خدایا چرا همه فقط حرف میزنن خوب دوست عزیز شما گروه رو تشکیل بده ما هم عضو میشیم ،همین الان ثبتش کنی ما عضو میشیم.نقل قول:
باید یه کاری کرد این سرویس مسخره رو یا جمع کنن یا اینکه درستش کنن
در ماه شاید کلش 5 روز قابل استفاده باشه.
Printable View
خدایا چرا همه فقط حرف میزنن خوب دوست عزیز شما گروه رو تشکیل بده ما هم عضو میشیم ،همین الان ثبتش کنی ما عضو میشیم.نقل قول:
باید یه کاری کرد این سرویس مسخره رو یا جمع کنن یا اینکه درستش کنن
در ماه شاید کلش 5 روز قابل استفاده باشه.
من هم عضو گروه شدم؛ یه فکر اساسی بکنیم تا اینجوری پول بیخود از ما نگیرن. به نظر من بهتره از طریق 195 بریم جلو هرچند شاتل میتونه بگه این سایت با ما کاری نداره!
سایت خودشه چجوری میتونه این حرفو بزنه؟نقل قول:
دوستان تک و توک فایده نداره همه با هم شکایت کنیم شاید سرور اپلود سنتر اوکی شد
کلا اپلود سنتر شاتللند ترکید؟
یس.....................نقل قول:
من احساس میکنم که آپلودسنتر کمبود منابع داره، چون اگه دقت کرده باشین معمولا طرفای صبح که خیلیا مدرسه و سر کار هستن تقریبا تا حدود ساعت 12 مشکلی نداره
اکثر کسانی هم که بسته شاتللند رو میگیرن استفادشون از بخش آپلود سنتره پس طبیعیه که سرور های این بخش تحت فشار باشن
ما هر وقت خواستیم ازش استفاده کنیم کلا ترکیده بود مثل الان . استفادمم کمه به نظرم ائنایی که زیاد استفاده میکنن و یک سرویس دیگه براشون درست کنن ما هم یک سرویس من 50 گیگ در ماه دانلود برام کافیه
بهترین کار محدود کردن میزان دانلود از آپلود سنتره.
5000 گیگ رو فعلا نمی تونن به ملت سرویس بدن.
بهتره چند تا گزینه با حجم های مختلف برا فروش بذارن تا هر کس بنا به استفاده اش حجم مورد نظرو خریداری کنه و یه مقدار ترافیک دانلود کم بشه.
به نظرم مشکل نه منابع هست نه اینکه نمیتونند سرویس بدهندنقل قول:
چونکه اگر اینا بود نباید چند روز خوب باشه بعد خراب بشه
برای من چند روز در هفته با تک کانکشن تا 1.7 مگ میره و بعضی روزها ها مثل الان تا 400 تا هم نمیره با 32 کانکشن
شاید به خاظر این باشه تا اعتراض ها بره بالا تا یا گرونتر کنند یا محدودیت بزارند
در هر صورت با این وضعیت تو ماه به زور بشه 1000 گیگ گرفت و عملا هیچکی نمیتونه 5000 هزار گیگ استفاده کنه و این خودش محدودیت دیگه
یکی مثل من زیاد مصرف نداره و 200 گیگ ماهانه براش کفایت می کنه.
من همین حجم هم می تونم شبانه دانلود کنم اما گفتم وقتی روز از سیستم استفاده می کنم بذارم رو دانلود و شبا هم سیستم خاموش باشه.
اما سرعت به قدری افتضاحه که دیگه غلط کنم این طرح و بخرم. من فقط غروب به بعد می تونم استفاده کنم و همیشه سرعت پایینه. نه آپلود میشه و نه سرعت دانلود خوبه.