سلامنقل قول:
بله دوست عزيز
Printable View
سلامنقل قول:
بله دوست عزيز
سلام چرا وقتی توی ورد 2007 فرمول نویسی میکنم موقع save کردن ارور میده وباید برنامه رو ببندم ودوباره باز کنم واز قسم ریکاوری دوباره نوشته رو برگردونم بعد سیو کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من از آفيس 2007 استفاده ميکنمنقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر مياد اشكال از نصب آفيس باشه
در هر صورت بهتره كه يه بار آفيس رو حذف كنيد و با نرم افزار زير درايوي كه آفيس روي اون نصب هست رو دفرگ كنيد و بعد هم يه بار با دفرگ خود ويندوز اونو دفرگ كنيد و آفيس رو (بهتره با يه سي دي ديگه) نصب كنيد و كار كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کمک کنید. من پایان نامم تموم شده اما مشکلم خط پاورقیه. در برخی از صفحات، نخستین پاورقی یک رفرنس انگلیسیه و در برخی دیگه، فارسی. متاسفانه همه ی خطوط پاورقی سمت راستن. چطو ر میتونیم کاری کنم که خودکار خط پاورقی بر اساس کلمه فارس یای انگلیسی راست یا چپ قرار میگیره. اگه هم خودکار نمیشه، دستی چطور میشه انجام داد. پیشاپیش از کمکتون سپاسگزاری میکنم
سلام
من وقتی از مرورگر (هم از فایرفاکس و هم از اپرا) متنی رو در ورد کپی می کنم کلمات انگلیسی جابه جا می شوند و - () و.. هم همین طور
مثلا:
nvidia که تحمل شکست را نداشت gefoce4 را وارد بازار کرد
شده:
gefoce4که تحمل شکست را نداشت nvidia را وارد بازار کرد
حالا باید چیکار کنم؟ 100 صفحه هستند نمیشه خودم یکی یکی درستشون کنم.
نشان داده نشدن اعداد به فارسی در word 2007
سلام ، در کامپیوتر من جدیدا" word 2007 نصب گردیده است اما اعداد را نمی توانم به فارسی تایپ کنم . برای حل مشکل چه کنم؟ ضمنآ" من در حد مبتدی هستم . با تشکر
چجوری میشه یک حرف فارسی رو به صورت کشیده نوشت ؟. یعنی یک حرف رو بکشیم. شبیه نستعلیق
با صفحه کیبرد فکر کنم میشد. یادم رفته چه کلید هایی رو باید نگه میداشتم.
کسی فهمید منظور منو ؟
ممنون
سلام من یک متن 100 صفحه ای دارم که میخوام اندازه و فونت حروف اینگلیسیش رو تغییر بدم ، ولی تعداد حروف انگلیسی این مقاله خیلی زیاده و بسیاری از آنها در بین حروف فارسی و به صورت تک کلمه یا چند کلمه هستند که پیدا کردن تک تک آنها و تغییر اندازه شان کار بسیار دشوار و تقریبا غیر ممکنی است ، میخواستم ببینم راهی در word 2007 وجود داره که بتونه به صورت خودکار حروف اینگلیسی رو پیدا و اونها رو انتخاب کنه ؟
با سلام وکسب اجازه از بزرگای انجمن
dark-alex عزیز شما اون قسمت از متن یا تمام اون رو انتخاب کنید بعد برید توی قسمت فونت (یا روی متن کلیک رراست و فونت رو انتخاب کنیدیا از توی منوها اگرهم وردتون 2007 از TAB Home اون رو انتخاب کنید) در قسمت لاتین فونت نوع واندازه رو انتخاب و اوکی کنید .
انشا الله مشکلتون حل بشه
نقل قول:
باید حرف مورد نظرتون رو بنویسید و بعد با استفاده از shift+J حرف رو به صورت کشیده دربیارید.
سلام دوست عزيزنقل قول:
ابتدا جستجو فراموش نشه
نقل قول:
شما بابد تمام متن رو انتخاب کنيد (CTRL+A) و سپس کنترل و شيفت راست رو بزنيد تا مشکل حل بشه
سلامنقل قول:
شما ميتوني کل متن رو انتخاب کني و پس از زدن CTRL+D از قسمت latin text فونتهاي انگليسي رو يکجا تغيير بدي
سلامنقل قول:
ابتدا جستجو فراموش نشه
من می خوام وقتی فرمولی رو تایپ می کنم کاملا در سمت چپ قرار بگیره و شماره فرمول هم کاملا در سمت راست.
چطوری این کار رو بکنم؟
2x+4=y 10-2
ممنون
ویرایش شد.....
سلام
یه عکس داخل برنامه ورد هست که می خوام یه کپی در هاردم ذخیره کنم لطفا مرا راهنمایی کنید؟
شما بعد از اينکه شماره رو وارد کرديد بايد در خط بعدي فرمول رو وارد کنيد و اونو چپ چين کنيدنقل قول:
سلامنقل قول:
شما کافيه يه بار فايل تون رو save as کنيد و نوع فايل رو web page با فرمت html انتخاب کنيد
بعد در مسيري که ذخيره مي کنيد يه پوشه اي به همان نام هست که عکس شما در اون وجود داره
چه جوری میشه در ورد 2007 تاریخ(Date) رو به صورت حجری شمسی وارد کرد.
