-
بابا کی این علیرضا رو جمعش کنه...توی تاپیک منچستری ها بدجوری آبروریزی داره میکنه ها...
حالا از ما گفتن.
-
کالدرون : تا آخرين ثانيه برای رونالدو تلاش می کنيم .
سایت هواداران رئال : به نقل از رويترز، رامون كالدرون در خصوص مذاكرات با منچستريونايتد گفت: حقيقت اين است كه رئال مادريد طرف قانوني مذاكره براي خريد كريستيانو رونالدو را باشگاه منچستريونايتد مي داند و براي مذاكره با وكيل رونالدو چندان راغب نيست. تا آخرين ثانيه براي رونالدو تلاش مي كنيم.
وي افزود: مسئله مهم نظر مديران باشگاه منچستر يونايتد است و ما بايد به پاسخ آنها احترام بگذاريم.
سرالكس فرگوسن به شدت با انتقال رونالدو به مادريد مخالف است.
رئال در آخرين پيشنهاد مالي خود مبلغ 85 ميليون يورو را ارائه داده است.
-
از علیرضا جان خواهش میکنم تمومش کنه...این راهی که داری میری پایانی به جز بن شدن نداره هاا.....
-
نقل قول:
از علیرضا جان خواهش میکنم تمومش کنه...این راهی که داری میری پایانی به جز بن شدن نداره هاا.....
کاملا موافقم.
عزیزان همون قدر که ما حق داریم رئال رو دوست داشته باشیم. بقیه هم تیم مورد علاقشون رو دوست دارن.
همون طوری که کسی می آد اینجا حرف نامربوط می زنه قاط می زنیم ! اونا هم حق دارن!
-
اتوو : همه چيز ممکن است !
سایت هواداران رئال : به نقل از آس اسپانيا، ساموئل اتوئو كه از تيم هايي چون كروفچي ازبكستان، شانگ هاي چين، چند تيم عربي، چلسي، ميلان و والنسيا پيشنهاد رسمي دريافت كرده، به هيچ يك پاسخ منفي نداده است.
وي در واكنش به شايعه مذاكره وكيلش با باشگاه والنسيا، عنوان كرد: همه چيز ممكن است. براي درخشش دوباره به آرامش نياز دارم.
اتوئو اظهار داشت: اگر بارسلونا نتواند اين آرامش را برايم فراهم كند، قطعا آن را ترك مي كنم. متاسفانه قراردادم با قيمت پيشنهادي وكيلم تمديد نشده و براي ترك اين تيم آماده ام.
-
وکيل باپتيستا : رم هيچ تماسی با من نداشته است .
سایت هواداران رئال : هرمیو منندز وکیل باپتیستا هر گونه تماسی را توسط رم با او یا با باشگاه رئال مادرید تکذیب کرد .
باپتیستا که در این فصل در برنامه های برند شوستر برای تیم اصلی نیست مطمئن است که برنابئو را ترک می گوید و در هفته های اخیر روزنامه های ایتالیا و اسپانیا از پیوستن او به رم خبر دادند .
اما در حال حاضر وکیل این بازیکن گفته است که هیچ شخص حقیقی از رم برای غول تماس نگرفته است .
وی گفت : باید به آگاهی همه برسانم که در حاضر رم هیچ صحبتی با من نداشته است . اگر رم با من یا رئال مادرید تماس نگیرد آغاز مذاکرات غیر ممکن است . در حال حاضر خولیو بازیکن رئال است و تاکید می کنم که هیچ کس با من یا با رئال درباره ی او صحبت نکرده است . در ایتالیا می گویند که همه چیز نزدیک به پایان است و مارکا نیز از قطعیت سخن گفته است هر چند که اینها حقیقت ندارد .
-
ريو فرديناند به تمجيد از رونالدو پرداخت .
سایت هواداران رئال : مدافع مياني و مليپوش شياطين سرخ با بيان اين كه شايعهها مبني بر پيوستن كريستيانو رونالدو به رئال مادريد باعث به وجود آمدن هيچگونه كدورت ميان رونالدو و ساير اعضاي تيم نميشود، به تمجيد از بازيكن پرتغالي پرداخت.
ريو فرديناند با اعتراف به اين كه در صورت بازگشت رونالدو به تمرينهاي منچستر اين بازيكن با آغوش باز توسط تمامي بازيكنان تيم مورد استقبال قرار ميگيرد، به روزنامهي Sunday Mirror گفت: «تابستان امسال فرصتي بود تا بتوانيم دستاوردهاي فصل گذشته را مرور كنيم و با نگاهي به آنها بايد گفت كه كسب اين مقام بدون وجود كريستيانو غير ممكن بود.»
فرديناند افزود: «بازيكنان تيم بيصبرانه منتظر بازگشت او هستند. اگرچه همگي ما از صحبتهاي سرالكس فرگوسن حمايت كرديم اما، هيچ مشكلي بين كريستيانو و ساير اعضاي تيم نخواهد بود. كريستيانو فصل آينده هم يك يونايتدي خواهد بود. كريستيانو انسان بزرگي است. او هرگز با هيچ كدام از بازيكنان تيم مشكلي نداشته است و در صورت بازگشت به تيم شرايط همچنان مانند گذشته خواهد بود.»
فرديناند بر اين باور است كه تيمش فصل آينده ميتواند تمامي افتخارهاي ممكن را بدست آورد. وي گفت: «همچون فصل گذشته هدف ما كسب تمامي عنوانهاست. قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان باور نكردني بود. اما، چيزي را تغيير نميدهد. ما استانداردهاي بالايمان را در نظر گرفتهايم و ميخواهيم هر سال بر اين استانداردها بيفزاييم.»
-
رم آخرين مشتری درنت .
سایت هواداران رئال : پس از مذاکراتی که رم برای در خدمت گرفتن خولیو باپتیستا ستاره ی برزیلی رئال مادرید داشت حالا به دیگر ستاره ی رئال ؛ رویستون درنت علاقمند شده است .
جالوروسی ها در دو پست خود دنبال بازیکن هستند .
پس از این که مارکا از قطعیت مذاکرات میان باپتیستا و رم خبر داد گویا در میان مذاکرات رئال تمایل خود را برای فروش رویستون درنت اعلام کرده است .
برند شوستر سرمربی رئال مادرید عاتقاد دارد که این ستاره ی ۲۱ ساله می تواند در تیمی دیگر خوش بدرخشد .
درنت درتابستان امسال به همراه تیم المپیک هلند در این رقابتها شرکت خواهد کرد و قصد دارد که تا پایان این ماه تکلیفش را روشن کند .
خود او دوست دارد که قرضی به تیمی دیگر برود تا باز هم فرصت حضور در ترکیب اصلی رئال را بیاید .
گویا دو تیم دیگر ایتالیایی فیورنتینا و یوونتوس نیز این ستاره را می خواهند .
-
سولدادو : باشگاه بايد وضعيتش را روشن کند .
سایت هواداران رئال : روبرتو سولدادو صتاره ی رئال مادرید از مسئولان تیم درخواست کرد که هر چه زودتر وضعیتش را روشن کنند تا بداند که باید به دنبال تیمی جدید بگردد یا خیر .
پارسال این موقع سولدادو به نام پسر طلایی مادرید شناخته می شد و با درخشش خود در اوساسونا توانسته بود به پیراهن ملی اسپانیا برسد و حتی توانسته بود شماره ی ۹ تیم را نیز جایزه بگیرد .
اما در طول فصل با نمایش ضعیفش فرصت اندکی برای خودنمایی پیدا کرد و نقش اندکی در قهرمانی متوالی رئال داشت .
در حال حاضر شایعاتی پیرامون پیشنهاد ۸ میلیونی ختافه به گوش می رسد و به نظر می رسد که خود او نیز نسبت به آن بی تمایل نباشد .
مارکا دیشب از قول سولدادو نوشت که او می خواهد هر چه زودتر به وضعیت نابسامانش سر و سامان دهد .
او در پایانه چهارم فرودگاه باراخاس گفت : آینده ام ؟ این توسط باشگاه مشخص می شود .
او پس از این کلمه راهی اتریش شد تا به همراه تیم در کمپ ایردنینگ حضور داشته باشد .
به نظر می رسد که این ستاره می خواهد در رئال بماند اما بعید به نظر می رسد که نقش چندانی در ترکیب تیم اصلی شوستر داشته باشد .
باید دید که آینده او در ختافه رقم خواهد خورد یا در رئال مادرید .
-
رونالدو : فقط خدا آينده را می داند .
سایت هواداران رئال : کریستیانو رونالدو که این روزها سوژه ی اصلی رسانه های است اظهار داشت که هنوز تصمیم خاصی در مورد آینده اش نگرفته است و نمی داند که فصل بعد را در چه تیمی سپری خواهد کرد .
چندی پیش او از ابراز تمایلش برای رفتن به رئال مادرید سخن گفته بود و حالا او اظهار بی اطلاعی می کند .
او گفت : چیزی که می خواهم شاد بودن در جایی است که در آن بازی می کنم . من هیجان زدم و در همه جا خوشحالم .
هنگامی که از او درباره ی شایعاتی که پیرامونش است پرسیده شد پاسخ داد : بازیکنان بزرگ همیشه توسط باشگاه های خوب خواسته می شوند . نه حالا . این چیزی طبیعی است من فقط می خواستم که هنوز در سالهای گذشته باشم .
او در پایان با جمله ی ؛فقط خدا آینده را می داند؛ از آینده اش ابراز نا آگاهی کرد .
-
روبينيو نمی خواهد در برنابئو بماند .
سایت هواداران رئال : روبینیو از سران رئال درخواست کرد که اجازه ی خروج او را از برنابئو و راهی شدن به چلسی بدهند .
رئال چندی پیش گفته بود که هر گونه پیشنهادی از چلسی را رد خواهد کرد .
او می خواهد که تا پیش از شروع فصل از مادرید خارج شود .
او در مذاکرات اولیه با رومن آبراموویچ به توافق شخصی رسیده است و حالا به ملاقات مسئولان رئال رفته تا رضایت آنها را جلب کند .
در حالی که او کمتر از یک هفته پیش از تمایلش به ماندن در مادرید گفته بود له عقیده ی مارکا مذاکرات جدید مادرید برای تعویض او با رونالدو خشمش را برانگیخته است .
میاتوویچ مدیر ورزشی رئال گفته است که به هر قیمتی روبینیو را به چلسی نمی فروشد و وگنر ریبریو وکیل روبینیو این رفتار رئال را غیر قابل قبول می داند .
بیچاره حق داره انصافا حقوقش کمه, رئالم اصلا تحویلش نمی گیره ! بیچاره!
-
صحبتهای فرگی کالدرون را نا اميد نکرده است .
سایت هواداران رئال : پس از صحبتها ی فرگی مبنی بر عدم فروش رونالدو خود این بازیکن هم آینده اش را دست خداوند دانسا .
کالدرون به رسانه های اسپانیا هنگامی که نظری را در باره ی اظهارات فرگوسن پرسیدند گفت : این نوع ترانسفر خیلی سخت است اما می می خواهیم تا همچنان تلاش کنیم . من فرض می کنم همه ی اینها راهی است که می خواهیم او را جذب می کنیم . ما هیچ مشکلی از نظر مالی نداریم و آنها فقط باید رضایت دهند .
مگه دستم به کالدرون نرسه ! جوون گراییش خوبه اما نحوه مدیریت خریدش افتضاح !
-
سلام دوستان من به احترام همه شما تمومش میکنم که این یاسین حرف مفت نزنه بگه تو برا دوستاتم احترام قائل نیستی ولی اگه خواستید از داش اسی id منو بگیرین تا اونجا راحت هرچی دلمون خواست به چسمنتری ها بگیم فعلا بای در ضمن داش اسی ممنون برا اخبار
-
سلام خدمت دوستان :
راموس جان اه اه از تو بعیده داداش در شخصیت رئالیها نیست اینطوری ولش کن یه صلوات بفرست و تمومش کن عزیز.
و اینکه دوستان نگران نباشید و بدونید که خیییلی از این صحبتها حاشیه هستن و ایشالا رونالدو مال ماست و حالا فرگی هم اگه نخواد باز رونالدو از ان ماست البته شاید.
وسلی جان بسیار بابت اخبار ممنون خییلی خوشم اومد اما خوب خبر مربوط به روبینهو منو ناراحت کرد ولی خوب میدونی که همه اینا شایعه هستش باور نکن
-
رم در پي "درنته"....
باشگاه رم علاقمند به جذب جوان هلندي رئال مادريد است.
سران رم با ارايه پيشنهادي قصد جذب درنته مدافع هافبك هلندي و جوان رئال مادريد را دارند. درنته كه در آستانه اعزام به بازيهاي المپيك پكن قرار دارد، از علاقه خود براي ماندن در رئال مادريد خبر داده است.
روزنامه ماركا چاپ اسپانيا همچنين از علاقه تيمهاي يوونتوس و فيورنتينا براي به خدمت گرفتن اين بازيكن 21 ساله خبر داد.
گفته ميشود سران رئال قصد دارند درنته را به طور قرضي راهي يكي از تيمهاي رم، يوونتوس و يا فيورنتينا كنند كه در اين بين بخت رميها بيش از سايرين به نظر ميرسد.
باشگاه رم پيش از اين علاقه خود براي جذب "باپتيستا" مهاجم برزيلي رئال خبر داده بود و اين نقل و انتقال حتمي به نظر ميرسد.
درنته تابستان سال گذشته در ازاي مبلغ 14 ميليون يورو از تيم فاينورد جدا شده و به جمع ستارگان كهكشاني مادريد پيوست.
-
سلام به داش دیوید گل خوبی؟؟
بچه ها این دیوید از بچه های گل روزگاره
میگم بچه ها دیگه چیزی درباره منچستر نگید چون ممکنه اینجا هم بسته شه
-
اینجوری که همه دارن میرن!!
باید سریعا یه تماسی با سانتیاگو برنابئو بگیرم...
-
دل بوسکه : درهای تيم ملی بر روی رائول باز است
ویستنه دل بوسکه سرمربی جدید اسپانیا اذعان کرد که درهای تیم ملی فوتبال اسپانیا همچنان به روی رائول باز است.
دل بوسکه که سابقه مربیگری تیم رئال مادرید را در کارنامه خود می بیند رابطه بسیار خوبی با رائول کاپیتان کهکشانی ها دارد.
رائول گونزالز بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ به خواست اراگونس سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا دیگر به تیم ملی دعوت نشده است این در حالیست که رائول با ۴۴ گل زده بهترین گلزن تاریخ تیم ملی اسپانیا به حساب می اید.
دل بوسکه خاطر نشان کرد که بازیکنان براساس لیاقتشان و امادگی که در مسابقات از خود نشان می دهند به تیم ملی دعوت می شوند نه براساس سابقه.
این مربی کهنه کار گفت :
با رائول مشکلی ندارم ؛ من او را کشف نکردم ولی درهای تیم ملی را نیز به روی او نبسته ام.
اگر رائول عملکرد خوبی داشته باشد او را به تیم دعوت می کنم و اگر استحقاق دعوت شدن را داشته باشد ان وقت ما نیز او را دعوت می کنیم.
در پایان دل بوسکه نظرش را در مورد جام جهانی ۲۰۱۰ این گون بیان کرد :
ما می توانیم انجا نیز قهرمان بشویم چون بازیکنانی قهرمان و تشنه به موفقیتهای بیشتر داریم.
:40::40::40::40::40::40:
-
فان در فارت هرگونه احتمال پيوستن به رئال مادريد را رد کرد
فان در فارت هر گونه احتمال انتقالش به تیم رئال مادرید را در این تابستان رد کرد.
این بازیکن ۲۵ ساله و هلندی در تیم هامبورگ المان و در پست هافبک هجومی بازی می کند و از سال گذشته شایعات زیادی مبنی بر امدنش به برنابئو بود و امسال نیز این شایعات بیشتر شد ولی خود این بازیکن انتقالش به مادرید را غیر ممکن می داند.
رامون کالدرون چندی پیش در گفت و گو با سران باشگاه اعلام کرده بود که خرید این بازیکن در مراحل نهایی خود سیر می کند ولی فان در فارت اعلام کرد که یک فصل دیگر نیز در بوندس لیگا و تیم هامبورگ توپ خواهد زد :
من اماده ام که یک فصل دیگر نیز در این تیم بازی کنم.
بازیکن سابق تیم اژاکس در سال ۲۰۰۵ با ۵.۵ میلیون یورو به تیم هامبورگ پیوست و تا سال ۲۰۰۹ با این تیم المانی قرارداد دارد.
ولی این بازیکن در پایان گفت :
هر کسی دوست دارد که در رئال مادرید بازی کند.
-
رئال مادريد و ويا فقط يک اينچ فاصله دارند
به گزارش سایت اسپانیایی اسپورت دو باشگاه رئال مادرید و والنسیا برای توافق بر سر انتقال دیوید ویا فقط یک اینچ فاصله دارند.
دیوید ویا ستاره اسپانیایی و ملی پوش تیم والنسیا موفق شد در مسابقات یورو ۲۰۰۸ به عنوان اقای گلی این مسابقات دست یابد.
ویا به خاطر اوضاع نامناسب تیم والنسیا دوست دارد تا به تیم بزرگتری منتقل شود و به نظر می رسد مقصد بعدی او تیم رئال مادرید باشد.
باشگاه رئال مادرید از ماه اوریل به این ور به دنبال خرید این مهاجم ۲۶ ساله بوده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد در چند روز اینده این انتقال صورت خواهد گرفت.
این سایت اسپانیایی فاش کرد که یکی از سران بلند پایه والنسیا با مدیر فنی باشگاه رئال مادرید ، میگل انخل ، در یکی از رستورانهای شلوغ اسپانیا ملاقات داشته و در مورد شرایط انتقال این بازیکن با یکدیگر صحبت کرده اند.
به نظر می رسد این بازیکن با ۳۵ میلیون یورو به تیم کهکشانی های مادرید بپیوندد.
خدا از دهنشون بشنوه !!! :11:
-
گارای : بی صبرانه منتظر بازی کردن در رئال مادريد هستم
اسکیل گارای مدافع ارژانتینی تیم رئال مادرید اولین خرید این تیم در فصل نقل و انتقالات به حساب می اید.
گارای ۲۱ ساله فصل گذشته در تیم راسینگ سانتاندر بازی می کرد و در این فصل با ۱۰ میلیون یورو به رئال مادرید پیوست ولی سران تیم مادریدی به این بازیکن اجازه دادند تا یک فصل دیگر به طور قرضی در تیم راسینگ بازی کند و این تیم را که برای اولین بار در تاریخ این باشگاه به جام یوفا راه یافته است را همراهی کند.
بارسلونا نیز به سختی خواهان خرید این مدافع که اتفاقا سابقه گلزنی خوبی نیز دارد بود و برای خرید وی ۱۸ میلیون یورو پیشنهاد داد ولی رئال مادرید موفق شد او را با ۱۰ میلیون یورو به خدمت بگیرد.
این بازیکن جوان در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه از علاقه زیاد خود به بازی کردن در رئال مادرید خبر داد :
همه می دانند که رئال مادرید با دیگر باشگاهها فرق می کند و اینکه می دانم یک روزی در این باشگاه بازی خواهم کرد برای من بسیار هیجان انگیز است.
گارای در جواب سوالی مبنی بر اینکه او در صورت امدن به رئال مادرید کار سختی خواهد داشت چون دفاع رئال مادرید در فصل گذشته به عنوان بهترین خط دفاعی لالیگا دست یافت و بازیکنان بزرگی چون کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه در ان بازی می کنند گفت :
همه مدافعان رئال مادرید خیلی خوبند و مطمئنا انها در حال حاضر انتخاب اول هستند ولی من نیز به خود اطمینان دارم و از توانایی های خود اگاهم و تمام سعی ام را می کنم تا جز ۱۱ نفر اصلی قرار بگیرم.
بازی کردن در کنار کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه رویایی خواهد بود چون همه انها بازیکنانی خارق العاده هستند.
یکی دیگر از اتفاقات خوبی که برای این بازیکن ۲۱ ساله افتاده است این است که وی به تیم المپیک ارژانتین جهت بازی در مسابقات المپیک چین دعوت شده است و باید به همراه این تیم از عنوان قهرمانی ارژانتین در المپیک اتن دفاع کند :
اتفاقی منحصر بفرد است و من دارم لحظات پر هیجانی را در زندگی خودم پشت سر می گذارم و از تمام اتفاقات رخ داده در اطراف خودم لذت می برم چون بازی کردن در المپیک چین یک امتیاز است که من این امتیاز را دارم.
از پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی با تیم راسینگ گرفته تا انتقالم به رئال مادرید و دعوت شدنم به تیم المپیک چین و ... همه اتفاقات سریع در حال رخ دادن است.
در پایان گارای اظهار کرد که هنوز موفق نشده است با برند شوستر سرمربی رئال مادرید و فرناندو گاگو همبازی اینده اش در تیم رئال مادرید که این دو باید در المپیک چین نیز با هم بازی کنند صحبت کند ولی توانسته است با پدیا میاتوویچ و میگل انخل ملاقاتی داشته باشد :
من هنوز موفق به ملاقات با سرمربی تیم نشده ام و با گاگو نیز که در المپیک چین در کنار هم بازی خواهیم کرد صحبتی نکرده ام ولی با مدیر ورزشی ، میاتوویچ و مدیر فنی ، میگل انخل صحبت کرده ام و انها اذعان کردند که از اینکه توانسته اند من را بخرند بسیار خوشحالند و من نیز امیدوارم بتوانم جواب اعتماد انها را به خوبی بدهم.
می خواهم به شوستر نشان دهم که من نیز می توانم در رئال مادرید بازی کنم و از او بسیار ممنونم که اجازه داد یک فصل دیگر نیز در تیم راسینگ بمانم تا بتوانم این تیم را در جام یوفا همراهی کنم چون حضور من در جام یوفا باعث رشد و پیشرفت من می شود ولی از حالا اماده ام که یک روز در رئال مادرید بازی کنم.
-
گاگو : مسی بهتر از رونالدو است
فرناندو گاگو ستاره ارژانتینی رئال مادرید معتقد است لیونل مسی بهتر از کریستیانو رونالدو است.
گاگو هافبک ۲۲ ساله رئال مادرید با وجود اینکه امکان دارد در اینده ای نزدیک با رونالدو همبازی شود ولی باز هم معتقد است هموطنش در بارسلونا بهتر از این ستاره پرتغالی بازی می کند.
گاگو در مصاحبه با روزنامه اس گفت :
به نظر من رونالدو بازیکن شماره ۱ جهان نیست و معتقدم مسی بهترین بازیکن دنیاست چون سبک بازی ، حرکت با توپ و تغییر دادن بازی مسی بهتر از رونالدوست.
مسی توانایی های زیادی دارد و من از سبک بازی او لذت می برم.
جدیت باشگاه رئال مادرید در خرید رونالدو با موافقت همه بازیکنان و اعضای تیم همراه نیست و بازیکنانی چون اشنایدر نیز پیش از این از اعلام کرده بود که پرداخت پول زیاد به رونالدو باعث اختلاف در تیم می شود ولی گاگو این حرف را قبول ندارد :
او بازیکن بسیار خوبی است و منطقی است که رئال مادرید قصد خرید او را دارد چون رئال مادرید جای ستارگان بزرگ است .
نمی دانم که او می اید یا خیر ولی اگر او به رئال مادرید بیاید به خوبی از او استقبال خواهیم کرد.
اگر رونالدو به رئال مادرید بیاید و بابت این انتقال پول زیادی دریافت کند حقش است و باید به او تبریک گفت ولی در زمین او فقط یک بازیکن است و باید مانند سایر بازیکنان تاثیرگذار باشد.
ما یک تیم هستیم و تمام بازیکنان سعی می کنند بهترین عملکرد خود را نشان دهند تا تیم موفق شود.
فان در فارت دیگر بازیکنی است که شایعه امدن او به برنابئو پخش شده است :
من خیلی او را ندیده ام ولی می دانم بازیکن با کیفیتی است و اگر باشگاه موفق شود او را بخرد بسیار مفید خواهد بود.
همه باید بدانند که تیم ما بسیار قدرتمند است و فصل بعد قصد داریم قدرتمندتر نیز ظاهر شویم چون می خواهیم جامهای بیشتری کسب کنیم.
-
اگر رونالدو نيايد قرارداد روبينيو تمديد خواهد شد
اگر رئال مادرید نتواند رونالدو را به خدمت بگیرد روبینیو قراردادش را تمدید خواهد کرد .
به گزارش روزنامه مارکا ، قرارداد جدید برای روبینیو بسیار سودمند خواهد بود.
مشکلات بین روبینیو و رئال مادرید از زمانی اغاز شد که رئال مادرید با افزایش حقوق روبینیو مخالفت کرد و از طرف دیگر قصد داشت تا این بازیکن را به اضافه مبلغی پول به منچستر دهد و در عوض رونالدو را بگیرد.
روبینیو در سال ۲۰۰۵ با قراردادی ۵ ساله از سانتوس به رئال مادرید پیوست و سالانه معادل ۱.۸ میلیون یورو از باشگاه حقوق می گیرد.
به نظر می رسد این بازیکن با تمدید قراردادش که به مدت ۵ سال دیگر خواهد بود سالانه معادل ۳ میلیون یورو حقوق خواهد گرفت.
-
الکلاسيکو بهترين دربی جهان
سایت هواداران رئال : مجله ی معتبر ورلد ساکر به انتخاب ۵۰ دربی برتر جهان پرداخت که در صدر این لیست الکلاسیکو قرار گرفته است .
در دومین رتبه این لیست نام باشگاه های ریور پلات و بوکاجونیورز قرار دارد .
جالب این جاست که دربی میان پرسپولیس - استقلال در رتبه بیست و دوم این رده بندی قرار دارد !
-
مدير ورزشی چلسی : بله ؛ روبيننيو را می خواهيم .
سایت هواداران رئال : پتر کنیون مدیر ورشی باشگاه چلسی علاقه ی این تیم را برای به خدمت گرفتن روبینیو تایید کرد .
پس از این که مارکا دیشب از نزدیک بودن روبینیو به چلسی خبر داد کنیون گفت : فکر می کنم که ما علاقه مان را به این بازیکن به همه نشان داده ایم . ما بحثهایی مادرید پیرامون این داشتیم و آنها تا حدودی موافقند . پنجره هنوز باز است و ما هنوز در حال مذاکره با مادرید هستیم .
-
پافشارى رئال براى جذب رونالدو
رئال مادريد تلاش هاى خود را براى انتقال كريستيانو رونالدو از منچستر ادامه خواهد داد. اين خبر توسط رسانه هاى اسپانيايى در حالى انتشار يافت كه سرالكس فرگوسن، مربى منچستر اعلام كرده بود اين هافبك پرتغالى در اين تيم خواهد ماند. فرگوسن در كنفرانس خبرى كه در آفريقاى جنوبى، محل كنونى اردوى پيش فصل تيم منچستر برگزار شد، گفت: مى توانم بگويم كه رونالدو در فصل آينده بازيكن منچستر خواهد بود. تصميم ما اين است و او فروخته نخواهد شد. اين خبر تيتر اول روزنامه هاى اسپانياى اس و ماركا را به خود اختصاص داده بود كه هر دو به اين موضوع اشاره كردند كه داستان اين انتقال هنوز به پايان نرسيده است.
به نقل از روزنامه ماركا، فرگوسن در پايان ماه جولاى مذاكرات خود را با رونالدو از سر خواهد گرفت و در اين ميان اين بازيكن ۲۳ ساله تمايلش را براى ترك منچستر كه تا سال ۲۰۱۲ با آن قرارداد دارد براى پيوستن به قهرمان اسپانيا دوباره اظهار خواهد كرد.
به نوشته اين روزنامه اسپانيايى رونالدو از چند ماه پيش به رئال پيوسته است و همچنين در ادامه اين گزارش آمده است كه جريان انتقال رونالدو وارد مراحل پايانى شده است و اگر مشكلى پيش نيايد رفتن او از منچستر در اوايل ماه آگوست مى تواند صورت بگيرد.
به نوشته روزنامه ال موندو، رامون كالدرون، رييس باشگاه رئال مادريد هم اذعان داشته است كه اظهارات فرگوسن ترفندى براى بالا بردن قيمت رونالدو بوده است.رئال ۸۵ ميليون يورو براى امضاى قرارداد با رونالدو بهترين بازيكن ليگ برتر در فصل گذشته خواهد پرداخت و براى اين كار وام بانكى ۷۰ ميليون يورويى را نيز دريافت كرده است.
رونالدو كه از بازى در رئال به عنوان روياى خود ياد كرده است، در منچستر زمانى كه دوگانه قهرمانى ليگ برتر و ليگ قهرمانان را به دست آورد ۴۲ بار گلزنى كرد. رونالدو از اواخر فصل گذشته دائما تمايل خود را به ترك منچستر و رفتن به رئال مادريد اظهار داشته و با اين كار خود خشم منچستر را برانگيخت. از سوى ديگر ونبلز، مربى سابق تيم ملى انگليس هم رونالدو را كه مى خواهد قرارداد خود را با اولدترافورد لغو كند متهم به خودخواهى كرده است.
ونبلز در ستون هفتگى خود در روزنامه انگليسى سان نوشت: از قراردادهايى كه رونالدو ۱۵ ماه پيش امضا كرده هنوز ۴ سال ديگر باقى مانده است او حق ندارد كاملا علنى اعلام كند خسته شده و مايل به ترك تيم است. اين خيلى خودخواهانه و غيراخلاقى است و براى كل فوتبال مضر است اين درست نيست.
رونالدو در آوريل ،۲۰۰۷ پس از بازى در رئال و بارسلونا با امضاى قراردادى پنج ساله به منچستر رفت.
او در آگوست سال ۲۰۰۳ از تيم دسته يكى اسپورتينگ ليسبون پرتغال به مدت ۵ سال در اين باشگاه انگليسى بازى كرد و در نوامبر ۲۰۰۵ قرارداد خود را ۲ سال ديگر تمديد كرد.
-
روبینیو : فقط چلسی
تابه حال به دفعات عنوان شده بود كه اگر كريستيانو رونالدوى پرتغالى به رئال مادريد منتقل شود، منچستريونايتد به عنوان بخشى از بهاى انتقال او روبى نيو، مهاجم برزيلى، مستعد و ۲۴ ساله كهكشانى ها را تحويل خواهد گرفت اما معلوم است كه روبى نيو از اين قضيه خوشش نيامده، زيرا او ديروز واگنر ربینیو وكيلش را به ديدار پردراگ مياتوويچ، مديرفنى رئال فرستاد و از اين طريق به اطلاع باشگاهش رساند كه اگر مجبور به انتقال به انگليس باشد، فقط حاضر به بازى در چلسى خواهد بود و نه منچستر و لابد حضور و كار مربى مشهور هموطن وى لوئيس فيليپه اسكولارى در استمفوردبريج دليل اصلى اين امر است.
ريبى يرو درباره موكلش كه بازيكن سابق سانتوز است، مى گويد: «او مورد توجه عميق چلسى قرار دارد و با اين كه در حال حاضر فقط به رئال فكر مى كند اما اگر بخواهند بخشى از پول خريدارى كريس رونالدو را با فروش وى تأمين كنند، او فقط به چلسى خواهد +رفت.»
-
درنت در راه پيوستن به رم ايتاليا
به نقل از رويترز، رويستن درنته بازيكن هلندي رئال مادريد از طريق مدير برنامه هاي خود در حال مذاكره با مسئولين باشگاه آ.اس رم ايتاليا است.
وي گفت: با وجود تمام مشكلات در رئال مادريد نمي خواهم بر خلاف قوانين رفتار كنم و هر كاري با هماهنگي كامل وكيلم صورت مي گيرد.
وي افزود: بدون اجازه شوستر هرگز تمرين رئال مادريد را ترك نمي كنم و مشكلي از اين بابت نيست. من اجازه نمي دهم مشكلات مالي در كار حرفه اي من دخالت داده شود
-
تمرينات اصلی پيش فصل رئال شروع شد
بعد از یک هفته تمرین و استراحت در پرتغال از امروز تمرینات اصلی پیش فصل رئال در اتریش شروع شد.
بازیکنان رئال مادرید هفته گذشته را در کمپ تفریحی الگاروه در کشور پرتغال به همراه خانواده های خود سپری کردند که در ان یک هفته بازیکنان بیشتر به کارهای فیزیکی پرداختند ولی از امروز تمرینات اصلی رئال در کمپ ورزشی ایردنینگ در کشور اتریش شروع شد.
این برای پنجمین سال متوالی است که تیم رئال مادرید تمرینات پیش فصل خود را در این کمپ انجام می دهد.
بازیکنان تیم ۱۰ روز و هر روز ۲ نوبت در این کمپ تمرین خواهند کرد ولی هنوز هستند بازیکنانی که به تیم ملحق نشده اند از جمله ایکر کاسیاس ، سرجیو راموس ، روبن دلا رد و متذلدر.
این ۴ بازیکن در فینال مسابقات یورو ۲۰۰۸ حضور داشته اند و با اجازه باشگاه می توانند چند روز بیشتر از دیگران استراحت کنند.
ولی از طرف دیگر بازیکنانی که باید به مسابقات المپیک تابستانی چین اعزام شوند به این نوبت از تمرینات نخواهند رسید.
اولین بازی دوستانه رئال نیز در برابر تیم لاسک لینز تیمی از دسته اول لیگ اتریش خواهد بود که در ان وضعیت فیزیکی بازیکنان مشخص خواهد شد.
بعد از این اتمام این ۱۰ روز بازیکنان به لندن خواهند رفت تا در مهمترین تورنمنت پیش فصل رئال یعنی تورنمنت امارات شرکت کنند در این تورنمنت به جز رئال مادرید تیمهای ارسنال ، هامبورگ و یوونتوس نیز حضور خواهند داشت.
۲ روز بعد از اتمام تورنمنت امارات تیم به سمت کشور کلمبیا روانه خواهد شد تا در ۶ اگوست یک بازی دوستانه نیز با یکی از تیم های ان کشور انجام دهد که این بازی به افتخار الفردو دی استفانو رئیس افتخاری رئال مادرید خواهد بود که زمانی در ان تیم کلمبیایی بازی کرده است.
در تاریخ ۱۲ اگوست نیز تیم به المان خواهد رفت تا با تیم اینتراخت فرانکفورت یک بازی دوستانه انجام دهد که این بازی اخرین دیدار تدارکاتی رئال مادرید قبل از بازی رفت سوپر کاپ اسپانیا مقابل تیم والنسیا خواهد بود.
-
ونبلز: كار "رونالدو" خودخواهانه و به دور از اخلاق است
سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال انگليس به انتقاد از "كريستيانو رونالدو" پرداخت.
تري ونبلز در روزنامه انگليسي The sun نوشت: آنچه رونالدو به آن ميپردازد به طور كامل برخلاف قواعدي است كه ما براي آنها مبارزه ميكنيم و اين مساله باعث رنجش است.
ونبلز در اين مطلب ميافزايد: هيچ كدام از ما هرگز تصور نميكريم كه بازيكنان پس از عقد قرارداد با يك تيم با يك پيشنهاد وسوسه برانگيز به يكباره به فكر جدايي از تيم خود بيافتند و اين مساله كه چند سال از مدت زمان قراردادشان باقي مانده است به هيچ وجه اهميت پيدا نكند. در زمان ما كسي حتي روياي چنين درخواستي از تيمش را در ذهن نميپروراند. چهار سال ديگر از قرارداد پر درآمد رونالدو با منچستر باقيمانده است، قراردادي كه 15 ماه پيش آن را با خوشحالي وصف ناپذيري به امضا رساند.
در حال حاضر تنها در صورتي ميتوان حق را به رونالدو داد كه او دل به دريا بزند و بگويد: ديگر خسته شدهام و فوتبال را كنار ميگذارم.
ونبلز اضافه كرد: اين خودخواهانه و به دور از اخلاق است. به طور كلي اين مساله به طور بالقوه فوتبال را نابود ميكنند، اين نادرست است و تنها كسي كه در اين ميان سود مي برد شخص رونالدو است.
اين نوشتههاي ونبلز درست پيش از اظهار نظر فرگوسن مبني بر جدا نشدن رونالدو از منچستر يونايتد به چاپ رسيده و جنجال بسياري در فوتبال جزيره به پا كرد.
-
یک خبر دیوانه وار :پیشنهاد چلسی برای كاكا به 238 میلیون دلار رسید
روزنامه گاتستا دلو اسپورت نوشت در حالی كه چلسی قبلاً پیشنهاد خود برای خرید كاكا را در حدود 160 میلیون دلار (100 میلیون یورو) اعلام كرده بود امروز خبر رسید كه این رقم به 238 میلیون دلار (150 میلیون یورو) افزایش یافته است.
طبق گفته مدیربرنامه های كاكا از این مبلغ 10 درصد به خود كاكا می رسد.
كاكا درباره این موضوع گفت : من هنوز نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد.
چلسی هم تیم بزرگی است و میل زیادی برای پیروزی در این تیم دیده می شود .
این در حالی است كه باشگاه میلان تا قبل از اعلام رقم جدید ، در بیانیه ای تاكید كرده بود كه به هیچ وجه قصد فروش كاكا را ندارد.
من فکر می کردم فقط کالدرون مشکل داره , الان می بینم آبرامویچ از اونم وضعش بحرانی تره ! :27:
-
روبينيو : از بودن در رئال مادريد خوشحالم
روبینیو تمام شایعات پشت سر خود را با گفتن اینکه از بودن در رئال مادرید خوشحال است رد کرد.
روز گذشته روزنامه مارکا اعلام کرده بود که روبینیو در پی یافتن راهی است تا برنابئو را ترک کند.
ولی ستاره برزیلی رئال مادرید اعلام کرد که دوست دارد در این تیم بماند :
می خواهم که مدت زیادی در رئال مادرید بازی کنم.
من از حضورم در رئال خشنودم و قصد دارم به این حضور تدوام ببخشم.
روبینیو در مورد مذاکرات اخیرش با میاتوویچ نیز گفت :
این مسائل چیزی است که فقط بین ماست.
در پایان روبینیو در مورد حضورش در المپیک چین به همراه برزیل گفت :
نمی توانم در المپیک ، تیم ملی کشورم را همراهی کنم این تصمیمی است که باشگاه گرفته و باید به ان احترام گذاشت.
ما که نفهمیدیم رونالدو و روبینیو آخرش چی می گن ؟! :13:
-
کاناوارو سال اينده رئال را ترک خواهد کرد
وکیل فابیو کاناوارو اظهار کرد به احتمال زیاد این فصل اخرین فصل حضور کاناوارو در رئال مادرید خواهد بود.
وکیل این بازیکن ایتالیایی اعلام کرد که کاناوارو قصد دارد بعد از اتمام قراردادش با رئال مادرید به ایتالیا برگردد و بعید می داند که فابیو قراردادش را با تیم مادریدی تمدید کند.
فابیو کاناوارو قصد دارد سال اینده به ایتالیا و تیم زادگاهش یعنی ناپولی برگردد.
این مدافع باتجربه در سال ۲۰۰۶ و بعد از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۰۶ المان به همراه تیم ملی ایتالیا به رئال مادرید پیوست.
کاناوارو موفق شد در همان سال عنوان بهترین بازیکن سال دنیا و اروپا را کسب کند.
این مدافع ایتالیایی در ماه سپتامبر ۳۵ ساله خواهد شد و قرارداد ۳ ساله ای را که با رئال مادرید بست در پایان فصل اینده به اتمام خواهد رسید و به احتمال زیاد قصد ندارد ان را تمدید کند.
کاناوارو دوست دارد تا اخرین سالهای عمر بازیگری خود را در لباس تیم همیشه محبوبش یعنی ناپولی سپری کند فابیو در بین سالهای ۹۲ تا ۹۵ برای این تیم توپ زده بود.
گیتانو فدله وکیل این بازیکن گفت :
در حال حاضر فابیو قصد دارد تا اخرین فصل خود را با لباس رئال مادرید سپری کند.
باید ببینیم که در طی فصل چه اتفاقاتی خواهد افتاد و حتی امکان دارد او قراردادش را تمدید نیز کند.
ولی به هر حال او همیشه ارزو داشته است تا در لباس تیم ناپولی از فوتبال کناره گیری کند.
مسئولان باشگاه مادریدی از همین فصل جانشین اینده کاناوارو را با خرید اسکیل گارای ۲۱ ساله و ارژانتینی انتخاب کرده اند.
خدارو شکر نصرتی تیم رئال هم داره میره ! نظرتون در مورد گارای چیه ؟
-
عکس هایی از آخرین تمرینات مادرید
-
رئال از برزيل درخواست کرد که روبينيو به المپيک نرود .
سایت هواداران رئال : رئال مادرید قهرمان اسپانیا امروز دوشنبه گفت که از فدراسیون فوتبال برزیل درخواست داشته است که روبینیو مهاجم این تیم برای بازیهای المپیک فرا نخوانند چون او مصدوم است .
آنها در وبسایت رسمی نوشتند : این بازیکن امروز صبح در تمرینات دچار مصدومیت شد و رئال مادرید از فدراسیون فوتبال برزیل درخواست می کند که از حضور او در بازیهای المپیک صرف نظر کند .
مصدومیت او پیش از سفر رئالی ها به اتریش توسط پزشک تیم تایید شد .
باشگاه بنابر تجویز دکتر نوشته است : به نظر می رسد که برای بازیکن بهتر است که پیش فصل را در کنار تیم به مداوای مصدومیتش بپردازد .
او در ۵۰ بازی ملی خود ۱۵ گل به ثمر رسانده است .
او پیش از سفر به ایردنینگ برای اردوی ۱۰ روزه گفت : متاسفانه قادر نخواهم بود تا با تیم ملی باشم . باشگاه فکر می کند که بهتر است ن پیش فصل خوبی داشته باشم .
بریل امیدوار بود که با کمک روبینیو اولین المپیکش را ببرد .
-
سيسينيو :باپتيستا می خواهد به رم بيايد .
سایت هواداران رئال : سیسینیو بازیکن برزیلی سابق رئال مادرید که اکنون در رم حضور دارد اظهار داشت که باپتیستا به او گفته است که دوست دارد به این باشگاه ایتالیایی بیاید .
سیسینیو در فصل گذشته مادرید را به مقصد رم ترک کرد .
او که در رئال ذخیره ی سرجیو راموس بود تصمیم گرفت که به رم برود تا جای بیشتری در ترکیب اصلی بیابد اما باز هم چنین نشد .
او اعتقاد دارد که برای باپتیستا هم بهتر است تا به رم بیاید تا بیشتر فرصت خودنمایی پیدا کند .
در حالی که آخرین اخبار از عدم علاقه ی رم به باپتیستا مطرح بود اما باز هم گویا خود باپتیستا دوست دارد به این تیم برود .
سیسنیو به کوریره دلوا اسپورت گفت : ما همدیگر را در تعطیلات در برزیل ملاقات کردیم . ما یک روز خوب را با هم سپری کردیم و تنها درباره ی رم با هم صحبت کردیم او از من درباره ی شهر ؛ تیم و هواداران پرسید . اوشخصا به اینجا علاقه دارد و می خواهد در تیمی باشد که با آن چمپیونززلیگ را ببرد . باپتیستا رم را از بازی فصل اخیر این تیم برابر رئال به یاد دارد و به یاد دارد که این تیم خیلی قدرتمند است ..
-
بچه ها لطف دارین , وظیفه هست.
:40::40: فقط رئال :40::40:
-
غير ممکن است باپيستا قرضی به رم برود .
سایت هواداران رئال : وکیل خولیو باپتیستا با اطمینان کامل اظهار داشت فقط در صورتی باپتیستا به رم می رود که پیشنهاد رسمی مطرح شود نه یک پیشنهاد قرضی .
در حالی که رسانه های اروپا و اسپانیا در هفته گذشته خبر از قطعیت پیوستن باپتیستا به رم داده بودند اما دیروز هرمیو منندز وکیل او این خبر را از ریشه تکذیب کرد .
اکنون شایعاتی مطرح شده است که رم نمی تواند ۱۰ میلیون پوند برای باپتیستا بپردازد و او را قرضی می خواهد .
منندز گفت که این غیر ممکن است .
وی به سنترو سوآنو اسپورت گفت : در حال حاضر هیچ کس از رم با من تماس نداشته است و من با رئال مادرید هم صحبت نکرده ام . من فقط چیزی را که مارکا نوشته است تایید می کنم که مقامات دوباشگاه به زودی با هم ملاقات خواهند داشت . انتقال باپتیستا زمانی امکان پذیر است که رئال بپذیرد اما قرضی غییر ممکن است فقط یک قرارداد رسمی ممکن خواهد بود و من مبلغش را نمی دانم .
-
والنسيا مجبور است ويا را بفروشد .
سایت هواداران رئال : والنسیا در اندیشه آن است که با فروش ستارگانش مانند داوید ویا که آقای گل یورو ۲۰۰۸ شد بتواند تراز مالی اش را متعادل کند .
مشکلات مدیریتی والنسیا موجب شده است که تراز مالی آنها به شدت پایین بیاید .
این باشگاه که در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۲ قهرمان لالیگا شده بود در فصل قبل در لیگ دهم شد در حالی که ۳۴ امتیاز با رئال مادرید قهرمان فاصله داشت .
رسانه های اسپانیا معتقدند که ویا ۴۰ میلیون یورو می ارزد .
آخ اگه بیاد چی میشه ! :40::40:
-
سلام خدمت دوستان :
وسلی جون چطور بگم که دست درد نکنه واقعآ دمت گرم من که نبودم درگیر کارای هستم که زیاد وقت نمیکنم بیام نت ولی خوب شما جور همه بچها رو کشیدی خدا خیرت بده جوانمرد ایول.
در مورد ویا یه جورایی حالا فهمیدم که واس چی رئال به هانتلار گفت نمیخوامت واس اینکه ویا رو زیر چشم کرده بود اره اره حالا شد فکر کنم که سال دیگه داوید ویا تو تیم خودمونه......
در مورد روبینهو و رونالدو دیگه قسم خوردم چیزی نگم گرچه بازیکنها خوبی هستن ولی از اینکه اینقدر در تصمیم گیری ضعیف النفس باشن حالم بهم میخوره....
و اینکه خدا کنه از شر باپتیستا خلاص شیم فصل گذشته تنها کار مثبتش گل به بارسلونا بود و تمام کار دیگه ای نکرد.
ایشالا بیشترسر میزنم تا بعد
یا حق