دوستان یه سوال داشتم . من الان مودم سیم کارت خور TP-Link TL-MR6400 دارم . اگر سیم کارت TD-LTE بگیرم میتونم بذارم رو این استفاده کنم یا حتما باید مودم مخصوصش رو بگیرم ؟
Printable View
دوستان یه سوال داشتم . من الان مودم سیم کارت خور TP-Link TL-MR6400 دارم . اگر سیم کارت TD-LTE بگیرم میتونم بذارم رو این استفاده کنم یا حتما باید مودم مخصوصش رو بگیرم ؟
خوشبحالت من انقد این مودم دوس دارم، این مودم از td پشتیبانی میکنه ولی نه از فرکانسی که ایرانسل روش td داده(البته ظرفیتشم بیشتر از td معمولی)، پس فعلا میتونید از fdd روش استفاده کنید که هردو فرکانس ایرانسل رو fdd رو ساپورت میکنه، راستی چه قیمتی خریدین؟نقل قول:
تونستی تجربه استفاده از این مودم و اینکه قدرت و cpuش خوبه و برد وایفای و انتندهی و غیره رو تو تاپیک مودم با ما در میون بذار.
اینم ادرس تاپیک مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
[emoji298] [emoji298] قابل توجه خریداران Z6000[emoji298] [emoji298]
دوستان من چند روزیه این مودمو با بسته تهیه کردم و حسابی به چالش کشیدمش با ۱خط ۲۵مگ ۲خط ۳۵مگ و ۳خط ۴۴مگ تونستم سرعت بگیرم همشم پایداره،یکی دو روزی بود اینترنت بعد ساعت ۱۲خودبخود قطع میشد تا اینکه متوجه شدم پردازنده مودم در حال فول کارکردنه بعدش ب ذهنم افتاد ک بار پردازنده رو کم کنم،لطفا همه اینکارو بکنید و الکی هم عیب رو این دستگاه نذارید چون هر اشکالی قابل حل شدنه،رفتم داخل تنظیمات و اتصالات و کاربردهایی ک نیاز نداشتم رو غیر فعال کردم اول رفتم تو قسمت وایرلس و تعداد دستگاه های قابل اتصال رو به ۴رسوندم بعد تست کردم دیدم عملکرد سی پی یو شد ۸۴درصد متوجه شدم ک خیلی تاثیر داره و درجا نتم اومد،بعدش رفتم WPS دستگاه رو ک اصلا نیاز نداشتم بکل خاموش کردم بعدش تست کردم دیدم عملکرد سی پی یو شد ۵۰درصد و واقعا خیلی فرق کرد،تازه شما میتونید IPV6 رو روی IPV4 تنظیم کنید چون باز محاسباتی سبک میشه،در جواب دوستانی ک میگن قدرت سیگنال وای فای ضعیفی داره میتونید همونطور ک یکی از دوستان گفتن مودمو باز کنید دوتا انتن ۲.۴ یا ۳.۵ اکتیو تهیه کنید و اونو رو برد لحیم کنید،مودم دوتا جای نصب انتن داره و با نصب ۲انتن سیگنال وای فای شما فوق العاده میشه با تشکر از همگی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام دوستان،
تقریبا یک هفته است به دنبال خرید مودم فضای باز هستم! در ابتدا به مرکز خدمات نزدیک خونمون رفتم و گفتند خرید با ریسک هست و اگه انتن نده اصلا پس نمیگیرند! که قبول کردم.بعد گفتن موجودی نداریم باید بیانه بدم که برام بیارن! و باز هم قبول کردم!بعد پول پیک را هم حتی روی قیمت محصول کشیدند و مودم 399 تومنی 425 تومن برایم تمام شد اما چون نیاز داشتن چاره ای نبود! قرار بود همون روز تحویل بدهند ولی تا 2 روز بعدش خبری نشد و پس از پیگیری های فراوان بهم گفتند براشون نمیارزه برام مودم بیارند و سودی ندارند ! بنابراین گفتن که 40 تومن باید اضافه بدهم! یعنی مودم 399 تومنی 465 تومن شد! در نهایت هم گفت نخر از ما چون برات فعالش نمیکنیم:||| خلاصه که نشد بگیرم. زنگ زدم ایرانسل و قضیه رو گفتم و هیچ اهمیتی ندادند و گفتند برو از مرکزی خدمات در میدان امام خمینی بگیر !
رفتم انجا! جالبه که من در محدوده سبز کمرنگ هستم و تا سر کوچه هم محدوده سبز پررنگ هست و اون مرکز میگفت شما در محدوده قرمز نیستید! میگفتم قرمز اصلا نداریم یه سبز کمرنگه یه سبز پررنگ! گفت نه ! توی محدوده نیستید باید مودم 4جی بخرید !
دیگه با کلی کلنجار گفتم همینو مودم فضای بازو میخوام که گفت با کابل کشی و سایر متعلقات 1 میلیون باید بدی:|||||||| گفتم خود کارم شبکست همه چی دارم مودمو بده و فعال کنم من برم! خلاصه با کلی کلنجار فرمو پر کردم و دادم و بعد 5 دقه گفت سیستم قطع شده:| برو وصل شد زنگ میزنم بیای:!
یعنی واقعا نمیدونم چی بگم! اینقدر اذیت شدم این یک هفته که حد و حساب نداره:(( نمیدونم چرا نمیخوان این مودمو بدن:n14::n14:
من این مودم رو ندارمنقل قول:
ولی به نظرم مودمی که اینارو نتونه اجرا کنه و بخوای فعالیتش رو محدود کنی به نظرم مودم چندان قوی ای هم به نظر نمی یاد
بالاخره داریم کاری میکنیم ک کارمون راه بیفته وگرنه مودم ۴۰۰هزارتومنی هم وجود داره و بخای بسته براش بخری قشنگ ۶۰۰تومنی اب میخوره،پس بهتره ک چیزی تخفیف خورده ادم براش راه حل پیدا کنه،نمیخایم اپلو هوا کنیمنقل قول:
من منظورم با این قسمت حرفتون بود و کاری به تخفیف و اینا ندارمنقل قول:
نقل قول:
الکی هم عیب رو این دستگاه نذارید چون هر اشکالی قابل حل شدنه
اخه بعضیا بخاطر اینکه فلان مشکلو داره میگن کلا اینو نخرین بالاخره هیچ دستگاهی بدون عیب نیست ک ،دستگاهی ک هیچ عیبی نداشته باشه نداریم،مشکلو باید حل کرد ن اینکه صورت مسئله رو پاک کرد وگرنه این دستگاه یکسال گارانتی داره هر مشکلی پیش بیاد ایرانسل گفته اول حلش میکنه نشد مرجوع میکنن،منم از بس با سرعت adsl لاکپشتی وقتمو طرف کردم ک دیگ کم اوردم خدایی چرا ادم باید تو adsl هم پول سرعتو بده هم حجم؟نقل قول:
برو پولتو پس بگیر بعدش از طریق سایت ایرانسل خودت موقعیتتو بررسی کن اگ تو پوشش داخلی بودی z6000 یا d350 بگیر اگ خارجی بود zw101 رو سفارش بده ازسایت ایرانسل دقیق برات پست میشه درضمن کل متعلقات برای نصب دستگاه هم داخل جعبه موجوده و فقط چند منر کابل باید بخری و میله ک فک نکنم کلا ۵۰تومنم بشه بعدش راحت میکنی راهنمای نصبشم هست.بهم پیام بده۰۹۳۹۵۵۰۰۵۰۹نقل قول:
يه راهنمايي بكنيدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk