تو مد Prof چقدر اینا سخت میمیرند، اعصابم خرد شد، این یارو غوله که باید با تیربار بزنیش رفته رو اعصابم، هر کار میکنم نمیمیره
6 تا 6 تا سنگ از زیر زمین میکشه پرت میکنه
نمیدونم این همه سنگ زیر زمین چیکار میکنه
Printable View
تو مد Prof چقدر اینا سخت میمیرند، اعصابم خرد شد، این یارو غوله که باید با تیربار بزنیش رفته رو اعصابم، هر کار میکنم نمیمیره
6 تا 6 تا سنگ از زیر زمین میکشه پرت میکنه
نمیدونم این همه سنگ زیر زمین چیکار میکنه
ما بازم گیر کردیم!!
اونجا که اون یارو وسکر دستشو میکنه تو یه چیزی و دستش میشه قد یه اتوبوس و ما وسط مواد مذاب هستیم باید چجوری بکشمش؟
اینجا :نقل قول:من از روی این همشو پیدا کردم .کد:http://www.supercheats.com/guides/resident-evil-5/bsaa-emblem-locations-guide
بعد از شکستن پل, وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدنقل قول:
ما بازم گیر کردیم!!
اونجا که اون یارو وسکر دستشو میکنه تو یه چیزی و دستش میشه قد یه اتوبوس و ما وسط مواد مذاب هستیم باید چجوری بکشمش؟
ببخشید من مرحله ی 1-4 اونجا یه خرچنگه گیر کردم نمی تونم بکشمش هر چی هم تیر دارم می زنم دو دستش ولی انگار که نه انگار کسی میدونه با چه سلاحی می شه یک سره کارشو ساخت
من windows vista 64bit دارم. اونجا با trainer DX10 رفتم چندتا از گزينه هاي TRAINER رو فعال ميكني بعد از چند دقيقه قهر ميكنه. نميدونم مشكلم كجاست :19:نقل قول:
من قبلا ps2 داشتم. بازي هاي مشترك PC و PS2 را هم رو هردو داشتم. فقط PS2 زماني سرتر از pc بودش كه با بازيهاي انحصاري جلون ميداد. وگرنه مثلا بازي مثل most wanted با گرافيك high روي pc صد درجه از ps2 بهتره.نقل قول:
همين منوال هم براي Xbox360 و PS3 درنظر ميگيريم. با اومدن Asaassin's creed 2 معلوم ميشه مرد ميدان كيه. البته با اومدن DiRT2 فكر كنم PC يه سروگردن بالاتره
نميخوام اينجا اين بحث رو ادامه بدم چون تاپيك خاص خودش رو داره. پس اگر بحثي بود اونجا مطرح كن.
اون موجود روی دست/پاهاش یک سری نقاط حساس (قرمز رنگ) داره, اون نقاط رو اینقدر با تیر بزنید تا اون موجود برای مدتی بیفته پایین و بیحال بشه در این حالت اگه تو گزینه هاتون نارنجک داشته باشید و برید جلوی دهنش, یک دکمه میده که با زدنش نارنجک رو میندازه تو دهن غول و بعد نارنجک منفجر میشه. فکر کنم 2-3 بار این کار رو انجام بدید, میمیره (نارنجک هم میتونید از موجوداتی که غول, هرازگاهی میفرسته بدست بیارید)نقل قول:
ببخشید من مرحله ی 1-4 اونجا یه خرچنگه گیر کردم نمی تونم بکشمش هر چی هم تیر دارم می زنم دو دستش ولی انگار که نه انگار کسی میدونه با چه سلاحی می شه یک سره کارشو ساخت
نکته: البته میتونید در اون حالت با شلیک به دهنش هم بکشیدش اما چون بار اولتون هست (سلاح های درست و حسابی ندارید) این گزینه رو پیشنهاد نمیکنم (چون احتمالآ چیزی جز از دست دادن خشابهاتون بهمراه نداره)
بچه ها من وقتي چند بار ميرم توي سيو مشكل پيدا مي كنه بعد هم سيوم پاك ميشه كسي مي دونه مشكلش چيه؟
من تمومش کردم و به نظرم فعلا قشنگترین بازیه هو از نظر گرافیک وهم از نظر جذابیت.حتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تما بخر.
سلام
این ارور E_fail:Xliveinitialize رو چیکارش کنم.کسی تونسته درستش کنه.Xlive رو هم نصب کردم درست نشد.کسی می دونه چکارش کنم؟
اگر بازی شما بعد از نصب برنامه باز درست نشد یک باره دیگه نصب کنید.
بعدش سریع Xlive رو نصب کنید. که بتونید یدونه کانت واسه خودتون باز کنید.
اگه همه این BSAA رو بشکن چی میشه؟
دو تا لباس هنوز برام باز نکرده باید با pro هم بازیو تموم کنم که بازش کنه؟
این دقت accurscy رو چطوری باید s گرفت؟ من همیشه b میگیرم!
اگه همه شونو بشكني كه 30 تاست ميتوني لباس هارو آزاد كني فقط از همون راه باز ميشه لباس ها
دقت شليك رو هم بايد با حداقل گلوله بهترين و دقيق ترين شليك هارو داشته باشي بيشتر هد شات كن تا S بگيري
ولی در کل به نظر من اویل 4 خیلی جذاب تر بود، از جنبه گرافیگ بازی که بگذریم اویل 4 از همه نظر سر تر بود، مخصوصا داستانش که حرف نداشت.
اویل 5 داستانش خیلی ضعیفتر بود، اگر به capcom باشه باز این وسکر رو زنده میکنه میاره تو داستان سری های بعدی
اطلاعاتی از Resident Evil 5: Alternative Edition
در بهار امسال نسخه جدیدی از بازی Resident Evil 5 به بازار عرضه میشه. در این نسخه جدید گویا یک اپیزود به بازی اضافه شده که مربوطه به جیل و کریس هست، همونجا که میرن سراغ آزول اسپنسر وبا وسکر و جسد اسپنسر روبرو میشند (شبیه اویل 4 که یک اپیزود مخصوص ایدا داشت)
گویا بازی از ورود به خونه اسپنسر شروع میشه و حوادث اون رو مرور میکنهو اونطور هم که گفته شده برای کسی که با gameplay آشناست و بازی رو بلده حدود 40 دقیقه زمان میبره و برای تازه کار ها حدود 2 ساعت.
اینم چندتا عکسی که ازش منتشر شده
کد:http://mytasvir.com/gallery/24b23b1e7d4809.jpg
کد:http://mytasvir.com/gallery/24b23b2b442c8c.jpg
کد:http://mytasvir.com/gallery/24b23b2b5bd40a.png
کد:http://mytasvir.com/gallery/24b23b30e2ac1e.jpg
کد:http://mytasvir.com/gallery/24b23b3572601f.jpg
اگر دوستان اطلاعات بیشتری داشتند مارو بی نصیب نذارنکد:http://mytasvir.com/gallery/24b23b36631446.jpg
اگه امکانش هست جای دیگه اپلود کنید چون فیل"ر شدهنقل قول:
اینم تنها عکسی که ازش دیدم
اصلاح شد دوست عزیزنقل قول:
وسکر توی Codename Veronica برگشت دیگه . توی شماره 1 هم اصلا نمرده بود ، همش فیلم بوده .نقل قول:
پیشنهاد میکنم کتاب Resident evil Apocalypse رو بخونید . همش رو نوشته .
در حقیقت تمام جک و جونور هایی که توی سری اویل تا Codename veronica میبینید از همون اول وجود داشتند و با کشف این انگل بوده که نسل جدید وارد شده .
در مورد تفاوتف داستان بین 4 و 5 هم به نظرم فرقی نداشت ، من به جز سری Outbreak که هیچ ربطی به سری اویل نداره از باقیش خوشم اومده و داستان هاش هم معرکه هستش هر چی میره جلوتر برات بیشتر باز میشه . برای اینکه ربط داستان ها رو به هم بفهمید باید انیمیشن هاش رو ببینید + کتاب هاش و طبیعتا خود بازی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نقد از سایت گیمرزلند است
با اجازه از مدیر انجمن این نقد رو میزارم تا دوستان استفاده کنندکد:http://gamersland.ir/article-144.html
نوشته شده توسط منصور کلاگر :
تقریباً 4 سال از عرضه ی آخرین بازی از سری Resident Evil می گذرد و بالاخره CAPCOM جدیدترین قسمت از این سری را تحت عنوان Resident Evil 5 به بازار عرضه کرد. در شماره ی 5 این بازی هنوز هم المان هایی از گذشته باقی مانده ولی بیشتر المان های قدیمی جای خود را به المانهای جدید داده اند که شاهد هستیم که با وسواس بر روی آنها کار شده است و یک بازی تقریبا بی نقص را عرضه کرده اند. ترکیب دو سبک Survival-Horror و اکشن بازی را بسیار پر هیجان و جذاب کرده است. بازیهای ژاپنی در فروشگاههای آمریکایی زیاد طرفدار ندارند، ولی این بار قضیه فرق می کند؛ این بازی یک Gears of War نیست، بلکه یک سبک جدید در اکشن ماجراییست که همگان آن را می پسندند. کما اینکه این بازی در آمریکا هم فروش بسیار موفقی داشته است.
شما برای بازی کردن این بازی نیاز نیست حتماً نسخه های قبلی را بازی کرده باشید، زیرا داستان به بهترین شکل و روان بازگو می شود و همچنین نکاتی که مربوط به گذشته می شود توسط انواع Documentها در اختیار بازیباز قرار می گیرد. داستان قسمت 5 بازی حول دو شخصیت Chris Redfield و Sheva Alomar می گردد. این دو از طرف Bioterrorism Security Assessment Alliance (به اختصار BSAA) ماموریت دارند تا عاملین اصلی انتشار ویروس در آفریقا را پیدا کنند.
10 سال بعد از وقایع راکون سیتی یک از اعضای تیم آلفا گروه S.T.A.R.S. که همان Chris Redfield است در تمام دنیا تحقیاتی را شروع میکند و دنبال روئسای Umbrella می گردد تا آنها را دستگیر و جلوی اهدافشان را بگیرد. در پی این تحقیقات او به یک شرکت داروسازی چند ملیتی می رسد که کارهای مشکوکی انجام می دهند. او توسط یک قاچاقچی اسلحه متوجه می شود که در آفریقا در مکانی تحت عنوان Kijuju یک معامله ی بزرگ اسلحه در حال رخ دادن است، آن هم نه اسلحه های معمولی بلکه اسلحه های بیولوژیکی. کریس سریعآ خود را به محل می رساند تا سر از پروژه ی Mysterious Doomsday که با نام Uroboros شناخته می شود در بیاورد. بعد از از اینکه او به آفریقا رسید با همکار جدید خود Sheva Alomar که او هم یکی از مامورین BSAA در آفریقا است، آشنا می شود و با هم دنباله ی ماجرا را می گیرند.
سبک و سیاق بازی تفاوت آنچنانی با RE4 ندارد و کلآ در یک مسیر قرار دارند با این تفاوت که RE5 المان های قبلی را کامل کرده است. هنگامی که بازی را شروع می کنید به نظر گیم پلی بازی را یک جایی در گذشته تجربه کرده اید. باید بایستید و اسلحه را به طرف دشمن هدف بگیرید و شلیک کنید، بعد مجددآ حرکت کنید. این گیم پلی آرام به شدت از اکشن بازی کم می کند و البته آن را از بازی های سبک Run and Gun جدا می کند. در بسیاری از مواقع در حین بازی شما احساس می کنید که لازم دارید در حین شلیک کردن به دشمن کمی جابجا هم شوید ولی افسوس که این قابلیت را هرگز نخواهید دید. وقتی دشمن از پشت به شما حمله میکند نیاز دارید با سرعت بیشتری حرکت کنید، به عقب برگردید و او را مورد هدف قرار دهید ولی باز هم افسوس از سرعت کم. این مشکل در مرحله ی آخر بسیار بیشتر به چشم می آید. اما کنترل بازی از نقاط قوت آن است. هدف گیری و شلیک و حتی لگد های اسلحه همه به بهترین شکل صورت می گیرند و باید گفت نقص ندارند. دویدن کارکترها، بالا رفتن از نردبان و سکوها و همچنین پایین پریدن از کانتینر ها و بلندی ها. استفاده از Guns-machine ها و همچنین مینی گیم ها، همه و همه به بهترین شکل ممکن کار شده است. Sheva دارای بدنی بسیار انعطاف پذیر و چابک است و عمومآ پرش های بلند و کارهایی که نیاز به سرعت بالا دارد را او انجام می دهد. اما Chris بدنی عضلانی و قدرمند دارد و بیشتر کارهایی که نیاز به قدرت بدنی دارد را انجام می دهد. ایندو در کنار هم از پس همه ی کار ها بر می آیند و یک تیم کامل را تشکیل می دهند.
یکی از نکات بازی قسمت Co-op بازی است که نمیدانم آن را نقطه ی قوت بنامم یا نقطه ی ضعف؟!! زیرا اگر بخواهید بازی را تنها بازی کنید در بعضی جاها Sheva برای شما مشکل ساز می شود و حتی ممکن است بعضی جاها جلوی پیشرفت شما را هم بگیرد و اگر بخواهید 2 نفره بازی کنید بازی سرارسر هیجان و شور می شود ولی یک نکته اینجاست که آیا همیشه نفر دوم موجود است؟ آیا همه به Live دسترسی دارند؟!! در صورتی که 2 نفری بازی میکنید و سراغ حالت Split-screen رفته اید، این بدین معناست که باید از یک صفحه به صورت همزمان 2 نفر استفاده کنند که پیشنهاد می شود حتما از تلویزیون های 42" به بالا استفاده کنید!
هوش مصنوعی بازی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و دشمنان تقریبا بی نقص عمل می کنند. ولی همانطور که در بالا گفتم کاراکتر Sheva کمی مشکل دارد مخصوصا در مرحله ی آخر که نیاز شدید به همکاری او دارید، او عملا بی مصرف است و فقط جلوی دست و پای شما را می گیرد. عموماً خشاب اسلحه اش خالی است و جز با چاقو یا باتوم الکترونیکی معمولا از اسلحه ی دیگری استفاده نمی کند. البته شما می توانید به او خشاب یا اسلحه یا هر چیز دگیری بدهید یا از او بگیرید اما در کل شما یا باید حواستان به inventory خودتان باشد یا Sheva. البته او در یک مورد بعضآ کاربرد دارد و آن هم این است که وقتی گیر افتادید او شما را نجات می دهد و اگر سلامتی شما در خطر بود به شما اسپری سلامتی میزند. کلآ داشتن یک همکار در بازی نظریه ی جالبی است و به بازی حس جالبی می دهد، حس همکاری و اینکه بدون حضور او کار شما چقدر ممکن بود سخت باشد و در بعضی از مراحل عملآ غیر ممکن! بودن Sheva در بازی بسیار هیجان انگیز است، البته اگر مشکل هوش مصنوعی او حل شود بسیار هیجان انگیز تر نیز خواهد شد.
در مورد اسلحه های بازی باید گفت یک کلکسیون عالی از اسلحه برای این بازی طراحی شده. انواع اسلحه های کمری،Rifle ،Sniper ، Shotgun، یک مدل RPG و یک مدل نارنک انداز با 5 نوع مهمات، یک باتوم الکترونیکی هم در بازی وجود دارد که بسیار کاربردی است. کلآ بازی از لحاظ اسلحه هیچ مشکلی ندارد و کامل است و عمومآ هم خشاب کم نمی آورید جز در مرحله ی آخر که مهمات پیدا نمی شود و شما باید با داشته های خود بسازید.
صدای اسلحه ها در سطح معمولی قرار دارد. صدای اسلحه ها نسبت به بازی های FPS کم می آورد و در بعضی مواقع حرفی برای گفتن ندارد اما صدای محیط و مخصوصا صدای کاراکتر ها بسیار عالی و بی نقص هستند. صدای انفجارها با سیستم دالبی دیجیتال 5.1 این حس را به شما می دهد که خود وسط بازی هستید و هرآن احتمال دارد موج انفجارها شما را به گوشه ای پرتاب کند! صدای دشمنان هم در سطح قابل قبولی قرار دارد و فریادهای آنها که به یکدیگر آمار شما را می دهند و بعضا هم شما را تهدید می کنند شنیدنی است.
انیمیشن هایی که در بازی برای کارکترهای اصلی و دشمنان در نظر گرفته شده بسیار زیبا و چشم نواز و هیجان انگیز است. کافی است وقتی به یک دشمن شلیک می کنید خوب نگاه کنید چه اتفاقی برای او می افتند. بسته به اینکه به کدام قسمت از بدن او شلیک می کنید او هم عکس العمل از خود نشان می دهد. وقتی که تقریبآ از پا در آمد می توانید نزدیک او شوید و با زدند دکمه ی X یک Combo روی او اجرا کنید تا او را کاملآ از پا در بیاورید. بعد از کشتن دشمنان معمولا چیزهایی از آنها باقی می ماند که یا مهمات است یا پول (اشیای قیمتی) و یا دارو. صحنه های سینمایی در بازی زیاد وجود دارد. در این صحنه ها شما باید آماده باشید تا در حین پخش دمو دکمه هایی که بر روی صفحه ظاهر می شوند را به موقع بزنید تا کارِ مطلوب انجام شود.
در مورد گرافیک بازی باید گفت شاهد یکی از بهترین گرافیک های سال، هم از نظر هنری و هم از نظر تکنیکی هستیم. همه چیز در بازی زیبا و چشم نواز است. هیچ مشکلی وجود ندارد، همه چیز سر جالی خود است. تکسچرهای عالی، حجم جزئیات باورنکردنی، سایه های دیوانه کننده و در نهایت دقت در طراحی جنون آمیز! همه ی اینها بازی را از لحاظ بصری در رده ی بهترین های امسال قرار داده است. طراحی کاراکتر Chris و Sheva بسیار عالی است. آناتومی بدن آنها با کارهای فیزیکیی که انجام می دهند کاملآ هماهنگ است. در طراحی چهره ی آنها چیزی از قلم نیفتاده و به طور کامل جزئیات صورت و بدن بر روی کاراکتر اعمال شده. تنوع در انواع دشمنان در سطح مطلوبی قرار دارد، حال آنکه طراحی ظاهری آنها در سطح بسیار بالایی قرار دارد. بازی دارای دموهای زیادی است که همه ی آنها توسط موتور گرافیکی خود بازی تولید شده اند و آنها حکم میان پرده هایی را دارند که داستان بازی یا اتفاقات را به صورت سینمایی شرح می دهند.
در مجموع بازی RE5 یکی از بهترین های امسال است که بازی کردن آن را به همه ی شما عزیزان توصیه می کنم. یک بازی سراسر هیجان که در درجه های سختی بالاتر وقت سر خاراندن هم به شما نمی دهد! پیشنهاد می کنم این بازی را به صورت Co-op در Live بازی کنید چون بهترین روش برای بردن بیشتر لذت از این بازی، بازی کردن به صورت 2 نفره است!
البته فکر میکنم وسکر رو برگردوندند تا بتونند داستانهای بازی رو ادامه بدند، اون جونوری که توی اویل 1 چنگالهاشو کوبید تو شکم وسکر ، وسکر که سهله 100 تا قویتر از وسکر هم بودند تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودندنقل قول:
اگر ممکنه لینک بده، ممنوننقل قول:
میگم دیگه همش فیلم بود !نقل قول:
البته فکر میکنم وسکر رو برگردوندند تا بتونند داستانهای بازی رو ادامه بدند، اون جونوری که توی اویل 1 چنگالهاشو کوبید تو شکم وسکر ، وسکر که سهله 100 تا قویتر از وسکر هم بودند تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودند
لینک که ندارم ازش ، من توی زاتورن دیدمش یه مقداریشو برداشتم خوندم همینا توش بود . ولی کتابهاش رو میتونید از اینجا بخرید :نقل قول:
اگر ممکنه لینک بده، ممنون
کد:http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=resident+evil+book&cid=15432875641336989484&sa=title#p
همه داستان اینجا هست .کد:http://www.google.com/products?hl=en&source=hp&q=resident+evil+book&um=1&ie=UTF-8&ei=WbsjS5-2OYGknQPmhbTTBw&sa=X&oi=product_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CCAQrQQwAg
داخل خود بازي Resident Evil History هست كه خيلي جالبه و تمام داستان بازي رو دنبال مي كنه
ميتونيد از اونجا هم استفاده كنيد وسكرم به نظر من فقط با همون دارو بود كه زنده موند و اينطوري شد
همونطور كه ميدونيد اين دارو بازي به بازي قوي تر شد توسط ترايسل و آمبرلا
البته توی شماره یک به خودش هیچ ویروسی رو تزریق نکرده بوده و تزریق ویروس هم بعد از مرگ ازش چیزی بیشتر از یک زامبی نمیساخته .نقل قول:
نه منظورم ويروس نيست
اينا در اصل نميخواستن ويروس بسازن
ميخواستن قيافه مثل انسان هاي معمولي باشه اما گرسنه نشن و مثل سربازهاي قوي ازشون استفاده بكنن كه تا رزيدنت اويل 4 اينطور نبود و ويروس در واقع قيافه هارو هم تغيير ميداد
به قول اون مدير ترايسل تو فيلمش بدن بعد ورود ويروس نا استوار ميشد اما بعد رزيدنت اويل 4 كه وسكر به دستور يكي مدير اصلي پروژه رو مي كشه و كارها دوباره شروع ميشه و توسط ايدا وونگ نمونه ويروس رو مي گيره و اونو ارتقا ميده كه در رزيدنت اويل 5 داستانش دنبال ميشه اون وسكر به خودش ويروس رو تزريق نمي كنه يعني ويروسي نيست كه باهاش كنترلشو از دست بده فقط قوي ترش مي كنه
مثلا ديدي كه گلوله هارو جا خالي ميداد!!!
تا جایی که من میدونم وسکر از T-Virus استفاده میکنه ، یعنی میکرد خدا بیامرزه .نقل قول:
توی 4 و 5 هم تغییر قیافه میدن ولی هوشیاریشونو از دست نمیدن .
یه انیمیشن هست از اویل که کلر و لیون توش هستند یه گروهی هست ویروس رو پخش میکنه توی فرودگاه ، پیشنهاد میکنم ببینید خیلی چیز ها رو روشن میکنه و یه جورایی میتونی اویل 6 رو حدس بزنی چه چیز خفنی میشه :40:
دوستان لطفا زیاد از مبحث اویل 5 دور نشید و به اویل های دیگه کاری نداشته باشید :46:
ممنون
ديدم اينو رو كه ميگي انيميشن جالبي بودنقل قول:
دقيقا تو همون انيميشنه اون كسي كه موش سفيده همون مدير شركت ترايسله ميگه بدن بعد نفوذ اين ويروس نااستوار ميشه
ولي در كل رزيدنت اويل ها از هيچ كي به اندازه ---- ازش خوشم نيومده
يه سنگ قيمتي هست بنام Hear of frica ميشه قلب آفريقا كي تونسته اونو بگيره ؟
چه شکلیه ؟نقل قول:
دوستان!!!! من هنوز با اون trainer كه اينجا معرفي شد مشكل دارم. كسي سالم و تست شده نداره؟
ببخشید بازی خوب می خوام مثل evil 4 به نظر من capcom توی ساخت Evil 5 عجله کرد .
اگه بازی خوبی مثل Evil سراغ دارید بهم معرفی کنید
فهمیدم کدوم رو میگی ، من گرفتمش .نقل قول:
توی اونجا که دفعه اول با وسکر درگیر میشی ، جیل هم هست . وقتی بات لگد زدت پرتت کرد توی اون راهرو .
میری یه جا قایم میشی که وسکر نبینتت بعدش از روبرو با آر پی جی میزنی به وسکر . وسکر موشک رو با دستاش میگیره همین که موشک رو گرفته با یه چیزی موشک رو بزن میترکه .
بعد از اینکه درگیری تموم شد ، نوبت جدال با خود جیل میرسه ، این الماس درست بین اون دو تا پله هاست که میره بالا روی زمین .
چندتا هستش البته قديميه ولي ارزش داره. شايد همش رو هم گرفته باشينقل قول:
cold fear كه همين سبك هستش و مو به تنت سيخ ميكنه.
dead space رو كه حتما گرفتي . اگه نگرفتي نصف عمر بازي خوريت برفناست. خون تو رگت منجمد ميشه
doom3 هم بازي قديمي و توهمي بود زمان خودش.
obscure 1 , 2 هم ترسناك باحاليه.
اين بازيها همه قبل از RE5 هستند.
البته بازي تو اين سبك زياده ولي نظر شخصي من اين چند گزينه بود. من تا حالا alone in the dark رو نديدم ولي دوستان ميگفتن قشنگه.
شما مگه اونجا از آر پی جی استفاده میکنی؟نقل قول:
منم وقتی راکت لانچرم رو فول کرده بودم همین کار رو میکردم, البته قایم نمی شدم, بعد از پرت کردنم, پله ها رو رد میکردم و همون اول راهرو اصلی رو به پله ها هدف میگرفتم و تا وسکر میومد... (بیکار نبودیم که با وسکر 7 دقیقه قایم موشک بازی کنیم :46: )نقل قول:
شما مگه اونجا از آر پی جی استفاده میکنی؟
آره خوب اگر Infinite کرده باشیش که حله، من تو حالت معمول گفتم.نقل قول:
من بعد از تموم کردن بازی دفعه اول دیگه دارم عشقی میرم رسیدم آخرای مد حرفه ایش
بعد هم باید یه تریپ سرعتی برم تا راکت لانچر رو هم بینهایت کنم
راستی تو هر مدی زیر 5 ساعت بری infinite میشه؟
من شليك مي كنم با لانچر اما اين شوا اجازه نميده من بزنم تا من اسلحه مو دربيارم اون شليك مي كنه و ميزنه
اون Heart of Africa هم عجب چيزي بود
يه الماس بزرگ سفيد رنگ كه آخرين شي قيمتي تو اون قسمته
پیشنهاد میکنم برای راحتی کارتون, اسلحه سنگین کریس رو بخرید (یا یک یا چند سلاحی رو که باهاشون راحتید رو فول کنید) وقتتون رو هم بیخودی برای گشتن دشمنانی که میتونید ردشون کنید, حروم نکنید (البته این بیشتر اوایل بازی, که حریفا سلاح سرد دارند کاربرد داره)نقل قول:
بعد هم باید یه تریپ سرعتی برم تا راکت لانچر رو هم بینهایت کنم
ارهنقل قول:
راستی تو هر مدی زیر 5 ساعت بری infinite میشه؟
وقتی آر پی جی بینهایت رو باز کرده باشی ، چرا که نه :31:نقل قول:
این حشره گندهه رو وقتی بار دوم رو سرمون خراب میشه تو دمو از دستش در میری رو میشه کشت؟
اگه کشته بشه چی جایزه میده؟