لیگ تا کی تعطیل شده ؟؟؟نقل قول:
لیگ تا کی تعطیل شده ؟؟؟نقل قول:
کسی میدونه جریان این همه بن شدن چیه؟؟
اگه تقصیرخودشونه چرا چیزی میگن که بن بشن تو رو خدا تاپیکو نگاه کنین شده اینهو قبرستان متروک...
ظاهرا هفته ای دونفرراباید داشته باشیم :41:این آمارخوبی نیست باید کاهش پیداکنه :13:بایدازبن شدنهاعبرت گرفت و هنگام عصبانیت یاهیجانزده شدن خودمونو کنترل کنیم :46:نقل قول:
فقط هفته پنجم تعطیل شده ؟؟؟؟؟
هفته ششم چه روزی هست ؟؟؟؟
نقل قول:
هفته ششم چه روزی هست ؟؟؟؟
دوستان مریم چرا بن شده؟نقل قول:
بازی بعدی احتمالا 22 باشه با صبای قم
با صبا داریم
محمود خودت که از همه کم پیدا تری!
نه مریم هست نه عماد نه علیرضا نه بلو جون هیچکس نیست..........
شدن خبرگذاری
پنجشنبه شبها وقتی خبری نیستن نمیان :دی
ولی مریم که بن شده متاسفانه
عماد هم که پیگیر پروژه س...
اقا شرمنده....
من با تلفن خونه مشکل دارم نمیتونم مثل قبل بیام...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در گفت و گو با فارس
طيري: دايي با زورگويي به جايي نمي رسد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: دايي بايد بداند كه با زورگويي و عدم تعامل با باشگاهها به جايي نميرسد.
اميد طيري در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره صحبت هاي علي دايي در مورد وي مبني بر اين كه او با دايي تماس گرفته تا كاظمي به تيم ملي دعوت شود، اظهار داشت: او در يك برنامه تلويزيوني براي اينكه ذهن مردم را به سمتي كه مي خواهد بكشاند، مي گويد از طرف كسي با او تماس گرفتم كه كاظمي به تيم ملي دعوت شود تا تعداد مليپوشان استقلال به عدد سه برسد تا بازي ما لغو شود.
وي افزود: در حالي كه فقط براي احوالپرسي به او زنگ زدم. او با زرنگي در برنامه تلويزيوني 90 مسير بحث را تغير داد. اعتراض ما به دايي اين است كه چرا حسين كاظمي يك ماه به اسپانيا برده مي شود و در غرب آسيا هم حضور دارد؛ اما در بازي مقابل پگاه او را به ما نمي دهد و به يكباره به درد تيم او نمي خورد.
طيري اضافه كرد: او كاظمي را به تيم ملي دعوت نمي كند تا ملي پوشان استقلال به عدد دو برسد. دايي با اين رفتار قلدرمآبانه به جايي نمي رسد.
جانواریو، مهاجم جدید استقلال
استقلال که این روزها از مشکل فقدان مهاجم کارآمد رنج ميبرد، فعلا بهشدت در جستجوی مهاجم ایدهآل است. در همین راستا حضور دو مهاجم کامرونی در تمرین استقلال توجهات را به خود جلب کرد اگر چه ظاهرا قضیه این فورواردهای کامرونی اصلا جدی نیست
و احتمال دیپورت آنها محتملترین اتفاق ممکن است. در این گیرودار اما فابیو جانواریو، بازیکن برزیلی استقلالیها که هفتههای گذشته را بهجهت مصدومیت از ترکیب تیمش دور ماند با رفع آسیبدیدگی در تمرینات حاضر شده و اتفاقا خوش درخشیده است. فابیو در اولین حضور خود در تمرینات پس از آسیبدیدگی به صلاحدید کادرفنی بهعنوان مهاجم تمرین کرد و اتفاقا با بهثمر رساندن پنج گل، امیر قلعهنویی را امیدوار کرد. استقلالیها از قرار روی بازی کردن فابیو در دیدار آتی این مجموعه بهشدت تاکید دارند بهخصوص که حالا او نشان داده در قالب یک مهاجم هم ميتواند مرهمی روی درمان خط حمله استقلال باشد. فابیو جانواریو البته در حال حاضر همچنان در هتل هویزه ساکن است و برخلاف قرار استقلالیها هنوز به منزلي که قرار بود برای او اجاره کنند، نقلمکان نکرده. نکته اینکه همسر فابیو دیشب به تهران آمده و ظاهرا فعلا باید همراه او در هتل اقامت کند. اگر چه هزینه اقامت فابیو تا همین حالا در هتل به مرز دو میلیون تومان رسیده و از آنجایی که باشگاه استقلال برای تسویهحساب به هتل مراجعه نکرده، مسئولان هتل هم پاسپورت فابیو را برای تمدید اعتبار ویزا تحویل نمیدهند و مهمتر از همه اینکه مهلت ویزای فابیو تمام شده و فعلا معطل تسویهحساب استقلالیها با هتل است بلکه بتواند برای تمدید ویزایش اقدام کند.
جلسه قلعهنويي با فتحاللهزاده
روز گذشته در اولين روز تعطيلات استقلال، اميرقلعهنويي و علي فتحاللهزاده در محل باشگاه با هم جلسه داشتند
. به نظر ميرسد كه با وجود حمايتهاي فتحاللهزاده از سرمربي استقلال در مطبوعات قلعهنويي در رابطه با توضيح مسائل اخير تيم و نتايج ضعيف آن به دفتر فتحاللهزاده رفته است.البته همانطور كه ميدانيد بين اين دو رابطه مديرعاملي و سرمربياي برقرار نيست و آنها ندارتر ار اين حرفها هستند.
بازهم خبری از پرسپولیسی ها نیست!
یک پیروزی دیگر برای طرفداران با وفای استقلالی...
آبیته بهترین سایت هواداری شد ؛
طی مراسمی آبیته دات کام به عنوان برترین سایت هواداری برگزیده شد!
عصر امروز در مراسمی که به بهانه سالروز تاسیس"ورزش بلاگ" و با نام زنده یاد آیدین نیکخواه بهرامی برگزار شد سایت رسمی هواداران باشگاه استقلال آبیته دات کام با انتخاب کارشناسان ذی صلاح به عنوان برترین سایت هواداری در سال گذشته انتخاب و معرفی شد.
این مراسم با یاد نیکخواه بهرامی آغاز شد و با اجرای خوب و بی نقص مجری توانمند عرصه ورزش جناب آقای جواد خیابانی ادامه یافت و در انتها با سخنرانی جناب آقای ثمودی مدیر عامل محترم "ورزش بلاگ" ٬ انتخاب بهترین وب سایت ها و وبلاگ های ورزشی و صحبت های مدیران برگزیده پایان پذیرفت. همچنین میثم منیعی به عنوان نماینده ورزشکاران و امیر نوری به عنوان نماینده هنرمندان در این مراسم حضور داشتند.
در این مراسم که با حضور حدود ۱۰۰ نماینده از ۱۰۰ وبسایت و وبلاگ برتر ورزشی ایران برگزار شده بود سایت هواداران باشگاه مردمی استقلال تهران "آبیته دات کام" توانست در کنار سایت هایی نظیر ایسنا و پارس فوتبال عنوان بهترین وبسایت هواداری را به خود اختصاص دهد.
برترين وبلاگ هاي ورزشي سال :
آموزشي: skate.persianblog.ir
خاطرات : anapourna.varzeshblog.com و kiankooh.persianblog.ir
هواداري : petroshimimahshar.blogfa.com
خبري تحليلي : muay-thailand.blogfa.com
خبري: teak.mihanblog.com
بهترين وب سايت هاي ورزشي:
خبري: isna.ir
بازيکنان: hashmian.net
تالار گفتوگو: topgoal.ir
آموزشي: majidjalali.com
هواداري: ------------ و ------------
خبري تحليلي: parsfootball.com
پزشکي ورزشي: sportmed.com
لینک خبر:
نقل قول:
کد:http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1188190&Lang=P
دمت گرم علیرضا جان
خسته نباشی :ایکس
===============
در پاسخ به اينكه چرا مهاجمان گل نمى زنند
مرفاوى: 8 هفته استقلالى ها را دق دادم
حميد رضا عرب
Hamid Reza Arab
مانند آن روزهايى كه همراه امير قلعه نويى سكان هدايت استقلال را در دست گرفت آرام و بى سر و صدا روى نيمكت مى نشيند و حتى به خودش اجازه نمى دهد مثل روزهايى كه ناصر حجازى سرمربى بود و او مربى، كنار زمين برود و هر چند كوتاه نكاتى را به بازيكنان كوشزد كند. صمد مرفاوى از روابط عميقى با امير قلعه نويى برخوردار است به طورى كه حتى حاضر شد در زمان سرمربيگرى اش در استقلال، در حالى كه امير مديريت سازمان فوتبال را به عهده داشت نظاره گر تمرينات او در حوزه كارى اش باشد. شايد هر كس ديگرى جاى مرفاوى بود با توجه به اينكه روزگارى سرمربيگرى استقلال را عهده داشت و حتى تيمش را تا آستانه قهرمانى هم پيش برد حاضر نمى شد به عنوان مربى روى نيمكت استقلال بنشيند و سايه سنگين امير قلعه نويى را بالاى سر خود داشته باشد اما مرفاوى در توجيه كارش از عشق و علاقه اش به استقلال حرف مى زند، احساسى كه او را با همه انتقادها به سوى استقلال مى كشد.
صمد مرفاوى حالا مثل ۵ سال پيش كمك مربى است و امير قلعه نويى سرمربى! آيا صمد گامى رو به عقب برداشته يا او چنين مى پندارد كه روزى باز هم سرمربى استقلال خواهد شد
روزى كه ازاستقلال رفتيد تصور مى شد يك بار ديگر به عنوان سرمربى به تيم تان برگرديد اما هرگز چنين نشد، صمد رفت و با عنوان كمك مربى به استقلال بازگشت.
تصور من اين بود كه بايد به استقلال كمك مى كردم. براى همين برگشتم.
اما عمر همكارى شما خيلى كوتاه بود. شما خيلى زود با ناصر حجازى قطع همكارى كرديد
آن روزها من احساس مى كردم ديگر نمى شود كار كرد براى همين به استقلال اهواز رفتم.
چه دلايلى باعث جدايى تان شد
من نمى خواهم از آن روزها حرف بزنم! مهم اين است كه حالا به استقلال برگشتم.
اما نه به عنوان سرمربى! شما باز هم كمك مربى هستيد.
درست است. اما براى من كار كردن در استقلال خيلى مهم است. براى همين هم وقتى از استقلال رفتم استقلال اهواز را انتخاب كردم.
چرا صبر نكرديد تا در تيم ديگرى سرمربى شويد شما سابقه سرمربيگرى استقلال را در كارنامه داشتيد.
مى توانستم، چند پيشنهاد هم بود. همين الان هم هست اما استقلال يك فضاى كارى بسيار دوست داشتنى براى من است.
انتخاب امير قلعه نويى به عنوان همكار جديد چه توجيهى دارد
من و امير حرف هم را مى فهميم. افكار ما نزديك به همديگر است. براى همين به استقلال برگشتم. من احساس مى كنم خودم سرمربى هستم. براى اين كه امير را خوب مى شناسم. او با من مشورت مى كند حتى در جزيى ترين مسائل براى همين علاقه ام هر روز بيشتر مى شود.
تصميم گيرى در استقلال مشورتى است
امير با دستيارانش تعامل دارد. به نوعى سعى مى كند نظرات همه را در تصميم گيرى هايش مورد توجه قرار دهد.
صمد مرفاوى وقتى سرمربى استقلال بود در هفته هاى آغازين توانست نتايج مطلوبى با استقلال كسب كند. اما حالا شرايط براى قلعه نويى فرق مى كند.
آن تيم نفراتش همگى هماهنگ بودند. اگر يادتان باشد ما فقط عنايتى و كاظمى را از دست داديم و بيشتر بازيكنانى كه در قالب تيم اصلى به ميدان رفتند با هم هماهنگ بودند.
مشكل گلزنى استقلال از اينجا نشأت مى گيرد
من در واقع مشكل گلزنى را فقط مربوط به مهاجمان نمى دانم. يك تيم بايد گل بزند حالا چه با پاى مهاجمان و چه با پاى مدافعان. ما ابتدا بايد هماهنگ شويم و من فكر مى كنم كمى زمان ببرد.
روزى كه به عنوان بازيكن پيراهن استقلال را پوشيديد همه از شما توقع گلزنى داشتند. شما پس از طى چند روز توانستيد گلزنى كنيد
يادم هست وقتى به عنوان بازيكن به استقلال آمدم همين طور روى من فشار بود. آن روزها هم همه فكر مى كردند الان من شاهكار خواهم كرد اما ۸ هفته طول كشيد تا اولين گلم براى استقلال زدم. آنها را دق دادم (... و بعد مى خندد!)
شما هم مشكل اكبرپور، عليزاده، عباسفرد و برهانى را داشتيد
استقلال يك تيم پرمهره را در اختيار دارد. اما پيش از آنكه ما بخواهيم از بازيكنان انتقاد كنيم بايد ببينيم كه آيا آنها توانسته اند خودشان را با محيط استقلال وفق دهند من فكر مى كنم به خاطر عدم محيط پذيرى مهاجمان گل نمى زنند.
شايد وقفه اى كه به وجود آمده به كمك استقلال بيايد.
اين وقفه براى ما سم است. تعطيلى ليگ اصلا خوب نيست. ما بايد در بازى ها و در كوران مسابقات آبديده شويم. اما متاسفانه همه چيز تحت تاثير تيم ملى قرار گرفته است.
بعضى تيم ها از تعطيلى استقبال كرده اند!
اصلا چنين چيزى نيست. باشگاه ها به شدت لطمه مى خورند و اين تعطيلى ها اصلا خوب نيست. ما كه نمى توانيم هر روز تمرين بگذاريم يا تمرين را تعطيل كنيم. متاسفانه بعضى از قوانين فيفا در كشورمان اجرا نمى شود و در عين حال مسؤولان ما فكر مى كنند ما در سطح اول فوتبال آسيا هستيم.
حضور مهاجمان خارجى آيا مشكل فوتبال ايران را حل مى كند
ما هم به دنبال مهاجم خارجى هستيم. اما معتقدم اگر مى خواهيم گلزن هاى خوبى داشته باشيم بايد از پايه شروع كنيم. من هم روزى مربى تيم هاى پايه بودم اما متاسفانه امكانات مناسبى در اختيار تيم هاى پايه قرار نمى گيرد. شايد يكى از عمده مشكلات ما همين باشد...
پس از آناليز بازى با مس مشخص شد
مجيدى در نقش مدافع پيروز در نقش مهاجم
ايران ورزشى- يكى از مواردى كه باعث تعجب كادر فنى استقلال شده جابه جايى هايى است كه خواسته و ناخواسته در بازى هاى استقلال انجام مى شود! پس از آناليز بازى استقلال مقابل مس كرمان اميرقلعه نويى در يك صحنه فرهاد مجيدى را ديد كه تا محوطه ۱۸ قدم استقلال عقب آمده تا از حريف توپ ربايى كند. اين موضوع البته باعث ناراحتى قلعه نويى نشد چرا كه او مى پندارد معنى فوتبال شناور همين است و حتى مهاجمان استقلال هم مى باست در كارهاى هجومى حضور فعالانه داشته باشند. قلعه نويى با توصيه بيشتر از مدافعان و هافبك مدافعان تيمش خواست مثل فرهاد مجيدى در كارهاى هجومى حضور داشته باشند. براى همين قلعه نويى صحنه اى از گلزنى پيروز قربانى مقابل سپاهان را براى شاگردانش به نمايش گذاشت تا حرفش ثابت شود و بازيكنان يك فضاى واقعى از گلزنى مدافعان را تماشا كنند. قلعه نويى به دنبال آناليز كردن بازى هاى استقلال مى خواهد شاگردانش را با فوتبال روز آشنا كند. او با وجود آنكه از روش ۲-5-3 بهره مى گيرد اما قصد دارد با همين روش به ظاهر منسوخ يك فوتبال شناور را به نمايش بگذارد. قلعه نويى قصد دارد باز هم نكات ريزترى از بازى استقلال بيرون بياورد. براى همين آناليز دوباره بازى هاى تيمش را در دستور كار قرارداده است!
پورحيدرى: تعطيلى به نفع استقلال است
ايران ورزشى- پورحيدرى تعطيلى ليگ را به نفع استقلال و ديگر تيم ها مى داند: «به نظر من تصميم عاقلانه اى گرفته شد چون هم باشگاه ها حق دارند كه نگران وضعيت خودشان باشند و هم على دايى كه تيمش يك بازى سخت و حساس را با عربستان در پيش دارد. فشار بازى هاى ليگ هم زياد است و امكان خستگى و مصدوميت وجود دارد و فكر مى كنم كه خوب شد فعلاً بازى ها را تعطيل كردند. به نظر من نبايد دنبال مقصر بگرديم چون فوتبال ايران سال ها است كه با اين شيوه حركت مى كند هيچ كشورى هم حاضر نيست در تاريخ هاى پيشنهادى ايران با تيم ملى بازى كند كه اين باعث مى شود برنامه هاى ليگ برتر و تيم ملى با هم تداخل پيدا كند. اين اتفاقات ديگر در فوتبال ايران طبيعى شده و اصلاً نبايد تعجب كنيم. حالا كه بازى ها تعطيل شده ديگر على دايى و باشگاه ها نمى توانند بهانه اى بياورند و اين به سود هر دو طرف است.»
اكبرپور: اين تعطيلى به نفع ما است
اوضاع مالى ما بدتر است اما حرف نمى زنيم
ايران ورزشى- اكبرپور تعطيلى ليگ را به نفع تيمش مى داند: «تيم ما از لحاظ بدنى عقب است و فكر مى كنم كه اين تعطيلى فرصت مناسبى است تا نتايج۴ هفته اول را فراموش كنيم و با روحيه اى بالا به مصاف برق شيراز برويم. به نظر من بازيكنان بايد بزرگ فكر كنند چراكه ما اهداف بزرگى در سر داريم.
اين درست كه نتايج استقلال در حد انتظار نبوده ولى تا پايان ليگ هنوز ۳۰ هفته باقى مانده و مطمئن باشيد كه روزهاى خوب استقلال هم از راه مى رسد. در حال حاضر اصلاً نمى توان در مورد شخصيت فنى تيم ها حرف زد و بهتر است كه چند هفته ديگر صبر كنيد. اوضاع مالى استقلال خيلى بدتر از پرسپوليس است ولى بازيكنان استقلال بيشتر به مسائل فنى فكر كنند. ما اين فصل بايد در آسيا در ليگ ايران قهرمانى به دست آوريم و پرداختن به حاشيه ها چندان درست نيست.»
=
از قول من دروغ نوشته بودند
شكورى: به احترام شريفى تكذيب كردم
هادى شكورى پس از حضور در كميته انضباطى اميدوار است تا در بازى آينده مقابل برق شيراز حضور يابد. اين اميدوارى پس از برخورد با رييس كميته انضباطى به وجود آمده است. شكورى در اين باره با ايران ورزشى گفت وگو مى كند.
چند جلسه محروم شدى
هنوز معلوم نيست اما فكر مى كنم بخشيده شوم.
نظر كميته انضباطى چه بود
آنها حرف هايم را شنيدند. آقاى شريفى خيلى با حسن نيت حرف هايم را گوش كرد.
انگار گفته شده چون سابقه تخلفى نداشتى محروميت ات لغو مى شود.
نمى دانم اما آقاى شريفى هم به اين موضوع اشاره كرد. من اميدوارم با بخشش روبه رو شوم.
داستان تكذيب مصاحبه هايت چه بود
متاسفانه بعضى ها از قول من كذب نوشته اند اما براى اينكه ثابت كنم آن حرف ها حرف هاى من نبوده تكذيب كردم تا شائبه اى پيش نيايد.
... بگذريم، دفاع استقلال مقابل مس را چطور ديدى
من هميشه گفته ام يك تيم به تك مهره هايش نبايد اتكا كند. درباره دفاع هم همين طور است. همه بايد در كارهاى دفاعى شركت كنند.
يعنى كسى را مقصر نمى دانى
نه! به هيچ وجه، همه مقصر بودند.
اگر تو بودى استقلال آن گل را دريافت مى كرد
نمى دانم. به هرحال نمى شود خيلى چيزها را پيش بينى كرد.
جايى شنيديم كه امير قلعه نويى به خاطر غيبت تو خيلى ناراحت شده.
اميرخان لطف دارند. البته من فكر مى كنم همه بچه ها زحمت مى كشند.
اين چند روز كه تعطيل شديد به آمادگى تان لطمه نمى زند
همه بچه ها تمرينات اختصاصى انجام مى دهند اما من فكر نمى كنم مشكل حادى پيش بيايد چون آقاى قلعه نويى بدون دليل كارى را انجام نمى دهد.
zoom
راى كميته انضباطى شنبه صادر مى شود
رأى كميته انضباطى درخصوص تخلف بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران در بازى مقابل سپاهان، روز شنبه صادر مى شود. هادى شكورى به دليل تخلف در هفته سوم ليگ مقابل سپاهان به كميته انضباطى احضار شده است. گفته مى شود او بدون توپ، اقدام به تكل خطرناك روى پاى احمد جمشيديان كرده و رفتار دور از عرفى انجام داده است. قرار است تا شنبه رأى كميته انضباطى صادر شود.
تعطيلى ليگ به نفع ما بود
تقى پور: آقاى گلى ليگ از آن مهاجمان استقلال است
ايران ورزشى- اگرچه بيشتر تيم ها از تعطيلى ليگ گله دارند ولى استقلالى ها از اين اتفاق خوشحالند. مسأله اى كه به آنها كمك مى كند با برطرف كردن نقاط ضعف شان شروع دوباره اى در ليگ برتر داشته باشند. ابراهيم تقى پور مدافع استقلال از اين تعويق استقبال مى كند و آن را جهت بهبود شرايط تيم مفيد مى داند.
بازى هاى هفته پنجم لغو شد، اين تعطيلى شايد به نفع استقلال باشد.
صد در صد به نفع ما خواهد بود. اين تعطيلات مى تواند به ما در بهبود شرايط روحى و روانى كمك كند كه با يك شرايط خوب ليگ را دوباره شروع كنيم.
با گذشت ۴ هفته هنوز انتظارات را برآورده نكرده ايد
اگر توجه داشته باشيد استقلال خوب بازى مى كند اما فقط نتيجه نمى گيرد. اميدوارم در بازى هاى آينده در كنار يك بازى خوب نتيجه هم بگيريم.
ولى هواداران نگران تكرار كابوس فصل گذشته هستند.
نه، ديگر اتفاقى نمى افتد چون انسان وقتى از يك جا ضربه مى خورد حواسش هست كه دوباره از آنجا ضربه نخورد.
چرا نتيجه نمى گيريد
بدشانسى باعث مى شود نتيجه نگيريم. بازى با مس در حالى كه چند موقعيت صد در صد گل داشتيم اما موفق به گلزنى نشديم درحالى كه مس از موقعيتى كه فقط ۱۰ درصد امكان گل داشت به گل رسيد.
خب به همين خاطر است كه اين روزها از مهاجمان استقلال به خاطر گل نزدن انتقاد مى كنند.
مهاجمان استقلال از لحاظ فنى در سطح بالايى هستند. مطمئن باشيد با زدن يك گل موتور گلزنى آنها روشن خواهد شد و آقاى گل ليگ در پايان بازى ها از آن استقلال خواهد بود.
پس اميدوار به بهبود شرايط تيم هستى
صد در صد، استقلال در مسير پيشرفت گام برمى دارد و بازى به بازى بهتر خواهد شد.
و حتماً قهرمانيد
بله، صد در صد.
ولى رقيبان سرسختى براى رسيدن به قهرمانى داريد
رقيبان خوبى داريم ولى با پشت سر گذاشتن آنها جشن قهرمانى مى گيريم.
نقل قول:
ها اين عماد خيلي كم يدا شده معلوم نيست كجا ميره ؟؟؟؟
هفته ششم اصلا با كي بازي داريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. من اومدم حاضریم رو بزنم برم. این روزا سرم خیلی شلوغه. امشب هم تا صبح بیدارم و رو پروژم کار میکنم. دهم شهریور تحویل پروژه دارم، باید 2 تا از پروژه هام رو تحویل بدم.. رو همین حساب فرصت نمیکنم خیلی به تاپیک سر بزنم.. از همتون عذرخواهی میکنم. انشاا.. جبران می شه.. انشاا.. وقت تحویل پروژه های خودتونم که برسه، میفهمید چی می گم..نقل قول:
نه مریم هست نه عماد نه علیرضا نه بلو جون هیچکس نیست..........
بازی بعدی استقلال با صبا باطری قم، 22 شهریور هستش..
خیلی شرمندتونم.. انشاا.. بعد ها جبران میکنم. از علیرضا هم بابت اخباری که مرتب و به روز میذاره، تشکر میکنم. تو فکرم خبرگذاری بزنم، ازش بخوام واسم خبر بذاره.. :31:
خوش اومدی آقا مجید گل..نقل قول:
عماد جون موفق باشی...نقل قول:
کاملا هم درکت میکنم همین چند ماه پیش برای یک پروژه 48 ساعت نخوابیدم و اخرش هم استاد نامرد بهم نمره ی پائینی داد:45::37:
اون خبرها هم وظیفه هست.
من خودم وبلاگ دارم اما اصلا حس این را ندارم که برم توش خبر بذارم اما اینجا وضع فرق میکنه!
سلام بچه ها من الان از ترکیه این پست رو نوشتم میخواستم بگم کسی چیزی نمیخواد؟
---------------------
برا اینکه آکوا نیاد:
باری بعدی چه روزیه؟
گفت و گو با فارس
شكوري: تعطيلي ليگ برتر به ضرر استقلال است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تعطيلي ليگ برتر به ضرر تيم ما است.
هادي شكوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: استقلال در ديدار برابر مس بد بازي كرد و باخت. با وجود آنكه در اين مسابقه حاضر نبودم؛ اما خودم را در اين شكست شريك مي دانم.
مدافع استقلال درباره تعطيلي ليگ برتر، گفت: اين تعطيلي به ضرر تيم ما است و كادر فني بايد در مدتي كه مسابقه نداريم، تيم را در شرايط مطلوب نگه دارد. اين مسئله كار مشكلي است.
شكوري درباره دليل نتايج ضعيف اين تيم، عنوان كرد: يازده بازيكن جديد به استقلال آمدهاند و براي هماهنگي اين نفرات، به زمان نياز داريم. اين تيم در آينده نزديك به شرايط مطلوب خواهد رسيد.
جواد زرينچه در گفتوگو با ايسنا:
بازيکنان مطرح انگيزهاي در ليگ آزادگان ندارند
بدنسازي بيش از حد، شادابي را از استقلال گرفته است
جواد زرينچه گفت: با اين وضعيت استقلال کار سختي براي قهرماني در ليگ برتر دارد.
کاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مرکزي، افزود: بزرگترين مشکل استقلال در چند هفته آغازين ليگ برتر، ناهماهنگي بازيکنان است که باعث شده اين تيم نتايج ضعيفي در ليگ امسال کسب کند.
وي ادامه داد: از طرفي بدنسازي بيش از اندازه، شادابي را از بازيکنان استقلال گرفته است، باشگاه هم مشکلاتي دارد و از نظر روحي شرايط استقلال ايده آل به نظر نمي رسد؛ با ادامه اين وضعيت استقلال کار سختي براي قهرماني در ليگ برتر خواهد داشت.
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراک در مورد وضعيت تيمش گفت: هفته گذشته اردوي يک هفته اي در بروجرد برپا کرديم که بيشتر هدفمان کارهاي بدنسازي، هوازي و استقامتي بود، از 10 روز آينده هم سعي ميکنيم کارهاي سرعتي و قدرتي را آغاز کنيم.
زرينچه در مورد بازي هاي تدارکاتي تيم آلومينيوم و احتمال رويارويي با تيمهاي مطرح پايتخت اظهار کرد: به باشگاه اعلام کرده ايم که تا شروع ليگ آزادگان بايد هر هفته يک بازي تدارکاتي داشته باشيم؛ با توجه به تعطيلي چند هفتهاي ليگ برتر به دليل ديدارهاي تدارکاتي تيم ملي، سعي مي کنيم با تيم هاي ليگ برتري هم ديدارهاي دوستانه برگزار کنيم و از ديدار با استقلال و پرسپوليس هم استقبال مي کنيم؛ به مسوولان باشگاه هم اعلام کرده ايم مکاتبات خود را با اين دو تيم پرطرفدار آغاز کنند.
وي در مورد ترکيب نفرات تيم آلومينيوم اظهار کرد: با جذب 18 بازيکن، ترکيب تيم آلومينيوم براي فصل آتي ليگ آزادگان بسته شده است و به احتمال زياد بازيکن جديدي در اين مدت جذب نخواهيم کرد؛ البته جاي 3-4 بازيکن را در ليست خالي گذاشته ايم تا در طول فصل نيازهاي احتمالي خود را بر طرف کنيم.
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراک در مورد انتقادات مطرح شده در مورد عدم جذب بازيکنان سرشناس به خبرنگار ايسنا گفت: به شخصه اعتقادي به جذب بازيکنان مطرح ندارم، در چند هفته اخير هم بازيکنان زيادي به ما پيشنهاد شده اند که هيچ کدام را نپذيرفته ايم؛ اعتقاد ما اين است که اگر بازيکني واقعا خوب باشد جذب تيم هاي ليگ برتري مي شود و از طرف ديگر بازيکنان سرشناس انگيزه اي در ليگ آزادگان نخواهند داشت. نفراتي را هم که جذب کرده ايم همگي تجربه بازي در ليگ يک را دارند و در کنار آنها چند بازيکن جوان و مستعد اراکي هم به ترکيب اضافه شده اند.
تمرينات اختصاصي سه بازيکن تيم استقلال تهران
در حالي که تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران تا روز شنبه هفته آينده (9 شهريور) تعطيل خواهد بود سه بازيکن اين تيم به طور اختصاص به انجام تمرين مي پردازند.
به گزارش ايلنا, هاشم بيگ زاده, مهرداد پولادي و جان واريو بازيکناني هستند که به دليل عدم آمادگي تمرينات ويژه اي را زير نظر کادر فني استقلال تهران انجام خواهند داد تا با آغاز مجدد مسابقات ليگ برتر، آماده همراهي تيم استقلال شوند.
آقاي گل تيم ملي جوانان برزيل در استقلال:18::18::18:
فتح الله زاده : اگر نانا بيايد تحولي بزرگ در کار گلزني ايران بوجود مي آيد
با آغاز دور جديد تمرينات تيم استقلال تهران سه مهاجم خارجي ديگر در تمرينات اين تيم شرکت خواهند کرد.
به گزارش ايلنا, بازيکناني از کشورهاي سنگال, برزيل و مهاجم تيم ملي ازبکستان در تمرينات تيم استقلال شرکت خواهند کرد تا از بين اين بازيکنان و دو کامروني که طي هفته گذشته در تمرينات اين تيم حضور داشتند يکي به تيم استقلال اضافه شود.
علي فتح الله زاده مدير عامل استقلال با تاييد مطلب فوق به خبرنگار ايلنا گفت : يک مهاجم برزيلي به نام نانا را در آينده ايي نزديک به خدمت مي گيريم که آقاي گل تيم ملي جوانان برزيل است.
وي گفت : البته هنوز توافق نهايي با وي صورت نگرفته و با توجه به اينکه وي در سطح بالايي فوتبال بازي مي کند نگران تامين خواسته هاي او هستيم ولي اگر بتوانيم موافقتش را جلب کنيم تحولي بزرگ در کار مهاجمان فوتبال ايران و استقلال بوجود خواهد آمد.
آقا ما آخرش نفهمیدیم این تعتیلی به نفعمونه یا نه!
امير بي زحمت يه دست شلوار جين(لي) مي خواستم.سايزم رو هم برات پ.خ مي كنم.:دينقل قول:
اگه امير خان سيستم رو عوض نكنه به ضررمون هم ميشه.نقل قول:
خدا كنه اين نانا ديگه حتما بياد.
ببينم حاج فتل مي تونه اين كار رو انجام بده يا نه ......نقل قول:
فتح الله زاده : اگر نانا بيايد تحولي بزرگ در کار گلزني ايران بوجود مي آيد
خدا كند كه بيايد....
با انصراف تيم هاي خارجي
پرسپوليس يا استقلال در تورنمنت جوانان شركت مي كنند
خبرگزاري فارس: با انصراف تيمهاي خارجي براي شركت در تورنمنت بينالمللي تهران براي بازي مقابل جوانان، تيمهاي مطرح تهراني جايگزين آنها ميشوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال در نظر داشت تورنمنت جوانان با حضور تيم هاي عراق، اردن، كره شمالي و تيم جوانان برگزار شود؛ اما تيم كرهاي و اردن به ايران نخواهند آمد.
به گفته تقيپور مدير تيم هاي جوانان، با انصراف اين تيم ها، فدراسيون با چهار تيم تهراني مذاكره مي كند تا يكي از آنها حريفان جوانان شود. نظر سرمربي بر اين است كه با پرسپوليس يا استقلال ديدار كنند.
اين تورنمنت در تاريخ 10 تا 17 شهريور ماه برگزار مي شود. تيم جوانان خود را براي قهرماني آسيا آماده مي كند.
تيم جوانان در همين راستا، يك ديدار تداركاتي مقابل راه آهن روز چهارشنبه در ورزشگاه اكباتان برگزار مي كند.
بيكزاده در گفت و گو با فارس:
نمي توانم براي استقلال معجزه كنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: در چند دقيقهاي كه بازي به من رسيد، نمي توانستم معجزه كنم.
هاشم بيكزاده هافبك تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره شكست استقلال اظهار داشت: فعلا نمي توانيم نتيجه بگيريم. فكر مي كنم نمي توانيم از موقعيت ها به درستي استفاده كنيم.
وي درباره اظهارات امير قلعه نويي كه در تمرين به بازيكنان با لحن انتقادي بحث آبروي خود را مطرح كرده است، عنوان كرد: ما هم كه نمي خواهيم آبروي او را ببريم. بازيكنان تلاش خود را انجام مي دهند. بازيكناني كه بازي مي كنند، بايد تلاش بيشتري از خود نشان دهند. يكي از موقعيت هاي ما گل شود، اين مشكلات حل مي شود.
اين بازيكن كه هنوز نتوانسته بازي هاي خوب خود را براي اين تيم انجام دهد، اظهار داشت: چون شرايط بدني ام تازه به مرز ايده آل رسيده، براي نشان دادن خودم نياز به زمان دارم. در اين زمينه مربيان با من صحبت هاي زيادي انجام داده اند.
بيك زاده درباره عملكرد خود مقابل مس، ابراز داشت: قبول دارم خيلي خوب نبودم؛ اما در آن شرايط كه بازي گره خورده بود، چطور مي توانستم خواتسته هاي مربي را پياده كنم. مي دانم روي هر بازيكن تعويضي حساب مي شود؛ اما من كه نمي توانم معجزه كنم.
اين بازيكن درخصوص انتقادهايي كه به او مبني بر تصميم اشتباهش براي پيوستن به استقلال شده و نتوانسته براي اين تيم كارآيي داشته باشد، گفت: كاري به اين حاشيه ها ندارم. مهم نظر سرمربي است. بهترين راه برايم براي فرار از اين حاشيه ها اين است كه روزنامه ها را نخوانم. بعضي به دليل نرفتن من به پرسپوليس، از روي غرض ورزي مطلب مي نويسند؛ اما نه تنها در استقلال قهرماني را مي گيرم، به تيم ملي هم دعوت مي شوم.
وي ادامه داد: هر روز در 2 نوبت تمريناتم را پيگيري مي كنم و دلم نمي خواهد اسير اين حاشيه ها شوم.
این تعطیلی لیگ باعث شده اینجا هم نیمه تعطیل بشه!
امروز یاده روانخواه افتادم...
داشتم گل روان خواه را میدیم که به پرسپولیس زد اون شوت از راه دور که رودباریان توش موند!
این هم یک عکس روان خواه ی عزیز که جاش شدیدا خالی هست:
امیدوارم فتل انتظار نداشته باشه با 300 میلیون بیاد:41:نقل قول:
در ماه رمضان استقلال بعد از افطار تمرين مى كند
تمرينات تيم فوتبال استقلال در ايام ماه مبارك رمضان بعد از افطار برگزار مى شود. با توجه به فرارسيدن ايام ماه مبارك رمضان با تصميم كادر فنى باشگاه استقلال تمرينات اين تيم بعد از افطار برگزار مى شود. همچنين با توجه به اينكه بازى هاى استقلال نيز در رقابت هاى فوتبال ليگ برتر بعد از افطار انجام مى شود، برگزارى تمرين بازيكنان استقلال بعد از افطار شرايط مناسبى را براى اين تيم فراهم مى كند.
كادر فنى استقلال بازى نانا را آناليز كردند
كادر فنى تيم استقلال ديروز با حضور در ساختمان باشگاه استقلال فيلم بازى نانا، مهاجم دانماركى كه فصل پيش در تيم كروزيرو برزيل بازى كرده را تماشا كردند و عملكرد وى را زير ذره بين قرار دادند.
بدنسازى دوباره استقلالى ها
تعطيلى ليگ برتر براى برخى تيم ها حكم «نوش دارو» را داشت زيرا طى ۴ هفته اول نتايج خوبى نگرفته بودند و حالا مى توانند با اتكا بر اين فرصت به وجود آمده به ترميم نقاط ضعف تاكتيكى خويش بپردازند. يكى از اين تيم ها، استقلال است. مجموعه اى كه قبل از شروع ليگ همه كارشناسان اميد بسيار زيادى به آن داشتند اما شاگردان قلعه نويى هنوز چيز خاصى نشان نداده و اتفاقاً به جاى قرار گرفتن در جمع بالانشينان جدول، هر هفته روندى نزولى را طى مى كنند و باعث نگرانى هوادارانشان شده اند. در ارتباط با استقلال روز گذشته مطلع شديم سرمربى اين تيم قصد دارد بلافاصله پس از آغاز دور جديد تمرينات، چند روز به بازيكنانش فشار مضاعف آورده و آنها را به بدنسازى مجددى وا دارد تا استقلالى ها بتوانند همزمان با آغاز ليگ در نبردهاى تك به تك كم نياورند و توان جبران ناكامى هاى گذشته را داشته باشند. استقلال بعد از ۳ روز تعطيلى، دوباره از امروز استارت مى زند.
فردا شب، گردهمايى مديران استقلال
اعضاى هيأت مديره باشگاه استقلال به احتمال زياد فردا شب گرد هم آمده و با يكديگر جلسه خواهند گذاشت تا پيرامون وضعيت حاكم بر تيم و مسائل جارى باشگاه تصميم بگيرند. طبق خبرهاى دريافتى، اگر اين جلسه برگزار شود بحث پيرامون انتخاب اسپانسر جديد باشگاه به طور جدى مطرح مى شود زيرا طى روزهاى گذشته جلسات مهمى در ارتباط با آن صورت گرفته است. همچنين به نظر مى رسد مهندس نفريه هم در ارتباط با روند احداث كمپ باشگاه توضيحاتى را به اعضاى هيأت ارائه كند زيرا ساخت اين پروژه عظيم به نوعى تحت نظارت وى صورت مى گيرد و او بايد به صورت مستمر ساير اعضا را در جريان پيشرفت كارها قرار بدهد. گفتنى است برخلاف شايعات موجود، هيأت مديره استقلال در مورد نتايج تيم و اوضاع آن زياد حرف نمى زنند و ترجيح مى دهند اين مسأله را به مديرعامل واگذار كنند تا هر تصميمى كه صلاح مى داند اتخاذ كند.
در جلسه رئيس مجمع با مديرعامل استقلال مطرح شد:
چرا پروژه ساخت ورزشگاه استقلال متوقف شده است؟
طى جلسه اى كه زريبافان رئيس مجمع باشگاه استقلال با على فتح الله زاده، مديرعامل اين باشگاه داشت از وى در خصوص دلايل توقف پروژه ساخت ورزشگاه اختصاصى استقلال تهران سؤالاتى را پرسيد. گفتنى است قرار است ورزشگاه اختصاصى آبى پوشان در ضلع شمالى پارك ارم واقع در غرب تهران احداث شود و كلنگ آن چند ماه پيش توسط خود فتح الله زاده به زمين زده شده است.
كمك ۲۰۰ ميليون تومانى سازمان به استقلال
سازمان تربيت بدنى در ادامه كمك هاى مالى خود به استقلال تهران، روزپنجشنبه ۲۰۰ ميليون تومان ديگر به اين باشگاه داد. امور مالى سازمان، بودجه مربوطه را به حساب بانكى استقلال واريز كرده است. البته طبق شنيده ها مبلغى كه قرار است سازمان تربيت بدنى تا پايان فصل به آبى پوشان كمك كند حدود ۲ ميليارد تومان خواهد بود.
تقسيم وظايف در كادر فنى استقلال
طبق آخرين تصميمات اعضاى فنى تيم استقلال تهران كه در جلسه روز پنجشنبه اتخاذ شد موارد ذيل به تصويب رسيد: از اين به بعد مدافعان استقلال زيرنظر محمود فكرى، مهاجمان زيرنظر صمد مرفاوى و هافبك ها تحت نظر امير قلعه نويى تمرين خواهند كرد. ديگر اينكه در رقابت هاى آتى استقلال، بازيكنان هر خط با نظر مستقيم مربيان مربوطه انتخاب و در تركيب اصلى قرار مى گيرند. به اين ترتيب كه مدافعان منتخب استقلال توسط محمود فكرى و مهاجمان منتخب توسط مرفاوى به قلعه نويى معرفى مى شوند تا در تركيب اصلى استقلال به مصاف رقبا بروند!
احتمال محروميت شكورى كاهش يافت
«هادى شكورى» كه به دليل انجام حركات غيرورزشى در بازى مقابل استقلال- سپاهان به كميته انضباطى احضار شد با پشت سر گذاشتن يك جلسه تعليق از حضور در مسابقات، احتمال تقليل حكمش مى رود. در همين راستا شنيديم شكورى احتمالاً ۳۰۰ هزار تومان جريمه نقدى و يك جلسه محروم خواهد شد كه البته اين بازيكن يك جلسه محروميت خود را در بازى با مس كرمان پشت سر گذاشته است.
قلعه نويى: در تعطيلات ليگ بيكار نيستيم
امير قلعه نويى، سرمربى تيم استقلال تهران در مورد برنامه تيمش در تعطيلات ليگ اظهار داشت:در وقفه به وجود آمده در ليگ بيكار نخواهيم نشست. از امروز تمرينات خود را از سر مى گيريم. تمرينات بدنسازى و كار با وزنه در اولويت كارمان قرار دارد و بعد از آن تمرينات تاكتيكى و تكنيكى را انجام خواهيم داد. در اين مدت چند ديدار تداركاتى نيز برگزار خواهيم كرد تا به آمادگى مطلوب دست يابيم. اين تعطيلات فرصت خوبى براى تيم ماست تا با انجام تمرينات منظم به آمادگى كامل برسيم و مسابقات را پرقدرت تر از گذشته ادامه دهيم و جايگاه واقعى خود را در جدول پيدا كنيم. تيم ما جا براى پيشرفت بسيار دارد و قطعاً در اين تعطيلات روى مسائل مختلف تاكتيكى تيم كار خواهيم كرد تا به هدف خود دست يابيم.قلعه نويى درباره جذب مهاجم خارجى گفت: مهاجمان خوبى داريم اما نياز ما به يك فوروارد گلزن بر كسى پوشيده نيست. بازيكنان زيادى را تست كرديم و در اين بين نانا، مهاجم دانماركى نسبت به بقيه عملكرد بهترى داشته است. او سابقه بازى در تيم كروزيرو برزيل را در كارنامه دارد و فكر مى كنم مى تواند ما را در رسيدن به هدف خود يارى كند.با اين حال فعلاً مشغول آناليز بازى هاى وى هستيم و اگر نظر كل كادر فنى روى اين مهاجم مثبت باشد قراردادش را به زودى ثبت مى كنيم. او در آسيا نيز مى تواند به ما كمك كند و اميدوارم با جذب وى مشكل گلزنى استقلال حل مى شود.
قلعه نويى بايد نحوه تمرينات را عوض كند
على پروين فصل گذشته با تمام هياهويى كه در استيل آذين داشت، نتوانست يك تيم ۶ ميلياردى را به ليگ برتر بياورد اما روش هاى على پروينى هنوز در فوتبال ما روش هاى مدرنى محسوب مى شود و مربيان بزرگترين تيم هاى مملكت، هرازچند گاهى به اين نتيجه مى رسند كه در رختكن يا در محل تمرينات يك گرد و خاك حسابى راه بيندازند. كارى كه قطبى و قلعه نويى هفته گذشته بعد از بازى با ذوب آهن و مس انجام دادند. استقلال و پرسپوليس در شروع ليگ مشكلاتى را تجربه كردند. البته پرسپوليس بهتر از استقلال كار كرده و بهتر هم نتيجه گرفته است. فرق آنها با استقلال اين است كه زيباتر بازى مى كنند و البته راحت تر گل مى زنند اما استقلال به زور هم نمى تواند گل بزند و زدن ۳ گل در ۴ بازى (كه تازه ۲ گل را هم مدافعان زده اند) مؤيد اين ادعاست. پرسپوليس البته راحت تر از استقلال گل مى خورد اما اين توان را دارد كه گل هم بزند و لااقل شكست نخورد. استقلال از ۴ ديدارى كه برگزار كرده، ۲ بازى را باخته و تازه يك تساوى خانگى هم با سپاهان دارد. اينكه روش هاى قلعه نويى و قطبى در آينده جواب مى دهد يا نه، نياز به گذشت زمان دارد. تا اين جاى كار كه نه قطبى توانسته آن قطبى فصل گذشته باشد و نه قلعه نويى نتايج قبلى را تكرار كرده است. استقلال در سال هايى كه قهرمان مى شد معمولا ً در كل فصل ۲ ۳، بار باخت مى داد اما امسال در ۴ بازى ۲ بار باخته و اين مسأله همه هواداران اين تيم را نگران كرده است اما نكته عجيب اينجاست كه قلعه نويى همچنان سعى دارد مثل پروين رفتار كند و از روش هاى او در استقلال استفاده كند. اگر اين روش جواب ندهد، مسلماً خود امير بايد پاسخگو باشد چرا كه گاهى اوقات ايرادات فنى را بايد با «تمرينات فنى» حل كرد نه با روش هاى منسوخ شده ۲۰ ۳۰، سال قبل. او بايد تغييراتى در نحوه تمرينات استقلال ايجاد كند و از نفراتى چون جبارى، اكبرپور، منتظرى و ... بهتر بازى بگيرد.
در فاصله يك هفته تا جدال با عربستان
استقلالى ها ملى پوشان خود را نيمكت نشين مى دانند
در حاليكه يك هفته ديگر به رويارويى ايران و عربستان باقيمانده از درون استقلال خبر مى رسد كه اغلب آنها ملى پوشان خود را در رياض نيمكت نشين تلقى مى كنند! البته استقلالى ها هرگز به صورت رسمى حرفى نمى زنند و طبيعى است كه چنين كارى را نبايد هم انجام بدهند زيرا روحيه طالب لو و جبارى به هيچ عنوان نبايد قبل از سفر به عربستان تخريب شود اما در لا به لاى زمزمه هاى دوستانه آنها به اين نكته مى رسيم كه به زغم آبى ها، على دايى به ساير سنگربانان حاضر در اردو بيشتر از وحيد طالب لو اعتقاد دارد و بعيد است پيراهن شماره يك را به وى بدهد. همچنين با توجه به حضور مسعود شجاعى در اردو و سفر وى به عربستان در معيت تيم ملى، احتمال اينكه مجتبى جبارى به جاى او در تركيب ثابت قرار بگيرد اندك است و اين بازيكن در صورت گره خوردن كار، از اواسط نيمه دوم وارد زمين خواهد شد تا به كمك ميانى بشتابد.
براى احداث كمپ باشگاه
قرارداد استقلال با ۲ شركت داخلى
باشگاه استقلال براى احداث كمپ تمرينى رفاهى خود با ۲ شركت بزرگ و معتبر داخلى قرارداد مى بندد. يكى از مديران ارشد اين باشگاه با بيان مطلب فوق به «ابرار ورزشى» مى گويد: پس از فراخوان ما براى ساخت و تكميل پروژه كمپ شركت هاى ساختمانى بزرگى وارد عرصه شده و اعلام آمادگى كردند كه در اين ميان آنها كمپانى هايى از آلمان و تركيه هم به چشم مى خورد اما اعضا هيأت مديره پس از بررسى هاى لازم به اين نتيجه رسيدند كه بهتر است كار توسط متخصصان داخلى انجام شود روى همين اصل از ميان تمام پيشنهادات ۶ شركت واجد شرايط گزينش شدند و در نهايت از ميان آنها نيز ۲ شركت كه شرايط بهترى را احراز كرده بودند، به عنوان پيمانكار برگزيده شدند تا بتوانند كار را طبق برنامه اى مدون پيش ببرند. استقلالى ها بسيار اميدوارند تا فاز اول كمپ تمرينى آنها در اواخر اسفند ماه امسال به بهره بردارى برسد.