
اگه كسي مي تونه اين مشكل رو حل كنه خوشحال ميشم!
بعد از ويرايش:
با تنظيمات گرافيك ور رفتم درست شد.
ولي حالا يه مشكل جديد دارم. كركم كار نمي كنه! بازم ميگه بايد سي دي اورجينال رو بذارم! :41:
برم يكم بگردم ببينم كرك پيدا ميشه؟ :31:
خب حالا اگه میشد انلاین بازی کرد شما میخواستید چه جوری بازی کنید؟نقل قول:
مگه میشه :41:
کرک فقط کرکه Razors سرچ کن پیدا میکنی
یه شهر بینهایت بزرگ که در هر مثلا 200 متری یکجفت ساختمونای نیاز یک شهر باشه ، هر کی یک شخصیتو کنترل کنه و هر کی هم یک زمین در همین اول بازی داشته باشهنقل قول:
این رمز داخل سیمز3 هم مثل motherlode عمل میکنه؟نقل قول: