هنر کردی!!!نقل قول:
حالا چجوریه بازیش؟تو چه سبکیه؟
Printable View
هنر کردی!!!نقل قول:
حالا چجوریه بازیش؟تو چه سبکیه؟
منظورم این بود تروفی گرفتن با توجه به چیزایی که خوندم توش سادس انگاری ، مثلا وارد آنلاین بشید هم تروفی می ده ! یه ماشین سواری فوق العاده فان هست ...
یه سوال ؟
ریجن بازی که عوض میشه چرا انقدر قیمتاشم عوض میشه؟؟آخه مگه بازی فرق میکنه؟؟اون فیلم بلوری که ریجن مهمه باید دستگاهش بخونه بازی که فرقی نداره
چرا؟؟
بازی های ریجین یک رو از آمریکا کول یم کنن می آرن مسیر دور تره طبیعتا هزینه بیشتره ، ریجین سه هم هر چی کشور تو آسیاست ریجین سه ، که ارزون تر تموم می شه کمترم طرفدار داره ، ریجین دو هم مال اروپاست بازی هایی که از دبی می آرن که بیشتر بازی هار رو از اونجا می آرن ریجین دو که قیمت متوسط و معمولی دارن ...
حتوای بازیاشون که فرقی نداره داره؟نقل قول:
آخه من شنیدم ریجن 3 رو بعضی قسمتهای بازیهاشو البته بعضی بازیا رو سانسور میکنن
درسته این حرف؟
مثلا همین GOW3 ماله من ریجن 2 است اون قسمتی که تو اتاق اون 3تا دختر میره یکم صحنه داره ریجن 3ش سانسور شده؟
نقل قول:
سلام میشه توضیح بدین چه جوری تبدیلش کنم به mp4 ؟
خیلی کم پیش می آد مکه سانسوری داشته باشه البته من عنوان ریجیون یک دیدم سانسوری داشته باشه ولی ریجین سه ندیدم ، بهتره همون ریجین دو رو بگیرید .نقل قول:
دوستان الان که میخاستم برم تو psn میگه :
A system softwre update is required
مگه بعد از 3.40 بازم آپدیت جدید اومده...!!؟؟؟؟؟:18:
آره ورژن 3.41 همین امروز اومدهنقل قول:
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate 6نقل قول:
ای خدا دیگه دارم روانی میشم از دست این سونی:19::34:نقل قول:
آره ورژن 3.41 همین امروز اومده
حالا چی اضافه شده...!!!؟
اینا :نقل قول:
البته چیز خاصی نیست فقط برای هدر دادن وقت کاربراش گذاشته که دانلود کنن!!کد:http://asia.playstation.com/hk/en/support/osDetail/175590
لینک دانلوشو دارین؟مثل اینکه باید به آپدیت تن بدم!
نقل قول:کد:http://dsa01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/sa/2010_0727_00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3UPDAT.PUP
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
یه سوال
من بازی GOW3 رو با روزی 4 ساعت 4روزه تموم کردم البته حالت نرمال بازی .میخوام بدونم با این مدت UNcharted 2 چقدر طول میکشه؟
من 2 رو کامل بازی نکردم،ولی اگه 2-3 روز بشینی پاش تموم میشه!البته بستگی به توانایی های خودتم داره!نقل قول:
یه سوال
من بازی GOW3 رو با روزی 4 ساعت 4روزه تموم کردم البته حالت نرمال بازی .میخوام بدونم با این مدت UNcharted 2 چقدر طول میکشه؟
heavy rain چی؟نقل قول:
توانایی های منو دست کم گرفتی؟:46:
هیوی رین توانایی های شمارو به چالش میکشه:31:آخر بازیه!کلییییی پایان داره:31::27:نقل قول:
HeavyRain بهترین بازیه که تو عمرم انجام دادم!ولی اعتراف میکنم که اصلا سخت نبود،بیشتر احساس آدم رو به چالش میکشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اختیار دارین همچین جسارتی نمیکنم!:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PlayStation®3 system software update version 3.41
3.412010-07-27
An update to the PS3™ system software was released on July 27, 2010. You can use this update to upgrade your system software to version 3.41.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.41
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• The feature to display recommended products will become available by the end of July.
- Recommended products are now displayed on the product detail pages of PlayStation®Store.
