بدنه زیبا و توی سرعت شتاب کم نیاره جا دارم باشه دیگه از لحاظ دو گانه سوزی هم خوب باشه:41:
بدنه زیبا و توی سرعت شتاب کم نیاره جا دارم باشه دیگه از لحاظ دو گانه سوزی هم خوب باشه:41:
البته ريو و ال 90 الان تو بازار هم به دليل همون عرضه كم و هم به دليل اينكه از 405 و ... بهتر خريد و فروش ميشن اين وضعيت را دارن در ضمن شما اگر سود پولتون را حساب كنيد بيشتر از قيمت بازار در مياد .حتي پرايد 111 هم كه ثبت نامش حدود 9200 در مياد الان داره 9 تومن خريد و فروش ميشه.در ضمن كي گفته تندر 16/200 ؟بيا مشهد من بهت 15/700 بدم.هر رنگي خواستي.ولي وضعيت در مورد خودرو هايي مثل 405 و پارس همون هست كه گفتم.1 ميليون زير قيمت كارخونه.نقل قول:
سمند معمولي abs دار فابريك كارخونه هم پيدا ميشه ولي خيلي كم.تفاوتاش نصبت به ال ايكس:ترمز abs /سنسور دنده عقب/صندلي برقي/درب صندوق برقي/رينگ/چراغ عقب/ضبط /و...نقل قول:
سورن با ال ايكس:رينگ/سپر و چراغ هاي جلو و عقب/ايربگ راننده/و چند تا چيز جزئي ديگه.در مورد تفاوت موتورشون اطلاعاتي ندارم دوستان اگر ميدونن لطف كنن.
از نظر راحتي همشون مثل همن ولي خوب طبيعتا هرچي امكانات مثل صندلي برقي بيشتر باشه راحت تره.در ضمن كسايي كه هم سورن داشتن هم سمند متفق القول گفتن كه زيرپاي سمند از سورن خيلي بهتر هست بنابر اين من اگر بودم همون ال ايكس را انتخاب ميكردم
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
با اين مشخصات باز هم بايد دست به دامن 405 يا سمند شد.البته جديدا من ديدم تندر را هم گازسوز ميكنن ولي باز از نظر زيبايي شايد بعضي ها نپسندن.من بودم سمند انتخاب ميكردم.206 اس دي هم كه خوب از همه نظر خوبه هم شتاب هم زيبايي هم سرعت هم از نظر دوگانه سوزي ولي خب جادار نيست.نقل قول:
سلام دوست عزیز به نظر من حسه سواری یه جیپ یا پاژن کروک خیلی بهتر از پاترل حالا باز سلیقه آدما میفاوت
انتخاب بین سمند تندر و ریو هستش.به نظر شما کدامشون خوبه؟چیزی که زود خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه و در عین حال قیمت مناسب و امکانات خوب در کنار تاحدودی جاداری
ریو اگر ABS داشتد بهتر از بقیه بود ولی در شرایط فعلی 206 SD V8 عالیه . موتور 1600 با 110 اسب بخار ABS + EBD + AirBag
موتور هر دوشون یکیه.نقل قول:
سمند معمولي abs دار فابريك كارخونه هم پيدا ميشه ولي خيلي كم.تفاوتاش نصبت به ال ايكس:ترمز abs /سنسور دنده عقب/صندلي برقي/درب صندوق برقي/رينگ/چراغ عقب/ضبط /و...
سورن با ال ايكس:رينگ/سپر و چراغ هاي جلو و عقب/ايربگ راننده/و چند تا چيز جزئي ديگه.در مورد تفاوت موتورشون اطلاعاتي ندارم دوستان اگر ميدونن لطف كنن.
از نظر راحتي همشون مثل همن ولي خوب طبيعتا هرچي امكانات مثل صندلي برقي بيشتر باشه راحت تره.در ضمن كسايي كه هم سورن داشتن هم سمند متفق القول گفتن كه زيرپاي سمند از سورن خيلي بهتر هست بنابر اين من اگر بودم همون ال ايكس را انتخاب ميكردم
البته lx با موتور پایه گاز سوز EF7 هم عرضه میشه.
باز شما انتظارات خودت رو کامل نگفتینقل قول:
انتخاب بین سمند تندر و ریو هستش.به نظر شما کدامشون خوبه؟چیزی که زود خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه و در عین حال قیمت مناسب و امکانات خوب در کنار تاحدودی جاداری
این مواردی که گفتید تو هر سه اینا هستش
اما تندر به نیاز های شما نزدیک تره.
ماشینی نیست که زود خراب بشه - امکانات بی نظیری نسبت به قیمتش داره - کیفیت ساخت خوبی داره - بسیار هم جاداره.
ریو ماشین خوبیه در اون شکی نیست اما اینکه اگه ریو ABS داشت بهتر از بقیه بود مگه ریو چی داره که اگه ABS بهش اضافه بشه تکمیل میشه؟!نقل قول:
ریو اگر ABS داشتد بهتر از بقیه بود
واقعا میشه امکانات 206 SD V8 رو با ریو مقایسه کرد؟!
دوست عزیز اگه میخوای ماشین جادار(حتی حدودی جادار) بگیری باید ریو را به کلی بذاری کنار.نقل قول:
حالا بین سمند معمولی ،lx و تندر LP من تندر را پیشنهاد میدم چون اکثر قطعاتش مونتاژ فرانسه است ومطنئنا تا چند سال مشکل قطعه نخواهید داشت، مصرف سوختش کمتره ونسبت به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره که دوتای دیگه ندارن- البته باید اینم بگم که سواری ورانندگی سمند از نظر من راحت تره که میتونه به خاطر ارتفاع کمتر سمند از تندر باشه.
دقيقا من هم با نظر شما موافقم با اينكه در مجموع تندر ماشين بهتري هست ولي واقعا لذت رانندگي با سمند يك چيز ديگه است مخصوصا سر پيچ و در جاده ها.من هردو را داشتم كه دارم ميگم و الان هم بازم سمند دارمنقل قول:
تندر 90 چه امکانات بی نظیری داره مگه؟نقل قول:
موتور 1600 16 سوپاپنقل قول:
بدنه ی فوق العاده قوی (این یه مورد رو شک ندارم خواستی دلیل هم میگم)
ترمز ABS+EBD
کیسه هوای سرنشینان جلو
تهویه مطبوع قوی
شتاب بالا
جاداری فوق العاده
مصرف سوخت کم
عدم وجود سر و صدای اضافی تو کابین
استهلاک کم
لذت رانندگی خوب در بین ماشین های هم رده.
از همه مهمتر کیفیت بالای مونتاژ طوری که همیشه تو رده بندی ها از خودروهایی مثل زانتیا - پارس - 405 - انواع 206 - ریو - ورنا و امثالهم بالاتر بوده و هست.
دیگه با 15 میلیون چی میخواین؟ این امکانات تو ایران (توجه کن فقط تو ایران) با این قیمت بی نظیر محسوب میشه.
ولی معایبش:
طراحی ساده ی کابین
کمی دیدش کمه مخصوصا دید کنارها
قیمت قطعات جانبی نسبتا بالا
البته مازیار جان زیاد به جدول رتبه بندی توجه نکن! دلیلشو بخوای تو پست خصوصی بهت میگم!
حالا تندر تو کیفیت ساخت هر چی باشه به 206 نمیرسه!
مرسی از توضیح کاملتون.:46::11:نقل قول:
این امکانات تو ایران (توجه کن فقط تو ایران) با این قیمت بی نظیر محسوب میشه.
در ضمن این امکاناتی که شما گفتید:
منم اینا رو بهش اضافه میکنم:نقل قول:
موتور 1600 16 سوپاپ
بدنه ی فوق العاده قوی (این یه مورد رو شک ندارم خواستی دلیل هم میگم)
ترمز ABS+EBD
کیسه هوای سرنشینان جلو
تهویه مطبوع قوی
شتاب بالا
جاداری فوق العاده
مصرف سوخت کم
عدم وجود سر و صدای اضافی تو کابین
-اینه ای جانبی برقی همراه با گرمکن
- کامپیوتر سفری
- شیشه ای 4 در برقی
(در مدل فول)
اما این یکی رو قبول ندارم:
تندر90 یکی از عیب هاش اینه که رانندگی دلچسب نداره بر خلاف رقیبانش مثل سمند - 405 - 206 - گل و چند تای دیگه که تو لذت رانندگی و هندلینگ تندر پیش اینا حرفی برای گفتن نداره و این یکی از نکات ضعف تندر 90 هستش.نقل قول:
لذت رانندگی خوب در بین ماشین های هم رده.
تندر 90 e2 که اولا 9 ملیون بود که بازم میگفتن گرونه رو کردن 16 ملیون واقعا که یک حالتی برام پیش اومده از تنفر به کارای اینا نمی دونم چی بگم:41:
این یک فقط اوضاع ماشینه
ولی افرادی میبینم هی از پیشرفت و.... حرف میزنن اصلا نمی دونم چی به اینا باید گفت چه قدر احمقن :13:فعلا فقط احمق فریبیه
خدا کنه بعدا پیشرفت کنیم ایرانی چی بود چی شده بازم به خودم افتخار میکنم ایرانیم:31:
چرا مگه تندر ماشینه بدیه؟!نقل قول:
تندر 90 e2 که اولا 9 ملیون بود که بازم میگفتن گرونه
اگه تندر 9 تومن بود کسی به پراید و اردی و... صد تای دیگه پول میداد به نظر شما؟؟؟!!!!
ممنون این چنتا رو حواسم نبود. :46:نقل قول:
والا برای من حداقل از 405 خیلی لذت بخش تر بوده. ولی 206 رو قبول دارم فوق العاده سواری میده.
سمند و گل هم تا حالا ننشستم. :46:
در مورد قیمت تندر هم بگم که اگه قرار باشه تندر رو 9 تومن یدن پس پراید باید بشه 4 تومن 405 بشه 7 تومن روا بشه 5 تومن.
اینا به نظرتون امکان داره؟ :13:
آره واقعا حتی توی ماشینای زیر 20 ملیون انصافا از لحاظ فنی تندر تکهنقل قول:
ولی توی قیمت این ماشین موندم چه جوری داره روند سعودی پیدا میکنه:13:
حتی اولا حرف و حدیث سر این بود که تندر جانشین پیکانه:18:
می خوان سمند و.... فروش بره آیا این سیاست درستیه؟
ولی راست میگی ایران خودرو همینجوریشم بدهی بالا میاره:27:
نمیخوام جواب این سوالتون رو اینجا بگم بهتره تو تاپیک های مربوطه بحث بشه.نقل قول:
حتی اولا حرف و حدیث سر این بود که تندر جانشین پیکانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوان سمند و.... فروش بره آیا این سیاست درستیه؟
همیشه جای جانشین پیکان خالی بوده و فعلا تکلیفش نامشخصه!
دادن دو پست پشت سر هم بر خلاف قوانین فروم هستش.نقل قول:
ولی راست میگی ایران خودرو همینجوریشم بدهی بالا میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به قوانین فروم احترام بگذارید.
سلام
من تازه ايشالا گواهينامه ام مي خواد بياد(بد بختي از اين هوشمند ها هم هست).
يه رنو درپيت داريم :31:(مدل 63 تميز.چند ميرزه حدودا؟)با يه 206 تيپ2.(خيلي تميز مدل 81)
حالا دوتا شرايط رو در نظر بگيريد و كمك كنيد لطفا.
چون 206 گازسوز نيست و اگه منه ناشي هم تصادف كنم خرجش بالاست.
حالا اگه رنو و 206 رو بفروشيم چند دستمونو ميگيره؟ يه كم هم روش بزاريم چي ميشه باهاش خريد كه گازسوز باشه؟
حالا تو شرايط بعدي اگه 206 رو نگه داريم و با بنزينش بسازيم رنو رو بفروشيم چي ميشه به جاي رنو و يه كم پول(شما حدود پولي رو كه بايد بزاريم روش رو بگيد)خريد كه ترجيحا گازسوز شه؟اگه گازسوز نباشه حداقل رو آبرو دار تر از رنو باشه.
ممنونم
عرضم به حضورتون كه اگر 206 بدون رنگ باشه و خيلي تميز هم باشه حدود 8 تومن قيمتش هست.(خيلي خوب اگه بتوني بفروشي)
رنو هم اگر سالم باشه و تميز نهايتا 1.800 تا 2.200 ميدني اينجور ماشين ها طالب ميخواد واسه همين اگر طالبش گير بياد تا 2.200 هم ميشه فروخت.حالا بذاري رو هم همون 10 تومن شايد دستت را بگيره كه ميشه باهاش يك 405 مدل 84-85بدون رنگ دوگانه خريد.يا سمن تو همين مدل.اگر هم 206 را نگه داري و رنو رو بفروشي بايد حد اقل 3 تومن بذاري روش كه يك آردي دوگانه بخري كه اصلا به صلاح نيست.چون صاحب اول آخرش كه خودت ميشي هيچ تازه با اين قيمت ماشين خيلي تميزي گيرت نمياد ميشه آفتابه خرج لحيم.
مر30نقل قول:
ولي اگه 206 رو نگه داريم و رنو رو بفروشيم چه قدر بايد روش گذاشت تا يه ماشين (مثلا پرايد نسيم) مدلشم مهم نيست ولي تميز بخريم.
پيشنهاد ديگه اي هم اگه داريد بفرماييد كه به جاي رنو يه چيز تقريبا ارزون ولي آبرودار تر خريد.
قيمت مدلهاي مختلف ال90 رو هم لطف منيد اگه ممكنه.
ممنونم
سلام
حدود 15، 16 تومن پول دارم
یه ماشین می خوام بخرم
-----قدم کوتاهه (167 سانتی متر) خیلی نکته مهمی است!
-----abs می خوام داشته باشه
-----رانندگی باهاش راحت باشه
-----موتورش خوب باشه (وقت رسیدن به موتور و غیره رو ندارم)
از سمند و ریو هم خوشم نمی آد. تا حالا فقط پشت 405 و آردی و پراید و پیکان و سمند نشسته ام.
با تندر 90 تا حالا رانندگی نکردم ولی از لحاظ موتوری به نظرم خوبه. ظاهرشم هم به نظرم قابل تحمله. ولی میترسم به خاطر ارتفاعش و اینکه قدم کوتاهه، رانندگی باهاش برام سخت باشه. تازه می گن دید عقبش و آینه های کناری اش هم خوب نیست.
ماشین های دیگه هم آشنایی چندانی باهاشون ندارم (مزدا 323 کار کرده و لیفان و ...) در ضمن شهرستان هستم.
ممنون می شم برای خرید راهنمایی ام بکنید. با دلیل برایم توضیح بدهید بهتره.
با تشکر
سلام
حدود 15، 16 تومن پول دارم
یه ماشین می خوام بخرم
-----قدم کوتاهه (167 سانتی متر) خیلی نکته مهمی است!
-----abs می خوام داشته باشه
-----رانندگی باهاش راحت باشه
-----موتورش خوب باشه (وقت رسیدن به موتور و غیره رو ندارم)
از سمند و ریو هم خوشم نمی آد. تا حالا فقط پشت 405 و آردی و پراید و پیکان و سمند نشسته ام.
در ضمن ماشین صفر باشه بهتره.
با تندر 90 تا حالا رانندگی نکردم ولی از لحاظ موتوری به نظرم خوبه. ظاهرشم هم به نظرم قابل تحمله. ولی میترسم به خاطر ارتفاعش و اینکه قدم کوتاهه، رانندگی باهاش برام سخت باشه. تازه می گن دید عقبش و آینه های کناری اش هم خوب نیست. کلا" تندر 90 برا آدم قد کوتاه خوب است یا نه! E1 و E2 ؟ کدوم؟
ماشین های دیگه هم آشنایی چندانی باهاشون ندارم (مزدا 323 کار کرده و لیفان و ...) در ضمن شهرستان هستم.
ممنون می شم برای خرید راهنمایی ام بکنید. با دلیل برایم توضیح بدهید بهتره.
با تشکر
در ادمه پست قبلی:
(مهمترین نکته) : رانندگی باهاش راحت باشه من قدم کوتاهه. وقتی پشت ماشین می نشینم خیلی دوست دارم که دیدم به جاده و دور و بر خوب باشه
زیر 16 تومن
ایمنی بالا
جادار
ترجیها" صفر کیلومتر (تندر 90، 405، ... ) کارکرده (مزدا و ...) شهرستانم
از سمند خیلی بدم می آد
برای خانواده
پر قدرت
شتاب بالا
کم مصرف
هم برای جاده و هم برای شهر
من جای تو بودم دوگانه رو بی خیال میشدم!
با 5 تومن یه پراید تمیز هم پیدا میکردم و 206 رو هم نگه میداشتم!
يك پرايد تميز دوگانه به درد بخور حد اقل بايد 6 تومن خرج كني.چيز ديگه هم به نظر من نميرسه كه با قيمت ارزون جايگزين پرايد بشه فقط ميمونه آردي كه همون نخري بهتره.نقل قول:
ال 90 قيمت e0 را ندارم ولي E1 حدود 13800 شده الان و E2 هم كه رسيده به 16.350 البته خريد ال 90 الان اشتباه هست چون قيمتش به دليل توليد كم و يك سري شايعات در مورد توقف توليد به صورت كاذب رفته بالا و در صورت حل مشكلات دوباره مياد پايين ولي از اين بيشتر بشه ديگه ارزش خريدن نداره
سلام
دوستان به نظر شما چه ماشيني به درد بك خونوتده شش نفره ميخوره؟
تندر تمام ويژگي هايي كه گفتيد داره به غير از همون ديد خوب.نقل قول:
من اگر جاي شما بودم هيوندا ورنا ميخريدم(البته كار كرده).با توجه به اينكه سمند هم دوست نداريد به نظرم بهترين گزينه هست تمام مواردي كه در بالا مطرح كرديد را هم داره.البته abs نداره
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
خب با چه قيمتي؟نقل قول:
زير 20 تومن به نظر من به ترتيب تندر/405/سمند
آقا حسام ممنون
مشکل ماشینی که پیشنهاد دادید اینه که من شهرستانم. قطعه و غیره اذیت میکنه.
راستی به نظرتون تندر e2 فول ارزون میشه؟ چون الان پارس خودرو بعد از دو هفته تعطیلات تابستانی، دعوت نامه ها رو داده و داره میده. لازم به ذکره که E2+LP الان صفر کیلومتر 15.800 سراغ دارم و می تونم بخرم. منتظر باشم یا نه.
یه نکته دیگه: ارتفاع صندلی E2 را وقتی می بری بالا رو دید جلو تاثیر داره؟
کاش می شد قبل از خرید، پشت فرمون بشینم و یه دوری بزنم.
الان اگه رنو رو بفروشيم و بخواهيم يه پرايد هاچبك(طبق پيشنهاد دوست قبلي) بخريم(مدلش اصلا مهم نيست فقط تميز باشه) چه قدر بايد روي پول رنو گذاشت؟(خودم هم وسوسه شدم كه اين كارو بكنيم. لطفا دقيق راهنمايي كنيد)نقل قول:
البته هاچبك ارزونتر گير مياد تميزش يا صبا؟
ممنون كه وقت ميزاريد.
موفق باشيد:40:
پروتون ویرا چطوره؟
قیمت بالاترین مدلش ( لیفت بک با دنده اتوماتیک ) 16950000 تومنه. ( تو سایت زاگرس خودرو اینجوری زده )
با سلام و خسته نباشید یک ماشین تا سقف 18 ملیون میخوام و تعدادمون هم 5 نفره .ایمنی و مصرف کم هم برام شرطه .چی پیشنهاد میدین
سلام بنظرتون اگه یه 206 مدل 81-80 بگیرم اذیت نمیکنه؟ 100تا کارکرده. تازه گواهی نامه گرفتم.
اگه سالم باشه اذیت نمی کنه....:27:نقل قول:
سلام بنظرتون اگه یه 206 مدل 81-80 بگیرم اذیت نمیکنه؟ 100تا کارکرده. تازه گواهی نامه گرفتم.
کار سختی نیست برو یه ازمایشی بکن!نقل قول:
آقا حسام ممنون
مشکل ماشینی که پیشنهاد دادید اینه که من شهرستانم. قطعه و غیره اذیت میکنه.
راستی به نظرتون تندر e2 فول ارزون میشه؟ چون الان پارس خودرو بعد از دو هفته تعطیلات تابستانی، دعوت نامه ها رو داده و داره میده. لازم به ذکره که E2+LP الان صفر کیلومتر 15.800 سراغ دارم و می تونم بخرم. منتظر باشم یا نه.
یه نکته دیگه: ارتفاع صندلی E2 را وقتی می بری بالا رو دید جلو تاثیر داره؟
کاش می شد قبل از خرید، پشت فرمون بشینم و یه دوری بزنم.
الان اگه بخوای یه هاچ بک تمیز پیدا کنی باید حداقل 5 تومن خرج کنی.نقل قول:
الان اگه رنو رو بفروشيم و بخواهيم يه پرايد هاچبك(طبق پيشنهاد دوست قبلي) بخريم(مدلش اصلا مهم نيست فقط تميز باشه) چه قدر بايد روي پول رنو گذاشت؟(خودم هم وسوسه شدم كه اين كارو بكنيم. لطفا دقيق راهنمايي كنيد)
البته هاچبك ارزونتر گير مياد تميزش يا صبا؟
ممنون كه وقت ميزاريد.
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر خلاف جنتو پروتون ایمپین و ویرا اصلا ماشینای خوبی نیستن به همین خاطر هم تو بازار موفق نبودن!نقل قول:
پروتون ویرا چطوره؟
قیمت بالاترین مدلش ( لیفت بک با دنده اتوماتیک ) 16950000 تومنه. ( تو سایت زاگرس خودرو اینجوری زده )
از من یک نصیحت! دور 206 کارکرده رو خط بکش! مدل 80 - 81 اونم برای کسی که تازه گواهی نامه گرفته اصلا خوب نیست!نقل قول:
میدونم 206 یک ماشین وسوسه کننده ای هستش اما به فکر خرج افتادنش باش که اگه به خرج بیوفته خیلی اذیتت میکنه هیچ، باید پول کزافی هم خرج کنی! که 206 هم به پر خرج بودن معروفه اگه باز قبول نداری برو از مکانیک ها بپرس.
سلام به اساتید خودرو . یک کلام اگه شما 15 میلیون داشتید چه ماشینی میخریدید؟؟:20:
خواهشا دقیق جواب بدید :11:
با سلامنقل قول:
ببینید دوست عزیز سلیقه هر کس فرق میکنه و اگه هر کس بیاد سلیقه خودشو اینجا بگه دیگه کلا اینجا به هم میریزه!
شما باید انتظارات خودتون رو بگید تا ام نسبت به انتظارات شما ماشین مورد نظرتون رو معرفی کنیم:46:
قوانین بخش مشاوره:
نقل قول:
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
عذر میخام
اینکه قرار شد از اول مهر بنزین آزاد بشه و کارتها برداشته بشه تصویب شد ؟
ینی بنزین بالای لیتری 400 میشه ؟
به نظرتون 206 اس وی8 رو بفروشم سمند ef7 بگیرم ؟؟
v8 هم امکانات خوبی داره و هم کیفیت خوب - قدرت و شتاب خوب و اینکه کم مصرف هم است.نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم بخوای بفروشی حداقل 1 میلیون ضرر میکنی!
اگه با تنگی فضاش مشکل داری تو خرید سمند EF7 شک نکن اما در غیر این صورت SD V8 رو نگه دار.
هاچبك كه از صندوق دار گرونتره.تازه دوگانه هم نميشه ولي اگر يك مدل پايين تميز گير بياري ميشه با 5.500 خريد.شايد تا 5 هم گير بياد ولي خيلي بايد بگردي.نقل قول: