من990 دارم مشتری گیر آوردم 260 هزار تومن میخره. خداییش گوشیم اصلا کار نکرده در حد نو.
گوشی 950 گیر آوردم در ارزون ترین حالت 258 هزار تومن.
به نظرتون بفروشم 950 بخرم یا اینکه همون 990 رو نگه دارم ولی یه mp3 پلیر آی پد بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::20:
Printable View
من990 دارم مشتری گیر آوردم 260 هزار تومن میخره. خداییش گوشیم اصلا کار نکرده در حد نو.
گوشی 950 گیر آوردم در ارزون ترین حالت 258 هزار تومن.
به نظرتون بفروشم 950 بخرم یا اینکه همون 990 رو نگه دارم ولی یه mp3 پلیر آی پد بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::20:
نه بابا! 950 دیگه چیه! 990 رو نگه دار واسش مموری بخر میشه 950!!نقل قول:
یه هندزفری استریو بلوتوث سونی اریکسون هم بگیر(ds 970) دیگه گوشیت هیچی کم نداره.
990 امکاناتش از 950 بیشتره.
میدونی راز موفقیت امریکایی ها چیه؟ چون مثل ما و عربها اهل گوشی بازی نیستن. یه گوشی مفتی معمولی بهشون میدن. دیگه گوشی عوض نمیکنن. در عوض به امکانات گوشی اضافه میکنن.
البته این نظر شخصی من بود.
2 گیگ رم داره بستمه. ولی مشکل اینه که موریک پلیرش قوی نیست. و در ضمن صدای هندزفریش کمه./ موزیک پلیرش مثل کا 750 هست . وقتی 20 تا آهنگ تو گوشی باشه جواب میده ولی وقتی 2 گیگ آهنگ ریختی اصلا و ابدا آهنگ مورد نظرتو نمیتونی پیدا کنی. پلیرشم که مثل آدم نمیتونه پلی لیست بسازه . خیلی زیاد باهاش سر و کله زدم . قسمت موزیکش اصلا جوابم رو نمیده.نقل قول:
خوب چه كاريه كه مي خواهي گوشي رو بفروشي . در ضمن اگه از پلي ليستش ناراضي هستي مي توني يه برنامه Player واسش نصب كني . تازه به گفته همين دوستمون هم اگه صداي زياد مي خواهي راحت مي توني يه هندزفري استريو بخري ، كه خيلي هم خوبه . بعد يه سؤال هم داشتم واسه چه چيز 950 مي خواهي گوشي به اين باحالي رو عوض كني ؟! :23::24:نقل قول:
خب شما از برنامه lcg jukebox استفاده کن. هم راحت پلی لیست درست میکنی و هم پلیر خوبیه.نقل قول:
منم خودم 2 گیگ آهنگ روش دارم. مشکلی هم نداره.
با اون برنامه lcg.. میتونی یه فولدر هم انتخاب کنی خودش همه رو اجرا میکنه صداش هم بیشتر میشه.
از گوشیت استفاده کن.
good luck
منظورم همين نرم افزار پلير ، Lcg Jukebox بود كه دوستان بهش اشاره كردن .
فقط Core Palyer :8::8::8::8:نقل قول:
این برنامه خیلی خره. وقتی میخام یه عکس رو باز کنم میره توی کور پلیر باز میشه گوشی هنگ میکنه.مال شما هم همینطوره؟نقل قول:
من به خاطر واکمن قویش میخام بخرم. نظرتون درباره آی پد چیه؟نقل قول:
با سلام خدمت شما اساتيد گرامي
من تازه اين گوشي رو خريدم قبلا" k750 داشتم ولي خدائيش گوشي توپيه!!!!!