The recommended products are selected based on various types of information, including your purchase history.
اگه الان آپدیتش کنم،بعدا میشه به نسخه پایین تر برگردوند!؟
فکر میکنم بشهنقل قول:
شما بدون توجه به ورژن الانت هر ورژنی که میخوای دانلود کن رو فلشت بریز نصب کن
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
راستی چرا از این فلش بند انگشتیا قبول نمیکنه
میکنم داخلش لقه نمیخونه
موقع آپدیت کردن یه پیغام داد که نمی تونی به نسخه های قبلی برگردی!نصب لینوکسم پرید...نقل قول:
مال منم از این انگشتیاس ولی مشکلی نداره!
***بع از آپدیت کردنم کنسول هی دم به دقیقه یه بوق میزه،البته شبیه جیکه تابوق)***
ماله من هم همینطوره البته ماله من از اول که خریدم اینطور بودنقل قول:
اکه فته آره اغلب اینجوری میشه به آپدیتم ربطی نداره اما اسلیم ها معمولا بهترن
در کل الان اسلیم بهترن.نقل قول:
اکه فته آره اغلب اینجوری میشه به آپدیتم ربطی نداره اما اسلیم ها معمولا بهترن
در هر صورت میپرید شما اگه هم میخواستی دوباره به ورژن قبلی برگردی بازم میپرید وقتی فیرم ویر یه دستگاه رو آپدیت میکنی مثل آپدیت آنتی ویروست نیست که ادامش برات بریزه میاد کل سیستم عاملتو پاک میکنه جدیددرو برات میریزهنقل قول:
لینک دانلود ورژن ۳.۴۱
کد:http://deu01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/eu/2010_0727_00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3PATCH.PUP
این برای pal هست
راستی یه جا خوندم که میگفت هرموقع خواستید آپدیت کنید هیچ سی دی ای داخل دستگاه نباشه به لنزآسیب میرسونه
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
این برای ورژن 3 یعنی آسیا ست اگه برا آمریکا (ورژن 1) یا اروپا(ورژن 2) شو هم خواستید بگیدنقل قول:
چرا اینطوری میشه؟:23:نقل قول:
فرق فت با اسلیم فقط تو پردازندس احتمالا هم بخاطر اینه که چون ورژنهای جدید مطابقت بیشتری یا پردازنده های چدید دارن
ولی زیاد مهم نیست اهمیت نده
از این امضات خیلی خوشم اوم
In The Name Of PLAY STATION 3
معلومه از اون ps دارهای دو آتیشه ای
دمت گرم
این که شما گذاشتی اینجا حجمش 37 MB هستش.نقل قول:
اپدیت اصلی 167MB هستش.:13:
اینم اپدیت کامل:
کد:http://asia.playstation.com/hk/en/support/download/ps3
صبح درست بود الا اینجوری شدهنقل قول:
معذرت
فکر کنم یه جور patch بوده.نقل قول:
این که شما گذاشتی اینجا حجمش 37 MB هستش.
اپدیت اصلی 167MB هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه لینک مستقیم دانلودش بوده من خودم همونو دانلود کرددم به حجم 167.07 مگ ولی چون مستقیم بوده سرورش عوض شده برا همین ایجوری شدهنقل قول:
بازم معذرت
راستی چجوری میشه از بلوتوثش استفاده کرد؟مثلا از طریق موبایل آهنگ یا شو بلوتوث کرد یا برعکس
من شنیدم میشه ولی ترفند داره
آپدیت من فکر می کنم حجمش کمتر از 167 مگ بود چون من صبح گرفتم بیست دقیقه ای دانلود شد ! مگر اینکه بگیم اینترنت من سرعتش عجیب رفته بوده بالا !
شاید شما اون 37 مگ رو دانلود کردید من با سرعت 40 یک ساعت بیشتر طول کشید
من با خود پلی استیشن دانلود می کنم همیشه آفلاین نمی گیرم ، نمی دونم چی دانلود کرد ولی سریع دانلودش تموم شد ...
آهان شما در واقع آپدیت مستقیم از سایت میگیرید
اینجوری ادامه آپدیت رو فقط دانلود میکنید مثه من کل 167 مگ رو نمیگیرید فقط ادامشو میگیرید هرچی که آپدیت قبلیتون نداشته
برا همین زود تموم شده