برای من فقط میلادی و هجری قمری میاره.
سلام دوستان...خیلی دوست دارم کاربرد این folder synchronisation رو که بعد از نصب word 2007 بوجود میاد رو بدونم...میشه یکی کاربردشو بگه؟
ورد من 2007 هستش چه جوری می تونم با فرمت html ذخیره کنم هر کاری کردم نتونستمنقل قول:
سلام من ورد 2007 نصب کردم اما برای فارسی نوشتن اعداد فارسی مشکلم از اون روش حل نشد چون گزینه CONTEXT ذو ندارم فقط NORMAL داره
ورد 2007 :
كادر Word option را از طريق Office button باز كنيد
حال از سربرگ Advanced و قسمت Show Document content و از باكس Numeral باز همون گزينه Context رو انتخاب كنيد
توضيح:
انتخاب گزينه Context اعداد را در حالت نوشتاري فارسي بصورت فارسي و در حالت نوشتاري انگليسي بصورت انگليسي نمايش ميدهد
باید بگم این روش برام جواب نداد ورد 2007 رو هم کامل نصب کردم حالا نمیدونم مشکلش کجاست
لطفا راهنمایی کنید
دوستان من یه جدول تو ورد درست کردم شبیه اون رو هم توی اکسل دارم میخوام خونه های جدول داخل ورد رو به خونه های جدول داخل اکسل متصل کنم شدنی هست؟اگه میشه راهنمایی بفرمایید که چطوری وصل کنم
نقل قول:
در قسمت save as بريد به other formats و در اونجا web page رو انتخاب کنيد، فايل با فرمت html ذخيره ميشه.
موفق باشيد
سلام
بچه ها من یه کمک فوری فوری میخواستم که زندگیم واقعا بهش وصله
من پروژه ی دانشگاهیم رو روی یه فایل ورد ذخیره کردم ولی الان که باز میکنم اصلا باز نمیشه. اگه باز نشه من یه سال دیگه باید بمونم :41: فردا هم باید تحویلش بدم. لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه خواهش میکنم.
سلام
چطوری میشه تمام کلمات سمت راست ( در متن انگلیسی ) رو توی یک راستا قرار بدم ؟ مثل سمت چپ که همشون توی یک راستا هستند
سلام
یه مشکل جدید!!
من تاحالا توی نوشتن فرمول ریاضی به این مشکل نخورده بودم
مثلا به این عکس نگاه کنید
متون ریاضی کاملا منظم و روی خط و همگام با نوشته های فارسی هستند
ولی وقتی یکی دو صفحه از تایپ کردنم میگذره
این هماهنگی از بین میره و نوشته های ریاضی به بالاتر از متن فارسی میروند!!
چرا اینطوری میشه؟
چی کار باید کرد که درست بشه؟
ممنون
چطور میشه حرف ها کشیده متن رو کوتاه کرد؟
مثلن بعضی کلمات اینتوری شند. چطوری میشه درست کردشون؟
دوستان عزیز ورد من عکسها را نشان نمی دهد خواهشمند است کمک کنید .
سلامنقل قول:
متن شما احتمالا از روي اينترنت در ورد کپي شده که دچار اين مشکل شده
کافيه آخر پاراگراف هايي که کشيدگي بيجا دارن کليک کرده و اينتر بزنيد
شما ميتونيد متن رو انتخاب کنيد و پس از فشردن کنترل و شيفت سمت راست (اگر متن فارسي هست البته) از کليد ترکيبي CTRL+R استفاده کنيدنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه مشکل شما که در عکس مشخصه همون رفتن i و j به بالاي متن هست کافيه انتخابشون کنيد و کليد DTRL+SHIFT+= رو بزنيد تا مشکل حل بشه
سلامنقل قول:
دوست عزيز سوال تون بسيار ناقص مطرح شده
ورد به خودي خود عکس نشون نميده که شما اينگونه مي پرسيد !!!!!!!!
موقع نوشتن به زبان فارسی درword ویرگول و همزه رو چطور باید نوشت؟
Shift + T = ،نقل قول:
و
Shift + M = ء
نقل قول:
سلام
نه فقط i و j نست!!!
اون عبارت ریاضی سمت چپ رو هم اگه توجه کنید رفته بالاتر!!
من این مشکل تازه برام پیش اومده و قبلا این مشکل نبوده! (چون زیاد تایپ میکنم جزوه هامو!)
فايلتون رو بذاريد تا چک بشهنقل قول:
سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهی به نظرتون نرسید؟ که مشکل چیه؟
تا من حتی ویندوزم رو عوض کرده بودم و از یه نسخه دیگه هم استفاده میکنم ولی به محض اینکه یکبار word رو میبندم و باز میکنم
و چند خط مینویسم این مشکل ایجاد میشه!!!