افشين قطبي در گفت وگو با سايت باشگاه پرسپوليس گفت :هر مربي و بازيکن داخلي و خارجي مطابق تجربيات، سوابق و کارنامه خود در سطح بالاتري قرار ميگيرد، قيمت بازيکنان و مربيان در گرو تجربيات و بکار گيري آن در شرايط حساس است.
وي که با عقد قراردادي دو ساله سکان هدايت مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس را بر عهده گرفت در اين خصوص افزود: هم تشکر ميکنم بابت اين همه محبت و قدرداني ميکنم از تمام کساني که براي شاد کردن دل مردم زحمت ميکشند.
وي در پاسخ به اين سووال که "چرا رفتيد و چه شد که بازگشتيد؟" اظهارداشت: قبل از اين نيز گفته بودم که به دلايل متعدد که يکي از آنها عدم وجود امکانات و تجيهزات تيم پر افتخار پرسپوليس جهت کسب مقام قهرماني در جام باشگاههاي آسيا بود، نتوانستم قول قهرماني بدهم.
قطبي ادامه داد: اينک فکر مي کنم اين امکانات مهيا است و بازگشت زود هنگام من نيز دلايل زيادي داشت که يکي از آنها بر ميگردد به محبت بيکران هواداران محبوب اين تيم که گاهي مرا تا آستانه غرور ايراني و از خود گذشتگي ميکشاند.
سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: تقاضاي هواداران محبوب پرسپوليس هر کدام بشکلي مرا تحت تاثير قرار ميداد اما در يکي از آن موارد، پيرمردي بود که طي مسيري دائماً گريه ميکرد و از من ميخواست که در تيم محبوب او «پرسپوليس» بمانم.
وي در خصوص موضوع تماس رئيس سازمان تربيت بدني با وي نيز گفت: "محمد علي آبادي" رئيس سازمان تربيت بدني و رئيس مجمع پرسپوليس طي تماسي در خصوص کسب قهرماني هفتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر و شاد کردن دل ميليونها هوادار از من تقدير و تشکر کرد.
قطبي با اشاره به اين که در فوتبال حرفه اي هر مديري تنها وظيفه خود را انجام مي دهد، خاطر نشان کرد: "داريوش مصطفوي " فردي با تجربه و فوتبالي بوده و در امر مديريت هم پيش از اين در سمت رياست فدراسيون فوتبال ايران نيز کارنامه قابل قبولي دارد و اميدوارم با اين گروه جديد و حمايتهاي سازمان تربيت بدني بتوانيم جام قهرماني آسيا را براي هواداران بدست آوريم و از سويي ميخواهم قول قهرماني در جام باشگاههاي آسيا را بدهم.
وي بيان داشت: با صحبت هايي که با اعضاي هيات مديره داشتم، فکر ميکنم پشتوانه محکمي در حمايت از باشگاه وجود دارد و خوشحالم که در خدمت آنها هستم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اين که "در مورد انتخاب کادر فني چه نظري داريد؟" افزود: پس از حضور در ايران وقتي در محل تمرين سرخپوشان حاضر شدم، عملکرد خوب و مطلوب پرويز کماسي و احمدرضا عابدزاده نظر مرا به خود جلب کرد و از انتخاب آنها و همچنين تفکر افشين پيرواني رضايت کامل دارم.
وي تاکيد کرد: من با شک و ترديد از ايران رفتم، وقتي تصميم به رفتن گرفتم که ديدم شرايط براي اين تيم ريشهدار با اين هواداران خونگرم براي قهرماني در آسيا اصلا مهيا نيست و از طرفي احساس ميکردم کار من در ايران تمام نشده و اين موضوع هم يکي از دلايل بازگشت زود هنگام من بود.
به گفته وي، با صحبتهايي که با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشتم و همچنين حمايتهاي ويژهاي که سازمان تربيت بدني در اختيار باشگاه قرار داده است تا حدودي شرايط براي ادامه کار تا کسب قهرماني در آسيا مهيا شده و جا دارد من از همينجا از رئيس سازمان تربيت بدني تشکر و قدر داني کنم.
قطبي در پاسح به اين سووال که "ايا مشکلات شخصي شما براي اقامت در ايران حل شده؟" گفت: لازم نميدانم در اين خصوص صحبت کنم ولي اين موضوع حل شده و مشکل خاصي وجود ندارد.
سرمربي تيم پرسپوليس در خصوص جذب مربي برزيلي براي اين تيم تصريح کرد: براي تکميل کادر فني تيم پرسپوليس من پيشنهاد يک مربي برزيلي را در کنار همکاران ايراني خود به باشگاه دادم و مشکلي در اين مورد نيست و به زودي اين مربي به جمع ما اضافه ميشود.
وي بيان داشت: به عنوان يکي از اعضاي کميته انضباطي در باشگاه نيز مشغول به فعاليت شده ام.
وي در پاسخ به اين سووال که "شما اعضاي کادر فني را چگونه طبقهبندي ميکنيد؟" افزود:کادر فني تيم پرسپوليس يک کار گروهي را انجام ميدهند و هيچگونه تفاوتي بين آنها نيست و در فوتبال حرفهاي نميتوان مربيان را شماره بندي کرد زيرا ما به صورت يک گروه واحد با مشورت کامل تصميم ميگيريم اما تصميم نهايي بر عهده سرمربي است.
وي خاطرنشان کرد: هم اکنون فضاي خيلي خوب و مثبتي را احساس ميکنم و ازتمامي اعضاي کادر فني و همچنين مسئولان باشگاه و هيأت مديره راضي هستم و از آنها ميخواهم مرا در اين امر پر مسئوليت ياري دهند.