سلام به همه دوستان اینترنت از مخابرات دارم امروز از صبح زود تا ظهر خطم قطع بود بعدم رفتم بیرون کار داشتم الان اومدم دیدم وصل شده صبح زنگ زدم پشتیبانی گفتن سراسریه ! آخه این چه وضعشه دیگه :angry:
Printable View
سلام به همه دوستان اینترنت از مخابرات دارم امروز از صبح زود تا ظهر خطم قطع بود بعدم رفتم بیرون کار داشتم الان اومدم دیدم وصل شده صبح زنگ زدم پشتیبانی گفتن سراسریه ! آخه این چه وضعشه دیگه :angry:
با سلامنقل قول:
دیگه از این مشکلات هست
باید صبوری کرد
موفق باشید.
کسی تو منطقه ی حدود فرامرز از مخابرات اشتراک داره؟؟؟(خط غیر فیبر نوری ترجیحاً )
من حدود دو ماه میشه که اینترنت شاتلم هر یک ساعت حداقل ده دفعه قطع میشه
محدودیت ترافیک هم که پدر ملت رو درآورده
به نظرتون می ارزه برم مخابرات ، چون تا قبل از ۱۰ خرداد اشتراکم تموم میشه با شاتل
سرعت دانلود و قیمت یک مگابایت مخابرات چنده؟؟؟
ممنون
بچه ها من تا حالا 1 ماهه شترژ میکردم . این دفعه طرف گفت فقط 3 ماهه میشه . ما ممکنه یک ماه دیگه خونمونو عوض کنیم به همین خاطر نمیخوام 3 ماهه بگیرم . حالا یه راه حل اینه که اینترنتی شارژ کنم ولی سایت موقع شارژ اینترنتی توی آخرین لحظه مینویسه ارتباط با بانک برقرار نشد و ارور میده چی کار کنم؟
دفاتر خدمات ارتباطی شارژ میکنن؟
من از سایت مخابرات خریدم,کمتر از 2ساعت سرویسم وصل شد, ولی چند روز پیش زنگ زدن گفتن پرداخت نکردی,قطعش کردن:31::27::18::24::13:گویا سیستم پرداخت آنلاینشون مشکل دارهنقل قول:
کسی دقیقا جواب سوال ما رو نمی دونه؟نقل قول:
ممنون
با سلامنقل قول:
با تماس با اونا مشکلت حل نمیشه
باید منتظر بمونی تا پورت خالی روی خطت واگذار بشه
موفق باشید.
لطفا یکی از دوستانی که از سرویس های نامحدود مخابرات داره جواب سوالام رو بده :
1.نوع سرویستون (128 256 512 1024) و سرعت دانلودتون با دانلود manager (حداقل و حداکثر)
2.وضعیت پشتیبانی و قعظی های ای دی اس ال
3.قیمت ها وشریط سرویس های 256 و 512
4.امکان وصل شدن به چیز پی ان و سرعت آن :31:
با تشکر فراوان از محبتتون :11:
من دارم:31:نقل قول:
لطفا یکی از دوستانی که از سرویس های نامحدود مخابرات داره جواب سوالام رو بده :
1.نوع سرویستون (128 256 512 1024) و سرعت دانلودتون با دانلود manager (حداقل و حداکثر)
2.وضعیت پشتیبانی و قعظی های ای دی اس ال
4.امکان وصل شدن به چیز پی ان و سرعت آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان از محبتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل سرعت 55 حداکثر 87 --512 نامحدود دارم
2-تو این یک ماه فقط یک بار قطع شده که اونم امروز بود از صبح تا همین الان قطع بود کسی مشکلی داشت مثل من؟
پشتیبانی خوبه
512 63 تومن
4.امکان وصل شدن به چیز پی ان و سرعت آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکنه سرعت هم اصلا کم نمیشه
ممنون.نقل قول:
[/COLOR]اگه کس دیگه ای داره لطفا.:11:نقل قول:
مخابرات؟نقل قول:
256 اش رو که میگفتن 13 تومانه!! 512 63 تومان؟ سرعت 512 هم میگن حدود 60 65 هست!!!
اون 63 قیمت سه ماه هست نه یک ماه.
واسه منم امروز قطع بود.
گفتم اشتباه کردم!!! :31: بابا غلط کردم! عجیبه شما بعد یک ساعت متن کات شدم رو نقل کردی! ترفندت چیه؟!! :31: :27:نقل قول:
دوستان ارزون ترین مودم ای دی اس ال وایرلس Asus که میتونه فلش بخوره و رو فلش دانلود کنه چیه؟ حدود قیمتش رو میدونید؟ :11:
بچه ها اگه برم مخابرات منطقمون و گفت برای 256 باید کارت دانشجویی چیزی داشته باشی چی ببرم؟ قضیه نامه رسمی از شرکت گرفتن چجوریاست؟ میشه اینطوری 256 گرفت؟
البته من تا آخر مرداد صبانت اعتبار دارم.:41::41: ولی زودتر تمومش میکنم و میام مخابرات.:46:
نظرتون راجع به این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از مخابرات با پهنای باند 512 و پرداخت 638976 ریال بابت 3ماه اشتراک گرفتم
از :31:پی ان استفاده میکنم و بین 55-65 هم دانلود ریت دارم
مخابرات چند روزه وضعش خیلی خراب شده و سرعت خیلی کمه
bomb933 لطفا نرم افزار NetLimiter را رو سیتمت نصب کن و مقدار دقیق دانلود ریتت رو بگو.
کد:www.netlimiter.com
با سلام خدمته دوستام مخابراتی ...
ماله من چند وقتیه که اصلا پینگا داغون شده ...
یعنی اینکه قبلا چه توی ظهر عصر شب فرقی نمیکرد و پینگ خوب بود ...
اما حالا طرفای ظهر پینگ داغون میشه اساسی (میره روی 300 از 4.2.2.4 )
و فقط طرفای شب خوبه و نصفه شب هم دیگه خوبه خوبه عین قبلا میشه ....
( چون من بازی آنلاین زیاد میکنم، خیلی اعصابم داغون میشه)
میخواستم ببینم ماله دوستان مخابراتی چجوریه ! ؟ ؟ ؟ و اینکه چه راهه حلی رو پیشنهاد میکنین !؟؟
ممنون
والا مایی که صبانت داریم پینگمون همین حدوداست ... سرعتم کم شده یا فقط پینگ بالا رفته؟نقل قول:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
البته الان تست گرفتم دیدم پینگ 80 90 هست! عجیبه 200 300 که بوده قبلا!!!! :2:
خوبه این که!شاتل 430 هست این موقع!!!!
دوستان سلام
شنیدم مخابرات شهر قم و چند شهر دیگه کلا اینترنت نامحدود رو حذف کردند و فقط محدود واگذار میکنند . کسی در مورد اینکه آیا ممکنه این طرح برای مشهد هم اتفاق بیافته داره ؟
تایپیک تهران و میخوندم بچه ها نوشته بودن که فقط تهران نامحدود داره و شهرهای دیگه قراره همه محدود بشه . فکر کن !!!!
اگه اینجوری بشه که ریدن به اینترنت اونم تازه شبانه رایگان نداره .
دوستان اطلاعاتی دارید بزارید وضعیتمون روشن بشه .
مخابرات ۱ مگ حدودا سرعت دانلود چقدر میشه؟؟؟
هزینش چنده؟؟؟
حدودا چقدر طول میکشه تا راه اندازی بشه؟؟؟؟
ممنون
خیلی بد میشه که ... یه امید اون نامحدود بودنش دارم 100 تومان مودم میخرم.:13:نقل قول:
سلام دوستان .
شاتل سرعت 128 با دانلود128 وترافيك نامحدود ماهي 28000تومن به نظر شما چطوريه؟
[QUOTEشنیدم مخابرات شهر قم و چند شهر دیگه کلا اینترنت نامحدود رو حذف کردند و فقط محدود واگذار میکنند . کسی در مورد اینکه آیا ممکنه این طرح برای مشهد هم اتفاق بیافته داره ؟][/QUOTE]
شما تا محدود نکردن یک ساله بگیر مشهد هم که هستی نه قم مشکل چیه؟
تازه محدود کردن هم بازم میریم سراغ صبانت و شاتل و ... که شبانه دارن
مخابرات 512 اش را میده 21 تومننقل قول:
شاتل سرعت 128 با دانلود128 وترافيك نامحدود ماهي 28000تومن به نظر شما چطوريه؟
قیمت اینترنت مخابرات
128 -10200 تومن
256-12800 تومن
512-21000 تومن
1024-39000 تومن
ممنون
سرعت دانلود و مدت راه اندازی چقدر هست؟؟؟؟
شما تا محدود نکردن یک ساله بگیر مشهد هم که هستی نه قم مشکل چیه؟نقل قول:
مخابرات 512 اش را میده 21 تومن[/QUOTE]
فکر نکنم بشه مودم رو تنظیم کرد شبا دانلود کنه.البته شایدم یک جوی بشه.ولی برنامه دانلود مسترش که خیلی مسخره هست.رفتم از سایت ایسوس دانلود کردم.:31: :2:
من 5 سال شبانه داشتم و تمام این 5 سال مودم خودش شبا دانلود میکرد از این لحاظ خیالی نیست:31:نقل قول:
فکر نکنم بشه مودم رو تنظیم کرد شبا دانلود کنه.البته شایدم یک جوی بشه.
مودمتون چیه؟ بعنی بدون کامپیوتر دان میکنه؟:21:نقل قول:
با سلامنقل قول:
حدودا باید تا 100 کیلوبایت دانلود داشته باشه
موفق باشید.
شما تا محدود نکردن یک ساله بگیر مشهد هم که هستی نه قم مشکل چیه؟نقل قول:
مخابرات 512 اش را میده 21 تومن[/QUOTE]
سلام
نباید به همین راحتی ریسک کرد . اومدیم و رفتیم یکسال گرفتیم بعد اومدن ما رو هم به زور بردن توی طرح باید یکسال بسیازیم و بسوزیم و یا بی خیال پولی بشیم که دادیم .
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
من میگم ما جزء کلان شهرهای اصلی هستیم اگر چنین طرحی زدن باید اعتراض کنیم اونم وسیع و از همین تایپیک هماهنگ بشیم برای اینکار .
چون اگه هر کس جدا بره و اعتراض کنه جوابش و میدن و در نطفه خفه میکنن چون کارشون همینه .
پس دوستان اگه این اتفاق خدای نکرده افتاد برای مشهد همه توی همین تایپک هماهنگ بشیم .
سپاس
سلام.
دوستان! من دانلود شبانه زیاد دارم.
فعلا صبانت 1024 هستم و شبی به زور 1گیگ دانلود دارم.
شرکت دیگه ای هست که شبانه اش سرعت بیشتر و مقدار دانلودش بیشتر باشه؟؟ در حال حاضر (البته بعد از چند رو محدود نکنند سرویس نامحدود شبانه رو)
[مرکز هم نبوت هست .. اگر دوستان این مرکز هم نظر بدهند چه بهتر!]
با سپ.اس.
سلام دوست خوبمنقل قول:
من تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که اگر به نتیجه نرسیدید و خواستید صبانت بمونین, سرعت اشتراکتون رو از 1024 به 128 کاهش بدین چون هیچ فرقی نمیکنه و فقط دارین پول اضافی میدین .
اگر هم یه جوری بتونین 512 از این مرکز بگیرین ( ای دی اس ال مخابرات ) خیلی خوبه .
یک فرد مسن که بهش نخوره اهل دانلود باشه رو بفرستین از مرکز بپرسن ببینن اگه از شرکت نامه بیارن 512 میدن یا نه .
موفق باشید:10:
خیلی ممنون.نقل قول:
صبانت 128 روزانه هم با 1024 تفاوتی نداره؟ (الان که ساعت 1:27 دقیقه هست، سرعت روزانه با IDM تا 200 هم میره)
مشکل گرفتن از مخابرات اینجاست که نامه شرکت از کجا بیاریم؟؟ با نامه دانشگاه و کارمند دولت (فیش حقوقی) و فرهنگی و ... قبول نمی کنند؟
وال استریت هم گفته احتمالا تا چند وقت دیگه اینترنت قطع خواهد شد وبجاش اینترنت میلی خواهد اومد
کد:http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704889404576277391449002016.html?mod=WSJ_World_LEFTSecondNews
خواهش میکنم .نقل قول:
روزانه هم هیچ فرقی نمیکنه چون داون استریم همه روی 2 مگ بسته شده ( البته تو مشهد ) .
چون من شنیدم که دوستان تهرانی میگفتن داون استریمشون روی 1 مگ بسته شده .
نامه دانشگاه رو که فکر نمیکنم قبول کنن, مورد دوم رو هم نمیدونم .
شما یک فرد مسن جور کنین:31: برن بپرسن ببینن میشه یا نه:27:
نقل قول:
یعنی چی اونوقت ؟؟
لینک دادی ممنون اما اطلاعات خلاصه داری بگی ؟ اینترنت میلی باز چه مدلشه !!!