من يه مشكلي دارم البته ببخشيد كه چنين سوالي مي كنم اما من هر كاري كردم نتونستم
پشت اين گوشي رو باز كنم اخرش برا گذاشتن سيم كارت بردم پيش يكي اونم به زور باز كرد
حالا اگه زحمتي نيست مفصل وساده برام توضيح بديد كه چه جوري مي تونم اين كارو بكنم
چون اگه اينطوري پيش بره اخر سر يه كاري دست خودم ميدم
با تشكر
با سلام خدمت شما اساتيد گرامي
من تازه اين گوشي رو خريدم قبلا" k750 داشتم ولي خدائيش گوشي توپيه!!!!!
من يه مشكلي دارم البته ببخشيد كه چنين سوالي مي كنم اما من هر كاري كردم نتونستم
پشت اين گوشي رو باز كنم اخرش برا گذاشتن سيم كارت بردم پيش يكي اونم به زور باز كرد
حالا اگه زحمتي نيست مفصل وساده برام توضيح بديد كه چه جوري مي تونم اين كارو بكنم
چون اگه اينطوري پيش بره اخر سر يه كاري دست خودم ميدم
با تشكر
کف دستت رو بزار رو در باتری و هولش بده کشویی باز میشه:31: همین:31:نقل قول:
سلام
بچه ها یه سری برنامه جدید جاوا می خوام
یه چیزی تو مایه های کله .... :46:
دوست عزيز گوشي كه كلش واكمن قوي نيست . با يك مقايسه مي توني ببيني چقدر از لحاظ امكانات از 950 سره . حالا واسه آي پد هم بسته به نظر خودتون داره . من فقط مي تونم راجع به اين گوشي نظر بدم . :10:نقل قول:
اگه نرم افزار هاي جديد جاوا رو مي خواهي به اين امضاي ما يه سري بزن .نقل قول:
Do0T jOoN TanQ
شما بالاخره 970 خریدی؟ یه سوال از توی هندزفری بلوتوث استریو ت همه صدا ها میاد؟ مثلا اگر موزیک رو از توی lcg یا core player پخش کنیم باز از توی هندز فری شنیده میشه؟ صداهایی مثل صدای دوربین و اس ام اس و اینا چر؟ انام میاد تو هندز فری؟:10:نقل قول:
همه صداها حتی صداهای کلیپ های ویدیو هم میاد.نقل قول:
صدای دوربین رو امتحان نکردم ولی اس ام اس و .. میاد.
من این هندزفری رو خریدم ولی چینی از آب دراومد و هندزفریه هنگ میکرد. منم پسش دادم.
اصلش 70 80 تومن بود.
توی هفته دیگه میرم مالزیشو اگه بود میخرم.
چینی=45 و مالزی 75
برو اینجا و پست شماره 34 رو بخون :نقل قول:
مشکت حل میشه:46::46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=191543
دوست عزیزنقل قول:
اون چیزی که شما نوشتی ای پد نیست بلکه iPod هستش که یه multi player ساخت شرکت apple هستش . و اصلا گوشی نیست . اگه گوشی این مدل رو خواستین iphone هستش .
دوستان تو این سایت برنامه صفحه کلید فارسی که مخصوص تایپ فارسی تو گوشی های 910 p هست کسی تا حالا از این استفاده کرده قیمتش 6000 تومن هست . کسی هست که اینو داشته باشه
کد:http://www.phdi-co.com/asp/prd_view_dnld.asp?ID=3
دوستان کسی میدونه گارانتی p990i چی والان قیمت بازار چنده و از کجا بفهمیم فرانسه
یانه . توی جعبه چه چیزایی هست . باطری و بقیه لوازم جانبی از کجا بفهمیم اصل هستن ؟
ارزونتر میشه یا افتشو کرده ؟دوستانی که P990 داشتن اشکالاتشو لطف کنین بگین .
مي دونم ولي من به نقل از دوستمون اينطوري نوشتم .نقل قول:
گارانتي اصليش سيتادله . راستي فكر كنم تو همين جا هم به طور كامل اشاره شده كه چطور بايد اصلشو بشناسيم . لوازم جانبيشم از جمله باطريش چينيه .نقل قول:
پایه رومیزی
و كابل اتصال
هندزفري
پيچ گوشتي مخصوص واسه باز كردن فيليپ گوشي و عوض كردش با يه تيكه ديگه كه نمي دونم اسمش چيه .
