man ye acce ghavi daram robeye 2 ki mikhad???????????
Printable View
man ye acce ghavi daram robeye 2 ki mikhad???????????
رتبه ی 2 کجا و چند؟؟
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
انقدر تو این سرور 1 مسخره بازی در اوردن تراوین المان فکر کنم کلن حق تراوین رو ازشون بگیره 100 میلیون به خاطر زود ازاد کردن ناتار جریمه شدن و کلی مسخره بازی در اوردن که حوصله گفتن ندارم خواستی بگم بگونقل قول:
ولی در کل واسه پول در آوردن هم بد نیست
نقل قول:
جریان چیه؟
چی شده؟
کی جریمه شده ؟
میشه توضیح بدید؟
تراوین ایران اومده ناتار هارو ازاد کرده چند هفته زودتر با چندین برابر نیرو همر ها تو دیوار میره ببر میگردونن همر هارو با 4-5 برابر نیرو و نیرو میفروشن و ........... منبع میفروشن همه چیزی به گند کشیدننقل قول:
پاک شود لطفا .....
جالبه پستهای که خودت درخواست پاک شدنش رو میدی پاک نمیشه ولی اون پست های دیگت تند و تند پاک میشه
گل گفتی:31:نقل قول:
سرور جدید تراوین با 30 ایکس سرعت + گلد رایگان هرروز به همه کاربران
سرور جدید تراوین فور یو با 30 ایکس سرعت امروز ساعت 17 آغاز میشه
Travian4U.Tk
با سلام سروز اسپید چند روز قبل تمام شد یوزر وپس اکانت واندر واسه دیدن
user:amico
pass:viva nw&sw
کد:http://tcx3.travian.ir
عجب عجب چرا پست نمیدید
سلام دوستان برا سرور 3یه دوال کار بلد میخوام هر کی میتونه سریع بهم پی ام بده ممنون
یادش بخیر این همر ما تو سرور قهرمانان بود زمان ناتار ها
در مورد سرور قهرمانا بگم ، جدای از اون سری یوزر ها که چند هفته اول حذف کردن و جدای افراد متقلب ، بقیه واقعا بازیکن های خوبی بودن.کد:http://www.travian-reports.net/ir/report/440723848b9
فقط هم دو نفر رو اکانت بودیم از اول تا آخر من و آرمان (aran khan95)
12 تا هم ده داشتیم. کلی هم کاتا!
سه تا همر دفاع کردیم با دفاع های خودمون و دفندر هامون که از بچه های همین فروم بودن.
یک همر رومی یک گول و یک توتن.
3 تا ده چیف کردیم عین آب خوردن.
غارتمون رو از روزهای اول انجام دادیم اولین رعد سرور رو ما ساختیم ریپورتش رو تو فروم تراویان گذاشتیم.با دو تا رعد شروع به غارت کردیم
همه هفته ها هم به تاپ غارت نزدیک بودیم ولی تو تاپ نیومدیم.
کلی کانتر زدیم روز های اول کلی یوزر بخاطر ما حذف کردن.
قهرمان رعد رو که ساختیم یادمه روز 4 یا 5 بود رفتیم تاپ هجومی!
اتحادمون رتبه اول رو داشت نه به خاطر تعداد یوزر زیاد ، بلکه بخاطر یوزر های حرفه ای که داشت و کلا متایی که تشکیل داده بودیم فوق العاده قوی تر از متای حریف بود.
ولی نمی دونم به چه دلیل وقتی ما کمک خواستیم برای دفاع بهمون کمک خاصی نکردن.کلا لیدر درخواست خاصی نکرد که برامون دفاع جمع بشه.
ما هم روز بعد اکانت رو دادیم دست لیدر و تراوین رو برای همیشه بوسیدیم گذاشتیم کنار.
چند روز بعد مطلع شدیم لیدر خیلی راحت گذاشته ده همر ما چیف بشه در حالی که حداقل 50K نیرو داشت و تا چندین روز بعد هم سربازخونه و اصطبل و... روشن بود.
ولی اگه الان تیمی باشه حرفه ای که به پایان بازی فکر می کنه و کارهاش روی حساب کتابه که حداقل 4 یا 5 عضو داشته باشه می تونم همراهیشون کنم.
چه برنامه هایی ریختیم اول سرور:دینقل قول:
اگه یه سرور دیگه با دوال کافی می رفتیم راحت کل سرورو تاپ10 می موندیم:دی
حیف شدین نه ؟
آره حسابی
خیلی خوب اداره کرده بودیم دو نفری.
اصلا نذاشتیم توتن کنارمون رشد کنه
یه تنه هم با یه اتحاد در افتادیم...
کانتر هایی زدیم که کسی فکرش رو هم نمی تونه بکنه!
اتک بچه های اتحاد های دیگه که به اتحاد دیگه می زدن رو یطوری نگاه می کردیم (!) وقتی نیرو هاشون برمیگشت خونه نیم ثانیه بعد روشون خراب می شدیم.
قشنگ با همرمون می تونستیم یه کتیبه بگیریم ولی لیدر مبتدی بازی در آورد یه مقدار بچه بازی هم در آورد همرو خیرات رفقاش کرد.
:دینقل قول:
حداکثر کانترمون چنتا گرز بود؟:دی
عجب البوم افتخارات دارید به رخ میکشید:31:
کسی اکانت به درد نخور نداره
من تازه بازی رو تو سرور 3 شروع کردم یک نفر یک آموزش مبتدی از رومن میده؟
واسه چی میخوای ؟
واسه آموزش بازی دیگه
از مبتدی
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
یعنی مثلا چی رو کی بسازیم و ...
آهان .
شرمنده . نه ندارم .
خوب یکی بساز
تو فروم تراویان برو بچه ها توضیحات زیاد دادن که با هر نژادی و با هر سرعتی از بازی چی رو کی بسازی
ولی خوب رومن معمولا اولش منابع می ده بالا و مخفیگاه میسازه
توتن رو جمعیت 9 می مونه و نیرو میسازه
گول یه روش خاص داره که فعلا بهتره سکرت بمونه : دی
lolنقل قول:
رومنم می شه به همون روش خاص رفت،ولی جون آدم بالا میاد
رومن رو هم بی منابع یه بار باهاش شوالیه زدیم(اولین شوالیه ی سرور 5ایکس:دی،یادت هست؟)
ای بابا چقدر حرف های عجیب میزنید
بجای اینکه تراوین دات کام بره برید به نسخه ایرانیش
این آدرسش
سایت زیر هم مخصوص آموزش تراوین میباشدکد:www.travian.ir
همش هم به زبان فارسی و همه ی بازیکنان ایرانی میباشندکد:www.travianvir4.blogfa.com
بابا شاید یکی تازه وارد باشه اونوقت اون فارسیش به دردش میخوره که یادش بده
lol یادم افتاد
چند نفر به ما pm دادن تهدید کردن
شبونه کانتر زدیمشون =))
قهرمانمون هم شوالیه بود.
رومن که به شوالیه برسه هیچکی جلو دارش نیست.
یکی جواب منو هم بده
کسی اکانت به درد نخور نداره
روش خاص:31:
تو سرور 1 بالاخره یکیو زدیم و این کتیبه رو گرفتیم هر کی رو میزدیم جاخالی میداد اعصاب برام نمونده بود 3-4 تا همر دیوار کردیم کتیبه مرتاض گرفتم در مورد راهنمایی هم هر چی سوال داری بپرس ارمان خان جواب میده:31: (چه خوبه از دیگران مایه بزاریم:27:)
:دینقل قول:
یکم از خودت مایه بذار:دی
آرهنقل قول:
تو چند روز زده بودیم؟
3 روز؟
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم کمتر بود
چون سرور 5x بود
همر چیه؟؟؟؟
همر تعداد زیادی از نیروهای هجومی است که مانند چکشی بر دفاع حریف فرود میاد معمولا 2/3 ان پیاده و 1/3 ان سواره است :27:نقل قول:
همیشه دوست داشتم همر رو تعریف کنم تعریفش باحاله:27::31:
+ معمولا مقادیری رم و مقادیری کاتا
اگر همر ، رم زیادی داشته باشه بهش می گن رمر [(یادم نیست دقیق)
که معمولا تعداد رمر های سرور خیلی کمه در حالی که خیلی مفیده.
برای همر هیچ نسبت خاصی وجود نداره:دینقل قول:
کسی که پی همر میره سربازخونه و اصطبلش 24/7 روشنه:دی
نسبت خاصی به وجود نمیاد در این حالت
آره،رمر درسته:دینقل قول:
بهترین رمر توتن هست
که تو سرور های ایران توتنا پی این نمیرن:دی
حالا ما یه چیزی گفتیم انقدر ایراد نگیرید:31::31:
اولين سرور ايران چند سال پيش افتتاح شده بود ما عضو شديم.بهترين رتبه هم 72 رسونديم
اما به نظر من اگر معتاد شدن تو دنياي واقعي بدترين بلا باشه... تراوين هم تو اينترنت بدترن كار هستش و جز اعصاب داغون و خوشي هاي پوچ چيزي واسه آدم نمياره.
منتظر حمله ي توتن باز ها به اين پست هستيم :31:
منتظر نباش اینجا همه خوابن:31:
چند پیشنهاد برای بازیکنان که نژاد رومی ها را انتخاب می کنند:
من یه مدت تراوین بازی می کردم نژاد رومی ها سرباز های خوبی داره. البته اول بازی خیلی مورد حمله قرار می گیرن ولی اگه بتونید تولید منابع رو به 1000 برسونید قدرت زیادی می گیرید شوالیه سزار قوی ترین سرباز بین 3 نژاد هست که در سطح 0 قدرت هجومی اون 180 هست وشما می تونید تو اهنگری قدرت اون رو ترمیم بدید . بهتره اول بازی که به شما حمله میشه سربازاتون رو بیرون بفرستید
ومنابع رو مصرف کنید که دشمن دست خالی برگرده برای مقابله با توتن ها در اول بازی که اکثرا با گرز دار حمله می کنند دفاع کار درستی نیست چون قدرت حجومی نسبتا خوبی دارند ولی در مقابل در دفاع بسیار اسیب پذیرند پس بهتره که برای رهایی از شر انها به توتن ها حمله کنید