ممنون . اما آیا لازم هست که برای اجرای این کرک چیزی رو تو ویندوز فعال یا غیر فعال کرد؟
+++
اون سریال هایی که تو فایل اون برود برای چی هست؟
Printable View
ممنون . اما آیا لازم هست که برای اجرای این کرک چیزی رو تو ویندوز فعال یا غیر فعال کرد؟
+++
اون سریال هایی که تو فایل اون برود برای چی هست؟
سلام موقع نصب ویستا Error میده مشکل از cd rom سا نه
راستی از کجا می شه فهمید که ویندوز اکتیو هست یا نه؟
به عبارتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا هست؟
من اون رو پیدا نکردم.
نقل قول:
هشزات الیامدیم
بین دوست عزیز کرک بایوس برای من کار میکنه و می نویسه آکتیو شده اما بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نمی یاد
هفته قبل ویندوز ویستا به دستم رسی اما متأسفانه هنگام نصب در بخش Expanding Files پیام خطای زیر را ارائه داد:
Windows Cannot Install Required Files. Make Sure All Files Required For Instalaltion AreAvailable And ReStart The Installation . Error Code: 0X8007001
لطفا بگویید اشکال کار از کجاست؟؟؟؟؟
:41: من محمد اسماعیل پرکاله
متأسفانه یک DVD ویندوز ویستا تقلبی هم برای این که مطمئن بشم که آیا DVD Rom من سالم هست یا نه هم روی سیستمم امتحان کردم اما این DVD تقلبی جواب داد و لی ولی DVD شما جواب نداد اولش خیلی ناراحت شدم چون DVD هم با تأخیر به دستم رسید حلا شما بفرمایید من باید چکار کنم ؟؟؟
باتشکر
من محمد اسماعیل پرکاله
کد سفارش هم 040a است
شرمنده
لطفا هرچه زودتر به من پاسخ دهید:41:
لطفا هرچه سریعتر به من پاسخ دهید
کارم گیره
با توجه به اینکه کسی تو این تاپیک جواب نمی ده به نظرتون من از کجا باید جواب سوالا رو پیدا کنم؟ اگر منبع دیگه ای دارید ممنون می شم بگید.(سایر انجمن های ایرانی هم مثل این هستن پس اونا نه. اما اگر انجمن خارجی بود اون هم بد نیست)