دفترچه راهنماي گوشي به زبان انگليسي
سي دي مخصوص P990
يه قلم اضافي
شارژر
فك كنم فقط همينا باشه
نقل قول:
توجه:گارانتی سیتادل ورشکست شده و الان p990i با گارانتی های متفرقه تو بازار هستش قیمت:200 تا 210 هزار تومان مراقب گارانتی های متفرقه باشید.!!
منظورت کجاشه بگو تا توضیح بدمنقل قول:
مطمینی درست نوشتی ؟! 200 هزار تومن؟!نقل قول:
من چند روزیه گوشیمو دادم آپدیت کردن. حالا موقع اجرای بعضی از برنامه ها ریست میشه.!
اتفاقی که قبلا نمیافتاد! مشکل از چیه به نظر شما ؟
ایییییییییییییییییی بابا دعوا سر چیز دیگس. صفحات قبل رو نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منظورم دقیقا همو آی پده :8:نقل قول:
ممنون عزیزم. تست میکنم.نقل قول:
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم
یه بار دیگه پرسیدم ولی دوباره:27: ببخشید.نقل قول:
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم :10:
منم همین جور بودم. اصلا منو ها به سختی باز میشد. تم گوشی رو عوضیدم خوب شد. :2: مسخرسنقل قول:
مگه اينكه فريم ور گوشي W950 رو بريزي تو گوشيت كه واكمن داشته باشه.نقل قول:
ممنون عزیزم. تست میکنم.
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم
بابا پي 990اي رو چجوري فارسي كنم:19:
واقعا میگی؟؟؟ مگه همچین چیزی میشه؟ چجوری باید این کار رو بکنم. خودم میتونم یا باید بدم بیرون. فکر کنم به امتحان کردنش می ارزه:21: قضیه داره جالب میشهنقل قول:
اينكه خيلي جاها هست . همين تو امضاي shahshahani ايشون هم هست . فقط بايد توجه كني كه كل گوشي فارسي نمي شه . فقط مي توني فارسي بنويسي و ببيني .نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/37003068/50e63b42/_2__font_for_P990i_with_keyboard__virtual_keyboard_with_learning_by_ShahshahaniHMeDRMiN.html
یه بار دیگه پرسیدم ولی دوباره:27: ببخشید.
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم :10:[/quote
بلتدیش خیلی خوبه . اگه دقت کرده باشی با 810 نمیشد 90 یا 100 درصد آهنگ گوش کرد.
این با 30 درصد هم دیگه خیلی بلند میشه. کیفیت و بلندیش حرف نداشت. بیخود نیست که قیمتش اندازه یه گوشیه!!
بازم ممنون دوست عزیز. در مورد ds220 تجربه یا اطلاعی نداری؟نقل قول:
من نميدونم بايد بري دنبالش.:31:نقل قول:
البته P990 رو تونستن هك كنن. اينم هك كنن تمومه. شايدم تاحالا هك شده باشه.
نقل قول:
تفاوت قیمت چندانی با هم ندارن. ولی تنها حسن 220 اینه که هدفوناش جدا میشه.مثل 810.
آی دی کالر و گردنبند نداره. یکمی میشه گفت راحت نیست.
این از ظاهرش. از کیفیتش هم اطلاعی ندارم.
بازم ممنون. این 220 بردش چقدره؟ مثلا میشه بزنیمش به اسپیکر؟نقل قول:
سلام خدمت همه اساتید...:20:
من یه مشکلی دارم:13:
اونم اینه که یه تار مو همیشه توی عکسهایی که با دوربین گوشی میگیرم میفته.:41:
هر کاری هم کردم بره نشد.:41:
میخواستم ببینم چجوری میشه قاب p990 رو باز کرد؟:5:
یه فوت اساسی بکنیم بلکه این مو بره.:31: